- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.781
teşekkür ederiz teyzesi devamı gelir inş. ayyy yemeyince insan kendisini çok kötü hissedio yaaa benim bile iştahım kaçıo vallahi...
amin cnm tarifi imkansız bir mutluluk bebeğinin gülen gözlerle sana doğru gelio olması. rabbim herkese nasip etsin inş.
cnm sanki sen benden sticker mı istemiştin ben mi öyle hatırlıyorum , yapyım özel mesaj olark ekleyeyim... beğenirsen koyarsın olur mu
günaydın kızlarrr
yasminim maşallah zeynep ilaya aferin bal böcüğüne
benim kızımın da dün iştahı açıldı inanır mısınız şoklardayım:))
erdemin doğum tarihi lazımmmm acillllllllll
Kizlar ben bu resimi gordum cok cok begendim
Guldenimde paylasmama musade etti
Bakarmisinix su tatliliga sanki kocaman bir kizEki Görüntüle 867793
kızlarr bilio musunuz süper erdemin doğum tarihini:)
Gunaydin kizlar cok mutluyum cokkkk 3ayda 1kg alan masal 4gunde 150 gr almis inanilmaz mutluyum doktorumuz dediki 3saat arayla beslersen cocuk araogun yapmis olur cok yedigi icin kilo almaz aksine ara ogun diyete girer formunu korur sisman bebeklere bunu uygulariz senyanlis yapmissin dedi artik uyutmadanyarim saat once yedir 3ogun yedir dedi yani beslenme araligini ac ama uyutmadan once yedir dedi 4.gunumuzdeyiz soklardayim cok ise yaradi cok mutluyum
Yazdim sekerimmm
Aybbu sabah ne kadar guzel haberlerle gelmissiniz efendim
Yurume iside hemen aniden oluyor gor bak devam gelicek
Yemegede devam eder insalla darisi basimiza arasta iki gundur zir yiyor
sorma songülüm çok mutluyun ben bugün... arasımın da iştahı normale dönsün inş. rabbim nazarlardan korusun. beysalın mesaj kutusu dolu ticker ını yaptım gönderemiyorum ulaşabilirsen bi boşaltsıncnm kutuyu
Gunaydin kizlar cok mutluyum cokkkk 3ayda 1kg alan masal 4gunde 150 gr almis inanilmaz mutluyum doktorumuz dediki 3saat arayla beslersen cocuk araogun yapmis olur cok yedigi icin kilo almaz aksine ara ogun diyete girer formunu korur sisman bebeklere bunu uygulariz senyanlis yapmissin dedi artik uyutmadanyarim saat once yedir 3ogun yedir dedi yani beslenme araligini ac ama uyutmadan once yedir dedi 4.gunumuzdeyiz soklardayim cok ise yaradi cok mutluyum
teşekkür ederiz teyzesi devamı gelir inş. ayyy yemeyince insan kendisini çok kötü hissedio yaaa benim bile iştahım kaçıo vallahi...
amin cnm tarifi imkansız bir mutluluk bebeğinin gülen gözlerle sana doğru gelio olması. rabbim herkese nasip etsin inş.
cnm sanki sen benden sticker mı istemiştin ben mi öyle hatırlıyorum , yapyım özel mesaj olark ekleyeyim... beğenirsen koyarsın olur mu
erdemin doğum tarihi lazımmmm acillllllllll
maşallah cnm masala böyle devam etsin inş.
aslında çok mantıklı zeynep ilayda üç öğün beslenio çok az yemesine rağmen 11 kilo yani zayıf bir bebek değil. demek ki az da olsa doğru beslenmiş.
Darisi basimiza cnm aksam.jel.surdum.ondan sonra yedi kuzum
Beysala ilettim canim
Gunaydin canim Allah kavustursun ama cekirdek aile olmakta cok guzelgünaydın kızlar nasılsınız gece ne güzel muhabbet etmişsiniz ben kimbiilir kaçıncı rüyamı görürken :)
bu sabah kv kp gittiler tekrardan çekirdek aileye döndük :)
hevin bende görmek istiyorum sizi geldiğinde benimde arkadaşlık istegimi kabul eett
Gunqydin cnm bikac gindur elifte yanimizda yatiyo ve artik daha az uyaniyo bende uyumak.icin aliyorum napiyim uykusu duzene girsin qlisir tekrr beaiginecnm nilde uyanıyo birkaç gecedir ve bizim yanımıza yatmak istiyo
offf çok dertliyim bu durumdanki ben bu çocuğa 1 buçuk yaşında uyku eğitimi verip odasına alıştırmak istiyodum ama
uyanıyo ve yanımıza gelmedende uyumuyo
yanıma alıyorum öyle uyuyo..
Gunaydin canim afferim bal bocugune ne guzel yazmisisin boyle benimde canim cekti valla biber birer yuruyo.minikler darisi basimiza insherkese günaydın kızlaaaaaaaaarr... ben bugün çok mutluyum benim bal böcüğüm sanırım yürümeye başladııııı... annesinin kuzusu annesine doğru attı ilk adımlarını. yaradan rabbbime şükürler olsun nasıl güzel bir duygudur bu. 20 kasım 2013 bal böcüğünün hayata attığı bağımsız ilk adımları... o minik ayaklar annesinin yüzünde kocaman bi gülümseme oldu... rabbim bir ömür doğru yerlere doğru adımlar atmasını nasip etsin inş.
şimdi alışma aşamalarında tutunabileceği yerde tutunup devam edio bakıo ki tutunacak yer yok tutunmadan devam edio benim garantici miniğim. gerisi adımlarını pekiştirmeye kaldı sanırım,tecrübeli anneler daha iii bilir:) bakalım ne kadar sürcek tam olarak yürümesi daha çok acemiyiz çoookk....
buarada dün çok üzülmüştüm paylaşmıştım sizinle hani hiç bişey yemio diye, sanırım bal böcüğüm annesinin çok üzüldüğünü anladı ki akşam eve gittiğimde umutsuzca belki yer diye yaptığım et çorbasından bir kase içti alkışşş benim bal böcüğüme
günaydın kızlarrr
yasminim maşallah zeynep ilaya aferin bal böcüğüne
benim kızımın da dün iştahı açıldı inanır mısınız şoklardayım:))
amin cnm. ne çekio çocuklar bu dişlerden yaa anlatamıolarda yazık. dün akşam zeynep ilayı beşiğinde tam iki saat salldım gözleri kapalı yarı uykuda tam dalamıo sürekli anne anne deyip duruyor kuzum en sonunda ağlamaya başladı herhalde bi yeri ağrıyordu mecbur ağrı kesici verdim onunla uyudu yavrum sonunda
Gunaydin canim Allah kavustursun ama cekirdek aile olmakta cok guzel
Gunqydin cnm bikac gindur elifte yanimizda yatiyo ve artik daha az uyaniyo bende uyumak.icin aliyorum napiyim uykusu duzene girsin qlisir tekrr beaigine
Gunaydin canim afferim bal bocugune ne guzel yazmisisin boyle benimde canim cekti valla biber birer yuruyo.minikler darisi basimiza ins
Gunaydin canim masallqh berraya ve devami gelsin insallah
songulum sanada gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?