2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa gercekten mı ne tatlı oluyor kımbılırr
hadı ıyı gecer cnm cvr ne zman pes ederse bende pes edıcem

ay bizimkide et hastası bayramda kavurma vardı sofrada, çorbasını yedirmek istedim kafasını çevriyo. bir sürü et yedi
makarna , pilav bayılıyo.

yoğrudu artık hazır veriyorsun dimi.

kaşık maması sütlü pirinçli yi biberona yapıyorum ben. bayılıyo

desene arasla tarzları aynı

yok cnm yogurt mayalamaya devam edıyorum
arasta bıberonla ıcılen herseyı cok sevıyor

aaa gercekten mı ne tatlı oluyor kımbılırr
hadı ıyı gecer cnm cvr ne zman pes ederse bende pes edıcem

pes ettim songülüm hadi yatalım artık 01:35 olmuş saat ay sohbete doyum olmuyor ya dahada edesim var ama ,sabah pişman olmayalım. benimki de kalkıp bağırıyor uyanayım diye bin bir türlü şebeklikler.geçen yanıma aldım uyurmu hiç kıvrandı kıvrandı baktı annesi uyanmıyor yanağımdan öpüyor işte o an uyandım, geceler boyu uykusuzda kalsam değer bir mutlluk, Allahım isteyen herkese yaşatsın

bencede kaçma zaamnı gelmıs artık sabah dıyorum kı aksam erke yatıcam ama nerde
arasında hıc tarzı degı gelsın yanımda uyusun ılk ıs yatak baslıgını tutup zıplar sonra babasını tepesine çıkar parmağını agzuna sokar kolundakı tuglerı ceker esımde oğlum uayndın mı sen deyıp arkasına döner
ıyı geceler cnm valla muhappet edesım cok var yarın aksam devam ederız
byeeee

günaydın kızlar nasılsınız gece ne güzel muhabbet etmişsiniz ben kimbiilir kaçıncı rüyamı görürken :)
bu sabah kv kp gittiler tekrardan çekirdek aileye döndük :)
hevin bende görmek istiyorum sizi geldiğinde benimde arkadaşlık istegimi kabul eett

cnm nilde uyanıyo birkaç gecedir ve bizim yanımıza yatmak istiyo
offf çok dertliyim bu durumdanki ben bu çocuğa 1 buçuk yaşında uyku eğitimi verip odasına alıştırmak istiyodum ama
uyanıyo ve yanımıza gelmedende uyumuyo
yanıma alıyorum öyle uyuyo..

kızlar herkese günaydınnnn:
iyti kaynatmışsınız akşam ayyy:
çok kıskandım çokkkkk..

aaaaa ya birsürü yazdım ama olmamış bi sıkıntı var galibaaa:
neyse
kızlar herkese günaydın ayyy çok sinir oldum sabah sabah yaaaa:
nasılsınız bakalım keyiffler nasıl?

akşam burda muhabbet iyimiş bakıyorum iyi kaynatmışsınız..

cvr ben de bu ara uyku sorunu yaşıyorum nille
yanımıza gelmek istiyo
yanımıza gelince uyuyo..

günaydın tatlım:
allah kavuştursun cnöm:

aaaa kızlarrr ee şimdi ben yazınca düşmüş eski yazdıklarımda hey allahımyaaa:
kusura bakmayın lütfen biraz kirlettim ortalığı ama..

günaydın tatlım:
allah kavuştursun cnöm:

aaaa kızlarrr ee şimdi ben yazınca düşmüş eski yazdıklarımda hey allahımyaaa:
kusura bakmayın lütfen biraz kirlettim ortalığı ama..

herkese günaydın kızlaaaaaaaaarr... ben bugün çok mutluyum benim bal böcüğüm sanırım yürümeye başladııııı... annesinin kuzusu annesine doğru attı ilk adımlarını. yaradan rabbbime şükürler olsun nasıl güzel bir duygudur bu. 20 kasım 2013 bal böcüğünün hayata attığı bağımsız ilk adımları... o minik ayaklar annesinin yüzünde kocaman bi gülümseme oldu... rabbim bir ömür doğru yerlere doğru adımlar atmasını nasip etsin inş.
şimdi alışma aşamalarında tutunabileceği yerde tutunup devam edio bakıo ki tutunacak yer yok tutunmadan devam edio benim garantici miniğim. gerisi adımlarını pekiştirmeye kaldı sanırım,tecrübeli anneler daha iii bilir:) bakalım ne kadar sürcek tam olarak yürümesi daha çok acemiyiz çoookk....
buarada dün çok üzülmüştüm paylaşmıştım sizinle hani hiç bişey yemio diye, sanırım bal böcüğüm annesinin çok üzüldüğünü anladı ki akşam eve gittiğimde umutsuzca belki yer diye yaptığım et çorbasından bir kase içti alkışşş benim bal böcüğüme

günaydın cnm ayy benim nette sorun var bi garip bugün hayır olsun bakalım..

zeynep ilayıma hem çorba içtiği için hemde yürüdüğü için kocaman bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:

aferin zeynep ilayaa darısı benim oğluma bende o günleri görsem nasıl mutlu olurum bir Allah biliyo

güldenim sağol canım benim
ben yarın songülüme gidiiooom

aferin zeynep ilayaa darısı benim oğluma bende o günleri görsem nasıl mutlu olurum bir Allah biliyo

günaydın kızlarrr

yasminim maşallah zeynep ilaya aferin bal böcüğüne

benim kızımın da dün iştahı açıldı inanır mısınız şoklardayım:))

teşekkür ederiz teyzesi devamı gelir inş. ayyy yemeyince insan kendisini çok kötü hissedio yaaa benim bile iştahım kaçıo vallahi...

amin cnm tarifi imkansız bir mutluluk bebeğinin gülen gözlerle sana doğru gelio olması. rabbim herkese nasip etsin inş.
cnm sanki sen benden sticker mı istemiştin ben mi öyle hatırlıyorum , yapyım özel mesaj olark ekleyeyim... beğenirsen koyarsın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…