2012 kasım bebekleri büyüyor..

bu becerikli olmayan halinmi :) deli kız daha ne olsun bir tanede kek yap küçük küçük al sana bitti :)

günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
rabbim dualarımızı hayırlısıysa kabul etsin

Canim.benim.tekrardan gecmis olsun
Dedigin gibi salgin var sanirim ablam esim ananem yegenlerim.hepsi atltti insalla.sende atlatirsin
Dogumgunune kadarda toparlanirsin insalla
Esimde malesef tam dogum gunu yasadi oldukca zor oldu esim.icin

Canim dun yazdiklarini okudim da cok uzuldum bebegin cocugun beslenmesi benim icin cok onemli kendi annemi kv mi dusunuyorum yemek yemediginde ne yapicaklariii sasiriyorlar
Nasil.yurucekbu is reces im ben bilmem fasla ragat geldi bana

Dogungunu olayina gelince nasil.soylenir gelme diye sen kv nw soyle bence diyeemem diye olmadi kendi evinde yap canim

Canim sende en yakin zamanda bakicinizla duzeni hakkin da bir konusma yapnalisin su saatlerdenyemeli uyumali.gibi
Ve arada her zaman mesafeniz.olmali ki daha rahay dile getirebikirsin diceklerini

Kizlar bende ufak bir hedoye alip.dr ma gittim ay ozlesmisiz valla
Usg ile bakti inanin kol.bacak gorucem diye korkmadim degil neyseki yoktu gebe degilm:)
Dr hic.korkma.yuzde yuz koruyan.hapin var dedi rahim dikisler yumurtaloklar cok iyiydi tamamen toplami rahim kendini
Catala otutmadim
Akinti kasinti gibi sorun da yoktu zaten
Halsizlik sac dokulme unutkanlik sorunlarimi.soyledim
Kan hapi baslicaz yine makat catlagi olmqzsa devam edicez
Balik yagi ve multiviyamin onerdi bir gun birini bir gun birini kullanicaam
Hapin verdigi degisiklik.olmadigi icib devam edicem yine
Adet olmanamda emIrdigim icin normalmis.18 ayda birakmalisin dedi emzirmeyi cocuk dr lari iki desene ben 18 ayin anne saglihi icin uygun oldugunu dusunuyoruk.dedi

Sonrasinda cikistq arasa resim cektirmwye gittik.ay aras ciglik.cigligaydi resmen kizlar flas yuksek sesle patliyor.yaniyor sonuyor ya cildirdi
Yarin cikicqk cok.meraktayim

cnm rahat ötesi
yavrum beni görünce bana bi atılması var görmeniz lazım
bugün 11 de aradım.demir damlasını içirmiş,birazdan da kaşar yedireceğim dedi.bende zaten öğle yemeği saati geldi neden kaşar veriyorsun, normal yemek yedir dedim. inşallah defne yer de içim rahat eder.
arkadaşıma nasıl söyleyeceğimi hala bilmiyorum
defneye bakma tarzından rahatsız olduğumun farkında ve bugün bana çayyolunda bi bakıcı bebeğin bıngıldak kısmına iğne batırmış annesinin arkasından ağlamasın diye, çocuk da zeka özürlü olmuş diye bi olay anlattı. bakıcıları suçluyor sürekli.tamam bakıcılar süper değil ama hepsi de kötü değil.

oh iyi geçmesine sevindim
çatala çıkmamak seni de rahatlatmıştır.
arasın fotoğraflarını ben de merak ediyorum.inşallah güzel çıkmıştır.buraya da koy fotoğraflardan

herkese hayırlı cumalar
kızlar aranızda bebişinin kan değerlerine baktıran var mı nasıl oluyo bize dün doktor yaptır dedi ona göre kan damlasına devam edip etmeyeceğimizi söyleyecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…