2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyy bizikide birden çıkaracak heralde sürekli uyanıyor geceleri 4-5 ne 7-8 kere uyanıyor ya.alttan 2 diş geleli 1.5 ay oldu ya hala gelen giden yok.

AYY SÜT OLAYI BENİ ÇILDIRTACAK GÜNLÜK SÜT ALDIM İNEK SÜTÜ KIZIMA.İÇMİYOR YAAA.ŞEKERMİ KATSAM İÇİNE ACABA.DEVAM SÜTÜ VARYA APTAMİL ÇOCUKMU NE KUTUDA OLAN SÜT ŞEKLİNDE ONDANMI ALSAM ACABA İÇERMİKİ.BEN NASIL SÜTE ALIŞTIRACAM BİLMİYORUM SÜT İÇMEZSE NE OLUR.
BEN EMZİRİYORUM AMA SÜTÜM ESKİSİ GİBİ DEĞİL AZALDI YANİ

Benim kızım 2660 doğdu şimdi 9 kilo kıyafetsiz biz tam yaş günü yürüdük önemli olan su an ki kilosu değil ne kadar aldığı en son rana 8100 dü yani gayet kilo almis kilo katı falan değil önemli olan kaç kilo aldığı bi de boyuna da veriyo olabilir benim kız zayıf ama uzun öyle dedi hemşire bu kadar harekete iyi almis kilo dediler çünkü bir dakika değil bır saniye durmuyo yürüdükten sonra daha fena

Katreinur kaç dersin var benim tam 6 tane
Toplam ünite bölu iki ilk sınavdan sorumlu olduklarımız benim genel 4 ünite inşallah geçeriz yaa

GEÇMİŞ OLSUN CANIM KİM HASTA UZUN ZAMAN OLDU GİRMEYELİ TAKİP EDEMEDİM

ÖZCANAN SELAM CANIM.son kaç kilo aldı bilmiyorum ama az bence diş dönemindeyiz ondan herhalde.ayy çok uzun zaman oldu boy ölçtürmeyeli 2 ay filan rananın boyu ka.elifte 2600 50 cm doğmuştu.bu arada çok hareketli yürümeyi bilmiyor hala ve çok hareketli bide yürüse bi deri bi kemik kalacak herhalde.

Canım burdaki annelerden bazıları bebelac devam sütü iciriyor tadı daha güzelmiş bizim kız inek sutude devam sütü de içmiyor içine biraz ekmek.iki tane bebe bisküvi eziyorum kaşıkla yiyor inek sutunu
Masallah cimcime ranaya vermesinde kilo artık hareketlendiler az arsalarda olur canım bence

Canim.ben sr un da tavsutesu ile bebeloc sut kullaniyorum tadida cok guzel
Icmeye basladigundan beri yarim kg aldi hemde demir takviyeli
Bu arada arasta anne suti aliyor ama yatmadan sut veriyorum daha tok tutuyor

Masalla kuzucuk cok iyi almis
Yasinda dogum kg nin uc kati olmaliymis rana gecmis coktan

Canim.her bebek emeklemez slklnti yok
Zamaninda geldiginde yurucektir 18 aya kadar suresi var aras tam 13 aylik yurudu
Kg ye gelince dogim kg sinin 3 kati olmaluymis fazlaniz bile var masalla

Kayinvalidem rahatsizdi canim.cok sukur simdi daha iyi
Elif ufak dogmus canim suanda 78oo olmasi lazimmiz masalla oldukca fazlasi var hic takilma cok iyo bakmissin

Ben bebelac icirdim bimden dost devam sutunu icirdim gunluk sut icirdim hatta kutu mova nin sutunude icirdim gunluk bile degildi yani hepsini icio bebelac devam sutumuzde hala var toz olan onuda iciriom kafama gire yani :) bilmiomku nasil icer cnm cici bebe kir bitane tat verir seker yerine

kızkardesı kaloyor cnm gunduz bız gıdıp geliyoruz esım gıdıyor abı orada hastane cok yakın bıze
alp tuğra cnm saclar uzadımı

ınsallah kısa surede toparlanır canım
uzadı canım ben bukadar kısa surede uzayabıleceğını tahmın etmemıstım boyle gıderse eskı halıne az zamnda kavusur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…