2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin guzel anneler; guldencim bekleriz gece sohbete gunduz grubu gece hic goremiyorum.ay ben bayildim senin kiza masallah sunbhanallah.cok .tombik.cok seker kova kiz olmusta poz vermis.

kizlar telden yaziyorum.goremiyorum kalabaliksiniz galiba:)) of benim minik oglum ne gece nede gunduz hep huzursiz uykusu .acaba dismidir ya anlamadim hep aglayarak uykusunu alamdan uyaniyor

gunaydin guzel anneler; guldencim bekleriz gece sohbete gunduz grubu gece hic goremiyorum.ay ben bayildim senin kiza masallah sunbhanallah.cok .tombik.cok seker kova kiz olmusta poz vermis.

sağol cnm ama ben malesef gece giremiyorum sabah 6da kalktığım için ama sohpete bayıldım..

kizlar telden yaziyorum.goremiyorum kalabaliksiniz galiba:)) of benim minik oglum ne gece nede gunduz hep huzursiz uykusu .acaba dismidir ya anlamadim hep aglayarak uykusunu alamdan uyaniyor

diştir bencede cnm..

yasminim canım Allah razı olsun uğraştın olmuşmu :)
asıl sen beğendin mi cnm önemli olan o gerisi teferruat:)

sağol cnm ama ben malesef gece giremiyorum sabah 6da kalktığım için ama sohpete bayıldım..

diştir bencede cnm..

ayyy bende kıskanıyorum gececileri. ama onlar sohbet etsin ki sabah okuycak şeyler olsun di mi:)

aynen cnm az ama dogru seyler yesın dedı proteın tahıl baklıyat karbanhıdart gunluk alsın az yesede olur dedı yatmadan yesın kı yakmasın artık cok hareketlıler dedı

cnm işte bende ondan emin değilim yani günlük alması gerekenleri alıyor mu onu bilemiyorummm

canım senınle ayran ıctık ayrı dustukmu olduk bılemedımkı:26:
yorum yapıyorum hıc cvp vermıyosun bana kırdımmı senı bılmeden bıseymı oldu

amin cnm amin inş. devamı gelir teyzesi yesinler ki büyüsünler di mi.. eee defne nasıl cnm sen nasılsın
buarada ben çıkıyorum kızlar kuzu beni bekler ... öğleden sonra görüşürüz inş.

ben iyiyim de defne pek iyi değil kızlar
şimdi aradım kv yine bişey yedirememiş
çorba vermiş onu yememiş, köfte vermiş onu yememiş, pirinç unundan muhallebi yapmış onu yememiş o da aç aç yatırmış
kabak yemeği var onu yiyor ondan yedir diyorum. kv de onu vermiyor. neymiş dün akşam yemiş şimdi yemesinmiş.
çıldıracağım ya. ben bu gidişle işten ayrılacağım defneye kendim bakabilmek için

canım gerekirse ayrıl gerçekten bu kadarııda olmaz ya yazık kuzuma aç kalıyor resmen hasta olmasın birde çok korkuyorum fundam ya

ya bakıcı bulacaksın yada sen bakacaksın canım bu boyle olmaz cunku bıraz buyuk olsa neyse dersınde
buyume cağında yemesı gerek
olsun dun yesın kabak baska bısey yemıyosa yıne yesın nasıl ac ac yatrmaya gonlu razı oluyo anlamıyorum

canım senınle ayran ıctık ayrı dustukmu olduk bılemedımkı:26:
yorum yapıyorum hıc cvp vermıyosun bana kırdımmı senı bılmeden bıseymı oldu

ayy olur mu wavssım yaa hiç olur mu öyle şey . ben sadece işyerinden girdiğim için karışıyor bazen sen kusura bakma. bazı yorumları kaçırabiliyorum gözden afedersin. karşılaşamadık uzun zamandır. bi de burdan bişeyler yazmak inan ki zor net gidip gelio sürekli. affedildim mi:18:nasılsın alp tuğracık ne yapıo

merak ediyorum bunları eşinin yanında da söylüo mu yani torununu aç aç yatırdığını oğluna söyleyebilio mu ... nasıl bir mantık ki bu aç yatacağına aynı yemekten iki kez de yesin üç kez de yesin hatta büyümix yiycene hep onu yesin tövbe yaaa. sen nerde çalışıosun cnm yaa

dedım bu kız bana kustu heralde
neysekı değilmıssın rahatladım
yok canım bulıyorum ıste olduğunu kusuru olurmu bıkacgundur boyle olunca kafama takıldı sormak ıstedım
affettım tabıkı gercı affedılcek bısey yapmadn ama ıkımızde affedıldık dıyeyım
ıyıyım canım sen nasılsın
alp ıyı uyuyo sımdı
zeynep ılay napıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…