- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.621
Kizlar bugun bizimde bol aksiyonlu bigun oldu
Bugun eltimler geldi 2,5 yasinda oglu var kendilerinin disarda isi vardi cocuk kalsin dedim
Annesiz durmayan bi cocuk bide neyse baya oyalandik oyunlarla fàlan kandirdim kizlarla iyi vakit gecirdiler ama uc cocuk baya mesakkatli onu anladim bogazim aciyo bagira cagira oyun oynadik evin icinde hele saklambac oynarken nida cildiriyo( iyiki kirada degiliz kovulurduk o sese:)
Neyse asil simdi basliyo onlar gitti aksam yemeginden sonra kizlari banyoya attim bi taraftan utu yapiyorum oynadilar baya artik yikamaya gidicem bi ses koptu anneeee nida kaka yapiyo
kostum hemen neyse ki kuvet buyuk bi tarafta tam yeni yapmaya baslamis ben soklarda beyza bagiriyo nida buraya degil tuvalete yapilir diyehemen beyzayi cikardim oyuncaklari topladim suyun giderini actim falan nida saskin saskin anne diyo bitaraftan ama halinden de memnun:)
ayy baya bi hareketliydik yani hic böyle bi olay gelmemisti basima:)
bu gunlerde kaka sayimiz artti sanirim yeni dis geliyo:)
Banyoya girmeden önce kaka yaptigindan emin olun:)
Sen su yaramaza bak kakasini nere yapmış haha yesinler onu :)Kizlar bugun bizimde bol aksiyonlu bigun oldu
Bugun eltimler geldi 2,5 yasinda oglu var kendilerinin disarda isi vardi cocuk kalsin dedim
Annesiz durmayan bi cocuk bide neyse baya oyalandik oyunlarla fàlan kandirdim kizlarla iyi vakit gecirdiler ama uc cocuk baya mesakkatli onu anladim bogazim aciyo bagira cagira oyun oynadik evin icinde hele saklambac oynarken nida cildiriyo( iyiki kirada degiliz kovulurduk o sese:)
Neyse asil simdi basliyo onlar gitti aksam yemeginden sonra kizlari banyoya attim bi taraftan utu yapiyorum oynadilar baya artik yikamaya gidicem bi ses koptu anneeee nida kaka yapiyo
kostum hemen neyse ki kuvet buyuk bi tarafta tam yeni yapmaya baslamis ben soklarda beyza bagiriyo nida buraya degil tuvalete yapilir diyehemen beyzayi cikardim oyuncaklari topladim suyun giderini actim falan nida saskin saskin anne diyo bitaraftan ama halinden de memnun:)
hayal ettıgın gıbımıydım farklımıyım
haha benım lısede adım sısgoze cıkmıstı yumuk yumuk gozerım var:)
Eki Görüntüle 980305
hişşttt bir fıstık gordum sankı
nerdrymıs acaba o fıstık
nbr nasıl gectı guunun
Yooook gayet hoş benceeee gözlerim kamaştı gece gece kasım anneleri hepmi güzel olur yaaaa
Hosgeldin cnm alp tuğra nasıl saçlar uzadimi sizide görsek özledik alp iaa ınsan kendını tanımazmı:)
ıyı canım normal bı gundu
aras bugun yakaladımı buyume hormonunu
sen neler yaptın
sevıyoruz bızde aılcek:)
bu arada güzel kg vermıssın masalla
aa ınsan kendını tanımazmı:)
ıyı canım normal bı gundu
aras bugun yakaladımı buyume hormonunu
sen neler yaptın
haha benım lısede adım sısgoze cıkmıstı yumuk yumuk gozerım var:)
Eki Görüntüle 980305
Kizlar bugun bizimde bol aksiyonlu bigun oldu
Hosgeldin cnm alp tuğra nasıl saçlar uzadimi sizide görsek özledik alp i
Zor oldu ama başardım cnm teşekkür ettim:)
Guzel hatunsun cnm masallah allah sahibine bagislasin:) yanaklar botoxlu gibi sanki
Bu resmini daha önce gormustum yorum yapamamistim:))
Bencede cok guzelsin canim gozlerinde okadar yumuk durmuyo bence onlarda gayet iyi sugar gacisin seen.haha benım lısede adım sısgoze cıkmıstı yumuk yumuk gozerım var:)
Eki Görüntüle 980305
Gece gece guldurdun benide canim eyvah bizde bugun kuvetli dusakabin almistik korktum bende simdi ya bide eren ilk banyoda yaparmis.:-DKizlar bugun bizimde bol aksiyonlu bigun oldu
bıberon canım ne guzel ıstedğın gıbı kuvet bulmusun eren guzel guzel oynar hemde yıkanır artık
ıyı gecler kızlar
dılek sana ve efeye gecmıs olsun ınsallah atlatrsınız acaba bunyen zayfmı dustu dıyet yapıyosun ya canım
benı 3 cocuk emınım cok zordur nıda ve beyza nın maceralarıda guzelmıs
Bencede cok guzelsin canim gozlerinde okadar yumuk durmuyo bence onlarda gayet iyi sugar gacisin seen.
Gece gece guldurdun benide canim eyvah bizde bugun kuvetli dusakabin almistik korktum bende simdi ya bide eren ilk banyoda yaparmis.:-D
Tamam canim ama unutma koyacaksın resim sonra:)hb canım alp ıyı uyuyo canım
evet uzadı sacları ve boyle gıderse tekrar kestırebılrım cunku cok terlıyo kafası kısayken hıc ter olmuyodu
bıde ben yaza uzun ıstıyodum o nasıl olacaksa
canım resmler fotğ maknesnde bı ara koyarım soz
efe nınde uzamıstr bızım 3 ayda bukadar uzadysa
masallah guzel kılo vermıssın
ıyı gecler kızlar
dılek sana ve efeye gecmıs olsun ınsallah atlatrsınız acaba bunyen zayfmı dustu dıyet yapıyosun ya canım
benı 3 cocuk emınım cok zordur nıda ve beyza nın maceralarıda guzelmıs
ay hemde kaka yapar dıye ekleyesım geldı ekleyebılırmıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?