2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi aksamlar kizlar masal yemegini lüpletti mideye bici bici yapti uyudu simdi:)bende hemn ev dekrsyonuna devam:)geri donusum candir can:)hepinize bol uykulu geceler diliyorummmm

Cnm allah razı olsun hepinizden. İyi ki varsınız. Yoksa içime ata ata halim ne olur bilmem. Benim ve defne için dua edin ne olur.

nurcugum çok hayırlı bişey yapıyorsun. Gurbeti en iyi ben bilirim. O öğrenciler için ne kadar kıymetli bişey yapıyorsun

selam kızlar , geçmişi oku oku bitmiyo , ne çok şey yazmışsınız yine, emir uyudu şimdi .bende hemen pc ye geçeyim dedim bu gece işim erken bitt. birkaç gecedir çok huzursu gecede 3-4 kez kalkıyor ve her kalkışta ayağımda sallıyorum çok zor oluyor sizler ne yapıyorsunuz gece kalkınca bizim gibi hep ayakta sallanan varmı.

RECES canım benim yazdıkalrını okudukça gerçekten defneme üzüldüm , aynı emire yapılmış gibi hissettim. babannesi eminim çok seviyordur defneyi. ama çok cahil olduğunu düşünüyorum, yoksa bakmak istememezlikten filan değil bu yaptıkları.biz anneyiz kendimizden önce yavrumuz gelir , bir babanne içinde bu böyle olmalı diye düşünüyoruz ama işte malesef olmuyor, her babannede tabiki aynı değil istisnaları bir kenara koymak lazım.
büyümix i çocuk semiş diye sürekli onu vererek iyi bir şey yaptığını zannediyor bu tamamen cahillikten ileri geliyor bence . sen onunla tatlı bir dille alınmıycak gibi defnenin tam gelişim zamanında olduğu için yemesi faydalı ola şeyleri bir şekilde oyunla eline birşeyler verip oyalayarakta olsa yedirmesi gerektiğini anlatsan , çocuk vitaminini aldıktan snra üstüne büyümix de yese olur ama öğün haline getirmesinin yalnış olduğunu anlamazı acaba.

Son düzenleme:

cnm arasımda ıkı gunudr huzursuz bur bakıyorum cok ıyı sınra bır anda keyıfsızlenıyor damagnda dört yer
cok kabarmış bırde mınıgım ıkı gundr yemek te yemek ıstemıyor neysekı muhallebiye hayır dıyemıyor bu aksam aklıma geldı jel surdum olelıkle yedı yatmadanda surup verdım
ay benımde ne yazasım varmı degılmı
gece kalkıp sallama olayı yo cnm neysekı güzel uuyor senden huzursuz hıssttıysen agrı kesıcı ver bence anlatamıyorlarkı dertlerını yavrucklar

merhaba fıstık ne yaptın ense olçumu yapıldımı ufaklıgun
ıcımden erkek gectı bak bır an

yok canım pazartesi kontrol var inşallah geri düşmüştür :26:
valla songülüm bende erkek hissediyorum yine, kaan'da ki gibi geçiyor hamilelik çünk,
annemde gözlerime bakarak erkek diyor ha bide kaanın kafasının arkasındanda belli oluyormuş
bi tek eşim kız hissediyor, doktor erkek dese dahi inanmam kız olcak diyor
kız çok istediğinden herhalde garibim
sen nasılsın? arasım yürümeye başlamış

songül imzanı yenileme zamanı gelmişte geçmiş 13 aylık oldu dimi paşa

ınsalla tatlım benım
baklaım ne cıkıcak esın bence kız ıstıyor ondan sebep ıcıne o sekılde doguyor yas aralığı az olduğu ıcın ıkı erkek arkadaş olurlar aslında

ay ımza evet yenılenmelı cnm ya of usenıyorum

iyi geceler kızlar,
gececiler bugün erken uyudu herhalde kimsecikler yok :26:
iyi geceler canım maşallah bebeğin büyümüş cinsiyeti belli oldumu nasıl geçiyor bir karnında biri kucakta :))

bizimde alttan iki yandakiler çıkacak herhalde canım kabarık duruyor, şurup ne veriyorsun sen mesela ben dün gece dolven verdim , bu gecede huzursuzolunca vermelimiyim acaba üst süte her gün olurmuki.

ay ne güzel canım aras uyanınca ne yapıyor nasıl uyutuyorsun tekrar benimki normalde emer tekrar uyur sallamam ama huzursuz olunca illaki salıyorum yoksa uykuya dalamıyor.

aynen cnm emirde öyle bütün gün bir şey verme acıkmaz herhalde ama akşam muhallebiyi ben hazırlayana kadar kıyameti koparıyor biberonu görmesin. birde canım ben hergece muhallebiyi biberonla veriyorum , kaşıkla yemektense biberonla çok seviyor sanki daha bir zevkle içiyor.ya yalnışmı yapıyorum hep aklıma takılan bir soruydu ilk kez soruyorum .

ay canım ben sende çok yazdım bak :))

hayırlısı canım sağlıklı olsunda

iyi geceler canım maşallah bebeğin büyümüş cinsiyeti belli oldumu nasıl geçiyor bir karnında biri kucakta :))

iyi geceler cnm cinsiyeti burda çok geç söylüyorlar anca 19. 20. haftada falan, muhtemelen ocakta
iyi gidiyor çok şükür yalnız göbek çok çabuk büyüdü. ikincide çabuk büyür derlerdide inanmazdım,
kaanda 6 aylıkken bu kadardı daha 14. haftadayım

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bot - Navy

songül bir bot buldum lcw alsammıki emire nasıl ortapedikmidir sence

çok güzelmiş bu
ah ah burda lcw olsa neleri vermezdim trye geldiğimizde en çok alışveriş yaptığım mağaza,
bu yaz bide hamile kıyafetleri alıcaktım burda öyle tatlı şeyler bulunmuyor malesef, ama cesaret edemedim hamile değilken almak ne kadar doğru diye keşke alsaydım

cnm ben cok huzursuz görürsem verıyorum cunku onu ıcınce sakınlesıyor düşünsene cok dışın ağrıyor ve caresızsın kıyamam kuzuma konforu onemlı bızde dolven kullanıyıruz
canım masalla dıyeyım aras gece emer uykuya devam eder su cıcegu dışında ole bır durum yasamadık
normalde zaten yemegını yıyor bırak çocuk bıberon keyfı yapsın cnm bırsey olmaz
aras normalde cok güze yıyor ıkı gundur çıkartıyor ağzından domateslı makarna cok sevıyor dıye onu yaptım yemedı jel sürdükten sonra yemeye başladı

oh maşallh canım. evet ikincide çabuk büyüdüğünü bende duymuştum ne güzel kaanla arkadaş gibi olacaklar ilk başta biraz zorlanırsın ama 2-3 sene sonra rahat edersin.yadımcın varmı bari ,şimdi biizmkilerinde en zor zamanları koşturmak gerekiyor ben çok yoruluyorum bazen peşinde koşturup dağınık toplamaktan. kaanda dağıtıyomu çok

benimde en çok alışveriş yaptığım mağazadır tüm hamile kıyafetlerim burdan birde çocuk / bebek kıyafetleri çok cicili bicili, sürekli alasım geliyor bazen yine emire 100 tl lik alışveriş yaptım bakıyorum yeni bir şey gelmiş hemen alıyorum fiyatalrıda çok uygun,

ben emire kıyafet aldıkça çok mutlu oluyorum ya kendime alsam bu kadar sevinmem herhalde. canım sen alsan burdan birinin adresine gelse sana gönderemezlermiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…