2012 kasım bebekleri büyüyor..

geçmiş olsun cnm inşallah çıkmaz artık..
bu arada senin ufaklığın adı neydi cnm:

Adi eren simdilik iyi bakalim tekrar eski tatliligina geri donuyo ben simdi telefondan girdigim icin resimlerini koyamiyorum pc bozuktu esimde yenisini almayi dusunuyo biran once alsada bende rahat rahat girsem yaa.

Katreinur kaç dersin var benim tam 6 tane
Toplam ünite bölu iki ilk sınavdan sorumlu olduklarımız benim genel 4 ünite inşallah geçeriz yaa

7 dersim var canım. bazı derslerden pek ümidim yok doğrusu..

bence kilosu gayet normal biz 8 kiloyuz HEM DE KIYAFETLERİMİZLE.

Masalla kuzucuk cok iyi almis
Yasinda dogum kg nin uc kati olmaliymis rana gecmis coktan

Yaaaa berra da geçmiş o zaman:)))

benim de yatak odası shaggy. o yüzden pek sorun olmuyor ama oturma odası falan olsa temizliği zor olurdu sanırım

bu arada biberon çok geçmiş olsun. ve maşallah kuzuna hasta olmaması ne güzel ben sayamıyorum bile neredeyse her ay hasta oluyoruz

Hajlisinz anneminde shaggy hali var ustunu supurmeden once silkelio icinden neler neler cikio dio oysaki surekli temizliom dio yani.den alma dedi cocukla iyi olmaz saglikli degil dedi ama okaar guzelki goruntusu aklim ona gidio

benım salonda canım oyuzden zor oluyo

Tam atesimiz dustu diye sevinmistim aksam yine ateslendi yaa bastan 8lerin ustune cikti sonra 9.4 olmus yaa sok oldum hemen banyo yaptirdik tabi sonra teyzemle konustum sorun bizim suruptaymis yani calpolde teyzemde dolven onerdi esim aldi geldi hemen ondan icirdim saat 9da falan simdi iyi masallah yaa baya dustu atesi benimle oyun oynamaya falan basladi kuzum yaa ama bidaha atesi yukselirse dogru hastaneye artik beklemem.

Canim bence goturun hastaneye cok yükselmiş atesi. Bi iltihap vardir mutlaka antibiyotik kullanmadan pek gecmiyo. İlacın etkisiyle düşse de tekrar yükselir

İns cikmaz atesi artik aynen doktora gitur cnm tekrar ederse evet t cnm dojtor mz demisti calpol artik etkili olmaz dolven yada ibufen kullanin dedi eczci ibufen onerdi evde bulunsun die aldim daha kullnmadim bilmiom canm etkilimi dolven i duymus oldum ibufen kullnan varmi

kızlar bi yerde okudum daha yeni sakın dolveni çocuklarınıza içirmeyin içeriğindeki bazı şeylerden dolayı zararlıymış ve bazı ülkelerde de yasaklanmış içeriğindekiler kanser riskini arttırıyomuş Allah korusun
bizede doktor vermişti bi kere içirdim daha vermedim kızımın kusmasına neden oldu hep bundan sonra da bi daha da vermem

cnm benım gecmıs olsun
dolven süper hemen etkı edıyor ınıs cıkıs devam ederse yarın dr a goturun mutlaka cnm

cnm bende okudum ama fırmaların bırbırlerıne yapmış olduğu seyler olark nıtelendırıyorum hemen baktım bızım evdekı prıospktuste hıc bırı yazmıyor

Aynen cnm sanirim makine hakisi alicam artik kirmizi siyqh beyaz 3renkli istiom gozunuze carparsa nette falan herhangi bi.markanin bana link atarmisinz model ariom suan salon icin alcam sonra diger odalara alcam yavas yavas

aysegulcum ınsalla gınlune gore güzel bır halı bulursun
ne güzel kv vermıs sende kullanmışsın valla bu devurde zor senın gıbısı rabbım hep guzellıklerle karşılaştırsın mutavazılıgın sana en guzelıgunı getırsın

cnm bende okudum ama fırmaların bırbırlerıne yapmış olduğu seyler olark nıtelendırıyorum hemen baktım bızım evdekı prıospktuste hıc bırı yazmıyor

canım dediğinde olabilir ama bende baktım aspartam dedikleri tatlandırıcı içeriğinde var ve bu en kötü 10 katkı maddesi listesine dahil edilmiş bununla beraber üç tatlandırıcının kansere neden olduğu tespit edilmiş o yüzden de sölemek istedim tabi herkesin kendine kalmış kullanıp kullanmamak ben yan etkilerini tusemde gördüm ve bi daha da kullanmadım

Saol cnm 3yildir kullaniom istrmeyerek de olsa gondrrnis kadin yazik ne bilsin benm mobilyama gore almak.isteyecegimi o oglu icin oncesen ayarlamis gndermis ee istemiom uymuo desem tatsizlik olcak kimbilir ne heversle aldi bisey diemedim kullandim ama artik defistorcem hepsini yqvas yavs ilk salina alayimda bi poff esim bile artik bisey isticem ama dedim mi hali dicen dimi dio

Saol cnm uyardigin icin duymamistim ama kulalnmadik zaten hic almadim ama hala dojtorlar onerio sa yalan hbrde olabilr kusmasi hastaligin etsisi de olabilir cnm

Saol cnm uyardigin icin duymamistim ama kulalnmadik zaten hic almadim ama hala dojtorlar onerio sa yalan hbrde olabilr kusmasi hastaligin etsisi de olabilir cnm

ne demek canım duydum sizlerle de paylaşmak istedim bilemiyorum tusem genelde hasta olduğunda kusmaz dolveni kullandıktan sonra kusunca yan etkisinde yazdığın okudum ve bıraktırdım kusması da ilacı bırakınca bitti zaten diğer ilaçlarını kullandım öle iyileşti görümcemin oğluna da vermişlerdi onda da aynısı oldu bende bu yüzden bi daha vermedim

tatlım benım herkez kabul etmez ama bunu bu senın mjtevazılıgını ıyı nıyetını gosterırı
ıyı etmıssın kırgınlık olmmıs ama yıne dıyorum herkez yapmaz
eskıden erkek annelerı alırmış ceyız olarak

puf calpol ude dedıler ne kullanıcaz sasırdık yahu
bız bır yanetkı yasamadık
tusem kusmus uzuldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…