2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ben bu kadarına bile razıyım
eşim sonuçta ailesini de görmek istiyor ona da hak veriyorum
ama bazen kv nin yaptıkları beni sinir ediyor.
onun haricinde ben ailesine karşı değilim.mesela cumartesi akşam kp annesine gidecekti.eşime biz bırakalım babanı otogara dedim. eşimde haklısın tamam bırakalım dedi. yani benim babam da olsa aynısını söylerim.

hoşgeldin aramıza cnm
ben de tek çocuğa karşıyım.aynı sorun bizde de var.haftasonu eşim ne dese beğenirsiniz?2. çocuğu yapalım mı diye soruyor. hayır dedim.çok erken daha.
buarada sabah nasıl bir saflık yaptım anlatayım da gülün. eşim 2. çocuğu istiyor.bunu her fırsatta herkese dile getiriyor.bu sabah defneyi bıraktım kv ye çıkıyordum. kv bana "sen de dikkatli ol" dedi. ben de önce araba sürme konusunda söylüyor zannettim. nasıl yani dedim.korun da 2. çocuk olmasın hemen, daha defne büyümedi,zaten ona zor bakıyoruz ikinciye nasıl bakacaksın,işten ayrılman gerekir dedi. işten ayrılmak gibi bir niyetim yok zaten 2. çocuk için de erken dedim ama güldüm kendi kendime.ne kadar salağım diye

olsun cnm ben bu kadarına da razıyım.film izleyelim de demedim.

cnm ben de dde süt var ama defne emmiyor çünkü sütüm acımış.
defne göğüslerimi seviyor ama emmeye cesaret edemiyor.çünkü yavrum 1 hafta emmeye çalıştı ama acı süt içmeye dayanamayıp bıraktı

kızlarrrr slm...çook uzun bi aradan sonra tekrar burdayım:)))görüşmeyeli memlekete gittim tam bir ay..ohh hava miss gibiydi..huysuz kızım bile düzene girdi nerdeyse;:))babamızdan ayrı kaldık ama iyi olmuş..özlemiş bizi ..aşk tazeledik resmen:)))geçmişi okuyamadım malum artık rahat vermiyo.bacağımdan çekiştirip duruyo:)bi merhaba demek istedim...
sizde ne var ne yok poeki..bebbişleriniz nasıl:)))

ikinci çocuk konusuna dahil olmak istedim.biliyorsunuz baya uykusuz ve zor bi bebeğim var başlarda asla diyodum ikinci falan ama şimdi arayı fazla soğutmadan düşünüyorum ..arada 3 yaş olması güzel bence ona göre ayarlamaya çalşcaz bakalım nasip olurrsa..yasmine katılıyorum kendi rahatımızı düşümüp onları yalnız başlarına bırakmak hiç doğru değil bence de...allahım hayırlı evlat yetiştireblmeyi nasip etsin hepimize...

hoşgeldin cnm.
Oh iyi olmuş,sana da moral olmuştur

Deemek azilara start verdiniz kolayca cikarir kuzu insalla
günaydın canım çok şükür iyi dede manyağı oldu çıktı öyle bir dede diyişi varki görmelisiniz :)
Himm gormeli erdem pasayi arasta dede asigi(benim banami)
herkese günaydın nasılsınız bakalım. benim nette sorun var alıntı yapamadım. yine bebişlerin diş sıkıntısı var sanırım. tüm bebeişlere rabbim şifa versin inş. içinde benim kuzuma da:)
Aminnn arkadqsimm
Evett zuyaretci kadin sayenizde bizimevde elden geciyor
Saol cnm ama inmedi daha 9da bindi sabah 3.30gbi falan.iner ozman.almaya gidicem babamiz bakcak.masala ayy kardes yapmixam.diorum vazen ama.kardesime.duydugum sevgiyi dusunune kizimda yasamali diorum:)
Gozun aydinn
Günaydın kızlar, süt konuşuluyor.defne ekimd bıraktı emmeyi ama benim hala sütüm var
Him demek tek ben degilmisim
Merhaba cnm benum.uzun suredir soruyorum senin incelikle ikinci oglun hayirki.olsun yas arasi az oldigundan cok guzel bir bag olucak.insalla
Tahlillere gelince prenatolog a guven arkadasimin da resti riskli cikmiti oda prenatologa gitti inceledi saglikli dedi bir hafta oncr saglikla.aldi kucaguna
Onunda bir iglu bitbucuk yasinda biri bir haftalik yorucu bir gebelik.gecirdi
Canim.buyuk ihtumal.distendir
Merhaba canim.aramiza hosgeldin bunca zaman nasil sabrettin yazmadan yahu
Bassagligu icin cok tesekkur ederim.bilmesemde bir duacimiz daha varmis
Bundan sinra herzaman bekleriz nidanin maceralariji dinlemek.cok.keyifli olucak
Kardes candir
Ben 6 yastab cok memnunum.test edildi onaylandi

Bizdese durum ayni tehlileli hersey kalkti hep.gezme modunda kac adim..atiyor tahmin ediyorum
kızlar songül yarenin odasını temiliyormuş slm ı var... ben kaçaar sohbetinize doyum olmadı bugün... ii bakın kendinize
Bana oda demeee
Gule gule cnm
Songule de kolay gelsin
Ilk adintiniz hayir olsun taze uye arkadasm
Aman benim.sutte acidimki aras ta emiyor acimi seviyorki

Hey kacaak nerdesin sen bakim ozlettin kendininyahu
Oh gezmissin iyi gelmis.tek bebyle gez bakalim:)
Bu arada ask.tazelenmis.iyi olmus bak

Iyi akşamlar hanımlar nasilsiniz bakim

Offf biz çok husursuzuz yaa dişler arka arkaya geliyor gece uykularida bitti bütün gün ağlıyor kucak istiyor napcam bilemedim

Buarada ben efeyi sütten ayırmak istiyorum nasıl yapacağımi bilmiyorum akıl verin kizlar

Hosgeldin canim aramıza umarım burda güzel vakit geçirirsin

aman dıs sızı yıprattı desene kac tan eoldu cnm
arasta arada huzursuz oluyor dıs ckaracagı zman bende agrı kesıcı verıyorum

ay sütten ayırma olayını nasıl yapıcam bende bılmıyorum ramazan oncesı düşünüyorum su aanda aras sevıyelı emmekte

10 tane dişimiz oldu cnm azı lar çıkıyor nasıl cani yanıyor kimbilir bebislerin((

Ben aslında yavaş yavaş ayırmak ıstiyorum çünku geceleri çok uyanıyor bide memeye güvenip yemek yeme meye başladı bu canımı çok sıkıyor ne yapsam bilemedim sadece yayla çorbası yaparsam yiyor başka yemek yemiyor bu beni çok üzüyor off çok bitkinim napsam bilemedim

İyi aksamlar herkese bende ikinci cocuk hakkinda dusuncemi soyliyim cok zor bi dogum ve sonrasi yani benim icin kotuydu ve oglumun gaz ve uyku sorunu vardi cok zordu gercekten yaa onun haricinde cocuk buyutmek bana okadar zor gelmiyo ama ben herseye ragmen hala 2.cocugu cok istiyorum Allah nasip ederse tabi bence her cocugun bir kardesi olmali tek cocuk bana bencillik gibi geliyo kendi zevkin icin cocuk doguruyosun sonra onu yalniz birakiyosun kendini dusunuyosun.ama herkesin kendi dusuncesi tabi.ama ben ikinciyi hemen istemiyorum daha yeni uyumaya baslamisken tekrar basa donmek hic istemem.asil en onemlisi ben her cocugumu guzelce buyutmek istiyorum ikinci hemen olursa busefer ikisiylede geregi gibi ilgilenemem ben onlari ayri ayri guzelce buyutmek istiyorum Allah izin verirse.ve suan hamile kalmaktan cok korkuyorum.

Bencede kardes sart cnm
Ben 21 de yareeni.27 de arasi kucagima aldim
Istedim ki yareni nasil.elbebek gulbebk buyuttimse kardeside ole.olsun yas aralihijdan cok memnunum

nasılsın cnm nasıldı okul

İyi sayilir canim sagol sordugun icin girememistim burayada sayfalar birikmis onlari okumaya calistim gec yazdim oyuzden.hafta sonu donem sinavlarina girdim bugun yine okula gittim son zamanlar oldugu icin cok sksti bu aralar dersler falan cumartesi iki tane sinav var okulda yine yandim valla.sen nasilsin aras napiyo kizinin falan okulu iyi gidiyomu simdi ilk okula gittigi zaman kimbilir ne tatli oluyodur kiyafetleri falan.

Hey kacaak nerdesin sen bakim ozlettin kendininyahu
Oh gezmissin iyi gelmis.tek bebyle gez bakalim:)
Bu arada ask.tazelenmis.iyi olmus bak

canm ya evet öyle oldu biraz.bu arada başın sağolsun yeni okudum kvni(
biz yine yalnızzız bu gece kızımla babamız yok
ama görüşmeyeli (maşallah diyeyim nazar etmemyeym)kızım on buçukon bir gibi uyuyo gece 3 te kalkıyo bi de altı yedi gibi sonra da on gibi:)))bu benm için mucize gibi geliyo ikşi haftadır rüyada gibiyim:))

canm ya bende daha yeni yeni uyumaya bailadım ama bi yandan da bu düzene alışmılken öbürünü de doğsun ikisini bir büyüsün istiyorum hem rahata alışırsam ve ikşincisi de böyle zor bi bebek olursa kendimde hal kalmıycajk valla....

yanı ben aras bu sekılde olsa bıraktırırım anne sutu artık ıhtıyacını karşılamıyor

demek sızınde 10 dıs oldu 11 12 kabaröıs bızımse

Yok canim bence tam tersi benim uykusuzluktan psikolojim bozuluyodu geceleri en son o raddeye gelmistim ama bizde insaniz bizimde dinlenmeye normal hayata ihtiyacimiz var yoksa ne bebegimize iyi bakabiliriz nede kendimiz iyi olabiliriz ama bu zorluklari gordugumuz icin ilerde kendimizi hazir hissettigimizde tekrar bebegimiz oldugunda okadar zorlanmayiz hem psikolojik olarak hemde beden dinlenmis olur hem ben bide bu uyku yemek her konuda bi bilgi ogrendigimde not ediyorum ikinci nasip olursa ilerde kolaylik olsun diye bence sende oyle yap.

İyi geceler kizlar kardesim geldi onu otogardan almaya gittim falan git gel.aksam oldu.yemk derken oyuzden gunduz giremdim
masal teyzesini hic.unutmamis hic garipsemedi hemn atladi.kucagina
Kizlar ben yatiorum sabah.kahvaltiya arkdsim cagirdi oraya gidicez erken kalkmam lazim yol1saati
Gecio trfikle
opyrm sizleri iyi geceler
nutraks hosgeldin buard ozledik seni bebisinin uykusuna cok sevindm
ailenle vakit gecirmenede ayrica sevindm ikinizide iyi gelmistir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…