- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.881
tatlım alerjim coştu ki zaten erdemden geçti sanırım bana zaten :) ondaki mikroplar yani
çok şükür cnm zaten zeynep ilay artık yarım köfte zor yio bende zorlamıyorum demek ki o kadar istio canı diyorum yanında da 1 yemek kaşığı yoğurt yio işte benim kızın bir öğünü bu ne kadar yeterli bilemiyorum?
ayy unutuyorum tatlım gerçekten
maşallah masal kız sana ne güzel duygular yaşatıosun annene
cnm bence gerek yok ama sen bilirsin. benim kızımda hiç sürünmedi çünkü bende babasıda hiç sürünmeden yürümüşüz. ben 10 aylıkken babamızda 15 aylıkken yürümüş. kızımız da yaş gününden 4 gün sonra yürüdü çok şükür. yani yürüme işi biraz da genetik. senin kuzunda yürüycek annesi ama belliki zamanı var sen bence bol bol day durdur. gerisi rabbime kalmış vardır bir zamanı.
bende yürütece bindirdim 6 aylıkken sonra bacağı dizinden dönmeye başladı zeynep ilayın sürekli tek ayağıyla ittiği için olmuş dedi dr hatta biz parmak ucuna basıo diye götürdük dr dizini farketti. yürüteçten olmuş olabilir bindirme düzelmezse gel dedi. çok şükür bindirmeyi bıraktık ve düzeldi kuzumun ayağı, belkide farketmesek yer edip kalıcı olcaktı şükürler olsun rabbime. yani demem o ki yürüteç her çocukta farklı etki bırakıo belkide zeynep ilay daha erken yürüycekti hiç bindirmemiş olsaydım.
buarada herkese hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrr ve günaydınnn
Gunaydin canlarim
hayirli cumalar herkese
geçmiş olsun cnmmm tez vakitte geçer inş.tatlım alerjim coştu ki zaten erdemden geçti sanırım bana zaten :) ondaki mikroplar yani
oyyy güldenim biz daha o aşamaya gelmedikya kızlar size bişey sorucam
nil artık yemeklerini kendi yemek istiyo
bende çatalla yeneceklere izin veriyorum
ama ona bi çatal almam lazım siz bu konuda ne yapıyosunuz
abente baktım fakat kaşık çatal ikili var nilin zaten kaşıkları olduğu için sadece çatal alayım dedim ama malesef alamıyorum
yardımınıza ihtiyacımvar..
selam cnm sen yürütece koydunmu kızını ben yürütecin çocukları yürüme konusunda çok cesaretlendirdiğini düşünüyorum. benim oğlum yürütec sayesinde bu kadar çabuk yürüdü.
bu gösterdiğin belki işe yarayabilir ama sen sürekli onu bir koltuğa tutunup ayakta iken kendine doğru çağır gelemsini sağla cesaretlendir.tay tay yaptır sık sık.ama moralini bozup başka çocuklala kıyaslama her çocuk farklıdır. sağlıklı çocuk elbetteki yürüyecek. ee nasıl gidiyor kim bakıyor kızına , kaçta evde oluyorsun canım.insna çok özlüyor demi.
oyyy güldenim biz daha o aşamaya gelmedikdaha hiç çatal filan bakmadım benim cadı hala yememek için savaş verio dün akşamda yaptığım muhallebi çöpe gitti çok üzülüyorum yaa tecrübeli anneler sana yardımcı olucaktır cnm bizde bilgilenmiş oluruz sayende
ayy bilemiyorumki cnm ya vallaha ama bu işi çözmem lazım
korkuyorum şuanda normal çatalı sallıyo bende vermek istemiyorum allah korusun bğiyerine batıracak diye korkuyorum..
cnm benim allah razı olsunAyy anlqdim sen annene cekmissin ayy iyi niet iyidir tabiki ama kv sonuruo resmn iyi nietinizi ya yedirio ilgilenio olsa tanm defne aliscak derizde kadin ugrasmioki ya oyunla falan mutlka yer ilgilnse sonucta annende nsl yiyodu ayy resmn bnm derdim oldu durup durup dusunuom napabiliriz die
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ben iyice hasta oldum hapşu hapşuu :) sümüklümüyüm neyim :)
tabiki sana çekme olasılığı yüksek cnm
ama ben yürüteç işine katılmıyorum nil yürüteç kullanmadı ve 10 aylıkken yürümeye başladı bu biraz çocuklada alakalı
nasıl bazı çocuklar daha geç bazıları daha erken konuşuyo öyle bişey yani..
günaydın cnm sağol seninde cuman mubarek olsun nasıl defnem?
bende hepsini saklıyorum ve aynen bende ik hamile kaldığım günden beri bi günlük tutuyorum..
günaydın cnm hayırlı cumalar..
günaydın betülüm çok geçmiş olsun peki erdem nasıl?
eğer çok hastaysan erdemin yanında maskeyle dolaşmaya çalış cnm..
kızlar herkese kocaman bi günaydın..
hayırlı cumalar..
haklısın cnm zeynep ilayda çatal görünce saldırıo ama elinden alıyorum şimdilik. nasıl çatal olcak ki plastik mi işe yara mı ki. ay nasıl yiycek bunlar kendileri minicikben geçen makarnayı mama sandalyesindeyken önüne koydum önce tabağı önüne ters çevirdi sonra iki parmağıyla teker teker toplayıp yedi
cnm benim allah razı olsun
insanın böyle dostlarının olduğunu bilmek ne kadar güzel
geçmiş olsun cnm benim
dikkat et de erdeme geçmesin
defne iyi cnm
sabah benimle oynadı baya
çok mutluydu
babaanneye yine gitmek istemedi
slm teyzoşlar ben annemi ziyarete gitmiştim de size de slm veriim dedimEki Görüntüle 868878 Kurumun ağırlığı üstüme mi çöktü ne asabileştim
ye teyzesi onu yee:)benseino asabi halini yerimmmmmmmmmm:zeyneppppppppppppppppppppp:
yaaaaa neden kimse yokki burdaaaaaaaa:
bugün..
cnm valla benim yanımda oynuyor ama ben yokken ki halini bilmiyorum.demekki çocukla oynamıyo cnm ya gitmeztabiki defne çok hassaz bi çocuk
senin ciddiyetini yerim benslm teyzoşlar ben annemi ziyarete gitmiştim de size de slm veriim dedimEki Görüntüle 868878 Kurumun ağırlığı üstüme mi çöktü ne asabileştim
Gunaydın kızlar zeynepten kıskandım bende geldımEki Görüntüle 868961
Gunaydın kızlar zeynepten kıskandım bende geldımEki Görüntüle 868961
evet terkedilmiş gibi cnm bugün burası... ben de kaçıyorum şimdi. öğleden sonra görüşürüz inş. o zamana kadarda canlanır belki burası
cnm valla benim yanımda oynuyor ama ben yokken ki halini bilmiyorum.
ama tek bildiğim defneyi sürekli kısıtlıyor oraya gitme, buraya dokunma, şuraya yaklaşma
sanırım ondan da sıkılıyor
senin ciddiyetini yerim ben
maşallah sana
maşallah sana kuzu
pek bir neşeliyiz
ben ilk defa gördüm kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?