2012 kasım bebekleri büyüyor..

nasıl gectı cnm sınavlar
okul ne zaman bıtıcek
aras ıyı cnm uykuda su anda
yarenın okul ıyı cnm babbanne olumunden sonra duraklama donemıne gectık toparlamaya çalışıyoruz ınsalla toparlancak
cok yakışıyor gıbıme geliyor yarene okul kıayfetı resım gorebıldıgn zaman gosterırım
snın ufaklık nasıl

oooo harıka hbr bu ee abla ollouyor annesıde onda

haha yok yok ben enerjımı toplamışım 6 yılda uzun zaman ıdare edr

yanı ben aras bu sekılde olsa bıraktırırım anne sutu artık ıhtıyacını karşılamıyor

demek sızınde 10 dıs oldu 11 12 kabaröıs bızımse

Bende öyle düşünuyorum ama nasıl biraktiracgim hiç fikrim yok neyse sağlık olsun bi zamani vardir elbet

Maaşallah sizinde baya dişiniz olmuş kolaylıkpl çıkarır umarım aras paşam

Bizimde toplam 6disimiz var kac ay oldu hala gelen giden yok ama boylesi daha iyi zaten okul kafami cok dolduruyo cok yoruyo bide disler gelmesin az daha beklesin zaten yavas yavas kabariyolar erenin elide hep agzinda azilar kasiniyo heralde bu disler kolay cikti insallah digerleride kolay cikar diye ümit ediyorum.

Gözünaydın canim kardeşin gelmiş mutlu olmuşsundur:)))

Iyi geceler cnm

Azilar daha zor cnm valla benim oğlan hiç uyumuyor diş çıkarırken inşallah eren kolay çıkarır

ya haklısın aslında valla çok zor zamanlar geçirdim kızlar biliyor.her sabah yaa kızlaarr diye başlayan yazılarm...her gece acaba bu gece de mi uyumayacak diye buhranlar basıyo falan ama amaaann bilemedim ki ya benm de çok karışık kafam...bi de işime de çok ara verdim aslında onu da düşünüyorum...

gözünaydın canm hoşgelmiş kardeşin oohhh miis gibi gezin ankarada:)))valla çok özledim orayı ya..şimdi ankamall ışıl ışıldır...off offfff

haha yok yok ben enerjımı toplamışım 6 yılda uzun zaman ıdare edr

ayy nese en az bi sene düşünmüyorm zaten:))de bi de ben 3 tane istiyorum otuzu çok geçmeden doğsunlar istiyorum falan falan...

acelesı yok cnm yavaş yavaş
arasında baya ara verıyor dısler

Hoşgeldin canimm tatil baya bir iyi gelmiş sevindimm :))

Cnm inşallah diş eziyeti biran önce biter.
Sütten kesmeye gelince; defne mecburen kendi bıraktı ama annem bende şöyle bir yöntem kullanmış: sakıza biraz saçından kesip iyice yoğurup göğsünün ucuna yapıştırmis. Ben her emmek istedigimde göğsünde kıllı sakızı gördüğümde emmekten vazgeçmisim.

Benim oglusumda uyuyo simdi gece emmeye kalkiyo iste ama eskiden kac dakkada kac saatte kalkti ben kac saat uyudum hep hesap kitap yapardim ya uykusuzluktan simdi cok sukur hic hatirlamiyorum nezaman kalkti uyudu diye.dunde oglen corba yogurt hazirladim yediricektim tam tepsi elimde geldim odaya salincakta uyuya kalmis canim ya cok tatliydi cunku hep ayagimda sallayip uyuturdum kendi uyumus sut isittimda onu icirdim artik ac kalmasin diye.neyseki sutede alisti icmiyodu daha onceden artik baya iciyo.

Insallah geçer cnm yaa

Ayy iğrenç değilmi o yöntem canim yaa gece ne olacak peki en çok gece emmek istiyor ozaman karanlık sakızla birlikte saçıda emmesin )hahahahah

Bende en az iki ama belki duruma gore 3.cocuguda isteyebilirim canim net fikrim yok zamana kalmis bende 23yasindayim ama yas takintim yok ben ruhen kendimi nezaman hissedersem ozaman ikinci cocuk istiyorum belki yarin belki yarindanda yakin.

kızlar ya ben hala inek sütüne başlaöadım....sütüm maşallah yetiyo şu anda yine de arada versemmi diye düşünüyorm ama vermedim daha napayım sizce

Insallah geçer cnm yaa

Ayy iğrenç değilmi o yöntem canim yaa gece ne olacak peki en çok gece emmek istiyor ozaman karanlık sakızla birlikte saçıda emmesin )hahahahah

Bence de iğrenç ama annemin yöntemi bu.gece de herhalde emmek istedigimde süt (inek ) vermiş

Of bu disler bizi mahfetti dun gece sadece 3saat uyudum .gunduzde hep huzursu ve mizmiz.bu gecede 10 da yatti 1saat sonra tekrar kalkti bu gecede Allah bana yardim etsinbelli oldu yine uykusuzum. Ya bu dis nasil bir sey surekli jel suruyorum .dun gece yatmadan calpol vermistim sabaha karsida cok huzursuz diye fitil attmistim.yinede fayda etmedi.sadece 3saat uyuyabildik.
Benim oglan cokzorcikariyo ya

Bence de iğrenç ama annemin yöntemi bu.gece de herhalde emmek istedigimde süt (inek ) vermiş

Bakalim cnm sağol yöntemini söyledigin icin bir sorun var efe biberon almıyor kesinlikle gece veriyorum bazen alır diye eliyle itiyor neyse rabbim kolayligini verir inşallah

aa bak ılk duydum wıks duymuştum bır
o ne güzel cnm ya gerde kaldı o günler yanında yatmasının faydası okdu belkıde
sut ıcmesıne cok sevındım em daha tok tutuyor aras bayılıyor 250 ml ıcıyor bıtınce ağlıyor tam bır tatlı hastası
Insallah geçer cnm yaa

2 3 gece ablamın kı aglamız sonra unutmuş ama uyksu nasıl duzeldı bellı dehıl
Bende en az iki ama belki duruma gore 3.cocuguda isteyebilirim canim net fikrim yok zamana kalmis bende 23yasindayim ama yas takintim yok ben ruhen kendimi nezaman hissedersem ozaman ikinci cocuk istiyorum belki yarin belki yarindanda yakin.

benım esımde 30 lu yasladımda ıstıyor cok vaadler veroyor ama yok kaza olmadıktan sonra ıkı son bebem 27 de oldu ta bı bana gore rabbım verırse kabulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…