- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.901
Tunaydin herkese, bizde geldik oglumla hafta sonu koye gitmistik o ne soguk yaa oglusumda ateslendi hasta oldu zaten ama simdi biraz daha iyi ilk defa hasta oldu ama oksuruk burun tikanikligi falan yok ates huysuzluk ve istahsizlik var sizin ates dusurmek icin yaptiginiz seyler varmi.
Gece falan baya atesi vardi surup verdim 2saat uyumadi sonra yine uyudu simdi biraz daha iyi uyuttum az once ama uyumadan corba yogurt yedireyim dedim corbadanda az yedi yogurdu bitirdi zaten yogurdu cok seviyo ama bakalim nezaman uyanicak.anne sutu aldigi icin bagisikligi guclu sanirim ondan hastagecmıs olsun canım
sımdıye kadar ılk defamı hasta oldu masallah ben sayamadım bızım hastalkları
canım atesı olunca ben surup verıyprum
bu soruya bende cevap vermek istiyom şekerim:
ben anvay yin lokunu koyuyorum birde
normal asprix diye bi deterjan var ikisini karıştır sil mis gibi oluyo..
yuh diyorum ay başkada bişey demiyorummmmmm:
sen dışarı çıkardındiye diyeydin ona
ay gelicem alıcam onun elinden defnemi görecek..
ona 1 hafta çocuk bakma dersi vermek istiyorummmmmm:
Gece falan baya atesi vardi surup verdim 2saat uyumadi sonra yine uyudu simdi biraz daha iyi uyuttum az once ama uyumadan corba yogurt yedireyim dedim corbadanda az yedi yogurdu bitirdi zaten yogurdu cok seviyo ama bakalim nezaman uyanicak.anne sutu aldigi icin bagisikligi guclu sanirim ondan hasta
olmadi simdiye kadar.
Tunaydin herkese, bizde geldik oglumla hafta sonu koye gitmistik o ne soguk yaa oglusumda ateslendi hasta oldu zaten ama simdi biraz daha iyi ilk defa hasta oldu ama oksuruk burun tikanikligi falan yok ates huysuzluk ve istahsizlik var sizin ates dusurmek icin yaptiginiz seyler varmi.
bıraz zaman gecsın bende değiştırcem zaten belkı ev alırsak ona uygun alırım
cnm çok geçmiş olsunTunaydin herkese, bizde geldik oglumla hafta sonu koye gitmistik o ne soguk yaa oglusumda ateslendi hasta oldu zaten ama simdi biraz daha iyi ilk defa hasta oldu ama oksuruk burun tikanikligi falan yok ates huysuzluk ve istahsizlik var sizin ates dusurmek icin yaptiginiz seyler varmi.
bıraz zaman gecsın bende değiştırcem zaten belkı ev alırsak ona uygun alırım
ay kızlar siz yine şanslısınız
benim halılar hep el dokuması yün halı
sadece sabunlu su ile silerek temizliği oluyor
o halıları silme de insanı öldürüyor
el halısından nefret ediyorum
imkanım olsa normal halı alacağım hemen
normal halıyı hiç olmazsa yıkamaya veririm 2 ayda bir ama el halısını veremiyorsun, silmekle uğraşıyorsun
cnm çok geçmiş olsun
çok ateşlenirse ılık su ile duş aldır
bir de şurup kurtarıcı[/QUOTE
benmkilerde el dokuma esimin babannesi dokumus o hediye etti cok degerli oldugu icin esinde kiilir die baska hali alalimda diemedim hic bi odam gozume hos gelmio halilar alakasiz esyalarla temizligi zor ama suan maddi acidan cok uygun degiliz die hali alakim diemiom ama cok istiom
Ama el dokumasinida yikayan fabrikalr var garantili falan
cnm shaggylerin temizliği çok zorYaa hali konusu acilmisken ben hic haki alamadim evime hep kv gndermis saolsun ama eski modellerden ve mobilyamada uymuo oyuzden simdi hali alcam dusunuom ama karar veremedim nsl alsam die tuylu tuylu halilara bayiliom saghy miydi neydi onlardanmi alsam duz makine halisimi alsam bilmiorumki leke tutmicak ama modern bi haki istiom ayy hali askiyla yanip tutusuom ama bi alamadimki
cnm eşim hayatta yıkamacıya vermez halılarıay kızlar siz yine şanslısınız
normal halıyı hiç olmazsa yıkamaya veririm 2 ayda bir ama el halısını veremiyorsun, silmekle uğraşıyorsun
cnm çok geçmiş olsun
benmkilerde el dokuma esimin babannesi dokumus o hediye etti cok degerli oldugu icin esinde kiilir die baska hali alalimda diemedim hic bi odam gozume hos gelmio halilar alakasiz esyalarla temizligi zor ama suan maddi acidan cok uygun degiliz die hali alakim diemiom ama cok istiom
ben o kadar para verdim mahvederler halıları diyor
milastan kv ile gidip almışlar ve benim haberim bile olmadı aldıklarından
sanki kv kendisi silecekmiş gib el halısı aldırmış
bir de dünyanın parasını bayıldık o halılara
halılarımdan nefret ediyorum ama o halıları da eskitmem imkansız olduğu için değiştiremiyorum da
ama allahtan desenleri çok güzel olmasa da eşyaların içinde çok sırıtmıyor
Gece falan baya atesi vardi surup verdim 2saat uyumadi sonra yine uyudu simdi biraz daha iyi uyuttum az once ama uyumadan corba yogurt yedireyim dedim corbadanda az yedi yogurdu bitirdi zaten yogurdu cok seviyo ama bakalim nezaman uyanicak.anne sutu aldigi icin bagisikligi guclu sanirim ondan hasta
olmadi simdiye kadar.
Ya arkadaslar oglumu uyutmustum biraz uyudu mutfaga gidip geldim bi baktim uyanmis atesi var 38.3 olmus yanaklar kirmizi kirmizi biraz sut icirip surup vericem bakalim ayy cok kotu gorunuyo yaa ufacik seye agliyo vucudumu agriyo bilmiyorum normalde cok usludur simdi kotu gorunuyo yaa dayanamam ben ona.ates dusurmek icin varmi onerileriniz.
ay kızlar siz yine şanslısınız
cnm çok geçmiş olsun
ayyy ben halılarımı severek aldım ve yıkamaya veriyorum
royel benim halılarımda ama tavsiye ederim..
Ya arkadaslar oglumu uyutmustum biraz uyudu mutfaga gidip geldim bi baktim uyanmis atesi var 38.3 olmus yanaklar kirmizi kirmizi biraz sut icirip surup vericem bakalim ayy cok kotu gorunuyo yaa ufacik seye agliyo vucudumu agriyo bilmiyorum normalde cok usludur simdi kotu gorunuyo yaa dayanamam ben ona.ates dusurmek icin varmi onerileriniz.
cnm lık bi duş yaptır mutlaka daha çabuk düşer üşütmüş ola bilir köyde panik yapma
ama devamda ederse doktoruna götürürsün.
cnm shaggylerin temizliği çok zor
bir de her yer shaggy temizliği yapmıyor ama sen bilirsin
benim bi arkadaşımda vardı ve o aldığına pişman olmuştu
cnm eşim hayatta yıkamacıya vermez halıları
ben o kadar para verdim mahvederler halıları diyor
milastan kv ile gidip almışlar ve benim haberim bile olmadı aldıklarından
sanki kv kendisi silecekmiş gib el halısı aldırmış
bir de dünyanın parasını bayıldık o halılara
halılarımdan nefret ediyorum ama o halıları da eskitmem imkansız olduğu için değiştiremiyorum da
ama allahtan desenleri çok güzel olmasa da eşyaların içinde çok sırıtmıyor
senin k. valideninde maşallahı var bilmediği yok..
bari ona karışmasaydın be kadınnnn:
Canim.gecmis olsun
Simdi hasta ya cani almaz cocugun
Anne sutune gelimce arasa 6 ay sadece anne sutu aldi hala.emmeye devam.ediyir
Ama.sayusiz hasta.oldu 3 kezde bronsut
Yaren 4.5 ay emdi 6 aya kadarda sagdim agirlikli.mama ile.beslenei.ama yok yani.hiv hasta olmazdi
bende okonuda konnuşmuştum songülümle ay nekadar üzülmüştüm nil emmedi diye aynı şeyi banada söylemiştin songülüm ve içim rahatlamıştı gerçekten
..
Hepiniz cok sagolun arkadaslar ayri ayri yazamiyorum k.bakmayin surup verdim simdi eger dusmesse banyo yaparim suyu seviyo.aslinda bu derece atesler bebekler icin iyiymis dayaniklilik kazaniyo vucudu ama bu ates dunden beri koydeyken bi basladi bi dusuyo bi cikiyo uzun surdu sanki biraz oyuzden endiseliyim acaba doktoru arasammi.
banyoyu yaptır cnm..
Cok sukur atesi dustu seviyo diye makarna yaptim yogurtla beraber yedi bide portakal suyunu icti arkadan zaten o arada atesi dusmus biraz keyfi yerine geldi cocugun yaa.banyo yaptiririm diye kuvetini getirmistim kucuk toplari var kuvetin icine atip oynuyo onlarla nese geldi biraz yavruma onu boyle gormek cok guzel.insallah bidaha cikmaz atesi.
Yaa hali konusu acilmisken ben hic haki alamadim evime hep kv gndermis saolsun ama eski modellerden ve mobilyamada uymuo oyuzden simdi hali alcam dusunuom ama karar veremedim nsl alsam die tuylu tuylu halilara bayiliom saghy miydi neydi onlardanmi alsam duz makine halisimi alsam bilmiorumki leke tutmicak ama modern bi haki istiom ayy hali askiyla yanip tutusuom ama bi alamadimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?