2012 kasım bebekleri büyüyor..

Geçmiş olsun canim diş gerçekten çok zorluyor hem bebisleri hem bizi rabbim kolaylık versin

kızlar ya ben hala inek sütüne başlaöadım....sütüm maşallah yetiyo şu anda yine de arada versemmi diye düşünüyorm ama vermedim daha napayım sizce

Bilemedimki canim benim sutum cok azaldi yatarken falan veriyorum sut ama senin sutun varsa inek sutu gerek yok bence ama gece falan emiyosa belki yatarken verebilirsin canim.

Uyku düzeni düzelmismi peki canım sonra ablan nasıl biraktirdi peki

aa cok uzuldum arkadaşım ya brde saabh ıse gıdıyorsun uykusuz olunca ınsan gergınde oluyor halyle
aras azılarda 4 5 gun yemek sectı tatlıları yedı dıgerleınde zorladı arada hzurszuluk yaptı ama uykusunu etkılemedı
sımdılerdede arada bır huzursuz oluyor ama cok degıl sımdılık cok zorlamıyor
bu gece nasıl uyudumu

Uyku düzeni düzelmismi peki canım sonra ablan nasıl biraktirdi peki

da stres fılme bal surmus göğsüne takmıstı yegenm tıskınıyordu baldan

uyku duzenı varya ınnlmaz degstı yenıdıgan gbı ıkı saat olmadan emmeye kalkardı snrasın da sadece saabha karsı bır kere sut ıcıp devam edıyor uykuya
bıberon alıyormu efe

Geçmiş olsun canim diş gerçekten çok zorluyor hem bebisleri hem bizi rabbim kolaylık versin
cok sagol cnm .amin.zombi gibi dolasiyoruz ana ogul uyuyamadigi icinde cok keyifsiz.cnm sen neden biraktiriyorsun memeyi bak biberonda almiyormus bira doya doya emsin cocuk

Bilemedimki canim benim sutum cok azaldi yatarken falan veriyorum sut ama senin sutun varsa inek sutu gerek yok bence ama gece falan emiyosa belki yatarken verebilirsin canim.
Benim sutum cok azaldi cnm cerez niyetine aliyor iste.gecen gun bugday corbasi yaptim bayaga arttirdi ama

kızlar ya ben hala inek sütüne başlaöadım....sütüm maşallah yetiyo şu anda yine de arada versemmi diye düşünüyorm ama vermedim daha napayım sizce

canım eskısı gıbı gebe kadın emzırmeyı bırakmıor degılmı

bız 11 aylıkken başladık cnm süte artık kalsıyum ıhtıyacları arttığından dolayı

Sagol cnm.masllah arasima annesi.evet cnm ya ise gitmek cok zor oluyor gunduz toplam 1.5 saat uyudugu halde bu gece yatirdim 1saat sonra yine kalkti salladim simdi uyuyor bende yataktayim telden yaziyorum belli ama bu gecede zor gecicek.yatayimda bende ne kadar uyursam kardir .optum cnm.herkese iyi geceler

ah cnm benım ya cok zor olmalı tabıkıde evde olsan yıne ogle uykusunda sende uyursun
yat cnm benım bır saat uyusada kardıbak sımdı dua edıyorum güzel bır uyku uyucaksınız emın ol
optum cok

canım eskısı gıbı gebe kadın emzırmeyı bırakmıor degılmı

bız 11 aylıkken başladık cnm süte artık kalsıyum ıhtıyacları arttığından dolayı

gebe kadın derken beni mi kastettin:)))ayy yok kızzz bişey yok şimdilik daha erkennn...

Herkese iyi geceler..
Sanirim sadece gece kuslari kalmis😊
Artik bende varim
Hosgeldın dıyen arkadaslara hosbulduk
dıyorum tesekkur ederım..
Hepınız cok sıcak kanlısınız

Herkese iyi geceler..
Sanirim sadece gece kuslari kalmis😊
Artik bende varim
Hosgeldın dıyen arkadaslara hosbulduk
dıyorum tesekkur ederım..
Hepınız cok sıcak kanlısınız

merhaba arkadaşım
yoksa sende bır gece kusumusun
arada selam gınderdıgım gece kuşlarından bırımısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…