- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.761
bı sure daha yesınler bence
ben kasık maması yedırıyorum
kızlarrr bende kacıyorum cok gec oldu benmkı sabah uyanır benı cağırır besığınden
babası ısmımle cağırmayı oğrettı uyanınca benı cağırıyo
ay bizimkide et hastası bayramda kavurma vardı sofrada, çorbasını yedirmek istedim kafasını çevriyo. bir sürü et yedihaha valla sabahta pısman oluyoruz ama ınan muhappet temekte ıyı geliyor ınsana
cnm kahvaltı oglen çorba ve aksam yemegımız fıx
tabı bu aralarda meyve yoğurt anne sutu alıyor
gece bazen yatmadan muhallebı yada sut verıyorum eger cok gec yattoysam aras erken yatttıysa muhallebı yadA RUT VERIYORUM HANGISINI YATMADAN YEMEDIYSE
ARTIK AKSAM YEMEGINE GEC CNM ARASA BEN NE YAPTIYSAM YEDIRIYORUM OZELLIKLE ETI VE DOMATESLI MAKARNAYI COK SEVIYOR
bı sure daha yesınler bence
ben kasık maması yedırıyorum
kızlarrr bende kacıyorum cok gec oldu benmkı sabah uyanır benı cağırır besığınden
babası ısmımle cağırmayı oğrettı uyanınca benı cağırıyo
ay bizimkide et hastası bayramda kavurma vardı sofrada, çorbasını yedirmek istedim kafasını çevriyo. Bir sürü et yedi
Makarna , pilav bayılıyo.
Yoğrudu artık hazır veriyorsun dimi.
Kaşık maması sütlü pirinçli yi biberona yapıyorum ben. Bayılıyo
aaa gercekten mı ne tatlı oluyor kımbılırr
hadı ıyı gecer cnm cvr ne zman pes ederse bende pes edıcem
pes ettim songülüm hadi yatalım artık 01:35 olmuş saat ay sohbete doyum olmuyor ya dahada edesim var ama ,sabah pişman olmayalım. benimki de kalkıp bağırıyor uyanayım diye bin bir türlü şebeklikler.geçen yanıma aldım uyurmu hiç kıvrandı kıvrandı baktı annesi uyanmıyor yanağımdan öpüyor işte o an uyandım, geceler boyu uykusuzda kalsam değer bir mutlluk, Allahım isteyen herkese yaşatsın
selam kızlar , geçmişi oku oku bitmiyo , ne çok şey yazmışsınız yine, emir uyudu şimdi .bende hemen pc ye geçeyim dedim bu gece işim erken bitt. birkaç gecedir çok huzursu gecede 3-4 kez kalkıyor ve her kalkışta ayağımda sallıyorum çok zor oluyor sizler ne yapıyorsunuz gece kalkınca bizim gibi hep ayakta sallanan varmı.
RECES canım benim yazdıkalrını okudukça gerçekten defneme üzüldüm , aynı emire yapılmış gibi hissettim. babannesi eminim çok seviyordur defneyi. ama çok cahil olduğunu düşünüyorum, yoksa bakmak istememezlikten filan değil bu yaptıkları.biz anneyiz kendimizden önce yavrumuz gelir , bir babanne içinde bu böyle olmalı diye düşünüyoruz ama işte malesef olmuyor, her babannede tabiki aynı değil istisnaları bir kenara koymak lazım.
büyümix i çocuk semiş diye sürekli onu vererek iyi bir şey yaptığını zannediyor bu tamamen cahillikten ileri geliyor bence . sen onunla tatlı bir dille alınmıycak gibi defnenin tam gelişim zamanında olduğu için yemesi faydalı ola şeyleri bir şekilde oyunla eline birşeyler verip oyalayarakta olsa yedirmesi gerektiğini anlatsan , çocuk vitaminini aldıktan snra üstüne büyümix de yese olur ama öğün haline getirmesinin yalnış olduğunu anlamazı acaba.
selam kızlar , geçmişi oku oku bitmiyo , ne çok şey yazmışsınız yine, emir uyudu şimdi .bende hemen pc ye geçeyim dedim bu gece işim erken bitt. birkaç gecedir çok huzursu gecede 3-4 kez kalkıyor ve her kalkışta ayağımda sallıyorum çok zor oluyor sizler ne yapıyorsunuz gece kalkınca bizim gibi hep ayakta sallanan varmı.
RECES canım benim yazdıkalrını okudukça gerçekten defneme üzüldüm , aynı emire yapılmış gibi hissettim. babannesi eminim çok seviyordur defneyi. ama çok cahil olduğunu düşünüyorum, yoksa bakmak istememezlikten filan değil bu yaptıkları.biz anneyiz kendimizden önce yavrumuz gelir , bir babanne içinde bu böyle olmalı diye düşünüyoruz ama işte malesef olmuyor, her babannede tabiki aynı değil istisnaları bir kenara koymak lazım.
büyümix i çocuk semiş diye sürekli onu vererek iyi bir şey yaptığını zannediyor bu tamamen cahillikten ileri geliyor bence . sen onunla tatlı bir dille alınmıycak gibi defnenin tam gelişim zamanında olduğu için yemesi faydalı ola şeyleri bir şekilde oyunla eline birşeyler verip oyalayarakta olsa yedirmesi gerektiğini anlatsan , çocuk vitaminini aldıktan snra üstüne büyümix de yese olur ama öğün haline getirmesinin yalnış olduğunu anlamazı acaba.
günaydın kızlar nasılsınız gece ne güzel muhabbet etmişsiniz ben kimbiilir kaçıncı rüyamı görürken :)
bu sabah kv kp gittiler tekrardan çekirdek aileye döndük :)
hevin bende görmek istiyorum sizi geldiğinde benimde arkadaşlık istegimi kabul eett
günaydın kızlar nasılsınız gece ne güzel muhabbet etmişsiniz ben kimbiilir kaçıncı rüyamı görürken :)
bu sabah kv kp gittiler tekrardan çekirdek aileye döndük :)
hevin bende görmek istiyorum sizi geldiğinde benimde arkadaşlık istegimi kabul eett
herkese günaydın kızlaaaaaaaaarr... ben bugün çok mutluyum benim bal böcüğüm sanırım yürümeye başladııııı... annesinin kuzusu annesine doğru attı ilk adımlarını. yaradan rabbbime şükürler olsun nasıl güzel bir duygudur bu. 20 kasım 2013 bal böcüğünün hayata attığı bağımsız ilk adımları... o minik ayaklar annesinin yüzünde kocaman bi gülümseme oldu... rabbim bir ömür doğru yerlere doğru adımlar atmasını nasip etsin inş.
şimdi alışma aşamalarında tutunabileceği yerde tutunup devam edio bakıo ki tutunacak yer yok tutunmadan devam edio benim garantici miniğim. gerisi adımlarını pekiştirmeye kaldı sanırım,tecrübeli anneler daha iii bilir:) bakalım ne kadar sürcek tam olarak yürümesi daha çok acemiyiz çoookk....
buarada dün çok üzülmüştüm paylaşmıştım sizinle hani hiç bişey yemio diye, sanırım bal böcüğüm annesinin çok üzüldüğünü anladı ki akşam eve gittiğimde umutsuzca belki yer diye yaptığım et çorbasından bir kase içti alkışşş benim bal böcüğüme
aferin zeynep ilayaa darısı benim oğlumabende o günleri görsem nasıl mutlu olurum bir Allah biliyo
güldenim sağol canım benim
ben yarın songülüme gidiiooom
teşekkür ederiz teyzesi devamı gelir inş. ayyy yemeyince insan kendisini çok kötü hissedio yaaa benim bile iştahım kaçıo vallahi...günaydın cnm ayy benim nette sorun var bi garip bugün hayır olsun bakalım..
zeynep ilayıma hem çorba içtiği için hemde yürüdüğü için kocaman bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:
aferin zeynep ilayaa darısı benim oğlumabende o günleri görsem nasıl mutlu olurum bir Allah biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?