2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay oku oku biteremedim yaa :) kızlar günaydın dicem ama öğlen oldu sabah b,r kahve keyfi yaptım :) sonra işe koyuldum arada okumaya çalıştım ama yok ancak bitirdim dogüm günüsü geçmiş tüm meleklerin doğum günü kutlu olsun sizi coook seviyoruz öpüyoruz biz oğlumla
oğlum hasta teyzoşlar öksürük burun tıkanıklığı ve uykusuzluk bugün gidiyoruz doktor amcamıza muhtemelen aşı ama olsun kontrol ettirelim bakalım bizden haberler böyle

tünaydın cnm ayy çok geçmiş olsun..

inşallah yoluna girer cnm çünkü benim tek üzüldüğüm nokta kızıma iyi bakılmaması
benim başka hiçbir beklentim yok
cnm eşim annesine pek bişey demiyor
annesinin güzel baktığına inanıyor çünkü tel de kv şöyle yedirdim, şöyle iyi durdu, şöyle oynadık vb şeyler söylüyor o da annesinin yalan söylemediğini düşünüyor.sabah mesala eşimi otobüse bırakacaktım bizim arkamızdan ağlamaya başladı.eşim sonra arayıp sorduğunda ağlamadı durdu demiş.halbuki ben tekrar döndüğümde zor durdurdum çok ağladı dedi. hangimize doğru söylüyor bilemiyorum. bir de eşim annesinin zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyor

amiiin cnm rabbim korusun
cumartesi sinemaya gittik kv ye bırakıp döndüğümüzde defnenin yeleğini bile çıkarmadan öylece yatırmış.üstünü niye çıkarmadın diye sorduğumda uyanmasın diye çıkarmadım dedi.daha cuma günü üzerini çıkarıp gecelik giydirerek yatırmasını söyleyen ben değilim sanki

cnm onunla konuşmak fayda etmiyor çünkü dinlemyor

Recesım Allah a havale edıyorum brn bunları ne deyım Allah bızlere güç kuvvet ve sabır versın
amin cnm amin
cnm para konusunda ailesine verdiklerini hiç bir zaman eleştirmem.bilmiyorum huy işte. aslında giden benim evladımın rızkından gidiyor.ailesidir yapacak derim. gerçi aynısını ben aileme yapsam fırtına kopar da neyse. allah korkusu var bende.ben hiçbir zaman bu konuları açmam. ama bir de değirim bilinse

cnm geçmiş olsun inşallah bişey yoktur

kızlar kv hacdan geldi ama görüyorum ki hiç akıllanmamış. tam gaz kaynımla sevdiği kızı ayırmak için uğraşıyor.
akşam yine konusu açıldı. yine kaynıma bir sürü kızmış.
ben de yanlış düşündüğünü, onun da bir evlat olduğunu, parayı düşünmek yerine oğlunun mutluluğunu düşünmesi gerektiğini söyledim.ama tabi dinleyen kim.zengin bir gelin adayı bulmuş.onu söyleyip duruyor.neymiş beni eşim bulmuş kaynıma da kendi bulduğunu alacakmış.bişey demedim. tek derdi kızın ailesinin zengin olmaması. allah ıslah etsin

bu arada cumartesi günü eşimin arkadaşı aradı doğum günü yapacakmısınız diye. eşimde benim bilidiğim kadarıyla öyle bi organizasyon yok dedi.sonra telefonu kapatınca olanları anlattım. eşim de "hayatım hacdan gelmiş yaşlı kadın.ne deyim. biz aramıda pasta yapıp kutlarız onlarla. annem onlardan pek haz etmiyor.ne deyim" dedi.ben anlatmayacaktım ama arkadaşı arayınca doğum günü olayını da anlattım.çok mahçup duruma düştüğümü söyledim.

ayyy fundam ya senin kayın validene ve ceydanın babaanneye artık diyecek bişey bulamıyorum..

allahım ısla etsin onları
şu ayırma işine gelince ayırsınlar bakalım ona öyle bi gelin gelsinki onun hakkından gelsin sen merak etme fundam.
kaynında çıksın karşısına ben seviyorum desin alsın eğer çok seviyosa öyle yapar yok annesini dinlerse de dinlesin kendi kaybedetr..

cnmevet ıslah etsin gerçekten
ben kıza acıyorum.aynısı bana yapılsa ya da defneye yapılısa diye düşünüyorum, kızın yerine hep kendimi koyuyorum.sonuçta kızı çok tanımıyorum. huyu suyu nedir bilmiyorum. tek bildiğim kaynım kızı çok seviyor. o da kaynımı.kaynım ailesine pek karşı gelemiyor.şuan master yapıyor öğrenci. maddi anlamda ailesine bağlı.bir de kaynım kimseyi kırmayı sevmez. o yüzden annesine karşı durur mu bilmiyorum.
hoş kv benim ailemi de aşağılamayı pek seviyor zengin olmadıkları için ama ona da bişey demiyorum çünkü kendi günaha giriyor.
allah herkese layığını versin başka bişey demiyorum

cnm neden küçük görüyo anlamıyorum ben kendisi çokmu zengin acaba kayın validen oyüzdenmi oğlundan paraları alıyo neyse.
ayy allahımya bu kadın insanın günaha sokuyo vallaha
sen acılığa git düşüncelerinde hiç bideyişiklik olmasın ilginç yani allahım akıl fikir versin nediyeyim
kaynıntabi annesini kırmasın ama sırf annesini kırmasın diyede istemediği bi evliliği yapması çok saçma olur bence..

Ya bir anne evladinin mutluluguninistemeli
Bir insan evladini zengin degol.diye nasil.istemezdi nasil bir vicdan nasil bir bakis acisidir
Cok can alklcl bir kadin cok.

Merhaba 2012 kasim anneleri bende 3 gun once normal dogum yaptim ama hala situm gelmedi sarimsi bir sivi geliyo jac gunde gelir sut yoksa gelmeyecrkmi size dNismk istedm

Bir insan evladini zengin degol.diye nasil.istemezdi nasil bir vicdan nasil bir bakis acisidir

vallaha allah korusun böyle insanlardan nediyeyim
fundamada sabır versin..
ay bende düşündümde benim kızımıda istemese kayın validesi çok üzülürüm gerçekten..

Merhaba 2012 kasim anneleri bende 3 gun once normal dogum yaptim ama hala situm gelmedi sarimsi bir sivi geliyo jac gunde gelir sut yoksa gelmeyecrkmi size dNismk istedm

cnm o sıvı çok önemli bebeğin için
sen bol bol su iç ve sitres yapma inşallah gelicek sütün
hayırlı olsun buarada güle güle büyüt bebeğini..
sormak istediğin bişey
olunca mutlaka sor sonuçta aynı yollardan bizde geçtik elimizden gelen yardımı yaparız hem ben hemde arkadaşlarım eminim..

Melek1938.Hosgeldin canim sende bebisine kavustun sonunda Allah uzun omur versin bebegine benimde oyle geliyodu 3gun sonra sutum geldi seninde en gec yarin falan gelir bence hic stres yapma.

Son düzenleme:
kızlar ya bugün hızlı geçti çok şükür oğlum nezle grip dedi doktor burun spreyi ve fitille atlatıcaz inşallah

Cok tesekkur ederim mutlaka sorucm cok acemiyim ins gelirde bebegimi doya doya emziririm:)

Cok tesekkur ederim mutlaka sorucm cok acemiyim ins gelirde bebegimi doya doya emziririm:)

canım ılık duş al göğüslerine masaj yap ve bol bol emzir o sarı sıvı muhteşem özellikte bir sıvı sonrasında rabbim bol bol süt nasip etsin kuzucuğun doya doya emsin inşallah

valla cnm çok zengin değil, tamam maddi durumu iyi ama sabancı gibi de zengin değil. ama burun kıvırmasına baksan sayılı zenginlerden dersin
allah ıslah etsin başka bişey demem
birde hacca gidince ot koparmış
normalde böyle bişey yapınca kurban kesmen gerekir ama kesmemiş

valla cnm ben inadından vazgeçiremiyorum. önce oğlunu mutlu edecek birini iste diyorum ama parasız mutluluk olmaz diyor

kızlar ya bugün hızlı geçti çok şükür oğlum nezle grip dedi doktor burun spreyi ve fitille atlatıcaz inşallah
cnm bununla geçmiş olsun. biran önce erdem paşa iyileşir inşallah

İyi akşamlar kızlar. Bugün kızım öğle yemeğinde 1 tane köfte yemiş. Sonra kv üzerinde ince bir hirka ile 10 dk yürüyerek avm ye goturmus. Oradan defneye alt üst ince penye takım almış. Kış mevsiminde giydirecekmis. Kesesine bereket. Ardından kendi mayaladigi yoğurtu defneye yediremedigi için activya alacakmis ama marketteki kızlar büyümix vermiş. O da 3,5 ta 2 tane bebek bisküvisiyle onu yedirmis ve akşam 7 de geldigimde çocuğa başka bişey yedirememis. Ben gidince defneye 1 dilim ekmek içi ile arapsaçı yedirdim. Eve gelince de muhallebi yaptım yedirdim.çocuğun altıni bile 1 kez değiştirmis. Baktım kuruydu değiştirmedim diyor. E daha sonra ıslanmadi sanki.

Bugün kü macera bu. Kızım ne kadar güzel beslenmiş.

şakayla karışık çok gezdigini söyledim kırılmasın diye bana bunca yıl oturdum artık gezecegim tabi, unumu eledim elegimi astım dedi. Defne hasta olacak diye korkuyorum.

canım senın yazdklarnı okuyunca gercekten defne ıcın uzuluyorum
yemek ıstemese tamam dıcem uğrastı yemedı dersın ama defne yıyor ama kv yedırmıyo yada uğrasmıyo
malum bıraz uğras ıstıyo bazı bebeklere yemek yedırmek ve buyume cağındalar bızımkıler
kv nı kırmak ıstemıyosun ama ben buyuk konusmıyım cocuğum ıcın kırarım herkesı bana yanlıs gelenı
ondan daha hıcbısey onemlı değil cunku bu hayatta esler bıle 2. plana atıldı onlar gelınce
senı asla kırmak ve uzmek ıstemem bılıyosun
ama bence bıran once bu duruma bı care dusun canım

mutluluk senin gözlerindeymiş meğer sen gelince anladım canım kızım
sen gelince anladım
bütün çocukların bir kalbe sığabileceğini.
sen gelince anladım
zorlukla beraber mutluluğun olabileceğini
gecenin yarısı uyanıp bana gülümsediğinde
uykusuzluktan gözlerim kapanırken
o gülümsemenin beni mutlu edeceğini.
sen gelince anladım
bi insanın gaz çıkarmasından mutlu olunabileceğini:)
sen gelince anladım
bi bebeğin ağlayışına çare bulamamanın ne zor bişey olduğunu
seninle beraber ağlarken öğrendim anneliğin ne olduğunu
meğer mutluluk
senin ilk gülüşünde, ilk ses çıkarışında
ilk emeklemende, ilk adımlarında saklıymış.
sana bi kaşık daha fazla yemek yedirebilmekte gizliymiş.
sen gelince anladım bunların ne kadar değerli olduğunu.
canım kızım şimdi büyüyorsun
her gün, her saat, her an.
istesek de bu dakikaları elimizde tutamıyoruz.
istesek de bir daha asla 1 yaşında olamayacaksın.
sen büyüdüğünde en çok o yumuk ellerini özleyeceğim
emerken gözlerini seyretmeyi
o masum bakışlarını
bıkmadan usanmadan kolyemle oynamanı...
ve ben seni hep seveceğim canım kızımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…