2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy bayıldım cok guzelmıs kuzumuz tam melek olmus ıyıkı dogmus fıstık mutlu yıllar

ıyı geceler teyzoslarrrrrrr kardeslerımı opun koklayın yerıme:)

Eklentiler

• $Resim 007.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $Resim 011.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $Resim 013.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $Resim 022.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 024.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $Resim 030.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $Resim 252.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 39
merhaba kızlar doktordan geldim 6 haftalık hamileyim kızımın kardeşi oluyo
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir çok vaktim olmnadığından geçmişi okuyamıyorum da
cnm ne güzel 1-2 yıl sonra düşünsene kızıma arkadaş diye düşünmüyceksin kardeşiyle oynuycak.paylaşımda bulunacak. beraber büyücekler.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.hamilelik takvimini görünce bir tuhaf oldum hey gidi günler ...
cnm maşallah Elif minaya. çok tatlı olmuş. bu fotoları nasıl çeiyorsun sen sanki fotoğrafçıda profosyonel çekilmiş gibi.

kızlar ben evin içinde deri ev patikleirnden aldım onu giydiriyorum ayağını çok sıcak tutuyor hemde çok sağlıklı. ama dışarı için bir ayakkabısı var büyük geliyor, artık parkta koşturduğu için adidas hoşuma gidior bakacam artık.

cnm yarenın parmak aralarını cok kotu yara yapm ıstı terleekten aman dıkkat et cnm
bak adıdas ayak saglıgı ıcın uygun degıl onun yerıne anotomık spor ayakkabı alabılırsın cnm
ben arasa en son bu ayakkabıdan aldım

Son düzenleme:
civilden aldığın bumu canm .adidasmı kötü yaptı yarenin ayakalrını ah kıyamam. öyleyse almam canım.

şimdi e-bebketen baktımda yumuşak tabanlı olması lazım , yani ayağına ağırlık yapmıycak yürürken .anotomik yapılı bayb kidsler.

kızlar tv izletiyormusunuz kuzulara

0-3 yaş arasıı çok tehlikeli diyor uzmanlar en fazla 10 dk. sonra 2 yaş 15 3 yaş yarım saat diye arttırıyorlar.

dikakt bozukluğuna yol açıyormuş.

songül mesaj geldi bugün. magnetlerim geliyormuş, çok heyecanlı.

ozcanan nerdesin kzuum sen ya en son rana gece uykusuz demiştin acaba diştenmiki kıyamma kuzuma. bazen emirde çok huzursuz oluyo ve çok ağlıyabiliyo. ne yapalım öyle öyle büyücekler onlarda ayata alışmaya çalışıyorlar, her günleri bir olmuyor işte.

wavss67 canım çok olmuş ama konuyu geçeli ,

akşam muhallebi çeşitleirni sürekli bittikçe değiştiriyordum,ama en son

bende sütlü pirinçliye geçtim emir bayılıyor en çok onu sevdi diyebilirim. o yüzden ona devam ettim.topak olmaısnı sormuşsun ya suya mamayı atınca çatalla iyice karıştırırsan çırpar gibi hiç topak olmuyor , ben bazen soğukken çırpıyorum sonra ocakta ısıtıyorum.

Yok.adidas lar degil.cnm alto.deri.coraplar yapti
Civilden alsigim.bu cnm
Bende e ebebekten kampanyali baby kids ilk adim bot ile sanbe ilk adim almistim.bir alana bir bedava oldukca uyguna gelmisti

kızlar tv izletiyormusunuz kuzulara

0-3 yaş arasıı çok tehlikeli diyor uzmanlar en fazla 10 dk. sonra 2 yaş 15 3 yaş yarım saat diye arttırıyorlar.

dikakt bozukluğuna yol açıyormuş.
Canim.cok.slklslnca izliyor aras ama olw cok uzun degil.istesemde bakmaz zaten kurtlucan a saglikli degil.gercekteb
Magnet geliyormu geevwktwn ay cok heyecanli.degiilmi yagmircandanin da gelmis.harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…