- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.061
alısır annesı benımkıde uyumazdı ayagımda bıle20dak sallrdım bıkac kez 1saatı gecmıstı pış pış mumkun degıl derdım bende ama nette gezerken gozume takıldı bı yazı orda okudum aglasada vazgcemeyınm dıe aglasa kıyamazdım ayagama alırdım ama kararlı olun sonucta uykusu varsa uyur dogru zamnda yapın dıodu yaptım oldu:)
cnm haftasonu güzeldiGunaydin canim sanada burdada yagmur var defne npio nasildi haftasonunuz
günaydın kızlar nasılsınız ben erkenden kalktım daha doğrusu paşam uyumadı dün gece durup durup çığlık atıp uyandı bende başını bekledim
bu sabah annemin işi olduğu için başka bir tanıdığa bıraktım aman allahım o nasıl bir ağlamaktı arkamdan annnneeee die çığlık çığlığa nefret ettim çalışmaktan resmenama yapacak bişi yok onun için çalışmam şart sizler nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz ben cuma günü çok hastaydım izin alıp öğleden sonra eve gittim erdemi annemde bırakıp gittiğim gibi yattım uuyuyamasamda yattım eşim çorba yapmış kaldırdı bi tabak içip hemen oğlumu almaya gittim güya songülüme gidicektim ama hasta olunca kaldı
cumartesi erdem beyin kontrolü için istanbuldaydık tahlil istedi doktorumuz idrar tahlili tam 4 saat erdem beyin çiş yapmasını bekledik ay ne fenaydı anlatamam beyimiz 4 saat ttuttu çişini :) sonunda yaptı bakalım sonuçlar 10 gün sonra çıkıcak
dünde doğum günümüzde gelen astronot montumuz küçüktü onu değiştirmek için çıktık biraz gezdik sonra döndük parkta sallandık ama erdemcik saat 1 de uyanmıştı ggündüz saati şaşınca saat 9 a kadar uyumadı ve 9 da emerken sızdı :)
böyle yani bizden haberler sizler nasılsınız ne yaptınız hafta sonu
Kızlar gunaydın da bana hıc gunaydın değil esımle kavga ettık keske ilk basta bosansaydık dedı bende ne yapmak ıstıyosan yap gıt davayı ac dedım sorun ne benım konusmammıs o konusup duracak ben ona cevap vermeyecekmısım. Sus sus sus nereye kadar bı ınsan herseye mı konusur.. İşe gıt evı temızle yemek yap bulasık yıka cocuga bak hıc taktır edılme bı de o öyle bu boyle dıye laf işit Allahtan revamı bu kızlar erkekler ne ıster kı
cnm öncelikle sinirle hareket etme. sakin ol. herşeyden önce kızını düşün.tabi bir de kendini düşün.sen sinirlensen ne farkediyor, eşin üzülüyor mu senin üzüldüğün kadar?Hersey kızım ıcın zaten canım kızım olmasa. Oktan gemılerı yakardım beklıcem ve susucam myhattap bıle olmayacam. Iyı yonu var mı kı acaba ??? Ne buyuk gunah ıslemısım ben kı bu belayı vermıs basıma. Olmuyo canım olmuyo sankı boguyolar benı aıleme anlatamam üzülmelerını ıstemıyorum bı dostum sırdadımda yok kı konusup rahatlayım sıkıldım artık
maşallah masala. inşallah misafirlikte de güzelce uyur da hem kendi hem de sen rahat edersin.kızlarrr artık masalı ayagımda yada salıncakda besıgınde sallamıommmm besıgıne koyuom pısss pıss yapıom poposuna o kalkıo ben yatırıom derken pes edıp uyuo:)ılk gun20dk sürdü dun aksam 10dak bugun sabh 5dak da uyudu ınanamıom yaaa cok mutluyumm bugun yemege davetlıyız orda uyucakmı bakalım degısık ortam sonucta bıde bugun Lullaby (2 hours long) Baby Bedtime music - fisher price - YouTube bu müzigi dınlettım belkıde oda ıse yaramıstır 5dakkada uyumustur bedtıme uyku muzıgı dıe tarattım
bugün nar çiçeğimin doğum günü yazılması gereken o kadar çok şey var ki... bir sene nasıl geçti hiiç anlamadım yazmak istediklerimin arasında en belirgin cümle şu olacak galiba:
Rana hayatımda bencillik yapmadığım tek varlık.. fedakarlığımın hat safhası.. canımdan can... ben de anne olmanın sevinci hala ilk günkü gibi.. ve kızım bugün artık tamamen yürüyor.. yaşını karşıladı demek buymuş
Rabbim günahlarıma kefaret kızımı gönderdi bana salih evlat olarak yetiştirmek ümidi var içimde...
Nar çiçeğim iyi ki doğurmuşum seni... Eki Görüntüle 872458
bugün nar çiçeğimin doğum günü yazılması gereken o kadar çok şey var ki... bir sene nasıl geçti hiiç anlamadım yazmak istediklerimin arasında en belirgin cümle şu olacak galiba:
Rana hayatımda bencillik yapmadığım tek varlık.. fedakarlığımın hat safhası.. canımdan can... ben de anne olmanın sevinci hala ilk günkü gibi.. ve kızım bugün artık tamamen yürüyor.. yaşını karşıladı demek buymuş
Rabbim günahlarıma kefaret kızımı gönderdi bana salih evlat olarak yetiştirmek ümidi var içimde...
ayyyyyy bu adamlara ne oldu ki böyle al birini vur ötekine yani. neyse ki siz arayı düzeltmişsiniz cnm ...cnm haftasonu güzeldi
defne çok güzel yemeğini yedi
bol bol da yaramazlık yaptı
şimdi nasıl oldun, iyileştin mi?
inşallah güzel çıkar sonuçlar
cnm öncelikle sinirle hareket etme. sakin ol. herşeyden önce kızını düşün.tabi bir de kendini düşün.sen sinirlensen ne farkediyor, eşin üzülüyor mu senin üzüldüğün kadar?
bir de kv siz de ya onun da siniri var tabi.sen o yüzden biriktirip patladın. ama sakin ol. kendini hiçbir şey için üzme. biliyorum söylemesi kolay ama dene
maşallah masala. inşallah misafirlikte de güzelce uyur da hem kendi hem de sen rahat edersin.
kızlar haftasonu kv bizim için bol bol plan yapmış, bize de emrivaki yaptı. ben de sabır sabır derken cumartesi akşamı eşime patladım. rahatsız olduklarımın bir kısmını anlattım. o da dinledi ve gönlümü almaya çalıştı. farkında olmadan yaptığı şeyleri yapmamaya çalışacağına söz verdi.tabi laf arasında kv nin benden ara ara şikayet ettiğini de ağzından kaçırdı.eşim" ben arada kalıyorum. o şikayet ettiğinde seni savunuyorum.onu sakinleştirmeye çalışıyorum. vs" dedi.
neyse en azından içimdekilerin bir kısmını söylemiş oldum.rahatladım. çok dolmuştum ama. bardağı taşıran son damla annesinin pazar günü için emrivaki yapması ve eşimin eve alınacak tv yi nereye koyacağımız konusunu bana sormadan annesine sorması oldu.ailesi gidince ben de patladım.ama hatasını anladı.özür diledi. o yüzden aramız iyi şükür
cnm haftasonu güzeldi
defne çok güzel yemeğini yedi
bol bol da yaramazlık yaptı
şimdi nasıl oldun, iyileştin mi?
Inşallah güzel çıkar sonuçlar
cnm öncelikle sinirle hareket etme. Sakin ol. Herşeyden önce kızını düşün.tabi bir de kendini düşün.sen sinirlensen ne farkediyor, eşin üzülüyor mu senin üzüldüğün kadar?
Bir de kv siz de ya onun da siniri var tabi.sen o yüzden biriktirip patladın. Ama sakin ol. Kendini hiçbir şey için üzme. Biliyorum söylemesi kolay ama dene
maşallah masala. Inşallah misafirlikte de güzelce uyur da hem kendi hem de sen rahat edersin.
Kızlar haftasonu kv bizim için bol bol plan yapmış, bize de emrivaki yaptı. Ben de sabır sabır derken cumartesi akşamı eşime patladım. Rahatsız olduklarımın bir kısmını anlattım. O da dinledi ve gönlümü almaya çalıştı. Farkında olmadan yaptığı şeyleri yapmamaya çalışacağına söz verdi.tabi laf arasında kv nin benden ara ara şikayet ettiğini de ağzından kaçırdı.eşim" ben arada kalıyorum. O şikayet ettiğinde seni savunuyorum.onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Vs" dedi.
Neyse en azından içimdekilerin bir kısmını söylemiş oldum.rahatladım. çok dolmuştum ama. Bardağı taşıran son damla annesinin pazar günü için emrivaki yapması ve eşimin eve alınacak tv yi nereye koyacağımız konusunu bana sormadan annesine sorması oldu.ailesi gidince ben de patladım.ama hatasını anladı.özür diledi. O yüzden aramız iyi şükür
bugün nar çiçeğimin doğum günü yazılması gereken o kadar çok şey var ki... Bir sene nasıl geçti hiiç anlamadım yazmak istediklerimin arasında en belirgin cümle şu olacak galiba:
Rana hayatımda bencillik yapmadığım tek varlık.. Fedakarlığımın hat safhası.. Canımdan can... Ben de anne olmanın sevinci hala ilk günkü gibi.. Ve kızım bugün artık tamamen yürüyor.. Yaşını karşıladı demek buymuş
rabbim günahlarıma kefaret kızımı gönderdi bana salih evlat olarak yetiştirmek ümidi var içimde...
yerim ben o yaramaz defneyiii:
Iyi yapmışsın içindekileri söylemekle bence..
Eşininde anlaması güzel..
ohh ohh ranam ityiki doğdunnnnnn:
Mutttlu yıllar ömrün güzel bahtın açık olsun..
Annene babana hayırlı evlat ol..
Maşallah sana...:
amin amin amin ...
Ne yapıo bakalım hamarat nilin annesi güldennn...
Songül nerelerde hiç sesi çıkmıooooooo
ben de süt izni istiyorumayy nebileyim hiç çalışasım yok sanki be yasminim:
Biran önce eve gitmek istiyom
senin bu süt izni nezamanakadar devam edecek şekerim :
Aa azıcık kıskanıyorumdaaaa:):):)
songülümden bugünn haberim yok cnm bilmiyorumki..
Misafirmi gelecek acabaaaa:
ayy nebileyim hiç çalışasım yok sanki be yasminim:
Biran önce eve gitmek istiyom
senin bu süt izni nezamanakadar devam edecek şekerim :
Aa azıcık kıskanıyorumdaaaa:):):)
songülümden bugünn haberim yok cnm bilmiyorumki..
Misafirmi gelecek acabaaaa:
ben de süt izni istiyorum
valla toplantıdayken foruma girebiliyorsan helal sanasize de versinler süt izniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... toplantıdayım çaktırmayın
size de versinler süt izniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Toplantıdayım çaktırmayın
bepinize hayirli gunler kizlr
aksam dedem.vefat etto bugun cenaze varddi ordaydim ordan geldim
Bepinize hayirli gunler kizlr
Aksam dedem.vefat etto bugun cenaze varddi ordaydim ordan geldim
Bepinize hayirli gunler kizlr
Aksam dedem.vefat etto bugun cenaze varddi ordaydim ordan geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?