- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.421
Of bu disler bizi mahfetti dun gece sadece 3saat uyudum .gunduzde hep huzursu ve mizmiz.bu gecede 10 da yatti 1saat sonra tekrar kalkti bu gecede Allah bana yardim etsinbelli oldu yine uykusuzum. Ya bu dis nasil bir sey surekli jel suruyorum .dun gece yatmadan calpol vermistim sabaha karsida cok huzursuz diye fitil attmistim.yinede fayda etmedi.sadece 3saat uyuyabildik.
Benim oglan cokzorcikariyo ya
kızlar ya ben hala inek sütüne başlaöadım....sütüm maşallah yetiyo şu anda yine de arada versemmi diye düşünüyorm ama vermedim daha napayım sizce
aa bak ılk duydum wıks duymuştum bır
o ne güzel cnm ya gerde kaldı o günler yanında yatmasının faydası okdu belkıde
sut ıcmesıne cok sevındım em daha tok tutuyor aras bayılıyor 250 ml ıcıyor bıtınce ağlıyor tam bır tatlı hastası
2 3 gece ablamın kı aglamız sonra unutmuş ama uyksu nasıl duzeldı bellı dehıl
benım esımde 30 lu yasladımda ıstıyor cok vaadler veroyor ama yok kaza olmadıktan sonra ıkı son bebem 27 de oldu ta bı bana gore rabbım verırse kabulum
Of bu disler bizi mahfetti dun gece sadece 3saat uyudum .gunduzde hep huzursu ve mizmiz.bu gecede 10 da yatti 1saat sonra tekrar kalkti bu gecede Allah bana yardim etsinbelli oldu yine uykusuzum. Ya bu dis nasil bir sey surekli jel suruyorum .dun gece yatmadan calpol vermistim sabaha karsida cok huzursuz diye fitil attmistim.yinede fayda etmedi.sadece 3saat uyuyabildik.
Benim oglan cokzorcikariyo ya
Uyku düzeni düzelmismi peki canım sonra ablan nasıl biraktirdi peki
cok sagol cnm .amin.zombi gibi dolasiyoruz ana ogul uyuyamadigi icinde cok keyifsiz.cnm sen neden biraktiriyorsun memeyi bak biberonda almiyormus bira doya doya emsin cocukGeçmiş olsun canim diş gerçekten çok zorluyor hem bebisleri hem bizi rabbim kolaylık versin
Benim sutum cok azaldi cnm cerez niyetine aliyor iste.gecen gun bugday corbasi yaptim bayaga arttirdi amaBilemedimki canim benim sutum cok azaldi yatarken falan veriyorum sut ama senin sutun varsa inek sutu gerek yok bence ama gece falan emiyosa belki yatarken verebilirsin canim.
kızlar ya ben hala inek sütüne başlaöadım....sütüm maşallah yetiyo şu anda yine de arada versemmi diye düşünüyorm ama vermedim daha napayım sizce
aa cok uzuldum arkadaşım ya brde saabh ıse gıdıyorsun uykusuz olunca ınsan gergınde oluyor halyle
aras azılarda 4 5 gun yemek sectı tatlıları yedı dıgerleınde zorladı arada hzurszuluk yaptı ama uykusunu etkılemedı
sımdılerdede arada bır huzursuz oluyor ama cok degıl sımdılık cok zorlamıyor
bu gece nasıl uyudumu
Sagol cnm.masllah arasima annesi.evet cnm ya ise gitmek cok zor oluyor gunduz toplam 1.5 saat uyudugu halde bu gece yatirdim 1saat sonra yine kalkti salladim simdi uyuyor bende yataktayim telden yaziyorum belli ama bu gecede zor gecicek.yatayimda bende ne kadar uyursam kardir .optum cnm.herkese iyi geceler
canım eskısı gıbı gebe kadın emzırmeyı bırakmıor degılmı
bız 11 aylıkken başladık cnm süte artık kalsıyum ıhtıyacları arttığından dolayı
gebe kadın derken beni mi kastettin:)))ayy yok kızzz bişey yok şimdilik daha erkennn...
nutraks sen gebe degımıydın canım
Herkese iyi geceler..
Sanirim sadece gece kuslari kalmis😊
Artik bende varim
Hosgeldın dıyen arkadaslara hosbulduk
dıyorum tesekkur ederım..
Hepınız cok sıcak kanlısınız
yok kızzz..ayyy korktum şimdi ha:)))ama arayı çok açmama taraftarıyım seneye bu zamanlar çalışmalara başlycam:)
Evet ben onlardan bırıydım
Slm geldıgı zaman mutlu olurdum
merhaba arkadaşım
yoksa sende bır gece kusumusun
arada selam gınderdıgım gece kuşlarından bırımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?