- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.561
selam kızlar nasılsınız
burası (almanya) o kadar soğuk ki sanki kara kış geldi ama kardan hala eser yok,
kar yağsa bu kadar soğuk olmaz herhalde.
bu havada da kaanı çıkartmaya korkuyorum buz gibi resmen eksilerde birde,
yavrum eve tıkandı kaç gündür
amin cnm sağolasın
sağolasın cnm... masama da yorum istiyorum amaaaaaa:)
günaydın herkeseeeeeeee... biz aşıdan geldik teyzoşlar... kuzum çok ağlamadı allahtan.. . 11200 kilomuz boyumuzda 76 cm olmuş. çok şükür 3 ayın sonunda 2cm uzamayı başarmışız.:) anlamıyorum bu sağlık ocağını. bıngıldakta2,5 a 2, dedi çok değil mi yaa görümcem bebek hemsiresi bayramda bakmıştı 1 e 1 bayağı küçülmüş demişti anlamadım ki hangisi doğru. bizden haberler böyle. buarada son bir haftadır zeynep ilay herkese annee dio...babasına bile :) ama bi taraftanda çok bozuluorum hee sadece bana anne desin yaaaaaaaaa
yürüme işine gelince çok güzel day duruyoruz day dururken alkış yapıyoruz balonla oynuyoruz ama adım atmıoruz...
ay ne çok yazmışımmm
cnm şimdiden doğum gününüz kutlu olsun gerçekten çok heyecan verici bişey :
cnm sağlık ocağından aramalarını beklemene gerek yok
yarından sonra kendin arayıp sora bilirsin aşılar 1 yaşını doldurunca yapılıyo..
ben çıkıorum kızlar yarın görüşürüz inş. öpün kuzularınızı benim yerime
kızlar hanı bahsetmıstıum delıyım ben dıe masal uydukca yaptım bunları hepsı sıyah kahve ıc karartıcı bıseydı bakın naptımmmmm:)
kızlar dun aşımız yapıldı dunde bugunde bı degısıklık yok ıns bısey olmaz dıger asılarda hıc bısey olmamıstı kızamık dahıl ıns yıne bısey olmadan atlatırız doktor dıslerımıze baktı sadce altta 2tane var dıe sorduk normal dedı zaten muayene ettı bızede gosterdı köpek dıslerı azı dıslerı dahı gorunuo yanı hepsı aynı anda gelıo bırbırılerını sıkıstırmıs ondan gec cıkıo dedı ama engec 1ay sonra azı dahıl cıkcak tum dıslerı pes pese dedı vıtamıne falan gerek yok dedı 9kg 74cm 2940dogdu oyuzdden normal persentılde dedı bıde dedıkı nezman uyutcaksan yarım saat once yemek yedır uyut dedı yanı yıyıp uyusun kı kılo alımı artar dedı sımdı oyle yapıorum dunden berı hep uyanınca yedırmıom uyucagı zamn yarım saat once yedırıp yatırıom bakalım kılo alımında fark etcekmı bız zaten hersey yıoduk oyuzden lıste gerek gormedı sadce brokolı karnabahar lahana patlıcan portakl bunları yedırme yada 15 -20gunde bır yedır dedı yurudugumuzu gorunce cok sevındı cok sewıo masal doktorunu:)
kızlar hanı bahsetmıstıum delıyım ben dıe masal uydukca yaptım bunları hepsı sıyah kahve ıc karartıcı bıseydı bakın naptımmmmm:)
maşallah cnm defne 9450 idi kilosu. Şimdi daha da zayıflayacakcanım masallah kuzuma kendıde pastasıda cok guzel
pastanın ustundekı sekıller bızımkıyke aynı bızımkı mavıydı
sende cok hossun
Hepsi çok güzeller cnm keşke ben de bu kadar marifetli olsamkızlar hanı bahsetmıstıum delıyım ben dıe masal uydukca yaptım bunları hepsı sıyah kahve ıc karartıcı bıseydı bakın naptımmmmm:)
bızde dun ası olduk huzursuzluk ve hafıf ates var
bırden cıkınca dısler ınsallah huzursuzluk yapmaz masalda
nıye onları yedrme dedı gaz dan dolayımı
maşallah cnm defne 9450 idi kilosu. Şimdi daha da zayıflayacak
Hepsi çok güzeller cnm keşke ben de bu kadar marifetli olsam
kızlar bugün defne öğlen yemek yememiş. Kv pirinç unundan muhallebi yapıp yedirmis. 4,5 ta da yarım paketbuyumix ile 3 bisküvi yedirmis( büyümix i yoğurt diye tanımlıyor) akşam 7 de geldigimde yine defne açtıneymiş yemek yedirememis . 1 dilim ekmekle pirasa yemeğinden yedi. 2 saat sonra da süt içti.
Offff yarın güne götürecek. Yanına sadece 4 tane bisküvi aldı. Yemek de götür dedim. Cvp : gün sahibinin evinde yemek vardır zaten. Ya herkes yemek yapmak zorunda mı hadi sadece börek yaparsa ? İnşallah orada bişeyler yer.
Eşime söyledim. Çok pimpiriklisin annem aç bırakmaz diyor. Kızlar gerçekten çok mu pimpirikliyim?
maşallah cnm defne 9450 idi kilosu. Şimdi daha da zayıflayacak
Hepsi çok güzeller cnm keşke ben de bu kadar marifetli olsam
kızlar bugün defne öğlen yemek yememiş. Kv pirinç unundan muhallebi yapıp yedirmis. 4,5 ta da yarım paketbuyumix ile 3 bisküvi yedirmis( büyümix i yoğurt diye tanımlıyor) akşam 7 de geldigimde yine defne açtıneymiş yemek yedirememis . 1 dilim ekmekle pirasa yemeğinden yedi. 2 saat sonra da süt içti.
Offff yarın güne götürecek. Yanına sadece 4 tane bisküvi aldı. Yemek de götür dedim. Cvp : gün sahibinin evinde yemek vardır zaten. Ya herkes yemek yapmak zorunda mı hadi sadece börek yaparsa ? İnşallah orada bişeyler yer.
Eşime söyledim. Çok pimpiriklisin annem aç bırakmaz diyor. Kızlar gerçekten çok mu pimpirikliyim?
Bizde bugunde degisiklik yok cnm ins dis de de enaz sekikde yasariz ben brokoli karnabahr yediriodum gazda olmadi dedim gaz yada alerji gbi belirti vermeyen hormanal problem olusuo suan verme 2yasinda herseyi yesin dedi yani nasil bi problem bilmiom ama oyle soyledi yedirmicem artik
Benim tatli mucizem oglum herseyim sen hayatimiza gireli tam bir yil oldu sen oyle biseysinki ufacik geldin koskoca ömrüm oldun benim sana söylenicek kelimeler okadar cokki bi okadarda az sen bi insanin sahip olabilecegi en degerli en kiymetli seysin Allahim seni bana nasip etti ben daha ne isterim senin herseyin okadar güzelki suan kelimeler yetersiz anlatmaya o mis kokunu nasil tarif ederim ya o gözlerini bakislarini gülüslerini oyunlarini, daha cok var bir yasina derken bak bitti bile sen kücücük bi adam oldun bi daha geri gelmiycek belki ogünler ama hatiramizda hep kalicak senin o melek gibi uyumalarini nasil unuturum canim oglum benim seni okadar cok seviyorumki annen seni cok seviyo herzamanda sevicek asla unutma bunu iyiki dogdun güzel oglum mutlu yillar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?