2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlım alerjim coştu ki zaten erdemden geçti sanırım bana zaten :) ondaki mikroplar yani

anladım ozaman sorun yok erdem paşam için betülüm..

günaydın cnm bizim bakıcı çok istiyodu yürütece bindirmeyi evde yürüteç olmasına rağmen yaptığım arştırmalar sonrasında ben bindirmemeye karar vermiştim ne olursa olsun ama bakıcımıs ısrarlıydı neyse kabul ettirdim
nili doktora götürdük doktor ısrarla yürütece bindirmiyosunuz deyince ikna oldu bizimki
ve sonra bindiren birini görmüş demişler ona senin baktığın bebek kulllanmıyomu diye yok biz bindirmiyoruz doktorda izin vermedi demiş
hahaha ayy çok şaşırdım yürüteci savunan insan bi anda istemedi sonra.
ben meraktan 1 2 fdefa bindirdim nili ama alışık olmadığı için oda istemedi ve böylelikle yürüteç maceramızda son buldu..

yani diyeceğim çocuk yürüyecekse yürüteçli yada yürüteçsiz
farketmiyo..

Gunaydin canlarim
hayirli cumalar herkese

günaydın tatlımmm:

ya kızlar size bişey sorucam
nil artık yemeklerini kendi yemek istiyo
bende çatalla yeneceklere izin veriyorum
ama ona bi çatal almam lazım siz bu konuda ne yapıyosunuz
abente baktım fakat kaşık çatal ikili var nilin zaten kaşıkları olduğu için sadece çatal alayım dedim ama malesef alamıyorum
yardımınıza ihtiyacımvar..

oyyy güldenim biz daha o aşamaya gelmedik daha hiç çatal filan bakmadım benim cadı hala yememek için savaş verio dün akşamda yaptığım muhallebi çöpe gitti çok üzülüyorum yaa tecrübeli anneler sana yardımcı olucaktır cnm bizde bilgilenmiş oluruz sayende

selam tatlım yürütece koydum canım yürümeye hevesli çok ama illaki kollarından ben tutacam o yürüyecek bütün gün yürümek istiyor.koltuğa tutunuyor ama illaki arkasında ben olacam ve tutacam onu.ben sabah 6 ya 10 nala çıkyorum. 1.30 ta eve geliyorum.annem bakıyor çok şükür biraz mızıklanıyor kızım ama alışacak mecbur.bu arada hiç süt sağmıyorum.alıştıramadım kızı biberondanda içmiyor.bu arada annem kahvaltı yoğurt meyve veriyor.ben eve gidince emziriyorum

ayy bilemiyorumki cnm ya vallaha ama bu işi çözmem lazım
korkuyorum şuanda normal çatalı sallıyo bende vermek istemiyorum allah korusun bğiyerine batıracak diye korkuyorum..

ayy bilemiyorumki cnm ya vallaha ama bu işi çözmem lazım
korkuyorum şuanda normal çatalı sallıyo bende vermek istemiyorum allah korusun bğiyerine batıracak diye korkuyorum..

haklısın cnm zeynep ilayda çatal görünce saldırıo ama elinden alıyorum şimdilik. nasıl çatal olcak ki plastik mi işe yara mı ki. ay nasıl yiycek bunlar kendileri minicik ben geçen makarnayı mama sandalyesindeyken önüne koydum önce tabağı önüne ters çevirdi sonra iki parmağıyla teker teker toplayıp yedi

cnm benim allah razı olsun
insanın böyle dostlarının olduğunu bilmek ne kadar güzel

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ben iyice hasta oldum hapşu hapşuu :) sümüklümüyüm neyim :)

geçmiş olsun cnm benim
dikkat et de erdeme geçmesin

defne iyi cnm
sabah benimle oynadı baya
çok mutluydu
babaanneye yine gitmek istemedi

bende köfteyi mamasandaliyesine koyuyorum yıkayıp vallaha ne yapayım
tabak ve bardağa bakıyo bizimki sonra hop ordan fırlatıyoü
evet cnm nasıl kaşıkları plastikse çatallarıda öyle olack
gerçi artık kaşık önemli değil normalde veriyorum ama çatal zorladı beni..
offff:
yyardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

demekki çocukla oynamıyo cnm ya gitmeztabiki defne çok hassaz bi çocuk

slm teyzoşlar ben annemi ziyarete gitmiştim de size de slm veriim dedim Kurumun ağırlığı üstüme mi çöktü ne asabileştim

demekki çocukla oynamıyo cnm ya gitmeztabiki defne çok hassaz bi çocuk
cnm valla benim yanımda oynuyor ama ben yokken ki halini bilmiyorum.
ama tek bildiğim defneyi sürekli kısıtlıyor oraya gitme, buraya dokunma, şuraya yaklaşma
sanırım ondan da sıkılıyor

slm teyzoşlar ben annemi ziyarete gitmiştim de size de slm veriim dedimEki Görüntüle 868878 Kurumun ağırlığı üstüme mi çöktü ne asabileştim
senin ciddiyetini yerim ben
maşallah sana

Gunaydın kızlar zeynepten kıskandım bende geldımEki Görüntüle 868961

maşallah sana kuzu
pek bir neşeliyiz
ben ilk defa gördüm kızını

ay kızlar ayakta duramıyorum aynı anda hem adet hem grip tarzı bişe oldum resmen çöktüm

Gunaydın kızlar zeynepten kıskandım bende geldımEki Görüntüle 868961

oyyyyy maşallah sana fıstıkkkkk:
senide yesemmineeee????

evet terkedilmiş gibi cnm bugün burası... ben de kaçıyorum şimdi. öğleden sonra görüşürüz inş. o zamana kadarda canlanır belki burası

görüşürüz cnm ayyy inşallah..

evet fundam ondan ola bilir ama büyüklerin genel özelliği bu annemde nie oraya gitme bunu yapma falan diyo aynı şekilde kayın validemde
bende bırakın oray karıştıra bilir diyoum allahtan k validem hiç bişey demiyo sonra..
ama kazara nil bişey yaparsa bak gördünmü izin veriyosun ama ne oluyo diyooo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…