2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cok tatli olmus annesi cok begendim yarende pek tAtli.masalla
Menu konusinda yardimci oluruz kolay pogaca salata borek benden:)
Bizimde 6 cesit arti pasta vRdi

teşekkür ederim kızlar
yapmaya karar verdiklerim
sarma
patatesli gül böreği
sosisli milföy böreği(bunu çocuklar çok sevdiği için yapıcam çünkü bizim partide insandan çok çocuk olacak )
makarna salatası
havuç topları
bunların yanına başka neler yapabilirim 1 gün önceden yapabileceğim şeyler olursa çok iyi olur gece yapcam çünkü yaren uyuyunca

Son düzenleme:
cok teşekkür ederim canım ya o zaman bende öğlenden sonra gitsem olur daha yeni iyileşti cimcimem sabah soğuğunu yemesin hiç
sen nasılsın aras nasıl yarenin okulu nasıl gidiyo ne çok soru sordum

Aynen tatlm bende kiyamam
Bi iyiyiz vnm.ucumuz okuma calisiyiruz arasgecen lale dedi yarenle cok guldik
Bu ara ela lale elele ole takiliyiruz
Eee dogumgunu nasildi

Virde kurabiye oldummi tamamdor bence

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız? günlerden sonra gece gelebildim nihayet:)) gerçi gündüz de çok girebildiğim söylenemez ama:) ay ben kesinlikle bitiremiyorum işleri hiç bişey yetişmiyo. berra uyudu 9 gibi. mutfağa girdim hemen toparladım çok şükür. yatak odası da berbat halde çekmeceler yerde olduğu gibi ama gürültü yapmiim diye toplayamadım. evimin halini düşünün yani. zaten çok becerekli biri değildim berrayla iyice dağıldımm

selnec canım maşallah meleğin harika olmuş Allah nazarlardan saklasın

mayacım magnetiniz çook güzel olmuş. biz de sipariş vercez ama istediğim gibi bi foto yakalayamadım

iyi geceler kızlar
tv karşısında uyukluyordum saate baktım nayır yatamazsın bu saatte dedim attım kendimi buraya
sabahta uyanamam artık her zamanki gibi

ah kuzum kıyamam sana bir sorun yoktur annesi o ultrason yanlışıdır korkma sen

cnm sen hiç canını sıkma
bak temiz çıkmış
bazen drlar abartıyor sonuçlar çıkmadan konuşmaları yanlış

oh bak sonuçlar güzel çıkmış korkma cnm
hayırlı ve sağlıkla al bebişini kucağına..

sağolun kızlar desteğiniz için

güldencim ışıkla baktı numara belirleme aleti ile baktı uslu durdu çok şükür temiz çıktı

geçmiş olsun beysalım sulanma oluyormuş şimdi okudum daha,
bişey çıkmamasına sevindim canım

çok güzel olmuş maşallah prensese
bizim menümüzde
1 yaş pastası
kendi yaptığım çilek kremalı pasta
şekilli kurabiyeler
sarma
patates salatası
kısır
poğaça (beyaz peynirli susamlı)
hindistan cevizli ve kakaolu toplar
nutellalı rulolar
elmalı kurabiye

vardı

çok beğenildi hepsi ama bana yardım edenler oldu sağolsunlar yoksa hem hamiş halimle hemde kaan paşayla biraz zordu

Haha valla bazen gun yetmiyor.insana bende gunduz giremez oldum.inanki
Tutuyu ne yaptin cnm.yagmurcandanin ki.harika olmus bayildim

Canim bugun yazma.firsatim.olmadi gecmis olsun slklntili gunler gecirmissin sukur sonucniyiymis
Insalla ense olcumu istenilen gibi cikar
2.5 olmasi gerekiyor degilmi

Ay bende yarin kadon dogim dr uma gidicem haha bi bakmisiz bizdede var bir bebe ben hala adet olmadim

Songülüm sağol, evet bi kaç gündür ruh gibi dolanıyorduk evin içinde doktorun söylediklerinden sonra,
ama çok şükür kan temiz çıktı,
2,5 evet canım bizim 2,6mm çıktı.
İnşallah 2 hafta sonra kontrolde geri düşmüş olur.
Ayy olabilir mi acaba ? Test yaptın mı ki?

mayacım ben bu kurabiyeden yapmak istiyorum ama bakalım becerebilirsemEki Görüntüle 860521

ama bu çok güzel görünüyor
tarif alabilirmiyiz canım

ay canım ben tütüyü yapalı çok oldu ama bak söylemeye bile fırsat bulamamışım. düşün artık halimi

ay canım ben tütüyü yapalı çok oldu ama bak söylemeye bile fırsat bulamamışım. düşün artık halimi
Aaa resimmmmmmm

Ay hani korunma yuzde yuz ama.rabbim.nasip ettoyse onune gecicek birsey uok tabi
Yarin gitmeden yapicam da soklanmayim hastanede kendime gelemem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…