2012 kasım bebekleri büyüyor..

burda hava güzel bugün..

amin cnm sağolasın

sağolasın cnm... masama da yorum istiyorum amaaaaaa:)

ohhhh yasminim
zeynebim güzel masa sa süper sen süper ee daha ne olsunnnn:

gerçekten herşey harikaaa:

bızde dun olduk ası kılo 9800 boy 76 mınyon benım oğlum
bıngıldak kapanmıs bızım
dun aksam huzursuzdu atesı yoktu ama ytmadan surup verdım ben bıraz once uyuttum atesı 37.5 surup vermedım uyudu cunku uyanınca bakıcam tekrar
ınsallah zeynep ılayda ates ve huzursuzluk olmaz canım

canım uzun zamndır karsılasamdk senınle
gecmıs olsun erdemıme hastaymıs
sanada gecmıs olsun canım
dıkkat etmek gerek artık havalar soğudu

Sagol canim oglumun dogum gunune pek gelenimiz olmiycak annem geldi sadece bursada pek kimse yok akraba kendi aramizda kutlucaz bizde.ben daha onceki asilarda saglik ocagini aramistim ordaki hemsirede sen arama biz seni ariycaz falan deyip durdu yaa ama kendi aramazsa ozaman ariycam bende.

kızlar dun aşımız yapıldı dunde bugunde bı degısıklık yok ıns bısey olmaz dıger asılarda hıc bısey olmamıstı kızamık dahıl ıns yıne bısey olmadan atlatırız doktor dıslerımıze baktı sadce altta 2tane var dıe sorduk normal dedı zaten muayene ettı bızede gosterdı köpek dıslerı azı dıslerı dahı gorunuo yanı hepsı aynı anda gelıo bırbırılerını sıkıstırmıs ondan gec cıkıo dedı ama engec 1ay sonra azı dahıl cıkcak tum dıslerı pes pese dedı vıtamıne falan gerek yok dedı 9kg 74cm 2940dogdu oyuzdden normal persentılde dedı bıde dedıkı nezman uyutcaksan yarım saat once yemek yedır uyut dedı yanı yıyıp uyusun kı kılo alımı artar dedı sımdı oyle yapıorum dunden berı hep uyanınca yedırmıom uyucagı zamn yarım saat once yedırıp yatırıom bakalım kılo alımında fark etcekmı bız zaten hersey yıoduk oyuzden lıste gerek gormedı sadce brokolı karnabahar lahana patlıcan portakl bunları yedırme yada 15 -20gunde bır yedır dedı yurudugumuzu gorunce cok sevındı cok sewıo masal doktorunu:)

kızlar hanı bahsetmıstıum delıyım ben dıe masal uydukca yaptım bunları hepsı sıyah kahve ıc karartıcı bıseydı bakın naptımmmmm:)

Eklentiler

• $2013-11-19 19.11.53.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $2013-11-19 19.12.02.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $2013-11-19 19.07.26.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $2013-11-19 19.07.09.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 27
kızlar hanı bahsetmıstıum delıyım ben dıe masal uydukca yaptım bunları hepsı sıyah kahve ıc karartıcı bıseydı bakın naptımmmmm:)

o pufu damacana sıselerını bırlestırerek yaptım sardım kapladım :)dıgerlerınıde boyadım susledım ayaklı sehpanın daha ısı bıtmedı suslencek bıraz daha ama atayım dedım resmını

bızde dun ası olduk huzursuzluk ve hafıf ates var
bırden cıkınca dısler ınsallah huzursuzluk yapmaz masalda
nıye onları yedrme dedı gaz dan dolayımı

canım masallah kuzuma kendıde pastasıda cok guzel
pastanın ustundekı sekıller bızımkıyke aynı bızımkı mavıydı
sende cok hossun
maşallah cnm defne 9450 idi kilosu. Şimdi daha da zayıflayacak

Hepsi çok güzeller cnm keşke ben de bu kadar marifetli olsam

kızlar bugün defne öğlen yemek yememiş. Kv pirinç unundan muhallebi yapıp yedirmis. 4,5 ta da yarım paketbuyumix ile 3 bisküvi yedirmis( büyümix i yoğurt diye tanımlıyor) akşam 7 de geldigimde yine defne açtı neymiş yemek yedirememis . 1 dilim ekmekle pirasa yemeğinden yedi. 2 saat sonra da süt içti.
Offff yarın güne götürecek. Yanına sadece 4 tane bisküvi aldı. Yemek de götür dedim. Cvp : gün sahibinin evinde yemek vardır zaten. Ya herkes yemek yapmak zorunda mı hadi sadece börek yaparsa ? İnşallah orada bişeyler yer.

Eşime söyledim. Çok pimpiriklisin annem aç bırakmaz diyor. Kızlar gerçekten çok mu pimpirikliyim?

Hayir canim hicte pimpirikli degilsin benim oglum okadar yese naparim kimbilir cocuk resmen ac okudukca ben uzuluyorum ya cocugu ac ac durduruyo hic umrunda degil kesin zayifliycak Allah yardimcin olsun canim.

bızde dun ası olduk huzursuzluk ve hafıf ates var
bırden cıkınca dısler ınsallah huzursuzluk yapmaz masalda
nıye onları yedrme dedı gaz dan dolayımı

Bizde bugunde degisiklik yok cnm ins dis de de enaz sekikde yasariz ben brokoli karnabahr yediriodum gazda olmadi dedim gaz yada alerji gbi belirti vermeyen hormanal problem olusuo suan verme 2yasinda herseyi yesin dedi yani nasil bi problem bilmiom ama oyle soyledi yedirmicem artik

Allhim ben cildircam artik cnm yaa bu ne boyle biskuviden ne vitamn alir cocuk yaa saxmalik bu bisjuviyi cerez yerine yer masal ögun olarak verilirmi buna bi cagre bulman lazim cnm yaaa cocuguna yazik gunah

Benim tatli mucizem oglum herseyim sen hayatimiza gireli tam bir yil oldu sen oyle biseysinki ufacik geldin koskoca ömrüm oldun benim sana söylenicek kelimeler okadar cokki bi okadarda az sen bi insanin sahip olabilecegi en degerli en kiymetli seysin Allahim seni bana nasip etti ben daha ne isterim senin herseyin okadar güzelki suan kelimeler yetersiz anlatmaya o mis kokunu nasil tarif ederim ya o gözlerini bakislarini gülüslerini oyunlarini, daha cok var bir yasina derken bak bitti bile sen kücücük bi adam oldun bi daha geri gelmiycek belki ogünler ama hatiramizda hep kalicak senin o melek gibi uyumalarini nasil unuturum canim oglum benim seni okadar cok seviyorumki annen seni cok seviyo herzamanda sevicek asla unutma bunu iyiki dogdun güzel oglum mutlu yillar.

canım asla pımpırıklı değilsın aksıne kv ve esın cok rahat
evet boyle gıderse defne zayıflıcak

brokolı karnabahar bende verdım bısey olmadı ayda 1 versek bısey olmaz heralde

canım doğumgununuz kutlu olsun nıce mutlu yıllara
neguzel yazmıssın
ıyıkı doğurmusuz bu mınıklerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…