- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.721
çok güzelmiş bu
ah ah burda lcw olsa neleri vermezdim trye geldiğimizde en çok alışveriş yaptığım mağaza,
bu yaz bide hamile kıyafetleri alıcaktım burda öyle tatlı şeyler bulunmuyor malesef, ama cesaret edemedim hamile değilken almak ne kadar doğru diye keşke alsaydım
yok tatlım degıller maalesef ama cok şıklar civilde aynı fıyata ık adımlar var yada e bebekte ben alma derım
benimde en çok alışveriş yaptığım mağazadır tüm hamile kıyafetlerim burdan birde çocuk / bebek kıyafetleri çok cicili bicili, sürekli alasım geliyor bazen yine emire 100 tl lik alışveriş yaptım bakıyorum yeni bir şey gelmiş hemen alıyorum fiyatalrıda çok uygun,
ben emire kıyafet aldıkça çok mutlu oluyorum ya kendime alsam bu kadar sevinmem herhalde. canım sen alsan burdan birinin adresine gelse sana gönderemezlermiki.
A ortapedik değilse almam zaten canım. her gün parka çıkarıyoruz, botu yok çocuğumun ya annesi herşey alıyo bir onu alamdı.
civilin internet mağazından baktım canım evet ilk adımalr var 21 alıcam. aras kaç giyiyo.bu arad yürüme çalışmaları nasıl devam mı
istiyomu 3. yü canım.benimkide 2. olursa olsun ne güzel modunda.tabi emir tat verdi adama .ay aynısı bendede var hep onlara alasım bakasım var haha
bu sene al al bıtıremedım ev kıyafetı pıjama gezmeklık ayakkabı bottt onca masraftan sonra esıme dıyorum emınmısın ucuncu ıstedıgıne dıye
benı bunlarlamı korkutacaksın dıyor
oh maşallh canım. evet ikincide çabuk büyüdüğünü bende duymuştum ne güzel kaanla arkadaş gibi olacaklar ilk başta biraz zorlanırsın ama 2-3 sene sonra rahat edersin.yadımcın varmı bari ,şimdi biizmkilerinde en zor zamanları koşturmak gerekiyor ben çok yoruluyorum bazen peşinde koşturup dağınık toplamaktan. kaanda dağıtıyomu çok
benimde en çok alışveriş yaptığım mağazadır tüm hamile kıyafetlerim burdan birde çocuk / bebek kıyafetleri çok cicili bicili, sürekli alasım geliyor bazen yine emire 100 tl lik alışveriş yaptım bakıyorum yeni bir şey gelmiş hemen alıyorum fiyatalrıda çok uygun,
ben emire kıyafet aldıkça çok mutlu oluyorum ya kendime alsam bu kadar sevinmem herhalde. canım sen alsan burdan birinin adresine gelse sana gönderemezlermiki.
TE=hevin;32752376]
lcw olmasa ben bıttım
yarene arasa başka yerde bulamıyoum
ıyıkı varsın lcw burdan kucak dolu sevgıler
A ortapedik değilse almam zaten canım. her gün parka çıkarıyoruz, botu yok çocuğumun ya annesi herşey alıyo bir onu alamdı.
civilin internet mağazından baktım canım evet ilk adımalr var 21 alıcam. aras kaç giyiyo.bu arad yürüme çalışmaları nasıl devam mı
ay aynısı bendede var hep onlara alasım bakasım var haha
bu sene al al bıtıremedım ev kıyafetı pıjama gezmeklık ayakkabı bottt onca masraftan sonra esıme dıyorum emınmısın ucuncu ıstedıgıne dıye
benı bunlarlamı korkutacaksın dıyor
istiyomu 3. yü canım.benimkide 2. olursa olsun ne güzel modunda.tabi emir tat verdi adama .
çok manyağım bende ya lcw den iki gün üst üste sipariş verdiğimi biliyorum kargom nerde hesabıma bakayım diye giriyorum bakıyorum yeni bir şey hemen at sepete:))
başta şok oldum açıkcası eşim çok sevindi o çok istiyordu ama ben kaana haksızlıkmı yapıyoruz diye düşünmekten edemedim malesef.
Allahtan eşim futbolcu, bebiş doğduğunda kaan 1 buçuk yaşında olmuş olcak Allah nasip ederse bide ilkbahar yaz dönemi babasıyla sahalardan gelmez artık, tabi o zamana kadar yürürse daha malesef çabamız yok çok tembeliz
annem var çok şükür canım eşimde çok yardımcı oluyor işten geldikten sonra, tek sorunumuz eşimin dil kursu başlıcak 2 hafta sonra o geldiğinde kaan oktan uyumuş olcak, biraz zorluk çekicez ama evlat sonuçta şikayet etmek yok
kaanda çok dağıtıyor ya birde topladıktan sonra kızıyor hep öyle kalsın istiyor
evet çok uygun ve çok güzel şeyler var gerçekten, bende aynen öyle canım ya, hoşuma giden bişey varsada kendime almam kaana alırım çokta abartırım bazen dolabı giymediği eşyalarla dolu
aslında varda kargo çok pahalı :44:
bendende kucakdolusu sevgiler en kısa zamanda almanyaya bekleriz
soğuk havadada çıkıyormusunuz canım? burası eksilere düştü malesef ben korkuyorum çıkartmıyorum bazen ama sonrada üzülüyorum hava alamadı diye .
bu arada civilede bayılırım
bende çok aldım ya 1 mont neyine yetmiyor üç tane aldım iki yağmurluk bir tam kışlık
değişik değişik giysinler bıdıklar
haha gıyısınler valla dımı kuzum onların anladığı yok ta ıste bızzzz
ay sen dogumgunu fotosu atmadın amaaa
ben foruma resim eklemiyorum canım ya misafirlerde var ya :26:
senin face yoktu dimi?
yada dur özel albüm yapıp atayım bitane
21 gıyor tatlım sureklıde çıkıyormuş al bencede cnm
ıste araştırmak zaman lazım net bu konuda ıs goruyor ben bu ara parka goturmuyorum abamızı alıp geliyoruz okudan
ay ben kampanyadan ılk adım ayakkabı ve bot almıştım spor da aldık lımıt doldu
aras cok hevvveslı cnm ya yuruyor baya parkeden coraplara kayıyordu
annem bugun dedı ayakkabılrını gıydır yazık düşüyor guvenını kaybedıcek dedı ılk adımlarını gıydırdım kayma anlamında hıc dusmedı yavrucak cok daha rahat oldu çorapla ocak ıs degıl bence günah yavruma neden dussun
albüm yap cnm benım arkadaşarın gorsun yeter:)
ay bende hep buraya koyarım albüm yapsamya
nbr gece kusu.............
canım kusura bakma emir uyandı emzirdim geldim.
ben ev içinde geçen göstermiştm ya altıı güderi deri ev ayakkabısı giydiriyorum , hiç kaymıyor, ilk adım ayakbısı ev içinde yeni yürüken biraz ağır gelebilir, bak istersen sende çok memnunum ben. doğru demiş annen bir düşerse korkar yürümez ilk zamanlar bu yüzden önemli.
evet ya albüm yapsak daha mantıklı sırf arkadaşlar görür
yaptım canım bakabilirsin
aa bız arkadaş degılmısız ya
hemen ekledim canım kabul etmessen rencde olurum :)
iyi canım senden naber
hevin sen hiç üzülme canım çok aldım diye unisex al herşeyi kız da olsa giyer kardeşi.canım öyle çok aşırı ayaz yoksa çıkarıyorum burda havalr şimdilikiyi gidiyo 18-20 derecelerde tabi öğleden sonra daha düşüyor sıcaklık tabi.bu yüzden öğlen 12 gibi çıkartıyoruz. bir yerde okumuştum bebekelri hava soğukta olsa kalın, ve şapkasını kaşkolünü gidirip her gün çıkarmak lazımmış iyi gidirdiğin sürece hasta olmazlarmış, doktorumuz soğuktan değil ortamdan kaptığı mikroptan hastalanır diyor.
birde bebek arabamızın tenteside yarım kapanıyor hem rüzgar geçirmiyor hemde etrafı seyredebiliyor bizimki. yağmur yağsa arabanın yağmurluğunu geçiriyorum hemen üstüne hiç üşümüyor aksine sıcacık yapıyor içeriyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?