2012 kasım bebekleri büyüyor..

Recep valla antideorasan yutmus gibisin masalla
Ya ben bu sekilde olamazdim.heralde saygi tamam tatlim.okeyde
Bu kadi feci birsey yani hemdr alingan
Cocujlar soz konusu olunca birsey tanimam
Bakalim senin sabirda nereye kadar
cnm allah sabrımı veriyor sanırım. normalde annem bunu yapmış olsa demediğimi bırakmazdım ama kv olunca sabrediyorum. allahın kullarını sınarken sabrını da verdiğine inanıyorum.benim sınavım da bu sanırım. cnm bu arada neden milupa değil de bebelac ın devam sütü?bende milupa var.ben de mi bebelac alsam

cnm bence yeterli. zaten onların midesi ne ki. kaldı ki bizim dr 3 ana öğün yeterli olur demişti. aralarda da meyve ya da kuruyemişli kek verebilirsin.
keşke defne de babaannesinde bu kadar yese ben de mutlu olurdum

kızlar belki sizleri sıkıyorum ama yaşadıklarımı paylaşmazsam çatlayacak gibi oluyorum. ne olur kusuruma bakmayın.

biraz önce aradım. defne 2-3 lokma et suyuna banılmış ekmek yemiş, 1-2 lokma su böreğinden yemiş ve yarım kutu büyümix yemiş.
yine aç yine aç. offfffff....

kv yanında yemek götürmediği için aç dolaşıyor yavrum..................

bencede yeterli cnm
ayrıca nilde bu ara istemediği bişeyi ağzından çıkartıyo off ne yapıcam bilmiyorum ben vallaha yaaaÇ:

cnm hep söylüyorum yine söylüyecem ya yeterki sağlıklı olsun takılmayın böyle şeylere..

hayır kesinlikle sıkmıyosun
bende az önce düşünüyodum hep sana böyle yazıyoruz ya sen yanlış anlamıyosun dimi çünkü gerçemkten çok sinirleniyoruz
hele ben bazen çok sert oluyorum ama ne yapayım elimde değil...
cnm
ya bu kadın büyümeksten başka bişey bilmiyo galiba hayret bişey..
yazık yavruma..

cnm seni çok ii anlıorum ama şöyle düşün en azından bugün tamamen aç değil bişeyler yemiş çok şükür. her ne kadar çok sağlıklı olmasa da.

iyki doğduun eliiiffff
Nasil oldu kuzular

daha iyi çok şükür ama anası hastaa

ay kızlar ne dicem evi aradım erdem napıyor diye (babannemiz bizde o bakıo erdeme) annem açtı bi afalladım senimi aradım die bize gelmiş halamın kızı gelini falan da varmış kv falan ooo dedim misafirim var yani evet dio annem hemde çok hamarat misafirlerin var :) neden dedim
annem ütü yapıyormuş
kv yemek yapıyormuş
diğerleri de onlara servis yapıyormuş
erdem paşa da uyuyormuş
hep gelin siz dedim

Tamam canim kizma takmiyorum Ama annelik işte bazen üzülüyorum

Elifimin dgununu kutlayan butun teyzelerimize cok tesekkur ederiz
bizde dr gittik bugun elif geceleri cok uyanuyi ve ishal diye kulagina bakti trmiz patlayamayan disleribden ve aliskanliktan dedi saglikliyiz gelisimini begendi bi sikinti olsa cocugun buyumesini etkiler dedi 10.7 gr 75 cm boyumuz olmus uykusuzluga devam yani ark

recesim inan sinir oluyorum ben senin kv kizma neolur bu nasil anne acaba cokda bencil jendi keyfinden baska hicbisey dusunmuyo
beysalcim sanada tekrar gecmis olsun

valla bende öle dedim güldenim valla şu hasta halimle nasıl yapıcam die düşünürken hızır gibi yetişti

vallaha betülüm nediyelim allah razı olsun..

tamam canim kizma takmiyorum Ama annelik işte bazen üzülüyorum

anlıyorum seni cnm ama sağlıklı olsunlar yeterki neyapalım zayıf olsun yetterki keyifi yerinde olsun..

ohhh maşallah elifime..
Nurayım çok zor uykusuzluk ama ne yapalım cnm yeterki onların keyifi yerinde olsun ne yapalım..

sağol canım benim kuzumada maşallah

kızlar bizim doğum günümüzde tahminen 10 15 kişi olacak. menüme yardımcı olur musunuz. pastamız, buraya resmini eklediğim kurabiye, börek(neli olacağına karar veremedim), mercimekli köfte ya da çiğ köfte, havuçlu bisküvili toplar. düşünüyorum. çeşidi artırmam gerekir mi sizce. başka neler yapabilirim

cnm yardımcı olan biri olacakmı sana menü konusunda?
Bak ben minik zeytinli poça yapmıştım hem birkaç gün önce yapıp pişirip dondurucuya ata biliyorsun:
Bide salata tarzı bişey ola bilir..

cnm yardımcı olan biri olacakmı sana menü konusunda?
Bak ben minik zeytinli poça yapmıştım hem birkaç gün önce yapıp pişirip dondurucuya ata biliyorsun:
Bide salata tarzı bişey ola bilir..
yok canım yardımcım yok malesef. belki pazar sabah bi arkadaş gelebilir. bi de belki bi kaç saat berraya bakacak birilerini bulabilirim o kadar:)
zeytinli poğaça hiç yapmadım canım. zeytinini nasıl hazırlıyorsun. bi de sana zahmet olmazsa hamurun tarifini tekrar yazar mısın o zaman yazmıştın ama ben yazmamışım

maşallah elife cnm
ben artık kv nin anneliğini sorgulamıyorum
çünkü geçenlerde kaynımı acile kaldırmıştık biliyorsun. Tomografi sonuçları için 3 gün beklemesi gerekiyordu. Sırf kaynım kız arkadaşının yanında durmasın diye tomografi sonucunu bile beklemeden kaynımı izmire çağırdı.telefonda tomografi sonucunu dr a gösterip öyle gelse daha iyi olmaz mı dediğimde bişey yoktur olsaydı şimdiye çıkardı dedi. Kendi çocuğunun sağlığını düşünmeyen benim çocuğumun nesini düşünsün. Onun için önemli olan orada burada gezmek, bir de para. Gerisini koyver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…