- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.161
sağol cnmgünaydın cnm hayırlı olsun eee
defneciğe babaannesimi bakıcak şimdi
sen başladınmı peki
artık eşinler birliktesiniz değilmi?
ayyy ne çok sormuşummmmm:
evet cnm kendi evime geçtimaa kendi evine geçtin yani nasılsın kv le aran nasıl
cnm geçmiş olsun. elini yere değip gözüne mi değdi acaba?mikrop kapmış olabilir.kızlar saat 1 de erdemi göz doktoruna götürecem çok aşırı kaşıyor gözlerini sulanıyor korktum birşey çıkmasından aranız da görtüren varmı nasıl duracak nasıl bakacak
sağol cnm
evet babaannesi bakacak
gerçi sabah ilk sorunu yaşadık. babaanneye sıkı sıkı demir damlasını uyanınca açken vermesini tembihledim ama o çocuğun karnını doyurup vermeye çalışmış.allahtan defne içmemiş
ben başladım işe
eşim şehir dışında hala
evet cnm kendi evime geçtim
kv ile benim aram iyi de onun benimle arası yok.pazartesi günü ankaraya ev satmaya gelmiş ve haber bile vermedi.hadi bana haber vermeyi bırak annemlere uğrayıp da 5 dakika defneyi görmeye bile tenezzül etmedi
allah görsün başka bişey demiyorum
cnm geçmiş olsun. elini yere değip gözüne mi değdi acaba?mikrop kapmış olabilir.
ben defneyi 3 aylıkken göz druna götürmüştüm görme testi için. o zaman defne hiç rahat durmamıştı.
inşallah erdem güzelce muayene olur
sağol cnm
evet babaannesi bakacak
gerçi sabah ilk sorunu yaşadık. babaanneye sıkı sıkı demir damlasını uyanınca açken vermesini tembihledim ama o çocuğun karnını doyurup vermeye çalışmış.allahtan defne içmemiş
ben başladım işe
eşim şehir dışında hala
evet cnm kendi evime geçtim
kv ile benim aram iyi de onun benimle arası yok.pazartesi günü ankaraya ev satmaya gelmiş ve haber bile vermedi.hadi bana haber vermeyi bırak annemlere uğrayıp da 5 dakika defneyi görmeye bile tenezzül etmedi
allah görsün başka bişey demiyorum
cnm geçmiş olsun. elini yere değip gözüne mi değdi acaba?mikrop kapmış olabilir.
ben defneyi 3 aylıkken göz druna götürmüştüm görme testi için. o zaman defne hiç rahat durmamıştı.
inşallah erdem güzelce muayene olur
ah kuzum kıyamam sana bir sorun yoktur annesi o ultrason yanlışıdır korkma senselam kızlar umarım herkes iyidir bebişleriyle
geçmişi henüz okuyamadım kaan uyuduktan sonra anca, sayfalar dolmuş baya
bi kaç gündür bizimde moralimiz bozuktu, ikili testte ense kalınlığımız 2,6mm çıktı doktor hemen prenataloga gitmen gerek amniyosentez vs neler neler dedidaha kan sonuçları belli değildi ama
dün akşam aradı doktorumuz ve rahatlattı bizi çok şükür, kan sonuçlarımız iyi çıkmış söylediği hiçbişeye gerek kalmadı,
sadece 2 hafta sonra tekrar kontrol amaçlı ense kalınlığı ölçülecek
valla anlamadım niye öyle yaptığınıcnm özellikle tersinimi yapıyo acaba
yoksa karnı açken ilaç içilmezmi diyo
ayyy çok sinir ya
günde bidefa veriyosan akşamları sen ver yemek öncesi ne yapıcaksın
yarımsaat önce vermek yeterliydi bildiğim kadarıyla..
allah sana sabır versin..
cnm sen hiç canını sıkmaselam kızlar umarım herkes iyidir bebişleriyle
bi kaç gündür bizimde moralimiz bozuktu, ikili testte ense kalınlığımız 2,6mm çıktı doktor hemen prenataloga gitmen gerek amniyosentez vs neler neler dedidaha kan sonuçları belli değildi ama
dün akşam aradı doktorumuz ve rahatlattı bizi çok şükür, kan sonuçlarımız iyi çıkmış söylediği hiçbişeye gerek kalmadı,
selam kızlar umarım herkes iyidir bebişleriyle
canım benim erdem güzel durdu çok şükür kv içinde yapacak bişi yok güldenim dediği gibi sen akşamları ver
ah kuzum kıyamam sana bir sorun yoktur annesi o ultrason yanlışıdır korkma sen
valla anlamadım niye öyle yaptığını
artık demir ilacını ben vetreceğim
zaten şişede az kaldı.bitince bi daha kullanmayacak
cnm sen hiç canını sıkma
bak temiz çıkmış
bazen drlar abartıyor sonuçlar çıkmadan konuşmaları yanlış
yasemin çok geçmiş olsun cnm
biran önce atlatırsın inşallah
bol bol su iç vücudun toparlansın
kızlar biraz önce konuştum kv defneyi pazara götürmüş
inşallah hasta olmaz
oh bak sonuçlar güzel çıkmış korkma cnm
hayırlı ve sağlıkla al bebişini kucağına..
cnm peki nasıl geçti muaine nededi doktorunuz..
nasıl muaine etti.
cnm kes bari ilacı nasılsa vermiyecekmişsin
hadi demir sorun değilde bu çocuk hasta oluncada ilaçları zamandında vermezse ozaman sıkıntı
offf ya çocuğuna kendin bakmayınca sıkıntı işte..
bizdede var sorunlar ne yapıcaksın katlanıyosun:
izmirde havalar nasıl cnm burda çok soğudu birden mesela..
evet insanın çocuğuna kendi bakmaması kadar kötü bişe y yok
valla hastalığını düşünemiyorum bile
çünkü kv saate pek dikkat eden biri değil, bir de gezmeyi çok sever. kış mevsiminde bile o mağaza senin bu mağaza benim dolşır.
ayda 2defa günü vardır
her yere defneyi de götürecek ve tek korkum bu kış hastalıktan kurtulamayacağız
mesela kp bugün evdeydi. pazara o gitseydi de kv evde defneyle kalsaydı iyi olurdu ama olmuyor işte
cnm izmirde hava çok soğuk değil ama çok uzun süre dışarıda kalınacak gibi de değil
sabah hava çok kapalıydı ama şimdi güneş var
ama gece kombi yanıyor
Cnm korkma hasta olmaz doktorlar bagisiklik sisteminin guckenmesi icin her kosula alismasi gerek dio surekli kapali alanda kalmasi hasta eder dio yani sis li havalar haric (oksijen azaldigi icin zararli)karda ruzgarda disari cikartin kalin giydirip sapka taip cikaryin diolar ve biz 20.gununden itibaren hep ciktik disari yagmur kar soguk sicak hep ciktip parkta gezdik hala hergun cikioz suana kadar da hic hasta olmadi dahavalla anlamadım niye öyle yaptığını
artık demir ilacını ben vetreceğim
zaten şişede az kaldı.bitince bi daha kullanmayacak
cnm sen hiç canını sıkma
bak temiz çıkmış
bazen drlar abartıyor sonuçlar çıkmadan konuşmaları yanlış
yasemin çok geçmiş olsun cnm
biran önce atlatırsın inşallah
bol bol su iç vücudun toparlansın
kızlar biraz önce konuştum kv defneyi pazara götürmüş
inşallah hasta olmaz
2012 kasım annelerimiz. Sizden bi ricada bulunabilirmiyim? Ben allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. Bir oğlum olucak. Ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. Eğer sizin bebeklerinizin giysileri yada eşyaları duruyo ise ve paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. Doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. Lütfen bana yardımcı olun bana.teşekkürler...
VALLA cnm araları eh işteayyy öyle anlatınca insan tedirgin oluyo fundam ya.
of inşallah hasta olmaz defnecik..
yani bak kayın pederin madem evde o gitsin ne olacak..
ama kim gezecek dimi::):)
peki arası nasıl defnenin babaannesiyle oda önemli.
sonuçta defmem duygusal bi bebek..
oh çok şükür bişey çıkmamışgüldencim ışıkla baktı numara belirleme aleti ile baktı uslu durdu çok şükür temiz çıktı
cnm ben de elimden geldiğince çıkarmaya çalışıyorum ama düzgünce giydiripCnm korkma hasta olmaz doktorlar bagisiklik sisteminin guckenmesi icin her kosula alismasi gerek dio surekli kapali alanda kalmasi hasta eder dio yani sis li havalar haric (oksijen azaldigi icin zararli)karda ruzgarda disari cikartin kalin giydirip sapka taip cikaryin diolar ve biz 20.gununden itibaren hep ciktik disari yagmur kar soguk sicak hep ciktip parkta gezdik hala hergun cikioz suana kadar da hic hasta olmadi daha
güldencim ışıkla baktı numara belirleme aleti ile baktı uslu durdu çok şükür temiz çıktı
VALLA cnm araları eh işte
ağlatmamaya çalışır, oyunlar oynar hakkını yemeyim ama defne çok düşkün değildir babaanneye
ben yanlarındayken babaannesinde hiç durmaz
şimdilik her aradığımda oyun oynuyoruz ağlamıyor dedi kv
ilerde alışır diye umut ediyorum
oh çok şükür bişey çıkmamış
peki neden sulanıyormuş?
cnm ben de elimden geldiğince çıkarmaya çalışıyorum ama düzgünce giydirip
şapka falan almadan, üzerinde incecik bir kapşonlu ile çıkarmış çocuğu
inşallah hasta olmaz
bir de bu gittikleri pazar çok kalabalık ve insanlar birbirine hep temas ediyor
grip olanı var, aksıran tıksıranı var
kaldı ki defne çok çabuk insanlardan hastalık kapıyor
o yüzden de korkuyorum
inşallah hasta olmaz
ayyy kızlar çok darlandım
sizler ne alemdesiniz
VALLA cnm araları eh işte
ağlatmamaya çalışır, oyunlar oynar hakkını yemeyim ama defne çok düşkün değildir babaanneye
ben yanlarındayken babaannesinde hiç durmaz
şimdilik her aradığımda oyun oynuyoruz ağlamıyor dedi kv
ilerde alışır diye umut ediyorum
oh çok şükür bişey çıkmamış
peki neden sulanıyormuş?
cnm ben de elimden geldiğince çıkarmaya çalışıyorum ama düzgünce giydirip
şapka falan almadan, üzerinde incecik bir kapşonlu ile çıkarmış çocuğu
inşallah hasta olmaz
bir de bu gittikleri pazar çok kalabalık ve insanlar birbirine hep temas ediyor
grip olanı var, aksıran tıksıranı var
kaldı ki defne çok çabuk insanlardan hastalık kapıyor
o yüzden de korkuyorum
inşallah hasta olmaz
ayyy kızlar çok darlandım
sizler ne alemdesiniz
unnado dan aldım cnm . çok memnunum ayak yapısı için çok sağlıklı. bunların birde ayakkabıları var ondan da aldım.içi lastikli ayarlanabiliyor.aa bunlar cok seker cnm cok begendım nerden aldın kı
yarenın altı derı ıcı havluydu
ıyı geçler cnm
cnm nil 20 giyiyo ama arkaya göre deyişiyo.
yok cnm nil sadece reklamları izliyo okadar geçen
tvd çocuklar duymasın
yani nilde sevmiyo tvyi sadece reklamlara bakıyo..
zaten pek açmamaya çalışıyoruz ..
masalada maşallah ayşegül..
kızlar herkese kocaman bi günaydınnnnnnn:
vardı oturmuş bakıyo bende mutfaktaydım hemen gittim tvyi kapattım hiç tepki vermedi
merhaba kızlar nasılsınız
sizden özendimbende magnet siparişi verdimm bugün inş. cuma günü gelecek
23 kasım da kutlıcaz doğum günümüzü
Eki Görüntüle 860209
ama doğum gününde ne yapcama bi türlü karar veremiyorum bana yardım edebilir misiniz varmı bildiğiniz kolay tarifler herşeyi tek başıma yapacağım bakalım altından kalkabilecek miyim :18::18:
siz neler yaptınız
merhaba kızlar nasılsınız
sizden özendimbende magnet siparişi verdimm bugün inş. cuma günü gelecek
23 kasım da kutlıcaz doğum günümüzü
Eki Görüntüle 860209
ama doğum gününde ne yapcama bi türlü karar veremiyorum bana yardım edebilir misiniz varmı bildiğiniz kolay tarifler herşeyi tek başıma yapacağım bakalım altından kalkabilecek miyim :18::18:
siz neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?