- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.301
canım cok kalabalık olmıcak 15 kısı falan
ben sızın gıbı pek becerıklı değilim cok cesıt yapmıcam
1 seklınde pasta yaptırıyoruz zeytınlı poğaca gul boreğı sarma patates salatası bı cesıt daha olacak ama bellı değil
Gunaydin arkadaslar
herkese hayirli cumalar
Oh geldi cnm he cuma acilmamis iki gun izinin var
Yaptinizmi.plan
ne planı songülüm cumartesi istanbul malum pazar kv ler evde otururuz :)
Hayirli Cumalar butun annelere Cumamiz mubarek olsun.
Canim dun yazdiklarini okudim da cok uzuldum bebegin cocugun beslenmesi benim icin cok onemli kendi annemi kv mi dusunuyorum yemek yemediginde ne yapicaklariii sasiriyorlar
Nasil.yurucekbu is reces im ben bilmem fasla ragat geldi bana
Dogungunu olayina gelince nasil.soylenir gelme diye sen kv nw soyle bence diyeemem diye olmadi kendi evinde yap canim
oh iyi geçmesine sevindimKizlar bende ufak bir hedoye alip.dr ma gittim ay ozlesmisiz valla
Usg ile bakti inanin kol.bacak gorucem diye korkmadim degil neyseki yoktu gebe degilm:)
Dr hic.korkma.yuzde yuz koruyan.hapin var dedi rahim dikisler yumurtaloklar cok iyiydi tamamen toplami rahim kendini
Catala otutmadim
Akinti kasinti gibi sorun da yoktu zaten
Halsizlik sac dokulme unutkanlik sorunlarimi.soyledim
Kan hapi baslicaz yine makat catlagi olmqzsa devam edicez
Balik yagi ve multiviyamin onerdi bir gun birini bir gun birini kullanicaam
Hapin verdigi degisiklik.olmadigi icib devam edicem yine
Adet olmanamda emIrdigim icin normalmis.18 ayda birakmalisin dedi emzirmeyi cocuk dr lari iki desene ben 18 ayin anne saglihi icin uygun oldugunu dusunuyoruk.dedi
Sonrasinda cikistq arasa resim cektirmwye gittik.ay aras ciglik.cigligaydi resmen kizlar flas yuksek sesle patliyor.yaniyor sonuyor ya cildirdi
Yarin cikicqk cok.meraktayim
Hosbulduk iyi oglusum uyuyo simdi gece anneyi uyutmuyo simdi kendi uyuyo sen nasilsin senin bebegin nasil.Merhaba biberon hosgeldin kasim.anneleri grubuna
Bebisin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?