2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar hanı bahsetmıstıum delıyım ben dıe masal uydukca yaptım bunları hepsı sıyah kahve ıc karartıcı bıseydı bakın naptımmmmm:)
haha becerılı hatun dokturmussun yıne hele puf a bayıldım ellerıne saglık cok uzel olmus gule gule kullanın
hayır tabkıde ya nasıl bır rahatlık bu ben anlmıyorum kı o kadar uzuluyorum kı bu duruma yavrumun tam geısme zamanı ıstahsızda olablır ama oyun vb ugrasırsın yedırmeye calısırsın
yarının planı sımdıden bellı nerden bılıyorsun kı o evde yemek olucak emın ol hamur ısıyle beslıcek cocugu

canım ya ne guzel dıle getırmıssın
ıyıkı dogmus melegın
nıce guzel yıllara

Bizumde yuvamizda artik kucucuk 21 numara ayak izleri var:)
Kucucuk bir adam yuruyor kollari acii yuzundeki kocaman gulumseme mutluluk ifadesiyle
Yurudukce guveni geliyor guvendikce mutkukugu artiyor
Canimiz kizimiz yarende nasik heyecanliysak arasimizdada ayni duygulari yasiyoruz
Aras yururken esimle sanki nefes akmiyiruz
Ne kadar ozlemusiz evimizde kucucuk bir insanim yurumesini
Buraya tarihi atiyorum 18 kasim 2013 aras pasa 13 aylikkwn yurudu:)

Cnm benım ya bugun donemedım sana kusura bakma annem babam vardı yogun bır gunfu
resımlerınızı cok begendım menude bır harıka tabı basrol balbocugu
rabbım mutlulugunuzu hıc bozmasın

muayne cok guzel gecmıs cnm cok sevındım
yemek ısını o sekılde dene bakalım degısım olucak mı
arasbebeloc devam sutınden sonra cok agırlastı ben cok farkettım

KIZLAR HIC BURAYA YAZARKEN YILLAR SONRA BURAYI OKUYACAGINIZI BIR NEVI GUNLUK YAZMIS GIBI OLDUGUNUZU HIC DUSUNDUNUZMU
KK 13 YILDIR VAR INSALLA TA HEP VAR OLUR
BIZ MUTLULUGUMUZU HUZNUMUZU PAYLASIYIRUZ
BASKA SITELERDE GERI DONUP OKUMA SANSI ASLA YOK
BEN ILK KORUNMAYI BIRAKTIGIMIZ ZAMAN KI YAZILARI BILE OKUYORUM BAZEN HATTA KK YA ILK UYE OLDUGUM GUNKU YAZIYIDA
IYI VARSIN KK

evet canım cok haklısın bırnevı gunluk
ıstedğımz zamn okuyabılırz
bebıslermzı burda beraber buyuturuz

Cnm evladınla birlikte nice güzel seneler geçirirsiniz inşallah.

Günaydın kızlar.

ayyyyy kv dene sinir oluorum yaa elimde değil cnm,böyle yorumlar yapmayı pek sevmem ama durum da böyle malesef,defneme yazık vallahi. tamam babaannedir babasını nasıl büyütmüş onuda büyütür diyorum ama belli ki bazı şeyleri unutmuş ya da onuda böyle büyütmüş bi çare bulmak lazım bu dururma. benim kızımda çoğu zaman yemio bişey ama ananesinin uğraştığını yedirmeye çalıştığını bilorum. senin kuzun yerken geçiştirio ya saçma sapan büsküvilerle filan çook sinir bozucu. raabim bi an çnce sorununuzu çözsün inş.

rabbim bi ömür sizi ayırmasın inş. cnm nice yıllara.

ıoy ben onun o ayaklarını yerim. rabbim eksikliklerini göstermesin inş.

Cnm benım ya bugun donemedım sana kusura bakma annem babam vardı yogun bır gunfu
resımlerınızı cok begendım menude bır harıka tabı basrol balbocugu
rabbım mutlulugunuzu hıc bozmasın
çok sağol cnm benim eksikliğin çok belli oluo sitede.

muayne cok guzel gecmıs cnm cok sevındım
yemek ısını o sekılde dene bakalım degısım olucak mı
arasbebeloc devam sutınden sonra cok agırlastı ben cok farkettım
ay ben devam sütü filan vermiorum benim kuzu biberon almıo ki nasıl versem yanlış mı yapıyorum zaten bişey yemio bu ara of ne zormuş

şu an senin yazını okurken ilerde bu yazdıklarımızı zaeynep ilayla okuduğumu hayal ettim:)

Devam sutu dedigin kutu sutumu normal mamasimi ben bebelac4numara kullaniom cnm kutuu sutu ise onu alayim
yemek yediği halde neden mama veriorsun cnm masala? galiba ben bi yerlerde yanlış yapıyorum çünkü ben ne mama nede devam sütü filan vermiyorum ay birileri beni aydınlatsın
herkese günaydın kızlar benim kuzum gece hiç uyumadı. aşıdan diycem ama zaten zeynep ilayın genel hali böyle malesef

bende devam sütü vermiyorum bazen gece yatarken mama veriyorum ama devam sütü sadece kahvaltısını muhallebi yaparken katıyorum ben vermiyrum çünkü ertdem içmiyo :)

günaydın kızlar hastayım

Gunaydın hanımlar yarın esımın doğum gunu ama işte olacak bu aksamdan kutlayım dıyorum ama ne yapsam kı pasta alcam baska ne yapayım kı sasırsın öğlene kadar fıkırlerınızı beklıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…