- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.861
kızlar günaydın.
herkese cevabımı burdan yazıyım toplu alıntı yapmayı bimiorum çünkü
bu sabah şöyle bişey denedim tahıllı mama vermedim.
100 cc devam sütünün içine yumurta pekmez 3 adet bebe bisküvisi ve hani cici bebenin vitamınlı ekmeklerınden varya bı tanede onu kırıntıladım. yedi maşşalah paşam. artık oyle verıcem.
pilavada alıştırmam lazım bugun öğlen bol yoğurtlu pilav yapıcam.önce tanelerinden az koyucam alışana kadar oyle yavaş yavaş çoğaltıp alıştırıcam. dün bi çorba yaptım. bir yemek kaşığı mercimeği ve aynı ölçüde bulguru haşlayıp içine bır tatlı kaşıgı tarhana koydum pişirdim severek yedi tosunum.
akşamda bır muz yedi ve ikindide de 125 lik yoğurda yarım elma rendelerdim boylece tosunum pütürlü yemeye alışıyooOOrr
gecede 125 cc sütle pirinç unu yapıyorum bir tatlı kaşığıda irmik ekliyorum.
güldencim ben çerkezköylüyüm. sık sık giderim anneme.
bebişim baştan beri banyoyu cok sevıyor hiç ağlamıyor sürekli ayaklarını şapırdatıyor her yer su oluyor anneside çıldırıyoor
kızlar şunu unuttum söylemeyi
sabahki verdiğimiz mam çok tatlı olmuyomu?
pekmez bebe bıskuvisi felan çocuğun içi bayılıyor :44:
Cnm ben cogu zaman tek tek yedriom ama karism baymaz cunku yumurta ve peynir var icinde sut var okadr sey varken 1tatli kasigi pekmez hicde baymio ben tadina baktim zaten bizimki baycak kadar degil azicik tatlisi faxla gelse hemn cikarir tatliyi hic sewmio bamya pirasa kereviz...herseyi yer secmez ama tatli sewmio anasina cekmis sipam buarada cok sewindm bak alisio annesi oglusun puturluye masallhhhh onaaa bide ben yumurta peynir sut pekmez bu 4luyu hergun hepsini birlikte yediriom kahvaltisinda kimisi yumurta peynir bigun biri bigun biri ni yedriom demis acaba benmi yanlis yapiom.doktorumzda listemizde oyle yazmis hergun yumurta peynir die donusumlu dememis ti
Günaydın güzel anneler
biz iyiyiz çok şükür
songül aras pasama masallah bencede çok uzun değil saclari gozune girerse onları kisalttir yeter bence
herkese günaydın güzel annişler. burda her yer bembeyaz inşallah tüm kuzucuklarımızın hayatıda böyle bembeyaz, aydınlık geçer...nasılsınız bebişler nasıl... benim kuzum 6. dişini çıkardı haftasonu ve iştahsızlığımız tavan yapmış durumda... devam sütünü içio derken iki gündür damla içiremedim. sabah da annem görür görmez zayıflamış kuzum gamzeleri solmuş dedi moralim sıfır oldubizden haberler böyle...
günaydın kızlar güne defnem ve paşamla başlamak iyi geldi kuzular sizi çok tatlısınız maşallah size
biz dün gece uyumadık gazı vardı paşamınağladı hep
herkese kocaman günaydın.uzun zamandır giremedim şöyle bir geçmişe baktım geldim.iyi bir hafta geçirmeniz dilekleriyle
Herkese günaydın
Ben izindeyim ve rana hanımın peşinde dolaşıyorum hep o benim peşimden dolaşacak değil demi
Reces canım ders rana yüzünden gitmiyo illa benim çalıştığım kitabı istiyo kalem görse elimden alıp kitabı karaliyo öğleden sonra bakıcınin evine götürecem ki ders çalışayım artık para vermek istemiyorum
Songül ben arasın bakışlarina hayranım çok canlar yakacak annesi şimdiden söyleyeyim
cnm sen moralini bozma , diş zamanı olur öyle şeylerherkese günaydın güzel annişler. burda her yer bembeyaz inşallah tüm kuzucuklarımızın hayatıda böyle bembeyaz, aydınlık geçer...nasılsınız bebişler nasıl... benim kuzum 6. dişini çıkardı haftasonu ve iştahsızlığımız tavan yapmış durumda... devam sütünü içio derken iki gündür damla içiremedim. sabah da annem görür görmez zayıflamış kuzum gamzeleri solmuş dedi moralim sıfır oldubizden haberler böyle...
kuzum benim yagünaydın kızlar güne defnem ve paşamla başlamak iyi geldi kuzular sizi çok tatlısınız maşallah size
biz dün gece uyumadık gazı vardı paşamınağladı hep
cnm benim defne de aynı.yeterki kalem kağıt görsünHerkese günaydın
Ben izindeyim ve rana hanımın peşinde dolaşıyorum hep o benim peşimden dolaşacak değil demi
Reces canım ders rana yüzünden gitmiyo illa benim çalıştığım kitabı istiyo kalem görse elimden alıp kitabı karaliyo öğleden sonra bakıcınin evine götürecem ki ders çalışayım artık para vermek istemiyorum
Songül ben arasın bakışlarina hayranım çok canlar yakacak annesi şimdiden söyleyeyim
hoşgeldin cnm nasılsın neler yaptın...herkese kocaman günaydın.uzun zamandır giremedim şöyle bir geçmişe baktım geldim.iyi bir hafta geçirmeniz dilekleriyle
günaydın cnm nasılsın ranacık neler yapıoHerkese günaydın
eminim cnm kötü niyetle söylemediğine ama kötü hissettim işte... sen nasılsın defnecik nasılcnm sen moralini bozma , diş zamanı olur öyle şeyler
annen de kötü niyetle söylememiştir
kuzum benim ya
ne yedi acaba?
biz de erdem paşa ile güne başlamak istiyoruz
cnm benim defne de aynı.yeterki kalem kağıt görsün
ay cnm gelde takma yavrucak aç bilaç dolanııo artalıkta . bi de anam demeyi öğrenmiş düşüo anammm dio çok kibar söylüoooo yaa yiyesim gelio. arasıma da maşallah ne de güzel bakıo. bende saçlarını toplatayım diyorum korkuorum makastan. eşim hala kazıtmak derdinde offfffff...Gunaydin kizlar
Ogrencilerimizw Allah zihin acikligi versin bebelerle zor
Sprint ozlettin cnm kendini
Ozcanan iyi geldi sabah senle gune baslamak ozlememisim.cok
Beysal erdemimim.gazidami.olurmus kiyamam ne yediki
Guldencim.dunku gezme iyi geldimi bakim
Reces hava cok soguk varmiki gezmeler kb cephesinde
Yasemin gecuci bir donem.uzme kendini
Yagmurcandan geceniz nasildi elele devammi
Kizkar cuma gunundan sonra biZe gelince bizim kibarcik cuma ne kadar giydirsemde usudu sanirim
Arada oksuruyor gece burnu tikaniyor hemen yanina sogan hop aciliyor
Simdilik.hirlama.yok sanirim.toz fayda ediyor ole.umit ediyorum
Gunaydin kizlar nasilsibiz ankarada da kar var.masal camdan izledi ciglik atio sonra balkona cikardik yakalamaya calisiobirzdaha biriksin oynamaya cikcaz:)
songul aras nekadrda buyums ayy pek bi yakiskli okuo gittikce masallhhhhh
guldencim sen nsilsin nil nasil neler yaptinz haftasonu
Sinava girceklere kolay gelsin simdiden cocukla cok zor olmali masalda kagit kakem meraklisi ve ona versemde elimdekini ister rahat vermez bende gireyim diorum kpss ye ama zor olur gbi gelio cunku unuttum herseyi nsl caliscam masalla murat yayinlarini onermissiniz hangi kitabi tam olark yazabilirmisin cnm yada kitabin oldugu bi linkini ativer bende alayim cnm
tikabasa cok.gecmis olsun cnm 3gunden fazla surerse doktora git ve gidenw kadar ishal.icin ilac kullanma cunku bebeklerde ishal cok onemli durdurmak degil sebebini bulmak gerekli ilac verme cnm bence
Beysalll bizde erdemi gorelimmm cok oldu gormeyeli superadami
unuttuklqrim varsa ksra bakmayin hepinizi opuyorm
Gunaydin kizlar
Kizkar cuma gunundan sonra biZe gelince bizim kibarcik cuma ne kadar giydirsemde usudu sanirim
Gunaydin kizlar nasilsibiz ankarada da kar var.masal camdan izledi ciglik atio sonra balkona cikardik yakalamaya calisiobirzdaha biriksin oynamaya cikcaz:)
songul aras nekadrda buyums ayy pek bi yakiskli okuo gittikce masallhhhhh
guldencim sen nsilsin nil nasil neler yaptinz haftasonu
Sinava girceklere kolay gelsin simdiden cocukla cok zor olmali masalda kagit kakem meraklisi ve ona versemde elimdekini ister rahat vermez bende gireyim diorum kpss ye ama zor olur gbi gelio cunku unuttum herseyi nsl caliscam masalla murat yayinlarini onermissiniz hangi kitabi tam olark yazabilirmisin cnm yada kitabin oldugu bi linkini ativer bende alayim cnm
tikabasa cok.gecmis olsun cnm 3gunden fazla surerse doktora git ve gidenw kadar ishal.icin ilac kullanma cunku bebeklerde ishal cok onemli durdurmak degil sebebini bulmak gerekli ilac verme cnm bence
Beysalll bizde erdemi gorelimmm cok oldu gormeyeli superadami
unuttuklqrim varsa ksra bakmayin hepinizi opuyorm
Gunaydin kizlar
Ayyy ozur dilerim cnm yaa kafam iste gitms bian aklimdaydi oysaki balbocugun disten yemio demekki annesi dis donemi gecse.yine yer bence.annen.zaten asla kotu niyetle soylememistir cnm onun o guzel gamzeleri.yine cikar annesihoşgeldin cnm nasılsın neler yaptın...
günaydın cnm nasılsın ranacık neler yapıo
eminim cnm kötü niyetle söylemediğine ama kötü hissettim işte... sen nasılsın defnecik nasıl
ay cnm gelde takma yavrucak aç bilaç dolanııo artalıkta . bi de anam demeyi öğrenmiş düşüo anammm dio çok kibar söylüoooo yaa yiyesim gelio. arasıma da maşallah ne de güzel bakıo. bende saçlarını toplatayım diyorum korkuorum makastan. eşim hala kazıtmak derdinde offfffff...
bizi unutmuşsun ama neyseeeeeeee:) kız üşütmesin kuzu dikkat et...
geçmiş olsun cnm benim bebeklerimiz çok hassas , en ufak şeyden nem kapıyorlarGunaydin kizlar
biz de iyi sayılırız cnmhoşgeldin cnm nasılsın neler yaptın...
günaydın cnm nasılsın ranacık neler yapıo
eminim cnm kötü niyetle söylemediğine ama kötü hissettim işte... sen nasılsın defnecik nasıl
ay cnm gelde takma yavrucak aç bilaç dolanııo artalıkta . bi de anam demeyi öğrenmiş düşüo anammm dio çok kibar söylüoooo yaa yiyesim gelio. arasıma da maşallah ne de güzel bakıo. bende saçlarını toplatayım diyorum korkuorum makastan. eşim hala kazıtmak derdinde offfffff...
bizi unutmuşsun ama neyseeeeeeee:) kız üşütmesin kuzu dikkat et...
cnm gezmek iyi geldi ama ayy çok yorulmuşum beee:
yaşlandımmı ne
dün alışveriş merkezinde gezerken nil hiç arabaya binmedi biliyomusunuz yürüdü hep..
yaşlandım galiba..
nil çok keyifliydi cnm:
gezmeye bayıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?