- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.801
Gunaydin canim bende genelde yatmadan yediriyorum daha fazla uyusun diyecanım masallah zeynep ılay a yurumeyı cozmus devamı gelır artık yavas yavas
yemesıde duzelmıs sevındm canım
bende 3 oğun verıyorum doğru yapıyorum ama kılo almıyo pek bende yatmadan once yedrmeye calısayım artık
Masallah.nilime kocaman kiz olmusKizlar ben bu resimi gordum cok cok begendim
Guldenimde paylasmama musade etti
Bakarmisinix su tatliliga sanki kocaman bir kizEki Görüntüle 867793
Gunaydin kizlar cok mutluyum cokkkk 3ayda 1kg alan masal 4gunde 150 gr almis inanilmaz mutluyum doktorumuz dediki 3saat arayla beslersen cocuk araogun yapmis olur cok yedigi icin kilo almaz aksine ara ogun diyete girer formunu korur sisman bebeklere bunu uygulariz senyanlis yapmissin dedi artik uyutmadanyarim saat once yedir 3ogun yedir dedi yani beslenme araligini ac ama uyutmadan once yedir dedi 4.gunumuzdeyiz soklardayim cok ise yaradi cok mutluyum
Gunaydun canim benim
Alduk mi uykumuzu:)
Gunaydin canim Allah kavustursun ama cekirdek aile olmakta cok guzel
Gunqydin cnm bikac gindur elifte yanimizda yatiyo ve artik daha az uyaniyo bende uyumak.icin aliyorum napiyim uykusu duzene girsin qlisir tekrr beaigine
Gunaydin canim afferim bal bocugune ne guzel yazmisisin boyle benimde canim cekti valla biber birer yuruyo.minikler darisi basimiza ins
Gunaydin canim masallqh berraya ve devami gelsin insallah
songulum sanada gunaydin
Oooooo super hemde songul ikide kalkmisti bi baktim saat alti dusunebiliyomusun tammmm dortsaat kesintisiz uyudum simdi ben bu kizi yanima almayimda napiyim soyle
Kizlar ben bu resimi gordum cok cok begendim
amanınnnnn nil mi oooooo nasıl büyümiş kuzum benim maşallah subhanallh kocaman olmuşşşşşşşşşş...
Gunaydin kizlar cok mutluyum cokkkk 3ayda 1kg alan masal 4gunde 150 gr almis inanilmaz mutluyum doktorumuz dediki 3saat arayla beslersen cocuk araogun yapmis olur cok yedigi icin kilo almaz aksine ara ogun diyete girer formunu korur sisman bebeklere bunu uygulariz senyanlis yapmissin dedi artik uyutmadanyarim saat once yedir 3ogun yedir dedi yani beslenme araligini ac ama uyutmadan once yedir dedi 4.gunumuzdeyiz soklardayim cok ise yaradi cok mutluyum
ayy heyecanla bekliyorum :)
30 ekim kuzum songülümde yazmış zateen
kızlar ya net sapıttı bakalım kusura bakmayın hemen yazamıyorum
gunaydın kızlar herkese masallah bauağ kalabalık bu sabah
Gunaydin canim Allah kavustursun ama cekirdek aile olmakta cok guzel
Gunqydin cnm bikac gindur elifte yanimizda yatiyo ve artik daha az uyaniyo bende uyumak.icin aliyorum napiyim uykusu duzene girsin qlisir tekrr beaigine
Gunaydin canim afferim bal bocugune ne guzel yazmisisin boyle benimde canim cekti valla biber birer yuruyo.minikler darisi basimiza ins
Gunaydin canim masallqh berraya ve devami gelsin insallah
songulum sanada gunaydin
teşekkür ederim cnm ayyy akşam yazınca çok mutlu oldummmmmm:
şekerim..
evet montla iyice büyümüş gibi nil dimi?
evet cnm sağol teyzesi..
maşallah masala
ayyy onun akşam paylaştığın vidyo hiç gitmiyo aklımdan onasıl giülmedir yaaa:
hahahahahaha
bende yazmıştım yasmine cnm erdedmin doğum tarihini mailden hahahha:
günaydın cnm:
bana günaydın yokmu
günaydın şekerim
ay bilmiyorum bu uyku sorununu ne yapıcaz bakalım..
Gunaydin canim bende genelde yatmadan yediriyorum daha fazla uyusun diye
Masallah.nilime kocaman kiz olmus
3 ayda 1 kiloda iyi aslinda canim ya 4 gunde 150 gr fazla gibi geldi bana
Aaa cok sevindim bak
Aslinda mantikli diyet yapanlarin ogunu nasil.slk araliklarla.oluyor
Reces dr da dedigi gibi 3 ogun demekki
Arasta kahvalti ogle yemegi aksam yemegi yiyor birde yatmadan sut yada muhallebi
Meyve arada yiyor elinde o digrumu ki yigurduda yemegiyle yiyor genelde
teşekkür ederim cnm ayyy akşam yazınca çok mutlu oldummmmmm:
şekerim..
evet montla iyice büyümüş gibi nil dimi?
evet cnm sağol teyzesi..
maşallah masala
ayyy onun akşam paylaştığın vidyo hiç gitmiyo aklımdan onasıl giülmedir yaaa:
hahahahahaha
bende yazmıştım yasmine cnm erdedmin doğum tarihini mailden hahahha:
günaydın cnm:
bana günaydın yokmu
günaydın şekerim
ay bilmiyorum bu uyku sorununu ne yapıcaz bakalım..
sızınkı tam dogru canım sımdı bızde oyle yapıoz meyve yedır ama yogurtta yemekle olsun yemekten sonra arada degıl dedı doktorda 3 ogun ama aksam yatarken sut yada muhallebı sutlac gbı bısey de yıyebılır yatmadan yarımsaat once dedı cok mutluyum cokkkk
Gunaydin canim bende genelde yatmadan yediriyorum daha fazla uyusun diye
Masallah.nilime kocaman kiz olmus
3 ayda 1 kiloda iyi aslinda canim ya 4 gunde 150 gr fazla gibi geldi bana
maşallah zeynep ilayaherkese günaydın kızlaaaaaaaaarr... ben bugün çok mutluyum benim bal böcüğüm sanırım yürümeye başladııııı... annesinin kuzusu annesine doğru attı ilk adımlarını. yaradan rabbbime şükürler olsun nasıl güzel bir duygudur bu. 20 kasım 2013 bal böcüğünün hayata attığı bağımsız ilk adımları... o minik ayaklar annesinin yüzünde kocaman bi gülümseme oldu... rabbim bir ömür doğru yerlere doğru adımlar atmasını nasip etsin inş.
şimdi alışma aşamalarında tutunabileceği yerde tutunup devam edio bakıo ki tutunacak yer yok tutunmadan devam edio benim garantici miniğim. gerisi adımlarını pekiştirmeye kaldı sanırım,tecrübeli anneler daha iii bilir:) bakalım ne kadar sürcek tam olarak yürümesi daha çok acemiyiz çoookk....
buarada dün çok üzülmüştüm paylaşmıştım sizinle hani hiç bişey yemio diye, sanırım bal böcüğüm annesinin çok üzüldüğünü anladı ki akşam eve gittiğimde umutsuzca belki yer diye yaptığım et çorbasından bir kase içti alkışşş benim bal böcüğüme
maşallah kuzuya allah nazarlardan saklasınKizlar ben bu resimi gordum cok cok begendim
maşallah cnmGunaydin kizlar cok mutluyum cokkkk 3ayda 1kg alan masal 4gunde 150 gr almis inanilmaz mutluyum doktorumuz dediki 3saat arayla beslersen cocuk araogun yapmis olur cok yedigi icin kilo almaz aksine ara ogun diyete girer formunu korur sisman bebeklere bunu uygulariz senyanlis yapmissin dedi artik uyutmadanyarim saat once yedir 3ogun yedir dedi yani beslenme araligini ac ama uyutmadan once yedir dedi 4.gunumuzdeyiz soklardayim cok ise yaradi cok mutluyum
guldencım nıl nekadr buyumus masallah
dığerlerıde ablanın cocuklarımı
montunada bayıldım suslu nıl
Ay acip acip bakiyorum valla resime bu resimi cok seviyorum.herkeze gosteresim var o ifadedi montu kocanan kiz gibi
maşallah cnm masala böyle devam etsin inş.
aslında çok mantıklı zeynep ilayda üç öğün beslenio çok az yemesine rağmen 11 kilo yani zayıf bir bebek değil. demek ki az da olsa doğru beslenmiş.
sağol teyzesi
yok cnm onlar arkadaşlarımın çocukları
biri 4 buçuk yaşında diğeri 2 buçuk
ee nilde malum 1 yaşında ama onların peşinden ayrılmak istemiyo..
ayyy songülüm bilemedim nediyeceğimi sağol tatlımmm
Ee.yazdimya canim kacirdin heralde seni.nasil.unutayim sen buranin.demirbaslarindansin
maşallah zeynep ilaya
inşallah devamı gelir yemek konusunda
maşallah kuzuya allah nazarlardan saklasın
ne kadar farklı çıkmış
gülden nile oku dışarı çıkarken
çok nazar değer kuzuma
maşallah cnm
inşallah böyle gider
ya kızlar sabah birsürü şey yazmıştım hepsi silinmiş.msj yazdıktan sonra sitedeki çalışma nedeniyle bağlanamıyorsunuz diye uyarı çıkmıştı. şimdi bi baktım sabah yazdıklarımın hiçbiri yok
ya ben video falan göremiyorum hangi sayfada paylaştınız?
benim nette mi sorun var ne?
maşallah zeynep ilaya
inşallah devamı gelir yemek konusunda
maşallah kuzuya allah nazarlardan saklasın
ne kadar farklı çıkmış
gülden nile oku dışarı çıkarken
çok nazar değer kuzuma
maşallah cnm
inşallah böyle gider
ya kızlar sabah birsürü şey yazmıştım hepsi silinmiş.msj yazdıktan sonra sitedeki çalışma nedeniyle bağlanamıyorsunuz diye uyarı çıkmıştı. şimdi bi baktım sabah yazdıklarımın hiçbiri yok
ya ben video falan göremiyorum hangi sayfada paylaştınız?
benim nette mi sorun var ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?