- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.601
Valla herşeyi denedim zencefil siyah turp bal karabiber banamisin demedi
Diyet benim hayatım oldu tatile gideceğiz 5 .ayda zayıflamam gerek
Çok zor babayla oğlu odada bırakıp ben oturma odasında yatıyorum uyanıyor oksurugum den efe çünküAaa efeyede mi gecti dersin eyvah eyvah hem anne hemncocuk zir valla
aras buyudu cnm
eee kac kg verdin 6 kaldi masalla saba
esimde basladi bugun itubariyla
Aaaa albumum.var ya benim.baksana
Liminlu.su ictun mi.cnn
Iyi geceler canım hsgeldin
Dilekefem songul hosbulduk kizlar
cnm efe de hastaligi atamadi mi hala gecmis olsun ikinizede
Öksuruk icin bende bal zencefil ve siyah turp bal iyi gelir diye biliyorum denemissindir belki
Bi de ben o super dadı olayına inanmıyorum en fazla bir hafta dayanır çocuklar sonra yine aynı düzen tamam kurallar olacak onlarsız olmaz ama ben sırf çocuğum yanımda uyumasın sallamadan uyutayim diye işkence çektiremem ki uyku eğitimi songülumün dediği gibi ağlatarak veriliyo
Bizde de kurallar var kesinlikle kumanda yasak telefon yasak bunlar en başlıcası ama fırsatını bulduğu anda kaçırıyo ve götürüyo ama çocuğa kesinlikle olmaz diye birşey olmamalıymis bir iki kere verdim ben kumanda ve teli sonuçta artık onun için imkansız değil ve artık o kadar peşine düşmüyo ve o zaman anlıyorum ki doğru yoldayım
Bu aralar tek sıkıntımız bulaşık makinesi ben çalıştırıyorum o kapatıyo inatbugün çamaşır astım babasının tüm çoraplarını astigim yerden alıp kendi kirli sepetine atmış çamaşırları içerde seriyortm kışın ama rana ben serdikce topluyo hayır insan kızamıyo ya komedi valla
Iyi geceler canım tatli rüyalar ayça kayanın diyet listeşini uyguluyorum yarın pc den girdiğimde yazarım olurmuKızlar ben yatıyorum size doyum olmaz kendinize iyi bakın öptüm
Dilek nasıl bi diyet bana da soyle nisanda benim izin ve beş on kilo vermem lazım annemin dilinden kurtulmak için sen yaz yarın bakayım hemen uygulamaya başlayayım
Kizlar ben sorulan soruya kendi yontemimi anlattim
kuralci oldgumuda herzaman belirtim zaten
ben kimseye kotu annesin de demwdim fatma nilaya yazidgim cvpta niet onemli dedim die takildi
iyide bence bu dogru herkes fikrini yazmak zorunda
benim nietim amacim yanima almamakti basardim dedim
buna cvp atti fatma niet olmuo herzman die ben sert degil aksine bi msj attim
sen cocugunun huyunu bildgin icin eminim son cagre oldgundan secmissindir en dgrusunu yaptin bence dedim
ona saygi duydugumu belirttim hep aksine
hatta yengem kendi istegiyle hep yaninda yatirdi herkesin kendi terchi dedim
uzatcak ne var anlamadim ki
nasil bebekler hastalaninca doktora kosuyoruz hemn
uyumamasi hayatinizi bozcak kadar etkilipsa fatmanin dedgi gbi ozman
uyku egitimi icin doktora basvurmali
ama insanlar bebek bu aglicak uyumicak tabi die yetisen bir toplumdan geldgimz icin
uykusuzlik olunca doktor gelmio akla anca boyle benim gbi kisilere seninki uyuo anlamazsin diolar
oysaki uyumasa cagresine bakardim buyuzden yine soyluorum niet onemli
benim arkadasiminda bebwgi uyumuodu arkadsim yemek yiyemiodu bayiliodu surekli uykuszluk aclik yorgunluktan
uyardim uyku egitimi aldirdi bebegine okadr saskin ki simdi dua edio bana
hic aklima gelmezdi die
demek istedgim birbirimizi bilinclendirmeliyiz uyumasydi anlardin deyip onyargiyla yaklasmamaliyiz
Waaaaay waaaay maaşallah çok güzelsin gözlüklerinde şahaneteşekkür ettim resim ekledigin için
rıca ederım cnm
o gozluklerın altında ıkı adette sıs goz var:)
Iyi geceler canım rana ya saclari çok yakısmis:))
Sana sonuna kadar katılıyorum ede kumanda kırdı iki kere saklamamiza rağmen her defasında buluyor firlatiyot şimdi ben onu döverek kızarak yada katı kurallarla uyarmalimiyim onlar daha bebek ne anlasınlar ayşegül arkadaşımiz olayı çok uzatmış
Neden şiş ki canim onun içinmi sakladin seni gidi seni:)
Olsun benim arkadaşım her haliyle kalbi gibi yuzude güzel
Neden şiş ki canim onun içinmi sakladin seni gidi seni:)
Olsun benim arkadaşım her haliyle kalbi gibi yuzude güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?