- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.881
mercimek çorbası yedi tatlım :) hemen dokundu beyimize birde bizim çorap çıkarma merakımız tavan yapmış durumda ben giydiriyorum o çıkarıyo buz oluyo ayakları da malesef üşütüyoruzcnm sen moralini bozma , diş zamanı olur öyle şeyler
annen de kötü niyetle söylememiştir
kuzum benim ya
ne yedi acaba?
biz de erdem paşa ile güne başlamak istiyoruz
cnm benim defne de aynı.yeterki kalem kağıt görsün
ayy ne güzel çok severim kar ama malesef erdemi sabahın köründe dışarı çıkardığımız için korkuyorum kardanGunaydin kizlar nasilsibiz ankarada da kar var.masal camdan izledi ciglik atio sonra balkona cikardik yakalamaya calisiobirzdaha biriksin oynamaya cikcaz:)
songul aras nekadrda buyums ayy pek bi yakiskli okuo gittikce masallhhhhh
guldencim sen nsilsin nil nasil neler yaptinz haftasonu
Sinava girceklere kolay gelsin simdiden cocukla cok zor olmali masalda kagit kakem meraklisi ve ona versemde elimdekini ister rahat vermez bende gireyim diorum kpss ye ama zor olur gbi gelio cunku unuttum herseyi nsl caliscam masalla murat yayinlarini onermissiniz hangi kitabi tam olark yazabilirmisin cnm yada kitabin oldugu bi linkini ativer bende alayim cnm
tikabasa cok.gecmis olsun cnm 3gunden fazla surerse doktora git ve gidenw kadar ishal.icin ilac kullanma cunku bebeklerde ishal cok onemli durdurmak degil sebebini bulmak gerekli ilac verme cnm bence
Beysalll bizde erdemi gorelimmm cok oldu gormeyeli superadami
unuttuklqrim varsa ksra bakmayin hepinizi opuyorm
aynen cnm bende çok zorlamıyorum hepten huylanır filan yemekten korkuyorum... dün akşam belki yer diye şehriye pilavı yaptım 1 yemek kaşığı ancak yemiştir. sonrada pekmezli cevizli kek yaptım kuzuma az bişey de ondan yedi işte gün boyu sadece bunları yediAyyy ozur dilerim cnm yaa kafam iste gitms bian aklimdaydi oysaki balbocugun disten yemio demekki annesi dis donemi gecse.yine yer bence.annen.zaten asla kotu niyetle soylememistir cnm onun o guzel gamzeleri.yine cikar annesi
ayy ne kusması cnm yazdın da ben mi kaçırdım üşütttü mü ki kuzum geçmiş olsungeçmiş olsun cnm benim bebeklerimiz çok hassas , en ufak şeyden nem kapıyorlar
kv de gezme hiç bitmez
önümüzdeki hafta gün sırası sarar mağazalarının sahibinin kv sinde ama benim kv onunla tartışmalı olduğu için gitmeyecek.çok şükür diyorum
biz de iyi sayılırız cnm
malum dün gece bi kusma faslı geçirdik ama sabah iyiydik
Ohhh yerim ben onu yaa masallhh ona bizde artik araba kullanmioz masal oturmuo bos bos gezdorioz die artik goturmuoz :)yaslandim deyip durma bak kiziommmm aaaa ne yaslanmasi daha kardes isticek nil
hıımmm suçlu belli oldu, hain mercimek :)mercimek çorbası yedi tatlım :) hemen dokundu beyimize birde bizim çorap çıkarma merakımız tavan yapmış durumda ben giydiriyorum o çıkarıyo buz oluyo ayakları da malesef üşütüyoruz
ayy ne güzel çok severim kar ama malesef erdemi sabahın köründe dışarı çıkardığımız için korkuyorum kardan
cnm dün akşam defne tam yatacakken kustuaynen cnm bende çok zorlamıyorum hepten huylanır filan yemekten korkuyorum... dün akşam belki yer diye şehriye pilavı yaptım 1 yemek kaşığı ancak yemiştir. sonrada pekmezli cevizli kek yaptım kuzuma az bişey de ondan yedi işte gün boyu sadece bunları yedi
ayy ne kusması cnm yazdın da ben mi kaçırdım üşütttü mü ki kuzum geçmiş olsun
kızlar cumartesi günü biz de avm ye gittik
defne çıldırdı resmen
kendisi yürüdü hep ve bir o tarafa bir bu tarafa koşturduk
o önde ben arkada sürekli dolaştık
oyuncak mağazasına girdik ve nerde en büyük oyuncak varsa hep onlara gitti
oradan kitap mağazasında kendini kitaplara verdi :)
markete girdik ilk işi çay reyonunu karıştırmak oldu
kozmetik mağazasında renkli ojeleri elinden zor aldım
bi kafeye oturduk.biraz sahlep içti.veeee fincanın tabağını kırdı.gitti canım porselen tabak
yaramazlığımız hat safhadaydı
kızlar sizin bebişler nasıl?defne babasına ve başkalarına kendini kesinlikle öptürmüyor.sadece ben öpüyorum ve o beni öpüyor
babasına karşı çok kötü davranıyor. babası beni öpünce defne kıskanıyor ve beni kendine çekip öpmeye başlıyor
babasını itekliyor git diyor adama. amcasına,dedesine karşı da öyle.babaanneye karşı tepkisi var ama diğerlerine göre biraz daha az tepkili.eşimin teyzesine falan da gitmiyor.birtek beni öpüyor, benim onu öpmeme ses çıkarmıyor
sizlerde böyle bir durum var mı?
Ohhh yerim ben onu yaa masallhh ona bizde artik araba kullanmioz masal oturmuo bos bos gezdorioz die artik goturmuoz :)yaslandim deyip durma bak kiziommmm aaaa ne yaslanmasi daha kardes isticek nil
kızlar cumartesi günü biz de avm ye gittik
defne çıldırdı resmen
kendisi yürüdü hep ve bir o tarafa bir bu tarafa koşturduk
o önde ben arkada sürekli dolaştık
oyuncak mağazasına girdik ve nerde en büyük oyuncak varsa hep onlara gitti
oradan kitap mağazasında kendini kitaplara verdi :)
markete girdik ilk işi çay reyonunu karıştırmak oldu
kozmetik mağazasında renkli ojeleri elinden zor aldım
bi kafeye oturduk.biraz sahlep içti.veeee fincanın tabağını kırdı.gitti canım porselen tabak
yaramazlığımız hat safhadaydı
kızlar sizin bebişler nasıl?defne babasına ve başkalarına kendini kesinlikle öptürmüyor.sadece ben öpüyorum ve o beni öpüyor
babasına karşı çok kötü davranıyor. babası beni öpünce defne kıskanıyor ve beni kendine çekip öpmeye başlıyor
babasını itekliyor git diyor adama. amcasına,dedesine karşı da öyle.babaanneye karşı tepkisi var ama diğerlerine göre biraz daha az tepkili.eşimin teyzesine falan da gitmiyor.birtek beni öpüyor, benim onu öpmeme ses çıkarmıyor
sizlerde böyle bir durum var mı?
hıımmm suçlu belli oldu, hain mercimek :)
cnm ayakkabı giydirsen o zaman çıkarması zor olur
cnm dün akşam defne tam yatacakken kustu
dün banyo yaptırmıştım, akşamın soğuğunda babannesi balkona çıkardı.sanırım ondan üşüttü
gece iyiydi ama şükür
Canim sarjim.bitti ve gozume koltuklar ve haki pek kirlenmis geldi cocuklarda uyuyorken onlari sildim
Simdide sen ciktin galiba iyi geceler cnm
hahahah senin yaşın genç şekerim kardeşi sen yap masalıma hahahhaa:):):)
cnm nil tam tersi herkesin kucağına gidiyo ama babasının bana sarılmasını hiç istemiyo
ama benim kucağımada ben isteyince değil kendisi isteyince geliyo
yaramazlık bizdede hat sahfada cnm..
nasıl nasıl yani
ya banyo yapan çocuk balkona çıkarılırmı hiç
cnm vallaha bukadar iyi niyetli olamamyani sonuçta çocuğun sağlığı önnemli
bence bukadarınada izin verme
ay senin bu k. validen iyice çırından çıktı artık....
hamarat songul gece gece ne ısler yapmıssın
hangı deterjanla sılıyosun benım halıma alp sut doktu sıldım gecmedı sertlestı dokulen yerler fırcaylada fırcaladım ama gecmedı
çıkarılır cnm niye çıkarılmasın? onlara göre ne var ki bunda
ben niye çıkardın diyince "kendi çıktı" dedi
bana da banyo yaptırdığında üşüttün herhalde diyor
hamarat songul gece gece ne ısler yapmıssın
hangı deterjanla sılıyosun benım halıma alp sut doktu sıldım gecmedı sertlestı dokulen yerler fırcaylada fırcaladım ama gecmedı
bu soruya bende cevap vermek istiyom şekerim:
ben anvay yin lokunu koyuyorum birde
normal asprix diye bi deterjan var ikisini karıştır sil mis gibi oluyo..
yuh diyorum ay başkada bişey demiyorummmmmm:
sen dışarı çıkardındiye diyeydin ona
ay gelicem alıcam onun elinden defnemi görecek..
ona 1 hafta çocuk bakma dersi vermek istiyorummmmmm:
Ay sorma hamaratligik.tuttu sonrada banyoyu ovdum.o saatte
Ay artik bisim koltuk ve halilar hep o modda
Ben ersag kullaniyorum.cnm bitkisel.icerikli
Ay su gibu birsey ama temizledi yine icinede azcik porcoZ un hali sampuanini kattim
bende genelde alp uyuduktan sonra yaparım sevıyorum gece ıs yapmasını
ay ondanda yok bende
Ay sorma valla cok.keyifli oluuor onlar uyurkn yapmak
Cnm porcoz unkide cok guzel.arastan once onu kullaniyordum bende
bende genelde alp uyuduktan sonra yaparım sevıyorum gece ıs yapmasını
ay ondanda yok bende
markete gıttğım zaman bakayım canım ona
benım halılarım cok leke tutuyo ya su damlasa leke oluyo off alırken ınsan bı sorar demı leke tutuyomu dıye nerdeee ozamnlar akıl 5 karıs havadaydı
Sorma cnm o zaman hangisi guzel.hopp al benim.halilarimda oleydi
Yeni eve tasinirken yeniledim su anda ne kadar kir goturcek hali varsa bizim.evde mevcut:)
Tecrube oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?