- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.201
canın çekti di miiiAy cok.hos gorunuyor
canım süt reçelli kurabiye diye aratırsan çıkıyo.Songülüm sağol, evet bi kaç gündür ruh gibi dolanıyorduk evin içinde doktorun söylediklerinden sonra,
ama çok şükür kan temiz çıktı,
2,5 evet canım bizim 2,6mm çıktı.
İnşallah 2 hafta sonra kontrolde geri düşmüş olur.
Ayy olabilir mi acaba ? Test yaptın mı ki?
ama bu çok güzel görünüyor
tarif alabilirmiyiz canım
Ay hani korunma yuzde yuz ama.rabbim.nasip ettoyse onune gecicek birsey uok tabi
Yarin gitmeden yapicam da soklanmayim hastanede kendime gelemem valla
canım süt reçelli kurabiye diye aratırsan çıkıyo.
bu arada geçmiş olsun. bi sorun yoktur inşallah canım sen içini ferah tut. ben bi daha ki hamileliğimde o testleri yaptırmayı bile düşünmüyorum.
canın çekti di miii
canım süt reçelli kurabiye diye aratırsan çıkıyo.
bu arada geçmiş olsun. bi sorun yoktur inşallah canım sen içini ferah tut. ben bi daha ki hamileliğimde o testleri yaptırmayı bile düşünmüyorum.
Songülüm bizdede yüzde yüzdü korunma ama bak 3 aylık olduk bile fasulyeyle
hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyoruz ama
hemen bakıcam canım sağol :13:
teşekkür ederim sağol, ense kalınlığımız 2,6mm çıktı doktor çok kötü konuştu işte perinatologa gitmen gerek amniyosentez vs,
ama kan sonucunda çok şükür bişey çıkmadı sadece 2 hafta sonra kontrol edilecek tekrardan.
ya bende aslında istemedim yaptırmayı, ki hp düşündüm kötü çıkarsa zehir edicem kendime doğuma kadar diye,
ama sevgili eşim illa yaptıralım diye tutturdu
Aaaa senin korunurken mi olmustu
Nasil bir yontemdi ustu kapali istiryorum
Ben hap kullabiyorum
Napalim.olduysa onuda katariz ailemize sevgi yumagi yapariz:)
Birde.kiz oldummu tamamdir
ben yatıyorum kızlar , gece mesaisi başlamadan yatayım biraz yoksa sabah yine kalkamıcam her zamanki gibi
iyi geceler
Songülüm bizdede yüzde yüzdü korunma ama bak 3 aylık olduk bile fasulyeyle
hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyoruz ama
hemen bakıcam canım sağol :13:
teşekkür ederim sağol, ense kalınlığımız 2,6mm çıktı doktor çok kötü konuştu işte perinatologa gitmen gerek amniyosentez vs,
ama kan sonucunda çok şükür bişey çıkmadı sadece 2 hafta sonra kontrol edilecek tekrardan.
ya bende aslında istemedim yaptırmayı, ki hp düşündüm kötü çıkarsa zehir edicem kendime doğuma kadar diye,
ama sevgili eşim illa yaptıralım diye tutturdu
songüüll beğenmedin mi güzel olmamış mı yoksaaniye bişey yazmıyosunn
yeter dimi bu kadar
kolay bi kurabiye tarifi bakayım ben netten şimdi
Aynen tatlm bende kiyamam
Bi iyiyiz vnm.ucumuz okuma calisiyiruz arasgecen lale dedi yarenle cok guldik
Bu ara ela lale elele ole takiliyiruz
Eee dogumgunu nasildi
Cnm annem çok üzgün. Heryerde defneyi arıyormus.Canim. Benim.iste kim olursa.olsun anne gibi olmaz bakamz ama sukur yinede cnm babannesi onu cok seviuor arada kucuk.ikazlar belki yanlislari duzeltmeye yardimci olabikir
Zamanla.hersey duzene girer insalla
Ee nasil evini ozlemismisin
Annen cok.alisti kotudur bence durum
olabilir dedi bir sıkıntı yok dedi fundamVALLA cnm araları eh işte
ağlatmamaya çalışır, oyunlar oynar hakkını yemeyim ama defne çok düşkün değildir babaanneye
ben yanlarındayken babaannesinde hiç durmaz
şimdilik her aradığımda oyun oynuyoruz ağlamıyor dedi kv
ilerde alışır diye umut ediyorum
oh çok şükür bişey çıkmamış
peki neden sulanıyormuş?
cnm ben de elimden geldiğince çıkarmaya çalışıyorum ama düzgünce giydirip
şapka falan almadan, üzerinde incecik bir kapşonlu ile çıkarmış çocuğu
inşallah hasta olmaz
bir de bu gittikleri pazar çok kalabalık ve insanlar birbirine hep temas ediyor
grip olanı var, aksıran tıksıranı var
kaldı ki defne çok çabuk insanlardan hastalık kapıyor
o yüzden de korkuyorum
inşallah hasta olmaz
ayyy kızlar çok darlandım
sizler ne alemdesiniz
süpersin ya minik kuzu çok tatlı çıkmış benimde pasta ile birlikte 8 çeşitti ama arkadaşlarım sağolsın onlar yardım etti senin menün gayet güzelmerhaba kızlar nasılsınız
sizden özendimbende magnet siparişi verdimm bugün inş. cuma günü gelecek
23 kasım da kutlıcaz doğum günümüzü
Eki Görüntüle 860209
ama doğum gününde ne yapcama bi türlü karar veremiyorum bana yardım edebilir misiniz varmı bildiğiniz kolay tarifler herşeyi tek başıma yapacağım bakalım altından kalkabilecek miyim :18::18:
siz neler yaptınız
Cnm annem çok üzgün. Heryerde defneyi arıyormus.
İnşallah düzene girer
kızlar cnm çok sıkkın. Dün akşam gittiğimde resmen içim cız etti. Öğlen 1 den akşam 7 ye kadar defne aç durmuş . Kv 1 tane muz yedirmis sadece. E tok tutmuştur muz onu diyor. Bişey demedim artık. 4 saat hiç uyutmamis.geldigimde defne çok uykusuzdu. Altına bile saatlerce bakmamış. Bir açtım ki bez çişten ap ağır olmuş.
unnado dan aldım cnm . çok memnunum ayak yapısı için çok sağlıklı. bunların birde ayakkabıları var ondan da aldım.içi lastikli ayarlanabiliyor.
evet canım benimkide arada dalıp bakıyor ama çok değil çok tv meraklısı değil ama işte hep açık olursa merağa başlarmı diye de endişelniyorum. bakıcımız bizimde açıyor tv yi.ama söylemiştim benim tv ye karşı olduğumun farkında emir izlemiyor ama tv açık oluyo genelde. ben evde olsam hafta sonu filan hiç tv açmıyorum.
merhaba kızlar nasılsınız
sizden özendimbende magnet siparişi verdimm bugün inş. cuma günü gelecek
23 kasım da kutlıcaz doğum günümüzü
Eki Görüntüle 860209
ama doğum gününde ne yapcama bi türlü karar veremiyorum bana yardım edebilir misiniz varmı bildiğiniz kolay tarifler herşeyi tek başıma yapacağım bakalım altından kalkabilecek miyim :18::18:
siz neler yaptınız
kızlar bir yaş aşıları kaç tane oluyor yaptırmaya gidenler erken saatte mi gitti yarın aşımız var havalardan dolayı da erken gitmek istemiyorum yaptıranlar bilgi verir mi acaba
teşekkür ederim kızlar
yapmaya karar verdiklerim
sarma
patatesli gül böreği
sosisli milföy böreği(bunu çocuklar çok sevdiği için yapıcam çünkü bizim partide insandan çok çocuk olacak)
makarna salatası
havuç topları
bunların yanına başka neler yapabilirim 1 gün önceden yapabileceğim şeyler olursa çok iyi olur gece yapcam çünkü yaren uyuyunca
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız? günlerden sonra gece gelebildim nihayet:)) gerçi gündüz de çok girebildiğim söylenemez ama:) ay ben kesinlikle bitiremiyorum işleri hiç bişey yetişmiyo. berra uyudu 9 gibi. mutfağa girdim hemen toparladım çok şükür. yatak odası da berbat halde çekmeceler yerde olduğu gibi ama gürültü yapmiim diye toplayamadım. evimin halini düşünün yani. zaten çok becerekli biri değildim berrayla iyice dağıldımm
Haha valla bazen gun yetmiyor.insana bende gunduz giremez oldum.inanki
Tutuyu ne yaptin cnm.yagmurcandanin ki.harika olmus bayildim
Canim bugun yazma.firsatim.olmadi gecmis olsun slklntili gunler gecirmissin sukur sonucniyiymis
Insalla ense olcumu istenilen gibi cikar
2.5 olmasi gerekiyor degilmi
Ay bende yarin kadon dogim dr uma gidicem haha bi bakmisiz bizdede var bir bebe ben hala adet olmadim
ay canım ben tütüyü yapalı çok oldu ama bak söylemeye bile fırsat bulamamışım. düşün artık halimi
songülcüm senin için çektim şimdi:)Eki Görüntüle 860539
bir poşet krem şanti(bir kutudan iki tane çıkıyor ya onun bir poşeti sadece)
1 su bardagı sıvı yağ
3 bardak un
üzeri için pudra şekeri
ayyy bende yapıcam bundannn:
1 poşet krem şanti 1bardak yağ ile çırpılır
daha sonra içine 3 bardak un eklenir
175-200 derece fırnda 20 dakika pişirilir(üzeri çatlayınca pişmiş oluyor zaten
sıcakken sakın elleme hemen dagılır ılınınca pudra şekerine bulanır
servise hazır
canım bak bu hem çok kolay hemde çok güzel oluyo istersen yapabilirsin
Cnm annem çok üzgün. Heryerde defneyi arıyormus.
İnşallah düzene girer
kızlar cnm çok sıkkın. Dün akşam gittiğimde resmen içim cız etti. Öğlen 1 den akşam 7 ye kadar defne aç durmuş . Kv 1 tane muz yedirmis sadece. E tok tutmuştur muz onu diyor. Bişey demedim artık. 4 saat hiç uyutmamis.geldigimde defne çok uykusuzdu. Altına bile saatlerce bakmamış. Bir açtım ki bez çişten ap ağır olmuş.
birileri tütü demiş ama benim adım geçmemiş hıhsongülcüm senin için çektim şimdi:)Eki Görüntüle 860539
ay aynı sorun bende de oldu cnm hemn düzeltildiama o kadar ölçüp biçmeme rağmen beli büyük geldi tekrar bi kısmını açıp küçültmem gerekiyo sanırım
ii diyelim ii olsun cnm inş. enfeksiyon ilaçsız nasıl geçecek hiç bilmiyorumyasmincim geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir
teşekkürler cnm ilettiğin içinkızlar bu arada yasemin çıktı tahlilsonuçlarını alıcakmış öyleden sonrada olmuyacak bilginiz olsun
sorun düzelmemiş giremiyo
songülüm sanada teşekkür etti çokkk
sağolasın cnm allah razı olsun.valla anlamadım niye öyle yaptığını
artık demir ilacını ben vetreceğim
zaten şişede az kaldı.bitince bi daha kullanmayacak
cnm sen hiç canını sıkma
bak temiz çıkmış
bazen drlar abartıyor sonuçlar çıkmadan konuşmaları yanlış
yasemin çok geçmiş olsun cnm
biran önce atlatırsın inşallah
bol bol su iç vücudun toparlansın
kızlar biraz önce konuştum kv defneyi pazara götürmüş
inşallah hasta olmaz
birileri tütü demiş ama benim adım geçmemiş hıhpek de güzel olmuş ya neyse
ay aynı sorun bende de oldu cnm hemn düzeltildi
ii diyelim ii olsun cnm inş. enfeksiyon ilaçsız nasıl geçecek hiç bilmiyorum
teşekkürler cnm ilettiğin için
sağolasın cnm allah razı olsun.
defnem içinde sıkma canını kimse anne gibi olamaz ama en azından defne zarar vermeyeceğinden emin olduğun birisinin yanında buna şükür.
herkese günaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. kuzumun doğum gününe 2 gün var ve ben hastayım hiç bişey yapasım yok çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?