2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay bır acıktım bırden kı sormayın
dolma ıcıde ıkı gece once yaptım sızde bu saatte yıyormusunuz ben ac ıken uyuyamıyorum

Bu arada beni anlayan butun arkadaslara tesekkur ederim sadece benim yasadiklarimi yada durumumu anliyor olmaniz bana kendimi iyi hissettirdi.ben aslinda burda hic tartisma yapmak yada gerginlik olsun istemezdim bi taraftanda uzuluyorum hepinizdende ozur dilerim olanlar icin bidaha olmamasi icin ayrica dikkat edicem.

bıtane buldum pc de yukleyeblrsem koyacam canım alp ın resmını
ıyı yapmsın canım bende kestırebılrm
senı ve efeyıde görseydık

Ayy cok guldum gozumde canlandi ama insan sok omurdu heralde ya :)
Buarada ben utu yapiodum kizlar banyodaydi oynuodu dedin ya
merak ettim nida cok kucuk dusmuo mu allh korusun kuvette su dan kayar falan

Sok ki tam sok yani:)
Banyo cok yakin cnm uc adim gerisindeyim ve surekli kontrol altindalar bugun aradan utuyude cikartiverem dedim:)
Allaha sukur öyle dusme falan olmadi zaten yeni yeni birakiyorum kalkar oturur suyu acar kapatir bide yaninda beyza olunca guzel oynuyolar

hepımızın fıkrı ayrılıları tabııde olucaktır onemlı olan medenı bır sekılde cırkınlesmeden cozebılmek
sanırım bız bunu basarabılıryoruz:)

ay bır acıktım bırden kı sormayın
dolma ıcıde ıkı gece once yaptım sızde bu saatte yıyormusunuz ben ac ıken uyuyamıyorum

Ayy songulll bende cok severim dolma icini
Senin yuzunden kac kere yapmisimdir gece yarisi
Normalde bisey aklima gelmesin gece demem bende yaparim
Ama simdi karnim tok

bıberon canım ne guzel ıstedğın gıbı kuvet bulmusun eren guzel guzel oynar hemde yıkanır artık
Evet canim sagol aslinda ben camlari begenmemistim buzlu yada beyaz cam istemiyodum hani siyah gibi olanlar var fume onlardan istiyodum soyledik onuda benim istedigim gibi degistirip oyle getiricekler tam istedigim gibi olmus oldu.
ay aslında ben yumuğu ıyı anlamda sey etmıstım
ayacaba yumuk ıyı anlamda degıl mı hahhahahha

K.bakma canim ozaman ben oyle anlamadim ama olsun her halukarda guzelsin sonucta dimi.

acıktınsa ye bıseyler canım bende acken asla uyuyamam saat kac olursa olsun yerım bıseyler
sendemii yiyip yiyip Kilo almayanlardansinnnkiskandimmm valla
bıtane buldum pc de yukleyeblrsem koyacam canım alp ın resmını
ıyı yapmsın canım bende kestırebılrm
senı ve efeyıde görseydık

sende alpi koy canim gorup yatacagim esim cagiriyor

Bencede cok guzelsin canim gozlerinde okadar yumuk durmuyo bence onlarda gayet iyi sugar gacisin seen.

Gece gece guldurdun benide canim eyvah bizde bugun kuvetli dusakabin almistik korktum bende simdi ya bide eren ilk banyoda yaparmis.:-D

cnm gule kullanin kuvetinizi
Banyoya girmeden önce erene dikkat

Bende birazdan kendimi mutfakta bulucam galiba karnim tok olsada sizi okuyunca biseyler yiyesim geliyo.bende yatayim artik zaten tel.dende iki saatte bir msj yaziliyo giderken falan uzun oluyo hic yetisemiyorum.
Bu arada dilekefem gecmis olsun sanada canim.
Ben yatiyorum artik iyi geceler arkadaslar iyi sohbetler size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…