2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tatlim sarj bityo kusura bakma cok guzel.olmus geecekten kabarikligi falan masalla sana ustunun nasil yapicaksin
ay canım üstğne hiç düşünmedim beyaz badi mi giydirsem diye düşünüyorum. malum bizimki sade bi doğum günü olacak.
Ya inanmiyorum.sarj bitti herkez gitmis iyi geceler
Ama.bozulmis.bir iyi geceler
ay kıyamam sanaa ama bekledim o kadar gelmedinn
estağfirullah güldencim senin becerin kimsede yok. sen vaktin olmadığı için yapmamışsındır. hep niye diyorum 2. çocuk diye böyle becerikli bi annenin bi çocuğu daha olması lazım:))
ay canım ya tekrar geçmiş olsun enfeksiyonmuymuş canım besin zehirlenmesi mi.
bu arada sen unutulur musun hiç bizim tütü öğretmenimiz. tam not aldım mı bakiim:))
belini nasıl düzelttin canım ya açtın mı tekrar. bi de ben 2 metre bile kullanamadım tülü yer kalmadı.

canım nil uykusu yokken de uyuyor mu ben berrayı mümkün değil uyutamıyorum da nasıl uyutuyo ki acaba

reces çok üzüldüm canım ya bi anne olarak neler hissetiğini tahmin edebiliyorum. inşallah bi çözüm bulursun çok zor bi durum

ya kızlar sabaha kadar uyuyamadım
bakalım bir müddet daha deneyeceğim
eğer böyle devam ederse kreş olayını düşünmeye başlarım
ya bi de kadın defneye süper baktığını söylüyüor
akşam yaşadığım bi olayı daha anlatıyım
kv nin oturma odasındaki lcd televizyon bi sehpanın üzerinde duruyor
televizyon baya büyük
dün defne gitti sehpayı salladı.doğal olarak üzerindeki televizyonda sallandı düşecek gibi oldu.
bende kv ye dedim ki defne sehpayı salladı üzerinde televizyonda sallandı. bu gidişle televizyonu üstüne düşürür.televizyonu aşağı bi yere koy bari dedim. bana ne dedi biliyormusunuz? "bugün ben onu hiç yalnız bırakmadım. hiç de öyle gidip orayı sallamadı. hem televizyonu düşürürse alırsınız yeni televizyon"
ben de dedim ki sorun televizyonun kırılması değil. kırarsa çocuğum veririm parasını ama ya televizyon üstüne düşerse defnenin ne olacak? defnenin de parasını mı vereceksin bana?
bişey olmaz ben defneye bakarım üstüne düşürmez dedi.biz bunları konuşurken kaynımda yanımızdaydı.
ya düşünün televizyon 105 ekran mı ne?1 metre yükseklikteki alelade bi sehpanın üzerinde duruyor
akşam 12 de beni aradı.sizdeki matkabı getir de selim televizyonu duvara sabitlesin dedi.
biz gidince kaynım kv ye yaptığının yanlış olduğunu anlattı sanırım.

ya evindeki prizler hep yerde defnenin uzanabileceği şekilde. defneyi uyutunca yalnız bırakma uyanır parmağını prize sokar diyorum.yok bişey olmaz diyor.oralara hep kilit almam gerekiyor.

ya dün çıldırdım resmen. sabaha kadar bunları düşündüm
ya kadın hiç defneyi düşünmüyor ya
allahıma emanet çocuğum.nasıl olacak bilmiyorum.

bu sabah da defneyi oraya bıraktım. defne çok ağladı arkamdan. asansör bekliyordum hala ağlıyordu.
ya sabah da diyor ki "benim çocuğum çok akıllı. hiç beni üzmedi.bende duruyor, seni görünce şımarıyor."

birde sabah çok kırıldım. defnen,in doğumgününü bir de burada yapacaktık. benim evimde olsun dedi. tamam dedim. ben de eşimin bi arkadaşı var.ailece görüşüyoruz.onu da davet ettim.o da tamam geliriz dedi. davet ettiğimi de kv deye söyledim. o da tamam dedi.
sonra dün akşam bu haftasonu yapmayalım ablam foçadan izmire yeni geldi, evine yerleşsin haftaya yapalım dedi. sabahta e söyle arkadaşına gelmesin. siz sonra onlarla kutlarsınız dedi.
şimdi ben kıza ne diyeceğim?kızın kocası eşimin yakın arkadaşı. izmirde görüştüğüm tek arkadaşım.ve ben kıza seni kv istemiyor diyemem ki.

offffff
onlarda o kadar iyi ki anlatamam. dün kız hoşgeldin diye şubeye uğradı. başı kapalı. sana laf gelmesin, burada kapalılara tepki gösteriyorlar diye yanıma bile çıkmak istemedi. bende kimse bişey diyemez dedim.şubenin içine girdi.düşünün yani hem bana hoşgeldin diye çalıştığım yere kadar geldi, hem laf gelmemesini düşündü.bu kadar iyi bi kız.
ne yapıyım şimdi bana bi akıl verin

yasmincim tütüyle ilgili bi soru daha. üzerine giydirdiğinde karışıyor mu tüller? böyle durunca iyi ama berra yerinde durmadığı için karmakarışık oluyo

cnm benim seni çok iyi anlıyorum
insanın kendi bakması gibi olmuyor
keşke imkanımız olsa da kendimiz bakabilsek

bu arada herkese günaydınnn

günaydın cnm
vallaha nurum bilmiyorum nasıl uyutuyo bende okonuda başarılı değilim
ama zaten uraşmıyorumda
zaten sabah kalkmış çocuk neden uyutayımki
ayyy sinir oluyorum ama sakin olmam lazım..

ayyyy ne yazayım bilemedim fundam ya.
vallaha senin bu kayın valide nasıl bi kadın ben çözemedim
inanamıyorum yaaa:
bence sen defnenin doğum gününü kendi evinde yap
anne ben evde yapıcamde
çağır arkadaşınıda
onada söyle ister gelsin ister gelmesn okkadar
sen böyle herşeye tamam dediğin sürece osenin üzerine daha çok gelir ve kendi isteklerini kabul ettirir tattlım..
vallaha sen iyi dayanıyosun ben asla dayananam kimse kusura bakmasın..

ya cnm biz zaten annemlerde kutladık.kv annemleri beğenmediği için annemlere defnenin doğumgününe gelmedi.kendisi istedi burada doğumgünü yapmayı
kızı davet etmek istediğimi söylediğimde de tamam olur dedi. şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum.
ben doğumgünü hastası değilim
sonuçta zaten bi pasta kestik kızımla ama yaptığı bu davranış hoş değil.
ben kimseye saygısızlık yapmayım, ayıp olmasın diyorum ama düştüğüm duruma bak

ya akşam durmuş bana eltisini çekiştiriyor. sen hacı oldun böyle şeyler söyleme onu da öyle kabul et, hoş gör dedim. bağırdı çıktı. ne hoş göreceğim, ben hep sustukça onlar konuşuyor diye. ben de bişey demedim.günahı onun boynuna artık

vallaha cnm senin kayın valide ilginç insan
ayy günaha girmekistemiyom ama orayada gösteriş için gitmiş gibi geliyo bana..
ayy allahım sen afet..
ama susma gerektiğinde lafını söyle cnm:
ozaman madem öyle diyosun tamam iptal et biz onun doğum gününü yaptıkde..
bişekilde anlaması lazım
arkadaşına nediyeceksinki sonuçta söylemişsin..
merak ettim biraz özel olacak
ama hani acılığa gidince hediyeler getirilirya getirmişmi sana ve defneye özellikle..

nasıl yaaa nasıl uyutuyo ki uykusu olmadan
çalışmanın bu kadar zor geleceğini söyleseler inanmazdım

açıp kısaltıp tekrar dikiyosun cnm. ben çok sık yaptım cnm benim, o nadenle 2.5 m tam geldi. ama sonra kısaltınca bir kısmını çıkardım tabi. 2 m. olmuştur sanırım. buarada ben üstüne düz beyaz badi aldım tatlım badinin yakasının iki yanına da beline yaptığım fiyonktan yapıl diktim çok şeker oldu. eğer bulabilirsem pembe ütüyle yapışan taşlardan alcam bugün zeynep ilay 1 yazcam. masalece den bu fikir de sağolsun...

ayyy içim darlandı cnm bazen insan çok çaresiz kalıo olmadı dediğin gibi ii bi bakıcı bulursun onunla tüm şartlarını daha rahat konuşursun.doğum gününü de kendi evinde yap cnm istediğin kişileri de çağır kv dende davetli olarak gelsin gelirse gelmezse kendi bilir. sonuçta senin çocuğun senn evinde olsun gönlün istedğiğ gibi yap d.gününü

yasmincim tütüyle ilgili bi soru daha. üzerine giydirdiğinde karışıyor mu tüller? böyle durunca iyi ama berra yerinde durmadığı için karmakarışık oluyo
yok cnm karışmıo ama daha uzun süre giydirmedim doğumgününde belli olur:) sadece çok çekiştirio benim bal böcüğü giyince o kadar da olsun:)

ynen cnm aynen bunu gerçkten çok isterdim
ev hanımları çok şanslısınız ne olur bunun kıymetini bilin..
aynen cnm aynen sana katılıyorum

Gunaydin cnm cok gecmis plsun noldu sana boyle tam dgunu oncesi
Gunaydin cnm bebegine tabiki en iyi sen bakabilirsin cnm ama sartlar el vermiyosada cok uzme kendini
elifte sabah sekizde uyanir ama onda tekrar uyur canim sonrada ogleden sonra ucte uyur bizim duzenimiz boyle ben uyutmak istemesemde durmaz aglar o yuzden uyumadan bi yere gidemeyiz bile yani bakicini korumak icin soylemiyorum ama elifte oyle
Canim gunaydin cok guzel olmus tutu bende yaptim dun ustunede beyaz badi giydiricem badiyede tulden gul yaptim ve bandanasinada gul dikicem yine tulden ins guzel olur
Canim gunaydin inan cok uzuldum senin bu kv adam olmaz demek yvnin parasini odersiniz dedi cocugun uzerine dusermi bisey olurmu dusundugu yok sen devamli uyarican pnu canim napcan sessiz kalna
Ayricada soylemis ama sonrada vazgecmis galiba bahane bulmaya basliyo bence sen senin evinde yap anne senin evin batmasin gelenler olcak burda yapalim de

bilmiyorum ki cnm gıda ehirlenmesi olabilir dendi dünde tahlil sonuçlarında enfeksiyon çıktı. ama bence salgın var çünkü işyerinden bir arkadaşım daha olu aynı şekilde. ve bu sabah kv de midem bulanıo dedi sanırım salgın diye düşündüm.rabbim şifa versin tüm hastalara...tütünüzde hayırlı olsun cnm bizde giycez ctesi inş.:) hemen iileşmem lazımmmmm

gümnaydın cnm:
nuurayım 10 da uyumasına bişey demiyorum zaten
o uyanır uyanmaz yarım saat içinde uyutmuş geri ben ona kızıyorum..
eminim kendiside uyusun diye yapıyo öyle
nilin uykusu var gibi de olsa oyalarsan oynarsan duruyo yani..
ona göre zaten hep uykusu var..

Evet salgin varmis canim bende duydum bal bocugune bulasmaz ins iyi olmasanda sen herseyin ustesinden gelirsin cunku annesin super anne :))

Anlamamisim.ben canim simdi anladim yarim saat icindede uyutulmaz tabi elif gece dogru duzgun.uyumaz ondan uyaninca iki saat sonra uyumak istiyo ama yarim saat sonra kesinlikle uyumaz bencede bakicinin uykusu varmis ya bu insanlarda Allah korkusu yokmu ya bi recesin.kv bi senin bakici bilmiyomuki bu bebekler Allahtan emanet bizlere once onlarin mutlulugu sagligi

amin cnm aminn:

ay vallaha nediyeyimki cnm:
yaaaa işte kendin bakmayınca böyle oluyo
nili çok seviyo kesinlikle zarar vermiyo buna adım gibi biliyorum
ama böyle yaparakta nilin psikolojisi etkileniyo onu bilmiyo offf:
siz trtede süper dadıyı izliyomusunuz
herhalde bende ileride onu çağrırım diye düşünüyorum
kendim bakamıyacağım için
benim yapmasını istemediğim herşeyi yapıcak.

ayyy bak bu ii geldi cnm sağolasın....
şube müdürüm kovdu beni biraz önce öğleden sonra gelmiycem:)
ayyy çok cnm sıkıldı defneme ve nilime

Bazen izliyorum canim ama bu.kadar kotumser olma ya seneye annem.bakacak diyosun annen daha ozenli davranir merak etme benim kv hic sozumden cikmaz masallah soyledigim saatler bile sasmaz nede olsa cani annendede icin rahat eder

ayyy bak bu ii geldi cnm sağolasın....
şube müdürüm kovdu beni biraz önce öğleden sonra gelmiycem:)
ayyy çok cnm sıkıldı defneme ve nilime

ohhh negüzel git dinlen cnm bugün sonrasına bakarsın..
biraz zeynep annende kalsın bencesen birkaç saat kesintisiz uyuki vicut kendini biraz toprlasın çünkü dirençte düşüyo oyüzden kolay hasta oluyoruz..

Bazen izliyorum canim ama bu.kadar kotumser olma ya seneye annem.bakacak diyosun annen daha ozenli davranir merak etme benim kv hic sozumden cikmaz masallah soyledigim saatler bile sasmaz nede olsa cani annendede icin rahat eder

inşallah öyle olur cnm nebileyim
benim için kimsede rahat değilbe nurayım:
sanki ona benden daha iyi hiç kimse bakamıyo gibi hissediyorumve üzülüyorum..

Ohh cok.iyi olmus ne iyi insanmis.bak.kiyamadi sana bir guzel dinlen guc topla hsonu yorulcan zaten

sorma cnm yaa allah razı olsun iş yerimdeki tüm amirlerim çok ii bir haftadır doğru düzgün iyerinde durmadım ne raporum var ne iznim . durumu bildilkleri miçin idare ediorlar sağolsunlar. bakarım duruma göre yarında gelmeyebilirim kızlar blginiz olsun. artık ptesi doğum günümüzden karelerle dönerim artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…