- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.821
3/4kez uyandi canm normalde ya hic uyanmaz yada 1kez kalkardi kuzum zaten normalden farkli aglayarak uyandi ama 2sinde emzigini verince uyudu dgerlerinde de sut verdim uyudu simdi de uyuo belliki gelio dis hic uyanmazdi cubku ama genwde sakindi kuzum yaabitanem benmm
GEÇMİŞ OLSUN CANIM KİM HASTA UZUN ZAMAN OLDU GİRMEYELİ TAKİP EDEMEDİMKizlar bugun beni merak etmissiniz hepinize ayri ayri tesekkur ederim verdigunis deger icin
Sabah kalktigimizdan beri elktrik yok telin sarji yok of kafa yi yedim resmen donduk
Bir saat bile.olmadi geldigi simdi ise su gitti cok berbat bir gun hasta olmasak iyidir
Benim kızım 2660 doğdu şimdi 9 kilo kıyafetsiz biz tam yaş günü yürüdük önemli olan su an ki kilosu değil ne kadar aldığı en son rana 8100 dü yani gayet kilo almis kilo katı falan değil önemli olan kaç kilo aldığı bi de boyuna da veriyo olabilir benim kız zayıf ama uzun öyle dedi hemşire bu kadar harekete iyi almis kilo dediler çünkü bir dakika değil bır saniye durmuyo yürüdükten sonra daha fena
Canım burdaki annelerden bazıları bebelac devam sütü iciriyor tadı daha güzelmiş bizim kız inek sutude devam sütü de içmiyor içine biraz ekmek.iki tane bebe bisküvi eziyorum kaşıkla yiyor inek sutunuayyy bizikide birden çıkaracak heralde sürekli uyanıyor geceleri 4-5 ne 7-8 kere uyanıyor ya.alttan 2 diş geleli 1.5 ay oldu ya hala gelen giden yok.
AYY SÜT OLAYI BENİ ÇILDIRTACAK GÜNLÜK SÜT ALDIM İNEK SÜTÜ KIZIMA.İÇMİYOR YAAA.ŞEKERMİ KATSAM İÇİNE ACABA.DEVAM SÜTÜ VARYA APTAMİL ÇOCUKMU NE KUTUDA OLAN SÜT ŞEKLİNDE ONDANMI ALSAM ACABA İÇERMİKİ.BEN NASIL SÜTE ALIŞTIRACAM BİLMİYORUM SÜT İÇMEZSE NE OLUR.
BEN EMZİRİYORUM AMA SÜTÜM ESKİSİ GİBİ DEĞİL AZALDI YANİ
Masallah cimcime ranaya vermesinde kilo artık hareketlendiler az arsalarda olur canım benceBenim kızım 2660 doğdu şimdi 9 kilo kıyafetsiz biz tam yaş günü yürüdük önemli olan su an ki kilosu değil ne kadar aldığı en son rana 8100 dü yani gayet kilo almis kilo katı falan değil önemli olan kaç kilo aldığı bi de boyuna da veriyo olabilir benim kız zayıf ama uzun öyle dedi hemşire bu kadar harekete iyi almis kilo dediler çünkü bir dakika değil bır saniye durmuyo yürüdükten sonra daha fena
ayyy bizikide birden çıkaracak heralde sürekli uyanıyor geceleri 4-5 ne 7-8 kere uyanıyor ya.alttan 2 diş geleli 1.5 ay oldu ya hala gelen giden yok.
AYY SÜT OLAYI BENİ ÇILDIRTACAK GÜNLÜK SÜT ALDIM İNEK SÜTÜ KIZIMA.İÇMİYOR YAAA.ŞEKERMİ KATSAM İÇİNE ACABA.DEVAM SÜTÜ VARYA APTAMİL ÇOCUKMU NE KUTUDA OLAN SÜT ŞEKLİNDE ONDANMI ALSAM ACABA İÇERMİKİ.BEN NASIL SÜTE ALIŞTIRACAM BİLMİYORUM SÜT İÇMEZSE NE OLUR.
Benim kızım 2660 doğdu şimdi 9 kilo kıyafetsiz biz tam yaş günü yürüdük önemli olan su an ki kilosu değil ne kadar aldığı en son rana 8100 dü yani gayet kilo almis kilo katı falan değil önemli olan kaç kilo aldığı bi de boyuna da veriyo olabilir benim kız zayıf ama uzun öyle dedi hemşire bu kadar harekete iyi almis kilo dediler çünkü bir dakika değil bır saniye durmuyo yürüdükten sonra daha fena
meraba arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli.kızım 1 yaşını doldurdu çok şükür ALLAH UZUN ÖMÜR, SAĞLIK, SIHHAT, MUTLULUK,ŞANS VERSİN BİTANEME.iyiki rabbim kızımı bana nasip etti çok şükürler olsun.
4 aralıkta 1 yaş aşını vurduk kilo ölçümü kötüydü bence 9 173 hemde kıyafeti ile az değilmi sizce gerçi doğum kilosu 2.600 dü ondan mı bu kadar az.normalmi 1 yaşında doğum kilosunun kaç katı olmalıydı.bide sağlık ocağındaki ebeye ben dedim bıngıldağa bakalım diye devit 3 kes bıngıldak kapanmış demiride kesebilirsin dedi.ki demiri kullanmadım sayılır ben bazen kullandım düzenli vermedim gerçi.
bide kızım hala emeklemiyor popo üstü gidiyor az az.yürümeye çok hevesli kolundan sırtından tut koşuyor resmen ama kendi başına gidemiyor.tay tay da durmuyor neden acaba ya bizim gibi olan bebek varmı.yada kilosu bu kadar az çıkan
canım burdada kar var cok değil ama
bende yapıyorum oyle patatesı kup kup doğrayıp teflon tavada pısırıyorum ama kasar koymuyodum hıc
bızım ıcınde yaparım ben bunu kahvaltıda
GEÇMİŞ OLSUN CANIM KİM HASTA UZUN ZAMAN OLDU GİRMEYELİ TAKİP EDEMEDİM
ÖZCANAN SELAM CANIM.son kaç kilo aldı bilmiyorum ama az bence diş dönemindeyiz ondan herhalde.ayy çok uzun zaman oldu boy ölçtürmeyeli 2 ay filan rananın boyu ka.elifte 2600 50 cm doğmuştu.bu arada çok hareketli yürümeyi bilmiyor hala ve çok hareketli bide yürüse bi deri bi kemik kalacak herhalde.
ayyy bizikide birden çıkaracak heralde sürekli uyanıyor geceleri 4-5 ne 7-8 kere uyanıyor ya.alttan 2 diş geleli 1.5 ay oldu ya hala gelen giden yok.
ıyı geceler canım
uzun zamna oldu gorusemedık
neler yaptın nasılsın kuzcuklarım nasıl kv nasıl
sorma cnm benım br denk gelemedik ıyıyız cok sukur sen nasılsın
annem bıra daha ıyı cok sukur o ıyı bız ıyı:)
bende ıyıyım canım
hala hastanedemı yanında kım kalıyo
kızkardesı kaloyor cnm gunduz bız gıdıp geliyoruz esım gıdıyor abı orada hastane cok yakın bıze
alp tuğra cnm saclar uzadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?