- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.541
Yazdiklarin cok guzelmis canim dogum gununuz kutlu olsun Allah daha nice dogum gunleri nasip etsin insallah bizimde yarin dogum gunumuz bende heycanliyim bakalim.
Masallah canim bebeginin kilosu boyu iyiymis bizde en son 9aylikken gitmistik doktora 8.900kg boyuda 72.5cmdi simdi kilo falan aldimi merak ediyorum bakalim okadar hareketliki zaten bi dakka otursa sasircam aslinda yemesi guzel ama hemen yakiyo yediklerini bakalim kilomuz ne durumda merakla bekliyorum saglik ocagida daha aramadi nezaman ariycaklar bakam.
Masallah canim bebeginin kilosu boyu iyiymis bizde en son 9aylikken gitmistik doktora 8.900kg boyuda 72.5cmdi simdi kilo falan aldimi merak ediyorum bakalim okadar hareketliki zaten bi dakka otursa sasircam aslinda yemesi guzel ama hemen yakiyo yediklerini bakalim kilomuz ne durumda merakla bekliyorum saglik ocagida daha aramadi nezaman ariycaklar bakam.
teyzoşlar biz albüm yaptık bakar mısınızEki Görüntüle 865746
Kizlar dun aksam misafirimiz vardi
Aras birden yurumeye basladi tam uc kes odayi tamemen geDi ben soklarda
Tecrubeli anneler devami gelirmi buhun tik yok
Unutmusum yarenin nasil isledigini
oy kuzum kıyamam yaa ne çekio yavrucaklar bu diştenCanim iyi sayilir elif geceleri cok sik uyaniyo ve bu aralar gunde uc defa kaka yapiyo normalden biraz daha sulu yapiyo hemen almama ragmende uc gundur pisik yavrumun alti songul disten diyo cunku aziya yakin iki.disi dag gibi kabarmis ve mosmor herseyi ona bagliyoruz bakalim
mutluluk senin gözlerindeymiş meğer sen gelince anladım canım kızım
sen gelince anladım
bütün çocukların bir kalbe sığabileceğini.
sen gelince anladım
zorlukla beraber mutluluğun olabileceğini
gecenin yarısı uyanıp bana gülümsediğinde
uykusuzluktan gözlerim kapanırken
o gülümsemenin beni mutlu edeceğini.
sen gelince anladım
bi insanın gaz çıkarmasından mutlu olunabileceğini:)
sen gelince anladım
bi bebeğin ağlayışına çare bulamamanın ne zor bişey olduğunu
seninle beraber ağlarken öğrendim anneliğin ne olduğunu
meğer mutluluk
senin ilk gülüşünde, ilk ses çıkarışında
ilk emeklemende, ilk adımlarında saklıymış.
sana bi kaşık daha fazla yemek yedirebilmekte gizliymiş.
sen gelince anladım bunların ne kadar değerli olduğunu.
canım kızım şimdi büyüyorsun
her gün, her saat, her an.
istesek de bu dakikaları elimizde tutamıyoruz.
istesek de bir daha asla 1 yaşında olamayacaksın.
sen büyüdüğünde en çok o yumuk ellerini özleyeceğim
emerken gözlerini seyretmeyi
o masum bakışlarını
bıkmadan usanmadan kolyemle oynamanı...
ve ben seni hep seveceğim canım kızımm..
doğum gününün sonuna doğruydu saç baş dağılmış, atı da görünce kendinden geçti bizim ki :) e idare edin teyzeleri. buarada at bize teyzemizin doğum günü hediyesioyyyy maşallah prenseseyerim onu bennnnnnn:):)
sanırım bu kuzu benim kuzu sağol teyzesi:)kuzu bu annesi kuzu böcük yerim ben onu maşallah
sanırım bu kuzu benim kuzu sağol teyzesi:)
teyzoşlar biz albüm yaptık bakar mısınızEki Görüntüle 865746
doğum gününün sonuna doğruydu saç baş dağılmış, atı da görünce kendinden geçti bizim ki :) e idare edin teyzeleri. buarada at bize teyzemizin doğum günü hediyesi
amin cnm sağolasınmaşallah cnm allah nazarlardan saklasın sizi. bir ömür boyu hep böyle mutlu olun inşallah, yüzünüz hep gülsün
ohhhh yerim ben onuda atınıda..
güzel düşünmüş teyzesi..
güle güle kullansın balböcüğü:.
Yok canim.icmiyor devam sutu bide ne yiyosa kakasi orenk yaaynen songüle katılıyorum ve kesinlikle dişten diyorum
elif mama yani devam sütü içiyomuydu
içiyosa aptamilin isal için olan mamaları var 10 numara
nil 2 defa isal oldu ne pirinç ne patatez hiç birisi iyi gelmedi mamayı bidefa verdim anında geçti
sonra arkadaşımın kızıda azı dişlerini çıkartıyodu hop onada verdim bizim mamadan oda 2 kere vermiş nerdeyse kabıs oldu dedi..
eğer içer diyosan tavsiye ederim kesinlikle çünkü isal olunca pişik olayı kaçınılmaz oluyo..
Masallah bal bocugune canim olsun en azindan anne diyo bizim ki anne bitek gece uyaninca anne diyo aglarkengünaydın herkeseeeeeeee... biz aşıdan geldik teyzoşlar... kuzum çok ağlamadı allahtan.. . 11200 kilomuz boyumuzda 76 cm olmuş. çok şükür 3 ayın sonunda 2cm uzamayı başarmışız.:) anlamıyorum bu sağlık ocağını. bıngıldakta2,5 a 2, dedi çok değil mi yaa görümcem bebek hemsiresi bayramda bakmıştı 1 e 1 bayağı küçülmüş demişti anlamadım ki hangisi doğru. bizden haberler böyle. buarada son bir haftadır zeynep ilay herkese annee dio...babasına bile :) ama bi taraftanda çok bozuluorum hee sadece bana anne desin yaaaaaaaaa
yürüme işine gelince çok güzel day duruyoruz day dururken alkış yapıyoruz balonla oynuyoruz ama adım atmıoruz...
ay ne çok yazmışımmm
Aa cok pratiktost ekmegını 4e bol krem peynır sür domatesı 2ye bol altını V seklınde kes corekotuyla süsle zeytını ıkıye bol cekırdegını cıkar kafa yap bukadar basıt kürdanla tuttur bu ugur bocegımızdı:))
bıberı kozle 2ye bol ıcıne peynırle cevız karısımı koy sar ıster maydonoz spıyla ıster yesıl sogan sapıyla fıyonk yap kurdanla tuttur uzerıne yağ lımon karısımı gezdır cnm afıyet olsun
Eevet canim ya aciyodur tabi baya kptu toparlanmadi bi turlumaşallah aras paşaya
devamı da gelir
cnm eşim hemen ikna olacak gibi değil ama zamanla olur diye düşünüyorum
yavrum poposu acır da şimdi pişik nedeniyle
dişten olabilir cnm
inşallah hemen çıkarır da eziyetten kurtulur
iyiyiz cnm senden naber?
cnm ben sağlık ocağına güvenmiyorum çünkü hep yanlış ölçüyorlar
cnm biz yaptırdık
çok şükür bütün değerler normal
hatta dr beklediğimin de üstünde dedi
maşallah zeynep hanımaa kuzucuk
bende iyiyim kızlar boğazım acıuyor sadece
Cok guzelsin cok tatlisin zeynep ilay.masallah sanateyzoşlar biz albüm yaptık bakar mısınızEki Görüntüle 865746
1 yaş pastası, zeytinyağlı sarma, gül böreği, baklava, zeytinli poğaça, büsküvili toplar, makarna salatası, peynirli börek, biber dolması cnm...Eki Görüntüle 865979
Cok guzelsin cok tatlisin zeynep ilay.masallah sana
Ooo supermis valla canim.cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?