- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.781
Kizlar malesef kapida ideme yok koskoca e bebekte
Kizlar bugun beni merak etmissiniz hepinize ayri ayri tesekkur ederim verdigunis deger icin
Sabah kalktigimizdan beri elktrik yok telin sarji yok of kafa yi yedim resmen donduk
Bir saat bile.olmadi geldigi simdi ise su gitti cok berbat bir gun hasta olmasak iyidir
Haha aynen valla.takintidan.kiskanmiyorum bile takvimi yahuuuuay ben şubeye istedim yollamıyolar illa adrese
kız artık takvimini değiştir Aras 2 ye doğru gidiyor
bak benm takvimime
ama sen değiştiremezsinn diiimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takıntılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim.yakininizda civil.magaza yok mu cok guzel.modeller var denemiste olursun hemHadi yaaa ozman alamam biz kredi karti kullnmioz neyse civil bakayom odemesi nsl olmadi polaristen alcam artik
Merak etmezmiyiz kiz sensiz olmuo burasii yaaa cnm kv ne duymda elktik su olayida cpk cqn sıkıcii ins hasta olmazsiniz
Merhaba arkadaslar ben geldim sonunda telefondan girdigim icin internetim bitmisti su pcyi yaptirmak lazim boyle olmuyo ya nekadar zamandir giremedim ancak nasip oldu neyse benim yatmam lazim sabah okula gidicem anne olduk ama ogrencilikten kurtulamadikyarin gorusuruz herkese iyi geceler.
Haha aynen valla.takintidan.kiskanmiyorum bile takvimi yahuuuu
Canim.yakininizda civil.magaza yok mu cok guzel.modeller var denemiste olursun hem
Bilmiorunki canim varmi ben demetevlerde oturuom buralarda yok ama ankaranin neresinde subesi var bakmak lazim
Sagol canim.benim gercekten duygulandirdinjz beni
Kv cok.sukur.daha iyi solunum slklntisi var tabi kg li.olmasinin etkisi buyuk
Abimin gelmeside moral oldu baya
kızlar şunu unuttum söylemeyi
sabahki verdiğimiz mam çok tatlı olmuyomu?
pekmez bebe bıskuvisi felan çocuğun içi bayılıyor :44:
Diyetisyen esliginde kisa surede zayiflatiolarya ameliyat icin acil durumlarda falan oyle bisey dedimi doktorunz ins bian once iylesir cnm yaa olmazmi nasil ozlemistir onun gelmesi ne cok mutlu etmistir yaaa allhm bizede boyle hayirli evlatlar nasip etsin masalim hayirli evlat olsun ins
kızlar şunu unuttum söylemeyi
sabahki verdiğimiz mam çok tatlı olmuyomu?
pekmez bebe bıskuvisi felan çocuğun içi bayılıyor :44:
iyi akşamlar kızlarr
songülüm öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce şifa versin inşallah.
kızlar ders çalışıyorum o yüzden yazamıyorum. sanırım haftaya kadar da pek giremem. son haftalara sıkıştırınca böyle oluyor.
reces canm hangi üniteye kadar sorumluyuz diye sormuştun ben de cevap vermiştim ya canım. ben yanlış biliyormuşum bu dönem öyle değilmiş. mesela on ünite varsa 6 üniteden sorumluymuşuz. tabi bütün bölümler aynı mı bilmiyorum ben de çıkmış soruları çözerken farkettim yanlışımı düzelteyim dedim canım.
Ah aysegulum nerede annem 15o 16o kg civari imkansi kg yi vermesi simdlik.ilac tefavi ile iltihabi kuruttular
Gercekten mutlu oldu kadincagiz iki bucuk yil.gecmis aradan dusunsebe
Rabbim.herkeze hyirli evlat nasio etsin insalla
Cnm ben cogu zaman tek tek yedriom ama karism baymaz cunku yumurta ve peynir var icinde sut var okadr sey varken 1tatli kasigi pekmez hicde baymio ben tadina baktim zaten bizimki baycak kadar degil azicik tatlisi faxla gelse hemn cikarir tatliyi hic sewmio bamya pirasa kereviz...herseyi yer secmez ama tatli sewmio anasina cekmis sipam buarada cok sewindm bak alisio annesi oglusun puturluye masallhhhh onaaa bide ben yumurta peynir sut pekmez bu 4luyu hergun hepsini birlikte yediriom kahvaltisinda kimisi yumurta peynir bigun biri bigun biri ni yedriom demis acaba benmi yanlis yapiom.doktorumzda listemizde oyle yazmis hergun yumurta peynir die donusumlu dememis ti
cnm benimki tek tek yemiyo.
vallahi bu sabah hem pekmez hemde 3 adet bebe bıskuvisi koyunca cok tatlı oldu benimkisi.ben bıgun peynır bı gün yumurta donusumlu verıyorum çogu yerde bu sekılde yazıyor.internette kıtaplarda falan. bugunde yoğurtlu pilav verdım yoğurdu bol yavas yavas pilavını çoğaltıcam yedi maşşalah tosunum.
Ah aysegulum nerede annem 15o 16o kg civari imkansi kg yi vermesi simdlik.ilac tefavi ile iltihabi kuruttular
Gercekten mutlu oldu kadincagiz iki bucuk yil.gecmis aradan dusunsebe
Rabbim.herkeze hyirli evlat nasio etsin insalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?