- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.801
Cnm tvde duydugm kadriyla zqten cok kglu olanlqr hizli ve kolay zayiflioms ya ikk gunlerde sonra yavas yavs veriolarmis kg o ilk etaptq hizla verdigi kg onn tedavisi icin etkili olabilir bi diyetisyenle grsseniz olumlu olabilir belki ayy sevinmezmi tabiki oglu ozel gelince
Kahvaltiyi bende hergun karisik veriyorum labne yumurta pekmez ekmek ceviz hep oyle veriyorum guzelce yiyo bitiriyo oglusum ben gayet memnunum ayrica bizde buaksam koye geldiik heryer bembeyaz cok guzel yarin kardan adamcik yapicam ogluma.
iyi akşamlar kızlarr
songülüm öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce şifa versin inşallah.
kızlar ders çalışıyorum o yüzden yazamıyorum. sanırım haftaya kadar da pek giremem. son haftalara sıkıştırınca böyle oluyor.
reces canm hangi üniteye kadar sorumluyuz diye sormuştun ben de cevap vermiştim ya canım. ben yanlış biliyormuşum bu dönem öyle değilmiş. mesela on ünite varsa 6 üniteden sorumluymuşuz. tabi bütün bölümler aynı mı bilmiyorum ben de çıkmış soruları çözerken farkettim yanlışımı düzelteyim dedim canım.
Songül kv nin moralinin iyi olmasına sevindim. İnşallah bir an önce iyileşir.
Seni yerim ben cok tatlisin masallah gulec yuzlum benim
çalışamamakta çok haklısın canım çok zor işin. ben de geçen hafta başladım. murat yayınlarının bi kitabını aldım canım benim işimi çok kolaylaştırdı. iki sayfada özet olarak anlatıyo. sonra test var. eğer bi şekilde çalışmayı düşünüyorsan tavsiye ederim.Cnm allah zihin açıkligi versin. Ben pek çalışamadim cnm. Ev iş defne derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Ben gataya gdirm prf dktora onlar liste verdi hergun yumurta peynir pekmz dedi donusm demedi oyle yaptm hep aklimatakildi sadece aslinda alerji yapmio yararli oluo muhakkk sewndm pilav yemesine yavas Yavas alisir cnm etinin bebe biskuvisi cok tatli degil ama heeo babynin ki xok tatli acaba obdanmi ne kullanion
haha kucuk funda yerım senı ben cok ballısın sen ya
Masallhhhh sana cok sevimlisin ama sen yaaaaaaa cokda sekersinnnn
Teşekkürler teyzeleriSeni yerim ben cok tatlisin masallah gulec yuzlum benim
gunaydin kizlar herkese bugun kar bekleniyodu ist amq burda gunesli bi hava var
Herkese hayirli pazarlqr
kızlarr burası da karlar altında.. bizim esaret başladıbakalım kaç ay sürecek..
ben berraya çok uzun zamandır karışım vermiyorum. genelde kahvaltımızı yumurta ve mandalina ya da portakal suyuyla yapıyoruz. bazen de krep patates falan oluyo işte. bakın size berranın severek yediği bi patates tarifi veriim. patatesleri küp küp doğruyoruz. kapağı kapalı bi şekilde zeytinyağında kavuruyorz. pişince altını kapatıp rendelenmiş kaşar koyuyoruz. çok lezzetli oluyo. ben de çok seviyorum:))
Teşekkürler teyzeleri
Baya lezzetli bi tarif bence. Denemek lazım. Bugün sabah bizde yumurta,peynir,zeytin ve ekmek yedik.
tosunum hasta oldu.
ateşlendi gece ara ara ateşi oluyor.
ishal oldu yarım saatte bir az az yapıyor. dolayısıyla popii pişik oldu.
2 defa kustu. ooffff
calpol ve ishal iin ercefurly şurup verıyorum.
patates püresi yaptım ishal için yemedi.
aklımada başka bşey gelmıyo
kızlarr burası da karlar altında.. bizim esaret başladıbakalım kaç ay sürecek..
ben berraya çok uzun zamandır karışım vermiyorum. genelde kahvaltımızı yumurta ve mandalina ya da portakal suyuyla yapıyoruz. bazen de krep patates falan oluyo işte. bakın size berranın severek yediği bi patates tarifi veriim. patatesleri küp küp doğruyoruz. kapağı kapalı bi şekilde zeytinyağında kavuruyorz. pişince altını kapatıp rendelenmiş kaşar koyuyoruz. çok lezzetli oluyo. ben de çok seviyorum:))
tosunum hasta oldu.
ateşlendi gece ara ara ateşi oluyor.
ishal oldu yarım saatte bir az az yapıyor. dolayısıyla popii pişik oldu.
2 defa kustu. ooffff
calpol ve ishal iin ercefurly şurup verıyorum.
patates püresi yaptım ishal için yemedi.
aklımada başka bşey gelmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?