2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aaa efeyede mi gecti dersin eyvah eyvah hem anne hemncocuk zir valla
aras buyudu cnm
eee kac kg verdin 6 kaldi masalla saba
esimde basladi bugun itubariyla
Çok zor babayla oğlu odada bırakıp ben oturma odasında yatıyorum uyanıyor oksurugum den efe çünkü
86 kilo ile doğuma girdim suan 64 kiloyum canım baya verdim ins.sonu gelecek :)
Eşin niye başladı diyete kilo sumu var
Aaaa albumum.var ya benim.baksana

Aaaaa ben kaç kere baktım seni görmedim bidaha bakim

Dilekefem songul hosbulduk kizlar
cnm efe de hastaligi atamadi mi hala gecmis olsun ikinizede
Öksuruk icin bende bal zencefil ve siyah turp bal iyi gelir diye biliyorum denemissindir belki

Yok hastaligi geçmedi daha canim ua ben iyileşmeden de geçmez sanırım
Valla herşeyi denedim canim nafile ama nebicim bir öksürük ki benim yakamı bırakmıyoraşık oldu heral

Kızlar ben yatıyorum size doyum olmaz kendinize iyi bakın öptüm
Dilek nasıl bi diyet bana da soyle nisanda benim izin ve beş on kilo vermem lazım annemin dilinden kurtulmak için sen yaz yarın bakayım hemen uygulamaya başlayayım

ben sadece uyku seklinde kuralim var saatlerini kendi si istio zaten illki ayni saatte
uyur uyanir
onun disinda aksine hic kuarlimiz ysagimiz yok
cunku daha bebek herseyi kesfetmeli denemeli
bozuo kirio dokuo sacio heryeri batirio ama asla yasak hayir demioruz dikkatini cekipruz badka yone unutturuoruz tekrarlmaio genelde
yani kuralci dediysem sadece uyku seklinde saati bile degil zaten o alisti o saate cunku

Iyi geceler canım tatli rüyalar ayça kayanın diyet listeşini uyguluyorum yarın pc den girdiğimde yazarım olurmu

Sen benimle yukarda yazdigin gibi daha yumusak konussaydin ozaman bukadar tepki vermezdim.uzatmak isteniyorum aslinda ama benim onumde iki secenek vardi ya emzirmeyi biraktiricam uyuyucam yada yanimda yaticak anne sutu alicak benim sutumle benim kokumla uyuycak.ben ikinciyi sectim.senin dusuncelerinede saygi duyuyorum ben okadar konusmayi belki beni birazcik anlarsin diye yazmistim ama neyse benim icinde kapandi bu konu.

Masalda neler neler yapio daha bugun vileda kovasini doktu haliya salonun ortasina
bu kis gununde nasil kurucaksa kizdigimi mi saniosun
pardon ama ben uyku sekli dusinda kuralciliktan asla bahsetmedim bilmeden yorum yapmayalim

Kizlar bugun bizimde bol aksiyonlu bigun oldu
Bugun eltimler geldi 2,5 yasinda oglu var kendilerinin disarda isi vardi cocuk kalsin dedim
Annesiz durmayan bi cocuk bide neyse baya oyalandik oyunlarla fàlan kandirdim kizlarla iyi vakit gecirdiler ama uc cocuk baya mesakkatli onu anladim bogazim aciyo bagira cagira oyun oynadik evin icinde hele saklambac oynarken nida cildiriyo( iyiki kirada degiliz kovulurduk o sese:)
Neyse asil simdi basliyo onlar gitti aksam yemeginden sonra kizlari banyoya attim bi taraftan utu yapiyorum oynadilar baya artik yikamaya gidicem bi ses koptu anneeee nida kaka yapiyo
kostum hemen neyse ki kuvet buyuk bi tarafta tam yeni yapmaya baslamis ben soklarda beyza bagiriyo nida buraya degil tuvalete yapilir diye hemen beyzayi cikardim oyuncaklari topladim suyun giderini actim falan nida saskin saskin anne diyo bitaraftan ama halinden de memnun:)
ayy baya bi hareketliydik yani hic böyle bi olay gelmemisti basima:)
bu gunlerde kaka sayimiz artti sanirim yeni dis geliyo:)
Banyoya girmeden önce kaka yaptigindan emin olun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…