- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.661
sticker değişti yaa tuhaf oldum alışmak zaman alcak
Brn telden giriyorumm goremedim.bak
cnm allah sabrımı veriyor sanırım. normalde annem bunu yapmış olsa demediğimi bırakmazdım ama kv olunca sabrediyorum. allahın kullarını sınarken sabrını da verdiğine inanıyorum.benim sınavım da bu sanırım. cnm bu arada neden milupa değil de bebelac ın devam sütü?bende milupa var.ben de mi bebelac alsamRecep valla antideorasan yutmus gibisin masalla
Ya ben bu sekilde olamazdim.heralde saygi tamam tatlim.okeyde
Bu kadi feci birsey yani hemdr alingan
Cocujlar soz konusu olunca birsey tanimam
Bakalim senin sabirda nereye kadar
cnm bence yeterli. zaten onların midesi ne ki. kaldı ki bizim dr 3 ana öğün yeterli olur demişti. aralarda da meyve ya da kuruyemişli kek verebilirsin.kızlar size berranın bugün yediklerini söyleyim yeterli mi bi bakın. sabah yarım yumurta ve 20 ml sütle kahvaltımızı yaptık. 11. 30 gibi 3 4 kaşık sebze çorbası ve biraz önce yarım muz yedi. nasıl beslencek bu çocuk bilmiyorum. yemek istemediğine ağzından çıkarıp eliyle oynamaya başladı bi deıyyyy beni iyice sinirlendiriyo hiç bişey yediresim gelmiyo sonra
kızlar size berranın bugün yediklerini söyleyim yeterli mi bi bakın. sabah yarım yumurta ve 20 ml sütle kahvaltımızı yaptık. 11. 30 gibi 3 4 kaşık sebze çorbası ve biraz önce yarım muz yedi. nasıl beslencek bu çocuk bilmiyorum. yemek istemediğine ağzından çıkarıp eliyle oynamaya başladı bi deıyyyy beni iyice sinirlendiriyo hiç bişey yediresim gelmiyo sonra
maşallah arasa canım. berra da yürüyor ama çok sık düşüyor düşünce de çok bozuluyor ha. hala sağlayamadı dengesini.
yeme problemimiz dışında iyiyiz çok şükür canım.
ha kilosu az diye üzülen arkadaşlara berranın kilosunu söyliim de üzülmesinler:) evde ki tartıda 8 200 çıkıyoruz. genelde sağlık ocağıyla aynı oluyo.
kızlar belki sizleri sıkıyorum ama yaşadıklarımı paylaşmazsam çatlayacak gibi oluyorum. ne olur kusuruma bakmayın.
biraz önce aradım. defne 2-3 lokma et suyuna banılmış ekmek yemiş, 1-2 lokma su böreğinden yemiş ve yarım kutu büyümix yemiş.
yine aç yine aç. offfffff....
kv yanında yemek götürmediği için aç dolaşıyor yavrum..................
kızlar belki sizleri sıkıyorum ama yaşadıklarımı paylaşmazsam çatlayacak gibi oluyorum. ne olur kusuruma bakmayın.
biraz önce aradım. defne 2-3 lokma et suyuna banılmış ekmek yemiş, 1-2 lokma su böreğinden yemiş ve yarım kutu büyümix yemiş.
yine aç yine aç. offfffff....
kv yanında yemek götürmediği için aç dolaşıyor yavrum..................
Kizzzllaaaaaaaarrrr bugun oyle mutluyum oyle duygusalimki bi agliyor bi guluyorum
bebegimin canimin elifimin dogum gunu bugun onu o kadar cok seviyorum ki
Rabbime binlerce sukur olsun onu gonderdi bize beni anne askimi baba bizi tam.bi aile yapti
Rabbim hayirli omurler nasip etsin yavruma. Butun yavrularimiza
Nasil oldu kuzular
ben çıkıorum kızlar ii bakın kendinize ve bebişlerinize
görüşürüz cnm:
Ayyy
betülüm şu sizin misafirler bize glmezmi ki acaba cnm:
Böyle misafire can kurban vallaha..
Tamam canim kizma takmiyorumbencede yeterli cnm
ayrıca nilde bu ara istemediği bişeyi ağzından çıkartıyo off ne yapıcam bilmiyorum ben vallaha yaaaÇ:
cnm hep söylüyorum yine söylüyecem ya yeterki sağlıklı olsun takılmayın böyle şeylere..
valla bende öle dedim güldenim valla şu hasta halimle nasıl yapıcam die düşünürken hızır gibi yetişti
tamam canim kizma takmiyorumAma annelik işte bazen üzülüyorum
elifimin dgununu kutlayan butun teyzelerimize cok tesekkur ederiz
bizde dr gittik bugun elif geceleri cok uyanuyi ve ishal diye kulagina bakti trmiz patlayamayan disleribden ve aliskanliktan dedi saglikliyiz gelisimini begendi bi sikinti olsa cocugun buyumesini etkiler dedi 10.7 gr 75 cm boyumuz olmus uykusuzluga devam yani ark
recesim inan sinir oluyorum ben senin kv kizma neolur bu nasil anne acaba cokda bencil jendi keyfinden baska hicbisey dusunmuyo
beysalcim sanada tekrar gecmis olsun
Elifimin dgununu kutlayan butun teyzelerimize cok tesekkur ederiz
bizde dr gittik bugun elif geceleri cok uyanuyi ve ishal diye kulagina bakti trmiz patlayamayan disleribden ve aliskanliktan dedi saglikliyiz gelisimini begendi bi sikinti olsa cocugun buyumesini etkiler dedi 10.7 gr 75 cm boyumuz olmus uykusuzluga devam yani ark
recesim inan sinir oluyorum ben senin kv kizma neolur bu nasil anne acaba cokda bencil jendi keyfinden baska hicbisey dusunmuyo
kızlar bizim doğum günümüzde tahminen 10 15 kişi olacak. Menüme yardımcı olur musunuz. Pastamız, buraya resmini eklediğim kurabiye, börek(neli olacağına karar veremedim), mercimekli köfte ya da çiğ köfte, havuçlu bisküvili toplar. Düşünüyorum. çeşidi artırmam gerekir mi sizce. Başka neler yapabilirim
yok canım yardımcım yok malesef. belki pazar sabah bi arkadaş gelebilir. bi de belki bi kaç saat berraya bakacak birilerini bulabilirim o kadar:)cnm yardımcı olan biri olacakmı sana menü konusunda?
Bak ben minik zeytinli poça yapmıştım hem birkaç gün önce yapıp pişirip dondurucuya ata biliyorsun:
Bide salata tarzı bişey ola bilir..
elifimin dgununu kutlayan butun teyzelerimize cok tesekkur ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?