2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merak etmezmiyiz kiz sensiz olmuo burasii yaaa cnm kv ne duymda elktik su olayida cpk cqn sıkıcii ins hasta olmazsiniz

Merhaba arkadaslar ben geldim sonunda telefondan girdigim icin internetim bitmisti su pcyi yaptirmak lazim boyle olmuyo ya nekadar zamandir giremedim ancak nasip oldu neyse benim yatmam lazim sabah okula gidicem anne olduk ama ogrencilikten kurtulamadik yarin gorusuruz herkese iyi geceler.

Haha aynen valla.takintidan.kiskanmiyorum bile takvimi yahuuuu

Hadi yaaa ozman alamam biz kredi karti kullnmioz neyse civil bakayom odemesi nsl olmadi polaristen alcam artik
Canim.yakininizda civil.magaza yok mu cok guzel.modeller var denemiste olursun hem
Merak etmezmiyiz kiz sensiz olmuo burasii yaaa cnm kv ne duymda elktik su olayida cpk cqn sıkıcii ins hasta olmazsiniz

Sagol canim.benim gercekten duygulandirdinjz beni
Kv cok.sukur.daha iyi solunum slklntisi var tabi kg li.olmasinin etkisi buyuk
Abimin gelmeside moral oldu baya

Simdiden iyi dersler cnm

Diyetisyen esliginde kisa surede zayiflatiolarya ameliyat icin acil durumlarda falan oyle bisey dedimi doktorunz ins bian once iylesir cnm yaa olmazmi nasil ozlemistir onun gelmesi ne cok mutlu etmistir yaaa allhm bizede boyle hayirli evlatlar nasip etsin masalim hayirli evlat olsun ins

kızlar günaydın.

herkese cevabımı burdan yazıyım toplu alıntı yapmayı bimiorum çünkü

bu sabah şöyle bişey denedim tahıllı mama vermedim.
100 cc devam sütünün içine yumurta pekmez 3 adet bebe bisküvisi ve hani cici bebenin vitamınlı ekmeklerınden varya bı tanede onu kırıntıladım. yedi maşşalah paşam. artık oyle verıcem.

pilavada alıştırmam lazım bugun öğlen bol yoğurtlu pilav yapıcam.önce tanelerinden az koyucam alışana kadar oyle yavaş yavaş çoğaltıp alıştırıcam. dün bi çorba yaptım. bir yemek kaşığı mercimeği ve aynı ölçüde bulguru haşlayıp içine bır tatlı kaşıgı tarhana koydum pişirdim severek yedi tosunum.

akşamda bır muz yedi ve ikindide de 125 lik yoğurda yarım elma rendelerdim boylece tosunum pütürlü yemeye alışıyooOOrr
gecede 125 cc sütle pirinç unu yapıyorum bir tatlı kaşığıda irmik ekliyorum.

güldencim ben çerkezköylüyüm. sık sık giderim anneme.
bebişim baştan beri banyoyu cok sevıyor hiç ağlamıyor sürekli ayaklarını şapırdatıyor her yer su oluyor anneside çıldırıyoor

kızlar şunu unuttum söylemeyi
sabahki verdiğimiz mam çok tatlı olmuyomu?
pekmez bebe bıskuvisi felan çocuğun içi bayılıyor :44:

kızlar şunu unuttum söylemeyi
sabahki verdiğimiz mam çok tatlı olmuyomu?
pekmez bebe bıskuvisi felan çocuğun içi bayılıyor :44:

Cnm ben cogu zaman tek tek yedriom ama karism baymaz cunku yumurta ve peynir var icinde sut var okadr sey varken 1tatli kasigi pekmez hicde baymio ben tadina baktim zaten bizimki baycak kadar degil azicik tatlisi faxla gelse hemn cikarir tatliyi hic sewmio bamya pirasa kereviz...herseyi yer secmez ama tatli sewmio anasina cekmis sipam buarada cok sewindm bak alisio annesi oglusun puturluye masallhhhh onaaa bide ben yumurta peynir sut pekmez bu 4luyu hergun hepsini birlikte yediriom kahvaltisinda kimisi yumurta peynir bigun biri bigun biri ni yedriom demis acaba benmi yanlis yapiom.doktorumzda listemizde oyle yazmis hergun yumurta peynir die donusumlu dememis ti

Herkese iyi aksamlar sonunda okul bitti eve gidicem oglum babasiyla almaya gelicek bakalim bekliyorum cok ozledim simdiden yaa calisanlar nasil dayaniyo kimbilir Allah kolaylik versin hepsine.

Ah aysegulum nerede annem 15o 16o kg civari imkansi kg yi vermesi simdlik.ilac tefavi ile iltihabi kuruttular
Gercekten mutlu oldu kadincagiz iki bucuk yil.gecmis aradan dusunsebe
Rabbim.herkeze hyirli evlat nasio etsin insalla

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr

songülüm öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce şifa versin inşallah.

kızlar ders çalışıyorum o yüzden yazamıyorum. sanırım haftaya kadar da pek giremem. son haftalara sıkıştırınca böyle oluyor.

reces canm hangi üniteye kadar sorumluyuz diye sormuştun ben de cevap vermiştim ya canım. ben yanlış biliyormuşum bu dönem öyle değilmiş. mesela on ünite varsa 6 üniteden sorumluymuşuz. tabi bütün bölümler aynı mı bilmiyorum ben de çıkmış soruları çözerken farkettim yanlışımı düzelteyim dedim canım.

Sagolasin arkadasim Allah zihun acikligi versin

cnm benimki tek tek yemiyo.
vallahi bu sabah hem pekmez hemde 3 adet bebe bıskuvisi koyunca cok tatlı oldu benimkisi.ben bıgun peynır bı gün yumurta donusumlu verıyorum çogu yerde bu sekılde yazıyor.internette kıtaplarda falan. bugunde yoğurtlu pilav verdım yoğurdu bol yavas yavas pilavını çoğaltıcam yedi maşşalah tosunum.

Ben gataya gdirm prf dktora onlar liste verdi hergun yumurta peynir pekmz dedi donusm demedi oyle yaptm hep aklimatakildi sadece aslinda alerji yapmio yararli oluo muhakkk sewndm pilav yemesine yavas Yavas alisir cnm etinin bebe biskuvisi cok tatli degil ama heeo babynin ki xok tatli acaba obdanmi ne kullanion

Ah aysegulum nerede annem 15o 16o kg civari imkansi kg yi vermesi simdlik.ilac tefavi ile iltihabi kuruttular
Gercekten mutlu oldu kadincagiz iki bucuk yil.gecmis aradan dusunsebe
Rabbim.herkeze hyirli evlat nasio etsin insalla

Cnm tvde duydugm kadriyla zqten cok kglu olanlqr hizli ve kolay zayiflioms ya ikk gunlerde sonra yavas yavs veriolarmis kg o ilk etaptq hizla verdigi kg onn tedavisi icin etkili olabilir bi diyetisyenle grsseniz olumlu olabilir belki ayy sevinmezmi tabiki oglu ozel gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…