- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.401
nasıl gectı cnm sınavlarİyi sayilir canim sagol sordugun icin girememistim burayada sayfalar birikmis onlari okumaya calistim gec yazdim oyuzden.hafta sonu donem sinavlarina girdim bugun yine okula gittim son zamanlar oldugu icin cok sksti bu aralar dersler falan cumartesi iki tane sinav var okulda yine yandim valla.sen nasilsin aras napiyo kizinin falan okulu iyi gidiyomu simdi ilk okula gittigi zaman kimbilir ne tatli oluyodur kiyafetleri falan.
canm ya evet öyle oldu biraz.bu arada başın sağolsun yeni okudum kvni(
biz yine yalnızzız bu gece kızımla babamız yok
ama görüşmeyeli (maşallah diyeyim nazar etmemyeym)kızım on buçukon bir gibi uyuyo gece 3 te kalkıyo bi de altı yedi gibi sonra da on gibi:)))bu benm için mucize gibi geliyo ikşi haftadır rüyada gibiyim:))
canm ya bende daha yeni yeni uyumaya bailadım ama bi yandan da bu düzene alışmılken öbürünü de doğsun ikisini bir büyüsün istiyorum hem rahata alışırsam ve ikşincisi de böyle zor bi bebek olursa kendimde hal kalmıycajk valla....
yanı ben aras bu sekılde olsa bıraktırırım anne sutu artık ıhtıyacını karşılamıyor
demek sızınde 10 dıs oldu 11 12 kabaröıs bızımse
İyi geceler kizlar kardesim geldi onu otogardan almaya gittim falan git gel.aksam oldu.yemk derken oyuzden gunduz giremdim
masal teyzesini hic.unutmamis hic garipsemedi hemn atladi.kucagina
Kizlar ben yatiorum sabah.kahvaltiya arkdsim cagirdi oraya gidicez erken kalkmam lazim yol1saati
Gecio trfikle
opyrm sizleri iyi geceler
nutraks hosgeldin buard ozledik seni bebisinin uykusuna cok sevindm
ailenle vakit gecirmenede ayrica sevindm ikinizide iyi gelmistir eminim
Bizimde toplam 6disimiz var kac ay oldu hala gelen giden yok ama boylesi daha iyi zaten okul kafami cok dolduruyo cok yoruyo bide disler gelmesin az daha beklesin zaten yavas yavas kabariyolar erenin elide hep agzinda azilar kasiniyo heralde bu disler kolay cikti insallah digerleride kolay cikar diye ümit ediyorum.
İyi aksamlar herkese bende ikinci cocuk hakkinda dusuncemi soyliyim cok zor bi dogum ve sonrasi yani benim icin kotuydu ve oglumun gaz ve uyku sorunu vardi cok zordu gercekten yaa onun haricinde cocuk buyutmek bana okadar zor gelmiyo ama ben herseye ragmen hala 2.cocugu cok istiyorum Allah nasip ederse tabi bence her cocugun bir kardesi olmali tek cocuk bana bencillik gibi geliyo kendi zevkin icin cocuk doguruyosun sonra onu yalniz birakiyosun kendini dusunuyosun.ama herkesin kendi dusuncesi tabi.ama ben ikinciyi hemen istemiyorum daha yeni uyumaya baslamisken tekrar basa donmek hic istemem.asil en onemlisi ben her cocugumu guzelce buyutmek istiyorum ikinci hemen olursa busefer ikisiylede geregi gibi ilgilenemem ben onlari ayri ayri guzelce buyutmek istiyorum Allah izin verirse.ve suan hamile kalmaktan cok korkuyorum.
İyi geceler kizlar kardesim geldi onu otogardan almaya gittim falan git gel.aksam oldu.yemk derken oyuzden gunduz giremdim
masal teyzesini hic.unutmamis hic garipsemedi hemn atladi.kucagina
Kizlar ben yatiorum sabah.kahvaltiya arkdsim cagirdi oraya gidicez erken kalkmam lazim yol1saati
Gecio trfikle
opyrm sizleri iyi geceler
nutraks hosgeldin buard ozledik seni bebisinin uykusuna cok sevindm
ailenle vakit gecirmenede ayrica sevindm ikinizide iyi gelmistir eminim
Yok canim bence tam tersi benim uykusuzluktan psikolojim bozuluyodu geceleri en son o raddeye gelmistim ama bizde insaniz bizimde dinlenmeye normal hayata ihtiyacimiz var yoksa ne bebegimize iyi bakabiliriz nede kendimiz iyi olabiliriz ama bu zorluklari gordugumuz icin ilerde kendimizi hazir hissettigimizde tekrar bebegimiz oldugunda okadar zorlanmayiz hem psikolojik olarak hemde beden dinlenmis olur hem ben bide bu uyku yemek her konuda bi bilgi ogrendigimde not ediyorum ikinci nasip olursa ilerde kolaylik olsun diye bence sende oyle yap.
haha yok yok ben enerjımı toplamışım 6 yılda uzun zaman ıdare edr
Bizimde toplam 6disimiz var kac ay oldu hala gelen giden yok ama boylesi daha iyi zaten okul kafami cok dolduruyo cok yoruyo bide disler gelmesin az daha beklesin zaten yavas yavas kabariyolar erenin elide hep agzinda azilar kasiniyo heralde bu disler kolay cikti insallah digerleride kolay cikar diye ümit ediyorum.
kızlarrrr slm...çook uzun bi aradan sonra tekrar burdayım:)))görüşmeyeli memlekete gittim tam bir ay..ohh hava miss gibiydi..huysuz kızım bile düzene girdi nerdeyse;:))babamızdan ayrı kaldık ama iyi olmuş..özlemiş bizi ..aşk tazeledik resmen:)))geçmişi okuyamadım malum artık rahat vermiyo.bacağımdan çekiştirip duruyo:)bi merhaba demek istedim...
sizde ne var ne yok poeki..bebbişleriniz nasıl:)))
Iyi akşamlar hanımlar nasilsiniz bakim
Offf biz çok husursuzuz yaa dişler arka arkaya geliyor gece uykularida bitti bütün gün ağlıyor kucak istiyor napcam bilemedim
Buarada ben efeyi sütten ayırmak istiyorum nasıl yapacağımi bilmiyorum akıl verin kizlar
nasıl gectı cnm sınavlar
okul ne zaman bıtıcek
aras ıyı cnm uykuda su anda
yarenın okul ıyı cnm babbanne olumunden sonra duraklama donemıne gectık toparlamaya çalışıyoruz ınsalla toparlancak
cok yakışıyor gıbıme geliyor yarene okul kıayfetı resım gorebıldıgn zaman gosterırım
snın ufaklık nasıl
oooo harıka hbr bu ee abla ollouyor annesıde onda
Azilar daha zor cnm valla benim oğlan hiç uyumuyor diş çıkarırken inşallah eren kolay çıkarır
Cnm inşallah diş eziyeti biran önce biter.
Sütten kesmeye gelince; defne mecburen kendi bıraktı ama annem bende şöyle bir yöntem kullanmış: sakıza biraz saçından kesip iyice yoğurup göğsünün ucuna yapıştırmis. Ben her emmek istedigimde göğsünde kıllı sakızı gördüğümde emmekten vazgeçmisim.
Hoşgeldin canimm tatil baya bir iyi gelmiş sevindimm :))
ya haklısın aslında valla çok zor zamanlar geçirdim kızlar biliyor.her sabah yaa kızlaarr diye başlayan yazılarm...her gece acaba bu gece de mi uyumayacak diye buhranlar basıyo falan ama amaaann bilemedim ki ya benm de çok karışık kafam...bi de işime de çok ara verdim aslında onu da düşünüyorum...
gözünaydın canm hoşgelmiş kardeşin oohhh miis gibi gezin ankarada:)))valla çok özledim orayı ya..şimdi ankamall ışıl ışıldır...off offfff
ayy nese en az bi sene düşünmüyorm zaten:))de bi de ben 3 tane istiyorum otuzu çok geçmeden doğsunlar istiyorum falan falan...
Insallah geçer cnm yaa
Ayy iğrenç değilmi o yöntem canim yaa gece ne olacak peki en çok gece emmek istiyor ozaman karanlık sakızla birlikte saçıda emmesin)hahahahah
Bence de iğrenç ama annemin yöntemi bu.gece de herhalde emmek istedigimde süt (inek ) vermiş
aa bak ılk duydum wıks duymuştum bırCnm inşallah diş eziyeti biran önce biter.
Sütten kesmeye gelince; defne mecburen kendi bıraktı ama annem bende şöyle bir yöntem kullanmış: sakıza biraz saçından kesip iyice yoğurup göğsünün ucuna yapıştırmis. Ben her emmek istedigimde göğsünde kıllı sakızı gördüğümde emmekten vazgeçmisim.
o ne güzel cnm ya gerde kaldı o günler yanında yatmasının faydası okdu belkıdeBenim oglusumda uyuyo simdi gece emmeye kalkiyo iste ama eskiden kac dakkada kac saatte kalkti ben kac saat uyudum hep hesap kitap yapardim ya uykusuzluktan simdi cok sukur hic hatirlamiyorum nezaman kalkti uyudu diye.dunde oglen corba yogurt hazirladim yediricektim tam tepsi elimde geldim odaya salincakta uyuya kalmis canim ya cok tatliydi cunku hep ayagimda sallayip uyuturdum kendi uyumus sut isittimda onu icirdim artik ac kalmasin diye.neyseki sutede alisti icmiyodu daha onceden artik baya iciyo.
2 3 gece ablamın kı aglamız sonra unutmuş ama uyksu nasıl duzeldı bellı dehılInsallah geçer cnm yaa
Ayy iğrenç değilmi o yöntem canim yaa gece ne olacak peki en çok gece emmek istiyor ozaman karanlık sakızla birlikte saçıda emmesin)hahahahah
Bende en az iki ama belki duruma gore 3.cocuguda isteyebilirim canim net fikrim yok zamana kalmis bende 23yasindayim ama yas takintim yok ben ruhen kendimi nezaman hissedersem ozaman ikinci cocuk istiyorum belki yarin belki yarindanda yakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?