- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.581
haha becerılı hatun dokturmussun yıne hele puf a bayıldım ellerıne saglık cok uzel olmus gule gule kullanınkızlar hanı bahsetmıstıum delıyım ben dıe masal uydukca yaptım bunları hepsı sıyah kahve ıc karartıcı bıseydı bakın naptımmmmm:)
hayır tabkıde ya nasıl bır rahatlık bu ben anlmıyorum kı o kadar uzuluyorum kı bu duruma yavrumun tam geısme zamanı ıstahsızda olablır ama oyun vb ugrasırsın yedırmeye calısırsınmaşallah cnm defne 9450 idi kilosu. şimdi daha da zayıflayacak
hepsi çok güzeller cnm keşke ben de bu kadar marifetli olsam
kızlar bugün defne öğlen yemek yememiş. Kv pirinç unundan muhallebi yapıp yedirmis. 4,5 ta da yarım paketbuyumix ile 3 bisküvi yedirmis( büyümix i yoğurt diye tanımlıyor) akşam 7 de geldigimde yine defne açtıneymiş yemek yedirememis . 1 dilim ekmekle pirasa yemeğinden yedi. 2 saat sonra da süt içti.
Offff yarın güne götürecek. Yanına sadece 4 tane bisküvi aldı. Yemek de götür dedim. Cvp : Gün sahibinin evinde yemek vardır zaten. Ya herkes yemek yapmak zorunda mı hadi sadece börek yaparsa ? Inşallah orada bişeyler yer.
Eşime söyledim. çok pimpiriklisin annem aç bırakmaz diyor. Kızlar gerçekten çok mu pimpirikliyim?
benim tatli mucizem oglum herseyim sen hayatimiza gireli tam bir yil oldu sen oyle biseysinki ufacik geldin koskoca ömrüm oldun benim sana söylenicek kelimeler okadar cokki bi okadarda az sen bi insanin sahip olabilecegi en degerli en kiymetli seysin allahim seni bana nasip etti ben daha ne isterim senin herseyin okadar güzelki suan kelimeler yetersiz anlatmaya o mis kokunu nasil tarif ederim ya o gözlerini bakislarini gülüslerini oyunlarini, daha cok var bir yasina derken bak bitti bile sen kücücük bi adam oldun bi daha geri gelmiycek belki ogünler ama hatiramizda hep kalicak senin o melek gibi uyumalarini nasil unuturum canim oglum benim seni okadar cok seviyorumki annen seni cok seviyo herzamanda sevicek asla unutma bunu iyiki dogdun güzel oglum mutlu yillar.
gecelerın kadını nerelerdeydın
annem babam vardı cnm gıremedım bugun babacıgım gıttı annemde sımdı yattı bende hemen geldım
nasılsınnn canımmm
kızlar dun aşımız yapıldı dunde bugunde bı degısıklık yok ıns bısey olmaz dıger asılarda hıc bısey olmamıstı kızamık dahıl ıns yıne bısey olmadan atlatırız doktor dıslerımıze baktı sadce altta 2tane var dıe sorduk normal dedı zaten muayene ettı bızede gosterdı köpek dıslerı azı dıslerı dahı gorunuo yanı hepsı aynı anda gelıo bırbırılerını sıkıstırmıs ondan gec cıkıo dedı ama engec 1ay sonra azı dahıl cıkcak tum dıslerı pes pese dedı vıtamıne falan gerek yok dedı 9kg 74cm 2940dogdu oyuzdden normal persentılde dedı bıde dedıkı nezman uyutcaksan yarım saat once yemek yedır uyut dedı yanı yıyıp uyusun kı kılo alımı artar dedı sımdı oyle yapıorum dunden berı hep uyanınca yedırmıom uyucagı zamn yarım saat once yedırıp yatırıom bakalım kılo alımında fark etcekmı bız zaten hersey yıoduk oyuzden lıste gerek gormedı sadce brokolı karnabahar lahana patlıcan portakl bunları yedırme yada 15 -20gunde bır yedır dedı yurudugumuzu gorunce cok sevındı cok sewıo masal doktorunu:)
ohh neguzel
ıyıyım canım sen nasılsın
aras pasa yuruyo demekkı gozunaydın dıyım
tamamen yuruyomu arada emekleme oluyomu
Yuzde 65 yuruyir canim.sinra emekleme
Okadar ani gelistiki simdi coknkeyif aliyir
ozaman alp tuğrada yuruyo dıyebılırım
coğu yuruyo arada emeklıyo 1 haftadır falan boyle
KIZLAR HIC BURAYA YAZARKEN YILLAR SONRA BURAYI OKUYACAGINIZI BIR NEVI GUNLUK YAZMIS GIBI OLDUGUNUZU HIC DUSUNDUNUZMU
KK 13 YILDIR VAR INSALLA TA HEP VAR OLUR
BIZ MUTLULUGUMUZU HUZNUMUZU PAYLASIYIRUZ
BASKA SITELERDE GERI DONUP OKUMA SANSI ASLA YOK
BEN ILK KORUNMAYI BIRAKTIGIMIZ ZAMAN KI YAZILARI BILE OKUYORUM BAZEN HATTA KK YA ILK UYE OLDUGUM GUNKU YAZIYIDA
IYI VARSIN KK
canım ben yatıyorum optum senı
Benim tatli mucizem oglum herseyim sen hayatimiza gireli tam bir yil oldu sen oyle biseysinki ufacik geldin koskoca ömrüm oldun benim sana söylenicek kelimeler okadar cokki bi okadarda az sen bi insanin sahip olabilecegi en degerli en kiymetli seysin Allahim seni bana nasip etti ben daha ne isterim senin herseyin okadar güzelki suan kelimeler yetersiz anlatmaya o mis kokunu nasil tarif ederim ya o gözlerini bakislarini gülüslerini oyunlarini, daha cok var bir yasina derken bak bitti bile sen kücücük bi adam oldun bi daha geri gelmiycek belki ogünler ama hatiramizda hep kalicak senin o melek gibi uyumalarini nasil unuturum canim oglum benim seni okadar cok seviyorumki annen seni cok seviyo herzamanda sevicek asla unutma bunu iyiki dogdun güzel oglum mutlu yillar.
muayne cok guzel gecmıs cnm cok sevındım
yemek ısını o sekılde dene bakalım degısım olucak mı
arasbebeloc devam sutınden sonra cok agırlastı ben cok farkettım
ayyyyy kv dene sinir oluorum yaa elimde değil cnm,böyle yorumlar yapmayı pek sevmem ama durum da böyle malesef,defneme yazık vallahi. tamam babaannedir babasını nasıl büyütmüş onuda büyütür diyorum ama belli ki bazı şeyleri unutmuş ya da onuda böyle büyütmüş bi çare bulmak lazım bu dururma. benim kızımda çoğu zaman yemio bişey ama ananesinin uğraştığını yedirmeye çalıştığını bilorum. senin kuzun yerken geçiştirio ya saçma sapan büsküvilerle filan çook sinir bozucu. raabim bi an çnce sorununuzu çözsün inş.maşallah cnm defne 9450 idi kilosu. Şimdi daha da zayıflayacak
Hepsi çok güzeller cnm keşke ben de bu kadar marifetli olsam
kızlar bugün defne öğlen yemek yememiş. Kv pirinç unundan muhallebi yapıp yedirmis. 4,5 ta da yarım paketbuyumix ile 3 bisküvi yedirmis( büyümix i yoğurt diye tanımlıyor) akşam 7 de geldigimde yine defne açtıneymiş yemek yedirememis . 1 dilim ekmekle pirasa yemeğinden yedi. 2 saat sonra da süt içti.
Offff yarın güne götürecek. Yanına sadece 4 tane bisküvi aldı. Yemek de götür dedim. Cvp : gün sahibinin evinde yemek vardır zaten. Ya herkes yemek yapmak zorunda mı hadi sadece börek yaparsa ? İnşallah orada bişeyler yer.
Eşime söyledim. Çok pimpiriklisin annem aç bırakmaz diyor. Kızlar gerçekten çok mu pimpirikliyim?
rabbim bi ömür sizi ayırmasın inş. cnm nice yıllara.Benim tatli mucizem oglum herseyim sen hayatimiza gireli tam bir yil oldu sen oyle biseysinki ufacik geldin koskoca ömrüm oldun benim sana söylenicek kelimeler okadar cokki bi okadarda az sen bi insanin sahip olabilecegi en degerli en kiymetli seysin Allahim seni bana nasip etti ben daha ne isterim senin herseyin okadar güzelki suan kelimeler yetersiz anlatmaya o mis kokunu nasil tarif ederim ya o gözlerini bakislarini gülüslerini oyunlarini, daha cok var bir yasina derken bak bitti bile sen kücücük bi adam oldun bi daha geri gelmiycek belki ogünler ama hatiramizda hep kalicak senin o melek gibi uyumalarini nasil unuturum canim oglum benim seni okadar cok seviyorumki annen seni cok seviyo herzamanda sevicek asla unutma bunu iyiki dogdun güzel oglum mutlu yillar.
ıoy ben onun o ayaklarını yerim. rabbim eksikliklerini göstermesin inş.Bizumde yuvamizda artik kucucuk 21 numara ayak izleri var:)
Kucucuk bir adam yuruyor kollari acii yuzundeki kocaman gulumseme mutluluk ifadesiyle
Yurudukce guveni geliyor guvendikce mutkukugu artiyor
Canimiz kizimiz yarende nasik heyecanliysak arasimizdada ayni duygulari yasiyoruz
Aras yururken esimle sanki nefes akmiyiruz
Ne kadar ozlemusiz evimizde kucucuk bir insanim yurumesini
Buraya tarihi atiyorum 18 kasim 2013 aras pasa 13 aylikkwn yurudu:)
çok sağol cnm benim eksikliğin çok belli oluo sitede.Cnm benım ya bugun donemedım sana kusura bakma annem babam vardı yogun bır gunfu
resımlerınızı cok begendım menude bır harıka tabı basrol balbocugu
rabbım mutlulugunuzu hıc bozmasın
ay ben devam sütü filan vermiorum benim kuzu biberon almıo ki nasıl versem yanlış mı yapıyorum zaten bişey yemio bu ara of ne zormuşmuayne cok guzel gecmıs cnm cok sevındım
yemek ısını o sekılde dene bakalım degısım olucak mı
arasbebeloc devam sutınden sonra cok agırlastı ben cok farkettım
şu an senin yazını okurken ilerde bu yazdıklarımızı zaeynep ilayla okuduğumu hayal ettim:)KIZLAR HIC BURAYA YAZARKEN YILLAR SONRA BURAYI OKUYACAGINIZI BIR NEVI GUNLUK YAZMIS GIBI OLDUGUNUZU HIC DUSUNDUNUZMU
KK 13 YILDIR VAR INSALLA TA HEP VAR OLUR
BIZ MUTLULUGUMUZU HUZNUMUZU PAYLASIYIRUZ
BASKA SITELERDE GERI DONUP OKUMA SANSI ASLA YOK
BEN ILK KORUNMAYI BIRAKTIGIMIZ ZAMAN KI YAZILARI BILE OKUYORUM BAZEN HATTA KK YA ILK UYE OLDUGUM GUNKU YAZIYIDA
IYI VARSIN KK
yemek yediği halde neden mama veriorsun cnm masala? galiba ben bi yerlerde yanlış yapıyorum çünkü ben ne mama nede devam sütü filan vermiyorum ay birileri beni aydınlatsınDevam sutu dedigin kutu sutumu normal mamasimi ben bebelac4numara kullaniom cnm kutuu sutu ise onu alayim
ayyyyy kv dene sinir oluorum yaa elimde değil cnm,böyle yorumlar yapmayı pek sevmem ama durum da böyle malesef,defneme yazık vallahi. tamam babaannedir babasını nasıl büyütmüş onuda büyütür diyorum ama belli ki bazı şeyleri unutmuş ya da onuda böyle büyütmüş bi çare bulmak lazım bu dururma. benim kızımda çoğu zaman yemio bişey ama ananesinin uğraştığını yedirmeye çalıştığını bilorum. senin kuzun yerken geçiştirio ya saçma sapan büsküvilerle filan çook sinir bozucu. raabim bi an çnce sorununuzu çözsün inş.
rabbim bi ömür sizi ayırmasın inş. cnm nice yıllara.
ıoy ben onun o ayaklarını yerim. rabbim eksikliklerini göstermesin inş.
çok sağol cnm benim eksikliğin çok belli oluo sitede.
ay ben devam sütü filan vermiorum benim kuzu biberon almıo ki nasıl versem yanlış mı yapıyorum zaten bişey yemio bu ara of ne zormuş
şu an senin yazını okurken ilerde bu yazdıklarımızı zaeynep ilayla okuduğumu hayal ettim:)
yemek yediği halde neden mama veriorsun cnm masala? galiba ben bi yerlerde yanlış yapıyorum çünkü ben ne mama nede devam sütü filan vermiyorum ay birileri beni aydınlatsın
herkese günaydın kızlar benim kuzum gece hiç uyumadı. aşıdan diycem ama zaten zeynep ilayın genel hali böyle malesef
Cnm evladınla birlikte nice güzel seneler geçirirsiniz inşallah.
Günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?