- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.761
inan onun alıştırmayla alakası yok cnm çocuğun yapısıyla alakası var. ben de kızımı sese alışsın diye 4 ayına kadar ana kucağında uyuttum oturduğumuz oda da tv nin diibnde. ama yok alışmadı çıt desen etkilenir. annesine çekmiş ben de dış kapı açılsa uyanırdım kızımda bana benzemiiş malesef bu konuda
aynen cnm da songül de pek giremio ki malum hastası var. rabbim tüm hastalara şifa versin inş.
olabılr cnm bendd ebabamızda hıc uyanmayız sesten falan esım nöbetten gelır sabha gunduz uyur yatak odasında komsular gelır elektırk süpürgeye tutarım habrı bıle olmz :)bende aynı sekılde ölü gbı uyurum sırf uyanamm sabah dıe universıtede 2.ögretım okudum daha yuksek harç larına ragmen:)benı tek uyandırabılen masal:)
aynrn bende cita uyanirim elifte baba cekmis bizde ilk.dort ay salonda uyuttuk elifi tv acik ses var ama elif hapsurursun uyanir gulersin.uyanir yani.naparsan yap huybak işte asıl neden ortaya çıktı:) bende eşimde doğru düzgün uyumayız zeynep yokken bila hafta sonu en geç 8 de uyanmış olurduk. zeynep ilay da bize çekmiş malesef
uyku ıstıosa bosver cnm 2 3 gunde kackez ıstıosa uyut oyalanmıo bazen gercekten yazın masalı oyalıodum1e bıle dusmustu uykumz gunduz ama sımdı hep evdeyız bazen7de kalıkınca gerı hemn uyumak ıstıo yere yatıo eeee dıo napasan yap uyumak ıstıo ozmanaksam 10a kadar napım 3kez uyuttugum bıle oluo yanı onun keyfı önemlı cnm bosver uyusunlar elektık supurgeyı masal çok sevıo bılmıomkı cnm anca buyunce alısır heralde sen yap falan dıe heveslendırırsın ozman anlar belkı cnm sanada hayrlı cumalar
valla canım aynı dertten bizde de var tusem de çok korkuyo süpürgeden evde kıyametler kopuyo mecbur bende kucağımda süpürüyorum ama çok yorucu oluyo öle de nasıl alışıcak bilmiyorum süpürgenin sesini geçtim ortaya çıkarınca bile görüp başlıyo ağlamaya bi yolu varsa alıştırmanın bana da söleyin :)
kızlar gülden yazmaya çalışıomuş ama site sürekli geri atıyormuş problem var sanırım bilginiz olsun
Q
aynrn bende cita uyanirim elifte baba cekmis bizde ilk.dort ay salonda uyuttuk elifi tv acik ses var ama elif hapsurursun uyanir gulersin.uyanir yani.naparsan yap huy
Evet canim ya ikiye devam
yaptim tatlim cici dedim gel beraber supurelim dedim ama ortada bile gorse calismadan bile agliyo kucagima gelmek istiyo supurgenin sapini bile tutmuyo o kadar yani
kızlar songülün telefonu kapalı evi arıyorum açmıyor tedirgin oldum bilginiz varmı bugün burayada uğramadı inşallah sıkıntı yoktur:18:
kızlar songülün telefonu kapalı evi arıyorum açmıyor tedirgin oldum bilginiz varmı bugün burayada uğramadı inşallah sıkıntı yoktur:18:
bak işte asıl neden ortaya çıktı:) bende eşimde doğru düzgün uyumayız zeynep yokken bila hafta sonu en geç 8 de uyanmış olurduk. zeynep ilay da bize çekmiş malesef
ayyy bende ulaşamadım inş. şarjı bitmiştir:18:
ayyyy bız masal yokken aksam uzerı uyanırdık tatıl gunlerı falan ohhh hıc cıkmazdık yataktan :)ayenn masalın sebeb bızız sanırım
çok merak ettim evi tekrar aradım yine yok ooff bir an önce dönse çok iyi olacak şarjı bitmiş olabilir ama sabahtan beri açmadı
Kizlar malesef kapida ideme yok koskoca e bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?