2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kahvaltiyi bende hergun karisik veriyorum labne yumurta pekmez ekmek ceviz hep oyle veriyorum guzelce yiyo bitiriyo oglusum ben gayet memnunum ayrica bizde buaksam koye geldiik heryer bembeyaz cok guzel yarin kardan adamcik yapicam ogluma.

cnm yattığı hastanede dıyetısyende varda annemde 20 cm yag varmış usg ıle organları zor goruyolar ondan zor ıste

Kahvaltiyi bende hergun karisik veriyorum labne yumurta pekmez ekmek ceviz hep oyle veriyorum guzelce yiyo bitiriyo oglusum ben gayet memnunum ayrica bizde buaksam koye geldiik heryer bembeyaz cok guzel yarin kardan adamcik yapicam ogluma.

ohh afyet olsun kuzucuğa,
bızde kar yok ama soğuğu varrrrr

Cnm allah zihin açıkligi versin. Ben pek çalışamadim cnm. Ev iş defne derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum

Songül kv nin moralinin iyi olmasına sevindim. İnşallah bir an önce iyileşir.

kızlarr burası da karlar altında.. bizim esaret başladı bakalım kaç ay sürecek..

ben berraya çok uzun zamandır karışım vermiyorum. genelde kahvaltımızı yumurta ve mandalina ya da portakal suyuyla yapıyoruz. bazen de krep patates falan oluyo işte. bakın size berranın severek yediği bi patates tarifi veriim. patatesleri küp küp doğruyoruz. kapağı kapalı bi şekilde zeytinyağında kavuruyorz. pişince altını kapatıp rendelenmiş kaşar koyuyoruz. çok lezzetli oluyo. ben de çok seviyorum:))

Cnm allah zihin açıkligi versin. Ben pek çalışamadim cnm. Ev iş defne derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
çalışamamakta çok haklısın canım çok zor işin. ben de geçen hafta başladım. murat yayınlarının bi kitabını aldım canım benim işimi çok kolaylaştırdı. iki sayfada özet olarak anlatıyo. sonra test var. eğer bi şekilde çalışmayı düşünüyorsan tavsiye ederim.

İyi geceler teyzoslar, kardeşlerimi benim için öpün

Eki Görüntüle 887042 Eki Görüntüle 887041

maşallah sanaa çoook tatlısın sen yaaa

eti cici bebe kullanıyrm.artık bi tane koyuuyorm sabah mamasına oyle iyi oluyo

haha kucuk funda yerım senı ben cok ballısın sen ya

Masallhhhh sana cok sevimlisin ama sen yaaaaaaa cokda sekersinnnn

Seni yerim ben cok tatlisin masallah gulec yuzlum benim

gunaydin kizlar herkese bugun kar bekleniyodu ist amq burda gunesli bi hava var
Herkese hayirli pazarlqr
Teşekkürler teyzeleri

Baya lezzetli bi tarif bence. Denemek lazım. Bugün sabah bizde yumurta,peynir,zeytin ve ekmek yedik.

tosunum hasta oldu.
ateşlendi gece ara ara ateşi oluyor.
ishal oldu yarım saatte bir az az yapıyor. dolayısıyla popii pişik oldu.
2 defa kustu. ooffff
calpol ve ishal iin ercefurly şurup verıyorum.
patates püresi yaptım ishal için yemedi.
aklımada başka bşey gelmıyo

Gecmis olsuncnm benim bu ara bebekler ve yetiskinlerde oldukca slk duyuyorum
Ilaci dr mu verdi cabin genelde bagirsaktaki mikroplari atsin diye ishali durdurmuyor

canım burdada kar var cok değil ama
bende yapıyorum oyle patatesı kup kup doğrayıp teflon tavada pısırıyorum ama kasar koymuyodum hıc
bızım ıcınde yaparım ben bunu kahvaltıda

gecmıs olsun canım
benımde aklıma baska bısey gelmedı bol bol su ıcsın kuzun

meraba arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli.kızım 1 yaşını doldurdu çok şükür ALLAH UZUN ÖMÜR, SAĞLIK, SIHHAT, MUTLULUK,ŞANS VERSİN BİTANEME.iyiki rabbim kızımı bana nasip etti çok şükürler olsun.
4 aralıkta 1 yaş aşını vurduk kilo ölçümü kötüydü bence 9 173 hemde kıyafeti ile az değilmi sizce gerçi doğum kilosu 2.600 dü ondan mı bu kadar az.normalmi 1 yaşında doğum kilosunun kaç katı olmalıydı.bide sağlık ocağındaki ebeye ben dedim bıngıldağa bakalım diye devit 3 kes bıngıldak kapanmış demiride kesebilirsin dedi.ki demiri kullanmadım sayılır ben bazen kullandım düzenli vermedim gerçi.
bide kızım hala emeklemiyor popo üstü gidiyor az az.yürümeye çok hevesli kolundan sırtından tut koşuyor resmen ama kendi başına gidemiyor.tay tay da durmuyor neden acaba ya bizim gibi olan bebek varmı.yada kilosu bu kadar az çıkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…