2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim sarjim.bitti ve gozume koltuklar ve haki pek kirlenmis geldi cocuklarda uyuyorken onlari sildim
Simdide sen ciktin galiba iyi geceler cnm

Günaydın güzel anneler
biz iyiyiz çok şükür
songül aras pasama masallah bencede çok uzun değil saclari gozune girerse onları kisalttir yeter bence

herkese günaydın güzel annişler. burda her yer bembeyaz inşallah tüm kuzucuklarımızın hayatıda böyle bembeyaz, aydınlık geçer...nasılsınız bebişler nasıl... benim kuzum 6. dişini çıkardı haftasonu ve iştahsızlığımız tavan yapmış durumda... devam sütünü içio derken iki gündür damla içiremedim. sabah da annem görür görmez zayıflamış kuzum gamzeleri solmuş dedi moralim sıfır oldu bizden haberler böyle...

ohh aferin ona cnm bak yavaş yavaş alışacak annesi bu arada çok tatlı oluyosa bence sadece cici bebeğin ekmeyinden koy 2 tane büsküviye gerek yok diiğer şeyleride koy içine ve öyle yedir..
pekmez okadar tatlı yapmıyo ama büskivide olunca baya biir bencede..
bende çorludayım cnm..

kızlar şunu unuttum söylemeyi
sabahki verdiğimiz mam çok tatlı olmuyomu?
pekmez bebe bıskuvisi felan çocuğun içi bayılıyor :44:

cnm dediğğim gibi dene sadece bide bakalım cici bebe ekmeyiyle..

kızlar bu konu şöyle oluyo 1 yaşına kadar hergün yumurta vermeyin diyolar ama 1 yaşından sonra artık hepsini aynı anda vere nbilirsiniz peymir ve yumurta yani
yanlız nil peyniri sevmiyo ve ben hep bişeylerin içine koyuyorum nekadar vitamin alıyo bilmiyorum..
bende kaşar rendeliyorum bişeylerin içine.

Günaydın güzel anneler
biz iyiyiz çok şükür
songül aras pasama masallah bencede çok uzun değil saclari gozune girerse onları kisalttir yeter bence

günaydın cnm iyi olmamanıza sevindim..

bu arada aras paşama ve defneme kocaman bi maşallah:

kızlar herkese kocaman bi günaydın
biraz alıntı yaptım geçmişe baktım ama fazla bakamadım çünkü yine beni atmaya başladı..

günaydın cnmm bozma moralini dişten sonra toparlar zeynebim..
bu arada burdada kar yağsın yaaa çok soğuk ama bişey yok nile kardan adam yapıcammmm:

günaydın kızlar güne defnem ve paşamla başlamak iyi geldi kuzular sizi çok tatlısınız maşallah size

biz dün gece uyumadık gazı vardı paşamın ağladı hep

herkese kocaman günaydın.uzun zamandır giremedim şöyle bir geçmişe baktım geldim.iyi bir hafta geçirmeniz dilekleriyle

Herkese günaydın
Ben izindeyim ve rana hanımın peşinde dolaşıyorum hep o benim peşimden dolaşacak değil demi
Reces canım ders rana yüzünden gitmiyo illa benim çalıştığım kitabı istiyo kalem görse elimden alıp kitabı karaliyo öğleden sonra bakıcınin evine götürecem ki ders çalışayım artık para vermek istemiyorum
Songül ben arasın bakışlarina hayranım çok canlar yakacak annesi şimdiden söyleyeyim

günaydın kızlar güne defnem ve paşamla başlamak iyi geldi kuzular sizi çok tatlısınız maşallah size

ohh kıyamam cnm ya..

herkese kocaman günaydın.uzun zamandır giremedim şöyle bir geçmişe baktım geldim.iyi bir hafta geçirmeniz dilekleriyle

nerlerdesin sen cnm..

ohhh artık biz onların peşindeyiz onlar bizim değil nm nasıl ranam?

cnm sen moralini bozma , diş zamanı olur öyle şeyler
annen de kötü niyetle söylememiştir

kuzum benim ya
ne yedi acaba?
biz de erdem paşa ile güne başlamak istiyoruz

cnm benim defne de aynı.yeterki kalem kağıt görsün

Gunaydin kizlar
Ogrencilerimizw Allah zihin acikligi versin bebelerle zor
Sprint ozlettin cnm kendini
Ozcanan iyi geldi sabah senle gune baslamak ozlememisim.cok
Beysal erdemimim.gazidami.olurmus kiyamam ne yediki
Guldencim.dunku gezme iyi geldimi bakim
Reces hava cok soguk varmiki gezmeler kb cephesinde
Yasemin gecuci bir donem.uzme kendini
Yagmurcandan geceniz nasildi elele devammi

Kizkar cuma gunundan sonra biZe gelince bizim kibarcik cuma ne kadar giydirsemde usudu sanirim
Arada oksuruyor gece burnu tikaniyor hemen yanina sogan hop aciliyor
Simdilik.hirlama.yok sanirim.toz fayda ediyor ole.umit ediyorum

Gunaydin kizlar nasilsibiz ankarada da kar var.masal camdan izledi ciglik atio sonra balkona cikardik yakalamaya calisio birzdaha biriksin oynamaya cikcaz:)
songul aras nekadrda buyums ayy pek bi yakiskli okuo gittikce masallhhhhh
guldencim sen nsilsin nil nasil neler yaptinz haftasonu
Sinava girceklere kolay gelsin simdiden cocukla cok zor olmali masalda kagit kakem meraklisi ve ona versemde elimdekini ister rahat vermez bende gireyim diorum kpss ye ama zor olur gbi gelio cunku unuttum herseyi nsl caliscam masalla murat yayinlarini onermissiniz hangi kitabi tam olark yazabilirmisin cnm yada kitabin oldugu bi linkini ativer bende alayim cnm
tikabasa cok.gecmis olsun cnm 3gunden fazla surerse doktora git ve gidenw kadar ishal.icin ilac kullanma cunku bebeklerde ishal cok onemli durdurmak degil sebebini bulmak gerekli ilac verme cnm bence
Beysalll bizde erdemi gorelimmm cok oldu gormeyeli superadami
unuttuklqrim varsa ksra bakmayin hepinizi opuyorm

hoşgeldin cnm nasılsın neler yaptın...

günaydın cnm nasılsın ranacık neler yapıo

eminim cnm kötü niyetle söylemediğine ama kötü hissettim işte... sen nasılsın defnecik nasıl

ay cnm gelde takma yavrucak aç bilaç dolanııo artalıkta . bi de anam demeyi öğrenmiş düşüo anammm dio çok kibar söylüoooo yaa yiyesim gelio. arasıma da maşallah ne de güzel bakıo. bende saçlarını toplatayım diyorum korkuorum makastan. eşim hala kazıtmak derdinde offfffff...

bizi unutmuşsun ama neyseeeeeeee:) kız üşütmesin kuzu dikkat et...

cnm gezmek iyi geldi ama ayy çok yorulmuşum beee:
yaşlandımmı ne
dün alışveriş merkezinde gezerken nil hiç arabaya binmedi biliyomusunuz yürüdü hep..

yaşlandım galiba..

nil çok keyifliydi cnm:
gezmeye bayıldı..

Ayy bal limon ver cnm oksurugu hafifmis ya ilerletmz sogan.mucize zaten dimi yaaa ins ilerlemez.pasam toparlanir hemncik

Ayyy ozur dilerim cnm yaa kafam iste gitms bian aklimdaydi oysaki balbocugun disten yemio demekki annesi dis donemi gecse.yine yer bence.annen.zaten asla kotu niyetle soylememistir cnm onun o guzel gamzeleri.yine cikar annesi

geçmiş olsun cnm benim bebeklerimiz çok hassas , en ufak şeyden nem kapıyorlar
kv de gezme hiç bitmez
önümüzdeki hafta gün sırası sarar mağazalarının sahibinin kv sinde ama benim kv onunla tartışmalı olduğu için gitmeyecek.çok şükür diyorum

biz de iyi sayılırız cnm
malum dün gece bi kusma faslı geçirdik ama sabah iyiydik

Ohhh yerim ben onu yaa masallhh ona bizde artik araba kullanmioz masal oturmuo bos bos gezdorioz die artik goturmuoz :)yaslandim deyip durma bak kiziommmm aaaa ne yaslanmasi daha kardes isticek nil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…