- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.221
ay canım üstğne hiç düşünmedim beyaz badi mi giydirsem diye düşünüyorum. malum bizimki sade bi doğum günü olacak.Tatlim sarj bityo kusura bakma cok guzel.olmus geecekten kabarikligi falan masalla sana ustunun nasil yapicaksin
ay kıyamam sanaa ama bekledim o kadar gelmedinnYa inanmiyorum.sarj bitti herkez gitmis iyi geceler
Ama.bozulmis.bir iyi geceler
estağfirullah güldencim senin becerin kimsede yok. sen vaktin olmadığı için yapmamışsındır. hep niye diyorum 2. çocuk diye böyle becerikli bi annenin bi çocuğu daha olması lazım:))inşallah alışmazlar cnm nediyeyimki işimiz zor gerçekten..
maşallah fıstığa cnm:
cnm erken gitmene gerek yok
şimdiden geçmiş olsun
evet 3 yerine yapıyolar ama aşı sayısı daha fazla diye biliyorum
umarım huysuzluk yapmaz benm çok korkuyodum ama çok şükür sorunsuz atlattık..
kurabiyede tamamdır cnm:
benin evindurumuda pek parlak değil cnm:
of of..
kız hadı sonucu yaz bize :
güle güle giyisin cnmm:
galiba bu topikte tütüyü tek paraverip alan benim
bu topiğin en beceriksiz annesi ilan ettim kendimi..
bende yapıcam bunu şekerim çok güzelll.
günaydın fundam
beysala katılıyorummm:
bi bakıcı yada bi kıreş versen çok daha iyi olur
yada eşine anlat diyecem ama sanıyorum bu pek mümkün değil
sonuçta çocuğun herkesten önce gelmeli bence oyüzden kim üzülür kırılır diye düşünme al çocuğunu ver bakıcıya koy evede kameraları
yada kıreşe farketmez eminim daha iyi olacaktır nedir bunun yaptıklarıya bakıcı yapmaz bıunu..
yani helal süt emmiş birisi yapmaz..
çok sinirliyim çokkk
günaydın herkeseee:
ay canım ya tekrar geçmiş olsun enfeksiyonmuymuş canım besin zehirlenmesi mi.birileri tütü demiş ama benim adım geçmemiş hıhpek de güzel olmuş ya neyse
ay aynı sorun bende de oldu cnm hemn düzeltildi
ii diyelim ii olsun cnm inş. enfeksiyon ilaçsız nasıl geçecek hiç bilmiyorum
teşekkürler cnm ilettiğin için
sağolasın cnm allah razı olsun.
defnem içinde sıkma canını kimse anne gibi olamaz ama en azından defne zarar vermeyeceğinden emin olduğun birisinin yanında buna şükür.
herkese günaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. kuzumun doğum gününe 2 gün var ve ben hastayım hiç bişey yapasım yok çok sinir bozucu
bu arada sen unutulur musun hiç bizim tütü öğretmenimiz. tam not aldım mı bakiim:))
belini nasıl düzelttin canım ya açtın mı tekrar. bi de ben 2 metre bile kullanamadım tülü yer kalmadı.
canım nil uykusu yokken de uyuyor mu ben berrayı mümkün değil uyutamıyorum da nasıl uyutuyo ki acabanedemek cnm sen iyi ol yeterki
tekrar geçmiş olsun..
aslında zararlı olmayan ilaçlar yokmuki
nebileyim kanı temizleyecek bişeyler falan
bu arada fundacım bende şimdi evi aradım
sabah eşim nilin 8de kalktığını söyledi
ama bakıcımızla konuştum nil uyuyo dedi nasıl yani dedim kalktı mama istedi yedi ve sonra uyumak istedi dedi
çok sinirlendim
bu çocuk sabah 8de kalkmış ki akşam 10 buçukta uyudunasıl uyumak istesin
ben evde olunca hiç uyumak istemiyo
eminim kendi uykusu olduğu için uyuttu ve şuanda inanılmaz sinirliyim:
bend de dedim nil uyanınca birdaha 3e kadar uyumasın dedim:
bu çocuğun bi düzeni olması lazım uyku düzeni ama işte ban bakmadığım için olmuyo maleseffff:
şimdi eve gidesimvar çalışmak istemiyorumsanki ya
offf bu şartlar...
reces çok üzüldüm canım ya bi anne olarak neler hissetiğini tahmin edebiliyorum. inşallah bi çözüm bulursun çok zor bi durum