- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.181
merhaba öncelikle bebeğinizin yeni yaşı hayırlı olsun benim de ablamın bebeği aralıkta 1 yaşına girecek magneti çok beğendim ona sürpriz yapmak istiyorum magneti nereden aldınız acaba?
kızlar bir yaş aşıları kaç tane oluyor yaptırmaya gidenler erken saatte mi gitti yarın aşımız var havalardan dolayı da erken gitmek istemiyorum yaptıranlar bilgi verir mi acaba
merhaba kızlar nasılsınız
sizden özendimbende magnet siparişi verdimm bugün inş. cuma günü gelecek
23 kasım da kutlıcaz doğum günümüzü
Eki Görüntüle 860209
ama doğum gününde ne yapcama bi türlü karar veremiyorum bana yardım edebilir misiniz varmı bildiğiniz kolay tarifler herşeyi tek başıma yapacağım bakalım altından kalkabilecek miyim :18::18:
siz neler yaptınız
Canim.uc tane oluyor
Ben saat 4 te gittim.ancak toparlandim
cok teşekkür ederim canım ya o zaman bende öğlenden sonra gitsem olur daha yeni iyileşti cimcimem sabah soğuğunu yemesin hiç
sen nasılsın aras nasıl yarenin okulu nasıl gidiyo ne çok soru sordum
teşekkür ederim kızlar
yapmaya karar verdiklerim
sarma
patatesli gül böreği
sosisli milföy böreği(bunu çocuklar çok sevdiği için yapıcam çünkü bizim partide insandan çok çocuk olacak)
makarna salatası
havuç topları
bunların yanına başka neler yapabilirim 1 gün önceden yapabileceğim şeyler olursa çok iyi olur gece yapcam çünkü yaren uyuyunca
Virde kurabiye oldummi tamamdor bence
ah kuzum kıyamam sana bir sorun yoktur annesi o ultrason yanlışıdır korkma sen
cnm sen hiç canını sıkma
bak temiz çıkmış
bazen drlar abartıyor sonuçlar çıkmadan konuşmaları yanlış
oh bak sonuçlar güzel çıkmış korkma cnm
hayırlı ve sağlıkla al bebişini kucağına..
güldencim ışıkla baktı numara belirleme aleti ile baktı uslu durdu çok şükür temiz çıktı
merhaba kızlar nasılsınız
sizden özendimbende magnet siparişi verdimm bugün inş. cuma günü gelecek
23 kasım da kutlıcaz doğum günümüzü
Eki Görüntüle 860209
ama doğum gününde ne yapcama bi türlü karar veremiyorum bana yardım edebilir misiniz varmı bildiğiniz kolay tarifler herşeyi tek başıma yapacağım bakalım altından kalkabilecek miyim :18::18:
siz neler yaptınız
yeter dimi bu kadar
kolay bi kurabiye tarifi bakayım ben netten şimdi
Haha valla bazen gun yetmiyor.insana bende gunduz giremez oldum.inankiiyi akşamlar kızlarr nasılsınız? günlerden sonra gece gelebildim nihayet:)) gerçi gündüz de çok girebildiğim söylenemez ama:) ay ben kesinlikle bitiremiyorum işleri hiç bişey yetişmiyo. berra uyudu 9 gibi. mutfağa girdim hemen toparladım çok şükür. yatak odası da berbat halde çekmeceler yerde olduğu gibi ama gürültü yapmiim diye toplayamadım. evimin halini düşünün yani. zaten çok becerekli biri değildim berrayla iyice dağıldımm
iyi geceler kızlar
tv karşısında uyukluyordum saate baktım nayır yatamazsın bu saatte dedim attım kendimi buraya
sabahta uyanamam artık her zamanki gibi
sağolun kızlar desteğiniz için
geçmiş olsun beysalım sulanma oluyormuş şimdi okudum daha,
bişey çıkmamasına sevindim canım
çok güzel olmuş maşallah prensese
bizim menümüzde
1 yaş pastası
kendi yaptığım çilek kremalı pasta
şekilli kurabiyeler
sarma
patates salatası
kısır
poğaça (beyaz peynirli susamlı)
hindistan cevizli ve kakaolu toplar
nutellalı rulolar
elmalı kurabiye
vardı
çok beğenildi hepsi ama bana yardım edenler oldu sağolsunlar yoksa hem hamiş halimle hemde kaan paşayla biraz zordu
mayacım ben bu kurabiyeden yapmak istiyorum ama bakalım becerebilirsemEki Görüntüle 860521
Canim bugun yazma.firsatim.olmadi gecmis olsun slklntili gunler gecirmissin sukur sonucniyiymis
Insalla ense olcumu istenilen gibi cikar
2.5 olmasi gerekiyor degilmi
Ay bende yarin kadon dogim dr uma gidicem haha bi bakmisiz bizdede var bir bebe ben hala adet olmadim
mayacım ben bu kurabiyeden yapmak istiyorum ama bakalım becerebilirsemEki Görüntüle 860521
Haha valla bazen gun yetmiyor.insana bende gunduz giremez oldum.inanki
Tutuyu ne yaptin cnm.yagmurcandanin ki.harika olmus bayildim
Canim bugun yazma.firsatim.olmadi gecmis olsun slklntili gunler gecirmissin sukur sonucniyiymis
Insalla ense olcumu istenilen gibi cikar
2.5 olmasi gerekiyor degilmi
Ay bende yarin kadon dogim dr uma gidicem haha bi bakmisiz bizdede var bir bebe ben hala adet olmadim
Aaa resimmmmmmmay canım ben tütüyü yapalı çok oldu ama bak söylemeye bile fırsat bulamamışım. düşün artık halimi
Songülüm sağol, evet bi kaç gündür ruh gibi dolanıyorduk evin içinde doktorun söylediklerinden sonra,
ama çok şükür kan temiz çıktı,
2,5 evet canım bizim 2,6mm çıktı.
İnşallah 2 hafta sonra kontrolde geri düşmüş olur.
Ayy olabilir mi acaba ? Test yaptın mı ki?
ama bu çok güzel görünüyor
tarif alabilirmiyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?