- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.381
ayy cny insan hiç mi demez e oğlum evinizde su mu çıktı bi akşamda aevinizde otursaydınız diye, ama niye desin ki seni sinir etmek varkenneyse ki gündüzden gitmemişsiniz cnm evinizde başbaşa kalmışsınız bu da güzel. ee defnecik nasıl
cnm ben bu kadarına bile razıyım
eşim sonuçta ailesini de görmek istiyor ona da hak veriyorum
ama bazen kv nin yaptıkları beni sinir ediyor.
onun haricinde ben ailesine karşı değilim.mesela cumartesi akşam kp annesine gidecekti.eşime biz bırakalım babanı otogara dedim. eşimde haklısın tamam bırakalım dedi. yani benim babam da olsa aynısını söylerim.
hoşgeldin aramıza cnmMerhaba arkadaslar..
sonunda bende geldim (kabul edersenız) 😊
Kendımden bahsedeyim bıraz, iki kızım var allah bagıslarsa buyugum 3,5 kucugum 14 aylık, yurt dısında yasıyorum kucuk kızım vesılesıyle tanıdım sızlerı, normalde 7 kasımda dogacaktı 24 ekımde dogdu mınıgım zaten o kadar durması mucızeydı..
Sıkıntılı bır hamılelık ve sonrası gecırdım.. 6.aydan sonra hep yatmak zorundaydım sadece wc ye ızın vardı o derece sonrasında allah herkese nasıp etsın dedıgım bı dogum yaptım yaklasık bır saat ıcınde hersey bıtmıstı agrı ıgnesız tabırı caızse catır catır 😄
Ama sonrasında buyuk bı ımtıhan vardı bızım ıcın😔bebegım dogduktan yaklasık bır saat sonra nefessız kaldı ve ben fark ettım kalp masajıyla bır saat ıcınde ıkıncı kez dunyaya merhaba dedı allahıma bınlerce kez sukur, 10 gun yogun bakımda kaldı butun kontrollerı normal cıktı erken farkedıldıgı ıcın..
Suan hersey yolunda allaha sukur rabbım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın cok zor gunlerdı..
14 aylık olduk ama daha yenı yuruyoruz 7 dısımız var, bır yas kontrolunde kılo 9 boy 79 cm dı..
Bızden boyle ıste ozetlemeye calıstım ama bıraz uzun oldu okurken sıkılmazsınız umarım..
hamılelıgımden bu yana takıp etmeye calısıyorum sızlerı cok yararlı paylasımlar oluyor cok guzel dostluklar olusuyo ınsallah hep boyle devam eder..
Hasta bebekler vardı allah sıfa versın gulen yuzlerı hıc solmasın..
Son olarak songul kv ne burdakı herkes gıbı bende cok uzuldum basınız sag olsun allahım cennetınde kavustursun ınsallah..
Hepinızı opuyorum
ben de tek çocuğa karşıyım.aynı sorun bizde de var.haftasonu eşim ne dese beğenirsiniz?2. çocuğu yapalım mı diye soruyor. hayır dedim.çok erken daha.amin cnm amin. bence de kardeşsiz olmaz. yani sağlık sorunu yoksa. rabbimde nasip ederse 2. bebek olmalı kesinlikle ama ne zaman:) eşime göre hemen bana göre daha çooook var. rabbim nasip etsin inş. kendimizi düşünüp onları tek başına bir hayata mahkum etmemeliyiz bence. yani bu benim şahsi fikrim. düşünüyorumda abim ablam ii ki varlar her zaman yanımdalar hayat onlarla güzel keşke daha çok olsaymışız kalabalık aile güzel. ev hanımı olsam 3 isterdim kesinlikle ama hayat işte. rabbim 2. nasip etsin inş. hayırlı zamanda.güldennnnnnnnnnnn nerdesin:)
buarada sabah nasıl bir saflık yaptım anlatayım da gülün. eşim 2. çocuğu istiyor.bunu her fırsatta herkese dile getiriyor.bu sabah defneyi bıraktım kv ye çıkıyordum. kv bana "sen de dikkatli ol" dedi. ben de önce araba sürme konusunda söylüyor zannettim. nasıl yani dedim.korun da 2. çocuk olmasın hemen, daha defne büyümedi,zaten ona zor bakıyoruz ikinciye nasıl bakacaksın,işten ayrılman gerekir dedi. işten ayrılmak gibi bir niyetim yok zaten 2. çocuk için de erken dedim ama güldüm kendi kendime.ne kadar salağım diye
olsun cnm ben bu kadarına da razıyım.film izleyelim de demedim.Ohh bizde temizlik.yaptik.masalla bizim.babamiz nobetteydi yalnizdik.kuzucukla
cok.guzel oyunlar oynadik yakalamac oynadik bayiliom o kahkasina
teyzesinin odasini yaptik hazirladik carsaflarini bisaatte serdim masal atlio tam carsafi sercegimde nasil hosuna gdio ya:)
Bizde anneme yapardik onu hatirlatti.bana annem kizardi biz yine yapardik:)
Olsun gundz evde berabermissiniz ya bunada sukur dielim artik:) aksamda film izleyelim desen kabul ederdi belji esin
cnm ben de dde süt var ama defne emmiyor çünkü sütüm acımış.yerim onun dede diyen ağzını..
negüzel keşke benimde sütüm olsaydı.
eşinle vakit geçirmek güzel gelmiştir..
ohh nil masal gibi olsaydı ben şimdiye kesin yapardım cnm:
ama artık eşimde 2. çocuk istemiyo..
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun.
bundan sonrada bekleriz sürekli..
yokummmmmmmmm:
defne göğüslerimi seviyor ama emmeye cesaret edemiyor.çünkü yavrum 1 hafta emmeye çalıştı ama acı süt içmeye dayanamayıp bıraktı