2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aaa merhaba canim
Nasilsinnn
Bizim.pasa tembel.cikti teyzesi o kadar temkinli ki anlatamam
Rabbim.ne zaman izin verirse artik:)
Ablasi on aylik yurudu pasam ablaya cekmedi
Eee sizde ne var ne yok hala ayni moddami huysuzcan uykusuzluk
Evine yerlesebildin mi
Onbes tatilde gelicekmisin

ay teyzesi kıyamam ben elifciğee süper erdem süper ama işte dişler bizide etkiliyor teyzesi :)

niil naber

songülüm maşallah aras paşama erdemede ders versin :)

nurr naber

gülden yasmin funda isminini sayamadığım tüm arkadaşlar nabeer

Ay ilk uc adim attigindada misafir vardi
Haha ay ben eve hep insan toplayim
Nil i tahmin edebikiyorum ya ne tatlidir
Kimbilir

ii ki doğdunn berraaaaa mutlu yıllarrr berraaaa ii ki doğdun ii ki doğdun mutlu yıllar saaaaaaanaaa

canımm benimm yaa..

nasılsın canım nil huzursuzmuş inşallah hasta olmaz. berra da dün acayip huzursuzdu. bugün iyi gibi bakalım

inşallah hasta olmazlar cnm..

nezaman üflüyosunuz pastayı bakalım..

iyidir cnm..
ne olsun..

Ay ilk uc adim attigindada misafir vardi
Haha ay ben eve hep insan toplayim
Nil i tahmin edebikiyorum ya ne tatlidir
Kimbilir

ayyy ben geleyim misafir olarak benim yanımda yürüsün bende onu yiyeyimm...
:):):)

günaydın herkeseeeeeeee... biz aşıdan geldik teyzoşlar... kuzum çok ağlamadı allahtan.. . 11200 kilomuz boyumuzda 76 cm olmuş. çok şükür 3 ayın sonunda 2cm uzamayı başarmışız.:) anlamıyorum bu sağlık ocağını. bıngıldakta2,5 a 2, dedi çok değil mi yaa görümcem bebek hemsiresi bayramda bakmıştı 1 e 1 bayağı küçülmüş demişti anlamadım ki hangisi doğru. bizden haberler böyle. buarada son bir haftadır zeynep ilay herkese annee dio...babasına bile :) ama bi taraftanda çok bozuluorum hee sadece bana anne desin yaaaaaaaaa
yürüme işine gelince çok güzel day duruyoruz day dururken alkış yapıyoruz balonla oynuyoruz ama adım atmıoruz...
ay ne çok yazmışımmm

ben hep söylüyorum cnm sağlık ocağında ölçüm yaptırmıyorum hiç kafam karışmasın diye..

bence bebek hemşiresi daha iyi bilir diye düşünüyorum..

sen kendi dokorunuza gidince sorarsın cnmm
bide kızlar 1 yaşında olunca tahliller varya hani
onları yaptırdınızmı hiç bu ay sonu yaptırıcaz biz..

canım resimlere baktımda çok hoş uğur böcekli tarifi ve kırmızı biber sarması sanırm tarifleri isityorum çok güzel olmuş.

tost ekmegını 4e bol krem peynır sür domatesı 2ye bol altını V seklınde kes corekotuyla süsle zeytını ıkıye bol cekırdegını cıkar kafa yap bukadar basıt kürdanla tuttur bu ugur bocegımızdı:))
bıberı kozle 2ye bol ıcıne peynırle cevız karısımı koy sar ıster maydonoz spıyla ıster yesıl sogan sapıyla fıyonk yap kurdanla tuttur uzerıne yağ lımon karısımı gezdır cnm afıyet olsun

ne tahlili cnm kan filan mı yaptırmk gerekiomuş ben zeynep ilayı rutin her ay dr a götürmüyorum uzun zamandır

Kizlar dun aksam misafirimiz vardi
Aras birden yurumeye basladi tam uc kes odayi tamemen geDi ben soklarda
Tecrubeli anneler devami gelirmi buhun tik yok
Unutmusum yarenin nasil isledigini
maşallah aras paşaya
devamı da gelir

cnm eşim hemen ikna olacak gibi değil ama zamanla olur diye düşünüyorum

yavrum poposu acır da şimdi pişik nedeniyle
dişten olabilir cnm
inşallah hemen çıkarır da eziyetten kurtulur

iyiyiz cnm senden naber?

cnm ben sağlık ocağına güvenmiyorum çünkü hep yanlış ölçüyorlar

cnm biz yaptırdık
çok şükür bütün değerler normal
hatta dr beklediğimin de üstünde dedi

maşallah zeynep hanımaa kuzucuk

bende iyiyim kızlar boğazım acıuyor sadece

ohhhh hamarat anneler hep bizim topikte ..

ne tahlili cnm kan filan mı yaptırmk gerekiomuş ben zeynep ilayı rutin her ay dr a götürmüyorum uzun zamandır

ievet cnm doktorlorun 1 yaşında istediği
bazı rutin tahliller var kan sayımı ve başka neler var bilmiyorum ama bize alarji testidde yapılacak ..

aferin defneme..
umarım ikna olur cnm..

selamarkadaşlar keşke herkes resim leri koysa doğumgünlerinin böyle arkaya arkaya gelse.pastalar bize model olur.bide pasta listesi herbiri ayrıa ayrı sayfalarda bulmak zor oluyor az kaldı kızımın doğum gününe nasıl pasta yaptırayım ne pasta listesi yapayım ayyy fotoları göremedim ben yaaaa

cnm pasta listesi derken
bizim pastamız 1 şeklindeydi üzerindede kelebekler vardı..

benimde 1 di üzerinde nazar boncuğu vardı tatlım

Yazdiklarin cok guzelmis canim dogum gununuz kutlu olsun Allah daha nice dogum gunleri nasip etsin insallah bizimde yarin dogum gunumuz bende heycanliyim bakalim.

Masallah canim bebeginin kilosu boyu iyiymis bizde en son 9aylikken gitmistik doktora 8.900kg boyuda 72.5cmdi simdi kilo falan aldimi merak ediyorum bakalim okadar hareketliki zaten bi dakka otursa sasircam aslinda yemesi guzel ama hemen yakiyo yediklerini bakalim kilomuz ne durumda merakla bekliyorum saglik ocagida daha aramadi nezaman ariycaklar bakam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…