2012 kasım bebekleri büyüyor..

gecmıs olsun canım
sımdıye kadar ılk defamı hasta oldu masallah ben sayamadım bızım hastalkları
canım atesı olunca ben surup verıyprum

gecmıs olsun canım
sımdıye kadar ılk defamı hasta oldu masallah ben sayamadım bızım hastalkları
canım atesı olunca ben surup verıyprum
Gece falan baya atesi vardi surup verdim 2saat uyumadi sonra yine uyudu simdi biraz daha iyi uyuttum az once ama uyumadan corba yogurt yedireyim dedim corbadanda az yedi yogurdu bitirdi zaten yogurdu cok seviyo ama bakalim nezaman uyanicak.anne sutu aldigi icin bagisikligi guclu sanirim ondan hasta
olmadi simdiye kadar.

Sen dışarı çıkardın da oldu desem hemen epençelerini çıkarır ve bağırmaya başlar
"ay ben ne zaman dıarı çıkardım, haftaiçi olmuyor da neden haftasonu oluyor, çocuğa bakamadım deme de beni suçla" benzeri sözlerle bir sürü bağırır çağırır
dün ablasının oğlu vardı.bana kaynım için bi kız bulmamı söyledi.kv de fırını siliyordu.ben de bu tür şeylere pek bulaşmak istemediğimi, mutlu olunca iyi ama mutsuz olunca kötü olduğunu söyledim.kv hemen bağırmaya başladı." bulaşacak ne var, ona kız mı yok, ben istesem kız dolu ama henüz işi yok vs" dedi.ben kötü bişey söylemediğimi düşünüyorum ama direkt kaynımı kötülemişim gibi davrandı
onun tarzı bu
kv ev alırken kredi çekmişti.geçen yaz gittikmasrafları geri alabilmek için kv için dilekçe yazdım ve tüketici mahkemesine verdik.geçen hafta davayı kazandığımıza dair yazı gelmiş.bu sabah da gitmiş bankadan parayı almak için.şube de genel müdürlükten yazı gelmeden ödeyemeyiz demiş.eşimi aramış vermiyorlar diye. ama neyin ne olduğunu tam anlatamamış.sonrasında da eşim kv ye kızmış.kv beni aradı. "bana bir sürü kızdı,bu bana yapılacak şey mi vs.ara kocanla konuş, bana kızıp durmasın" diye. neyse ben eşimi arayıp olayı sakince anlattım,işlerin nasıl yürüdüğünü anlattım. o da sakinleşti.
işi düşünce bana sığınıyor.

ayyy o asprix gibisi yoktu kızlar yaa her işimi görüyordu artık bulamıyorum asprin aldım onun da pek bi işe yaradığı söylenemez... bi de benim mobilyalar beyaz hep

Gecmis olsun cnm anne sutu tabiki fayali ama bura anne sutu alio cogu bebek hepsi hasta oluo masal 6ay emdi daha hic olmadi yani masallhh bunyeyle alakali bence hastalik cunku hergun banyo yapar artik 2gune bi yapio ve istici kilima falan julkanmioz sadece dogalgaz kocaman salonda oturuoz heryer parke masal hep yerde buz gibi yerler hep gezeriz de soggukda bile ama etkilenmez masallh yengem cok titizdir sokaga cikarmaz kalin giydirir falan ama surekli hasta cocugu anne sutude alio 15aylik yani bunyeden cnm bu hastalik yaa sogan suyu ver hemn gecio dimi songulll:)

geçmiş olsun cnm tez zamanda atlatır inş.

bıraz zaman gecsın bende değiştırcem zaten belkı ev alırsak ona uygun alırım

ay kızlar siz yine şanslısınız
benim halılar hep el dokuması yün halı
sadece sabunlu su ile silerek temizliği oluyor
o halıları silme de insanı öldürüyor
el halısından nefret ediyorum
imkanım olsa normal halı alacağım hemen
normal halıyı hiç olmazsa yıkamaya veririm 2 ayda bir ama el halısını veremiyorsun, silmekle uğraşıyorsun

cnm çok geçmiş olsun
çok ateşlenirse ılık su ile duş aldır
bir de şurup kurtarıcı

bıraz zaman gecsın bende değiştırcem zaten belkı ev alırsak ona uygun alırım

Yaa hali konusu acilmisken ben hic haki alamadim evime hep kv gndermis saolsun ama eski modellerden ve mobilyamada uymuo oyuzden simdi hali alcam dusunuom ama karar veremedim nsl alsam die tuylu tuylu halilara bayiliom saghy miydi neydi onlardanmi alsam duz makine halisimi alsam bilmiorumki leke tutmicak ama modern bi haki istiom ayy hali askiyla yanip tutusuom ama bi alamadimki

Ya arkadaslar oglumu uyutmustum biraz uyudu mutfaga gidip geldim bi baktim uyanmis atesi var 38.3 olmus yanaklar kirmizi kirmizi biraz sut icirip surup vericem bakalim ayy cok kotu gorunuyo yaa ufacik seye agliyo vucudumu agriyo bilmiyorum normalde cok usludur simdi kotu gorunuyo yaa dayanamam ben ona.ates dusurmek icin varmi onerileriniz.

cnm shaggylerin temizliği çok zor
bir de her yer shaggy temizliği yapmıyor ama sen bilirsin
benim bi arkadaşımda vardı ve o aldığına pişman olmuştu

Canim.gecmis olsun
Simdi hasta ya cani almaz cocugun
Anne sutune gelimce arasa 6 ay sadece anne sutu aldi hala.emmeye devam.ediyir
Ama.sayusiz hasta.oldu 3 kezde bronsut
Yaren 4.5 ay emdi 6 aya kadarda sagdim agirlikli.mama ile.beslenei.ama yok yani.hiv hasta olmazdi

Canim.ilik.dus aldir aglatma atesi cok.yuksek degil panik yapma.vucudu mikropla savasiyor
Aras su ile oynamqyi cok seviyor oda oglunda seviuorsa koy kuvetine oynqsin inan en iyi o geliyor

Hepiniz cok sagolun arkadaslar ayri ayri yazamiyorum k.bakmayin surup verdim simdi eger dusmesse banyo yaparim suyu seviyo.aslinda bu derece atesler bebekler icin iyiymis dayaniklilik kazaniyo vucudu ama bu ates dunden beri koydeyken bi basladi bi dusuyo bi cikiyo uzun surdu sanki biraz oyuzden endiseliyim acaba doktoru arasammi.

hamarat songül nerelerdesin bana da ver şu iş aşkından vallahi hiç hevesim yok bu ara... silip süpürüyorum sadece... oysaki silinecek hep halılar mobilyalar pufff...

ben kaçar kızlar kuzum beni bekler. ii bakın kendinize ve kuzularınıza... bol bol paylaşım olsun ki ben de kuzuyu sallarken okuyayım

Cok sukur atesi dustu seviyo diye makarna yaptim yogurtla beraber yedi bide portakal suyunu icti arkadan zaten o arada atesi dusmus biraz keyfi yerine geldi cocugun yaa.banyo yaptiririm diye kuvetini getirmistim kucuk toplari var kuvetin icine atip oynuyo onlarla nese geldi biraz yavruma onu boyle gormek cok guzel. insallah bidaha cikmaz atesi.

geçmiş olsun cnm inşallah çıkmaz artık..
bu arada senin ufaklığın adı neydi cnm:

canım shaggy var bende 2 tane sımdıkı alım olsa almazdım dıyorum goruntu olarak guzel ama
supuruyorum ıcınde bıseyler kalıyomu bılmyorum temızlğı zor yanı
bence temızlığı kolay leke tutmayan antıbakterıyel halılar var sımdı alırsan onlardan al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…