2012 kasım bebekleri büyüyor..

tabiki yazarım cnm bu zeytinli poçayı mesela yarın berra uyuyunca yap pişir at dolaba dondurucuya o gün ısıtp servis yapa bilirsin:
2 yumurta, 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ, 1 su bardağından yine 1 parmak eksik yoğurt, bir paket margarin dolaptaysa biraz erite bilirsin,
1 paket kabartma tozu, tuz ve aldığı kadar un:
Cnm zeytinleri ayıklayıp koydum ben içine ama uraşamam dersen ayıklanmış zeytinde ala bilirsin vallaha ben almadığğıma pişman oldum
ama çözümü zeytinleri eşime ayıklatmakta buldum hehehe:)
ee çorbada onunda tuzu bulunsun dimi ama:

Ben zeytinli poçaları minik minik atıştırmalık şeklinde yaptım
ama sen büyükte yapa bilirsin minik minikte
tabi üzerinede yumurtanın sarısını ve susamı unutma..

çiğ köfte yerine mercimek köftesi olsun herkes bayılarak yedi bende börek peynirli yaptım ben birde songülümün yaptığı kıymalı patatesli vardı bence bir yoğurtlu salata yapsan o güzel olur o zaman menü birde gelenlerin tarzı (bizimkiler çoğunlukla büyükler olduğu için diyorum) önemli ben birde poaça yapmıştım zeytin ezmeli

tamam canım çok teşekkür ederim. hazır ayıklanmışlar da mı var canım hiç görmemişim ya. zeytinleri sadece ayıklıyoruz di mi yani robotton falan geçirip ezme şeklinde yapmıycaz sanırım. ay ben de mi eşimi devreye soksam bu noktada acaba:)) tabi bulabilirsem adamı:)

bizde de büyük yok canım. hatta kimi çağırcağımı duysanız şaşarsınız:)) tamam mercimekli köfte ve yoğurtlu bi salata yapıyorum bi de zeytinli poğaça. ay inşallah becerebilirim

bizde de büyük yok canım. hatta kimi çağırcağımı duysanız şaşarsınız:)) tamam mercimekli köfte ve yoğurtlu bi salata yapıyorum bi de zeytinli poğaça. ay inşallah becerebilirim

Canim.yigurtli salata benimkide hem basut hem lezsetki olmustu
Sok ta zeytin ezme var cok guzel.iki tl

ya kızlar bişey daha sorcam hani masaya koymuşsunuz ya hepsini sonra nasıl servis yaptınız. kalabalık olunca masaya da sığılmaz. ay cok cahilim bu konularda

Benimde ablacigim yapmisti
Cnm cekti simdi.hen cig kofte hem mercimek

evet cnm sadece çekirdeğini çıkartıyoruz..

Yaparsın eminim..

bizde de büyük yok canım. Hatta kimi çağırcağımı duysanız şaşarsınız:)) tamam mercimekli köfte ve yoğurtlu bi salata yapıyorum bi de zeytinli poğaça. Ay inşallah becerebilirim

bi de güldencim bu şekilde daha mı lezzetli oluyor poğaçalr. Ben hep mayalı hamurdan yapıyordum da

cnm yağlı işte
kıtır kıtır oluyo ben çok beğeniyorum mayalı poçanın yeri ayrı ama bununda yeri ayrı..

Ama minik minik yaparsan hem görüntü olarakta çok güzel oluyo
şirin yani
eee bu arada kimleri çağrıcaksın merak ettim ben..

Bende onu merak rttim bak guldenim

gerçekten mii hemen bi şok bulmam lazımm:))
senin tarifi de aliim canım. Cahil cesur olurmuş herşeyi yapcam ben bakalım:))

eminim yapıcaksın ve çok güzel olucak cnm
hamarat anneler hep bizim topikte hep söylüyom:
Ayy sanki benimde canım istedimineee:
Dur bende bu hafta sonu bi mercimek köftesi yapyim..

Tatlim.benim ne slklmasi derdini bizw anlatmicaksinda kime anlatucaksin en iyi buz seni anlariz
Inan aklimin bir kosesindesin
Bak ben okul.olayi kasim annekerinden cok ilgisizken bile sayfalari isgal ettim sagolsin herkez yanimda oldu
Herzaman yanundwyiz unutma

Bende onu merak rttim bak guldenim

ya benim alt katımda öğrenciler var. en sık görüştüğüm komşularım diyebilirim. onlar berraya berra da onlara bayılıyo.biz de sık sık gidiyoruz ziyarete. birden aklıma geldi neden çağırmıyorum ki doğum gününe diye hem onlara değişiklik olur gurbetteler zaten. sonra da e hazırlık yapcam zaten bi kaç arkadaş daha çağırayım dedim böylece doğum günü yapmaya karar verdim:)))

nurcum self servis niyetiyle hepsini masaya koydum ama tabi bizde büyükler olunca ben kendim her çeşitten koyarak servis ettim

gerçekten mii hemen bi şok bulmam lazımm:))
senin tarifi de aliim canım. cahil cesur olurmuş herşeyi yapcam ben bakalım:))

Yurdum tabiri ile soyluyorsum gobek marullari dogra sekerim
Tavuk gogssunu bir guzel hasla.didikle maruklara kat sonra misir mayanozli yogurt birde dereotu oh mis
Hem kolay hem lezzetli

Sok u esin arasin valla zeytin ayiklamaktan kurtardi

Eee harika olmus bu fukir
Hemde ogrenciler valla mideleri bayram eder:)

eee negüzel yapmışsın işte
önemli olan berrram mutlu olsunnn:

Yurdum tabiri ile soyluyorsum gobek marullari dogra sekerim
Tavuk gogssunu bir guzel hasla.didikle maruklara kat sonra misir mayanozli yogurt birde dereotu oh mis
Hem kolay hem lezzetli

Sok u esin arasin valla zeytin ayiklamaktan kurtardi

bu tarifi de not ediyorum hemen.
evet bulsun bi şok napiim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…