- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.521
güzel dilekleriniz için çoookk teşekkür ederiz kızlarr. ben ve berra sizi çok seviyoruzz
bizde berracğı ve seni seviyozzzz:
çok çokkkkkk:
Aaa. songül aras daha yürümedi mi yaa.. Yazın ben sana geldiğimde nasıl oturup düzeliyordu geri.. Benimki fos fos oturabiliyordu sadece.. Bak şaşırdım şimdi. O kadar hareketli çocuk, geç bile kalmış..
benimki tam 11. ayına girdiği gün 2 adım attı.. Baktı ki yürüyebiliyor.. Hangimiz onu tuttuysak düşer diye, elimizi ittirip ittirip o gün durmadan yürüdü.. Yani o 2 adımdan sonra koşarak diğer odaya gitmeye kalktı ama yarı yolda düştü.. Sonra hemen bir daha denedi.. Bir daha. Çıldırmış gübü yürüdü durdu o gece..
Gerçi benimki her yönüyle anormal bir çocuk.. Anormalliğini orada da gösterdi yani..
E hadi sizede hayırlı olsun, yürümeye başlamışsınız artık.. MaşaAllah Arasa...............
canımm benimm yaa..
nasılsın canım nil huzursuzmuş inşallah hasta olmaz. berra da dün acayip huzursuzdu. bugün iyi gibi bakalım
Canim iyi sayilir elif geceleri cok sik uyaniyo ve bu aralar gunde uc defa kaka yapiyo normalden biraz daha sulu yapiyo hemen almama ragmende uc gundur pisik yavrumun alti songul disten diyo cunku aziya yakin iki.disi dag gibi kabarmis ve mosmor herseyi ona bagliyoruz bakalim
öyle yapıyorum cnm ama yine tıkanıyo burnumuz ayyy:
inşallah hasta olmayız..
ee eşin ikna olurmu sence peki?
ayyy sağool teyzesi
yok okadar soğuk değil bugüün burası
evet o montunu giyiyecekk.
cnm nilde öyle bayağı ilk yürüdüğünde bizdede misafir vardı
sonra 15 gün içinde yürümeyi tamamen çözdü diye bilirim sana..
arasımda 15 gün içinde tamamen çözecek bence
şimdi o yürüdükçe cesaretlenecek ve kendine güveni gelecek..
bizimki artık dönüyo geri geri gidiyo sallanıyo bi görsen artislikleri bide kıvırıyo hahahaha:).)
canımm benimm yaa..
nasılsın canım nil huzursuzmuş inşallah hasta olmaz. berra da dün acayip huzursuzdu. bugün iyi gibi bakalım
ay teyzesi kıyamam ben elifciğee süper erdem süper ama işte dişler bizide etkiliyor teyzesi :)
niil naber
songülüm maşallah aras paşama erdemede ders versin :)
nurr naber
gülden yasmin funda isminini sayamadığım tüm arkadaşlar nabeer
Ay ilk uc adim attigindada misafir vardi
Haha ay ben eve hep insan toplayim
Nil i tahmin edebikiyorum ya ne tatlidir
Kimbilir
günaydın herkeseeeeeeee... biz aşıdan geldik teyzoşlar... kuzum çok ağlamadı allahtan.. . 11200 kilomuz boyumuzda 76 cm olmuş. çok şükür 3 ayın sonunda 2cm uzamayı başarmışız.:) anlamıyorum bu sağlık ocağını. bıngıldakta2,5 a 2, dedi çok değil mi yaa görümcem bebek hemsiresi bayramda bakmıştı 1 e 1 bayağı küçülmüş demişti anlamadım ki hangisi doğru. bizden haberler böyle. buarada son bir haftadır zeynep ilay herkese annee dio...babasına bile :) ama bi taraftanda çok bozuluorum hee sadece bana anne desin yaaaaaaaaa
yürüme işine gelince çok güzel day duruyoruz day dururken alkış yapıyoruz balonla oynuyoruz ama adım atmıoruz...
ay ne çok yazmışımmm
canım resimlere baktımda çok hoş uğur böcekli tarifi ve kırmızı biber sarması sanırm tarifleri isityorum çok güzel olmuş.
ben hep söylüyorum cnm sağlık ocağında ölçüm yaptırmıyorum hiç kafam karışmasın diye..
bence bebek hemşiresi daha iyi bilir diye düşünüyorum..
sen kendi dokorunuza gidince sorarsın cnmm
bide kızlar 1 yaşında olunca tahliller varya hani
onları yaptırdınızmı hiç bu ay sonu yaptırıcaz biz..
maşallah aras paşayaKizlar dun aksam misafirimiz vardi
Aras birden yurumeye basladi tam uc kes odayi tamemen geDi ben soklarda
Tecrubeli anneler devami gelirmi buhun tik yok
Unutmusum yarenin nasil isledigini
cnm eşim hemen ikna olacak gibi değil ama zamanla olur diye düşünüyorumöyle yapıyorum cnm ama yine tıkanıyo burnumuz ayyy:
inşallah hasta olmayız..
ee eşin ikna olurmu sence peki?
ayyy sağool teyzesi
yok okadar soğuk değil bugüün burası
evet o montunu giyiyecekk.
cnm nilde öyle bayağı ilk yürüdüğünde bizdede misafir vardı
sonra 15 gün içinde yürümeyi tamamen çözdü diye bilirim sana..
arasımda 15 gün içinde tamamen çözecek bence
şimdi o yürüdükçe cesaretlenecek ve kendine güveni gelecek..
bizimki artık dönüyo geri geri gidiyo sallanıyo bi görsen artislikleri bide kıvırıyo hahahaha:).)
Canim iyi sayilir elif geceleri cok sik uyaniyo ve bu aralar gunde uc defa kaka yapiyo normalden biraz daha sulu yapiyo hemen almama ragmende uc gundur pisik yavrumun alti songul disten diyo cunku aziya yakin iki.disi dag gibi kabarmis ve mosmor herseyi ona bagliyoruz bakalim
iyiyiz cnm senden naber?ay teyzesi kıyamam ben elifciğee süper erdem süper ama işte dişler bizide etkiliyor teyzesi :)
niil naber
songülüm maşallah aras paşama erdemede ders versin :)
nurr naber
gülden yasmin funda isminini sayamadığım tüm arkadaşlar nabeer
cnm ben sağlık ocağına güvenmiyorum çünkü hep yanlış ölçüyorlargünaydın herkeseeeeeeee... biz aşıdan geldik teyzoşlar... kuzum çok ağlamadı allahtan.. . 11200 kilomuz boyumuzda 76 cm olmuş. çok şükür 3 ayın sonunda 2cm uzamayı başarmışız.:) anlamıyorum bu sağlık ocağını. bıngıldakta2,5 a 2, dedi çok değil mi yaa görümcem bebek hemsiresi bayramda bakmıştı 1 e 1 bayağı küçülmüş demişti anlamadım ki hangisi doğru. bizden haberler böyle. buarada son bir haftadır zeynep ilay herkese annee dio...babasına bile :) ama bi taraftanda çok bozuluorum hee sadece bana anne desin yaaaaaaaaa
yürüme işine gelince çok güzel day duruyoruz day dururken alkış yapıyoruz balonla oynuyoruz ama adım atmıoruz...
ay ne çok yazmışımmm
cnm biz yaptırdıkben hep söylüyorum cnm sağlık ocağında ölçüm yaptırmıyorum hiç kafam karışmasın diye..
bence bebek hemşiresi daha iyi bilir diye düşünüyorum..
sen kendi dokorunuza gidince sorarsın cnmm
bide kızlar 1 yaşında olunca tahliller varya hani
onları yaptırdınızmı hiç bu ay sonu yaptırıcaz biz..
günaydın herkeseeeeeeee... biz aşıdan geldik teyzoşlar... kuzum çok ağlamadı allahtan.. . 11200 kilomuz boyumuzda 76 cm olmuş. çok şükür 3 ayın sonunda 2cm uzamayı başarmışız.:) anlamıyorum bu sağlık ocağını. bıngıldakta2,5 a 2, dedi çok değil mi yaa görümcem bebek hemsiresi bayramda bakmıştı 1 e 1 bayağı küçülmüş demişti anlamadım ki hangisi doğru. bizden haberler böyle. buarada son bir haftadır zeynep ilay herkese annee dio...babasına bile :) ama bi taraftanda çok bozuluorum hee sadece bana anne desin yaaaaaaaaa
ay ne çok yazmışımmm
tost ekmegını 4e bol krem peynır sür domatesı 2ye bol altını V seklınde kes corekotuyla süsle zeytını ıkıye bol cekırdegını cıkar kafa yap bukadar basıt kürdanla tuttur bu ugur bocegımızdı:))
bıberı kozle 2ye bol ıcıne peynırle cevız karısımı koy sar ıster maydonoz spıyla ıster yesıl sogan sapıyla fıyonk yap kurdanla tuttur uzerıne yağ lımon karısımı gezdır cnm afıyet olsun
ne tahlili cnm kan filan mı yaptırmk gerekiomuş ben zeynep ilayı rutin her ay dr a götürmüyorum uzun zamandır
maşallah aras paşaya
devamı da gelir
cnm eşim hemen ikna olacak gibi değil ama zamanla olur diye düşünüyorum
yavrum poposu acır da şimdi pişik nedeniyle
dişten olabilir cnm
inşallah hemen çıkarır da eziyetten kurtulur
iyiyiz cnm senden naber?
cnm ben sağlık ocağına güvenmiyorum çünkü hep yanlış ölçüyorlar
cnm biz yaptırdık
çok şükür bütün değerler normal
hatta dr beklediğimin de üstünde dedi
selamarkadaşlar keşke herkes resim leri koysa doğumgünlerinin böyle arkaya arkaya gelse.pastalar bize model olur.bide pasta listesi herbiri ayrıa ayrı sayfalarda bulmak zor oluyor az kaldı kızımın doğum gününe nasıl pasta yaptırayım ne pasta listesi yapayım ayyy fotoları göremedim ben yaaaa
selamarkadaşlar keşke herkes resim leri koysa doğumgünlerinin böyle arkaya arkaya gelse.pastalar bize model olur.bide pasta listesi herbiri ayrıa ayrı sayfalarda bulmak zor oluyor az kaldı kızımın doğum gününe nasıl pasta yaptırayım ne pasta listesi yapayım ayyy fotoları göremedim ben yaaaa
mutluluk senin gözlerindeymiş meğer sen gelince anladım canım kızım
sen gelince anladım
bütün çocukların bir kalbe sığabileceğini.
sen gelince anladım
zorlukla beraber mutluluğun olabileceğini
gecenin yarısı uyanıp bana gülümsediğinde
uykusuzluktan gözlerim kapanırken
o gülümsemenin beni mutlu edeceğini.
sen gelince anladım
bi insanın gaz çıkarmasından mutlu olunabileceğini:)
sen gelince anladım
bi bebeğin ağlayışına çare bulamamanın ne zor bişey olduğunu
seninle beraber ağlarken öğrendim anneliğin ne olduğunu
meğer mutluluk
senin ilk gülüşünde, ilk ses çıkarışında
ilk emeklemende, ilk adımlarında saklıymış.
sana bi kaşık daha fazla yemek yedirebilmekte gizliymiş.
sen gelince anladım bunların ne kadar değerli olduğunu.
canım kızım şimdi büyüyorsun
her gün, her saat, her an.
istesek de bu dakikaları elimizde tutamıyoruz.
istesek de bir daha asla 1 yaşında olamayacaksın.
sen büyüdüğünde en çok o yumuk ellerini özleyeceğim
emerken gözlerini seyretmeyi
o masum bakışlarını
bıkmadan usanmadan kolyemle oynamanı...
ve ben seni hep seveceğim canım kızımm..
ay ne çok yazmışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?