2012 kasım bebekleri büyüyor..

olabılr cnm bendd ebabamızda hıc uyanmayız sesten falan esım nöbetten gelır sabha gunduz uyur yatak odasında komsular gelır elektırk süpürgeye tutarım habrı bıle olmz :)bende aynı sekılde ölü gbı uyurum sırf uyanamm sabah dıe universıtede 2.ögretım okudum daha yuksek harç larına ragmen:)benı tek uyandırabılen masal:)

bak işte asıl neden ortaya çıktı:) bende eşimde doğru düzgün uyumayız zeynep yokken bila hafta sonu en geç 8 de uyanmış olurduk. zeynep ilay da bize çekmiş malesef

kızlar gülden yazmaya çalışıomuş ama site sürekli geri atıyormuş problem var sanırım bilginiz olsun

Q
bak işte asıl neden ortaya çıktı:) bende eşimde doğru düzgün uyumayız zeynep yokken bila hafta sonu en geç 8 de uyanmış olurduk. zeynep ilay da bize çekmiş malesef
aynrn bende cita uyanirim elifte baba cekmis bizde ilk.dort ay salonda uyuttuk elifi tv acik ses var ama elif hapsurursun uyanir gulersin.uyanir yani.naparsan yap huy

Evet canim ya ikiye devam
yaptim tatlim cici dedim gel beraber supurelim dedim ama ortada bile gorse calismadan bile agliyo kucagima gelmek istiyo supurgenin sapini bile tutmuyo o kadar yani

Aynen canim bizdede durum ayni ben bikac defa denedim kucagimda ama cok zor ya aciyorum tv sesini cizgi film koyuyorum mama sandalyrsine vr o sekilde hizli.hizli.supuruyorum

kızlar gülden yazmaya çalışıomuş ama site sürekli geri atıyormuş problem var sanırım bilginiz olsun

sağol cnm ayy kafayı yiyecemya tam yazıcam beni artıyo ama sorun benim bilgisayarımda bence..

nilde fazla seste uyumaz
ama süpürgeye bayılıyo akşam yemekten sonra babnasının elinden tutuyo ve vuuuu diyo bizde süpürgenin adı vuuuu

bu arada kızlar ay anvay diye bi markavarya arkadaşım oraya üye olmuş sende ol dedi
çübnkü bende bazı ürünlerini kullanıyorum onu araştırıyorum bakalım nasıl diye..

kızlar songülün telefonu kapalı evi arıyorum açmıyor tedirgin oldum bilginiz varmı bugün burayada uğramadı inşallah sıkıntı yoktur:18:

ayyyy bız masal yokken aksam uzerı uyanırdık tatıl gunlerı falan ohhh hıc cıkmazdık yataktan :)ayenn masalın sebeb bızız sanırım

çok merak ettim evi tekrar aradım yine yok ooff bir an önce dönse çok iyi olacak şarjı bitmiş olabilir ama sabahtan beri açmadı

Kizlar bugun beni merak etmissiniz hepinize ayri ayri tesekkur ederim verdigunis deger icin
Sabah kalktigimizdan beri elktrik yok telin sarji yok of kafa yi yedim resmen donduk
Bir saat bile.olmadi geldigi simdi ise su gitti cok berbat bir gun hasta olmasak iyidir

Kizlar ayakkabi sormussinuz ben o kampanyadan iki tane almistim ikisinden de cok memnunum
Hatta gecen gece sinirli stokta aldigim bot 9.9o di dakikalar icinde bittti bir tane daha aldim
O fiyat olunca bir de ilk adim spor ayakkabi aldim
Yumusak elde bukulebiliyorlar ayakkabida bottaa ilk adim zaten tavsiye ederim
Aldigim bot 22 nunara buyuk almistim ayakkabimolan ise 21 benim.tavsiyem.numarasi ne ise onu alin anatomigin amacida.oymus tam oturmasi
O yuzden 21 numara aldim 9.9o a inenleri

Kizlar malesef kapida ideme yok koskoca e bebekte

ay ben şubeye istedim yollamıyolar illa adrese

kız artık takvimini değiştir Aras 2 ye doğru gidiyor
bak benm takvimime

ama sen değiştiremezsinn diiimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takıntılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…