2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar
ne çok konuşulmuş haftasonu geçmişi okumaktan yazamadım.

dilekefem ikinize de geçmiş olsun inş çabuk atlatırsınız hastalığın her aşaması geçiyor da bi öksürük uzun sürüyor. bal zencefil zehtinyağı ve limondan bir macun yapabilirsin tabi öksürüğü anında kesmez ama ifrazatı söktürdüğü için daha kısa zamanda geçer. ben de yeni hastalıktan çıktım çok iyi geliyor.. bu arada maş oğluşun çok tatlı..

özcanan rana için çok duygulandım ne kadar hassas bir bebek kıyamam...

wavvs dildeki ve ağız içindeki yaralara bir çağ kaşığı kekiği çiğneyip o bölgede birkaç dk tutmak iyi geliyor.

songülcüm resimlerini ben de görmek isterdim ama göremedim , daha doğrusu resimlere nerden bakacağımı da bilmiyorm .

biberon 2013 ve Be-ni 2012 maş ne kadar zayıfmışsınız ya.. ,(kilo sıkıntım olmamasına rağmen ben de gece yemek yemeyenlerdenim çok rahatsız ediyor midemi)

masalece, haftasonu masalla karşılaşırız belki dedik kızımla parkta ama göremedik :)

fundacım sana da merhaba..

umarım kimseyi atlamamışımdır unuttuysam kusura bakmayın.

Günaydın canim onerin için tsk ederim denedim ama maalesef hemen geçmiyor
Sanada geçmiş olsun cnm nasilsiniz prenses nasil

herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız ne kadar çok geçmiş birikmiş maşallah oku oku ancak bitirdimm...
güldenn reces çok sevindim eşlerinizin sizi yanıltmasına tomruk olmadıkları görülmüş oldu he he
sibel tatlım eşin yemekle özrünü dilemiş mutlu sonnn:)
bana gelince cuma eşimin isteği üzerine işyerine gittim ama felaket bir rüzgar vardı park yeri de uzaktı pişman oldum resmen kuzum tekrar hasta olcak diye. neyse eşimde farketmiş olcak ki hemen eve geçelim dedi bozuldum tabi yemek teklifi bekliyordum. eve gittik ki dışarısı eve gelmiş meğer.:) hediyede almış kocişm bayağı şaşırttı beni . seviyorum kocişimi ama kötü olan kısım ben bişey almamıştım...neyse evlilik yıldönümümüzde de o almamşıtı ödeştik:)

beni atlamışsın hıh küstümmm

Günaydın canim onerin için tsk ederim denedim ama maalesef hemen geçmiyor
Sanada geçmiş olsun cnm nasilsiniz prenses nasil

canım benim hala geniz akıntım var sesim kısık ama çok şükür mina iyi, işte yine azılar geliyor hafif ishal gibi.. canım resimlere nssıl bakıyorsunuz ben efenin profile koyduğun resmi gördüm ama ikinizi göremedim...

cnm bizim bi doktor arkadaşımız var 3 tane çocuğu var 3. çocuk bana bütün ezberimi bozdurdu diyo ben bütün hastalarıma asla çocuğu ayaklarda sallamayın derken onu sallıyarak uyutuyoruz diyo bu birazda çocukla alakalı büyüyünce kural koya bilirsin ama bence bebek kuraldan anlamaz uykuda dahil..
bende ayıracam ama yaza yanımda yatırıyorum mecburen kıyamıyorumçünkü şuanda ama nil emmemesine rağmen gecede 6 7 defa uyanıyodu ne yapa bilirmki ben hergece çekilmez bu oyüzden ..

aynen cnm insan daha hassas oluyor

cnm ben mustela'nın ürünlerini kullanıyorum
çok da memnunum
defnenin saçları hep yumuşacık

bende kıremlerde mustela şanpuanda sebamet kullanıyorum..
fundam bu arada çoksevindim hediyeye ama özeldeğilse ne olduğunu merak etttimmm:

cnm sen dediğimizi uygula bozulduğunda asla yaklaşma bırak hatalıysa o yaklaşsın sana..

evet şekerim çiçek almış ama benim istediğim bu değilki biliytorum içinden gelerek almıyo çünkü neyse..

cnm inşallah en kısa zamanda sorunları çözersiniz güzel hhaberlerinizi bekliyorum..

Oooo kizlar baksaniza esleeiniz ole sabdiginiz gibi odun degulmis
masalla cok sevindim
Daim olsun insalla

mecburiyerten aldı şekerim ama olsun ne yapalım bunada şükür zamanla yontulacaklar hehehe:)

İyi akşamlar kızlar biz saçları kestirdik erkek gibi olduk tüyler hep gitti bi de oğlum olsun diyesim var bu aralar

maşallah rannama..

Gulden funda sizin adiniza cok sevindim kizlar
Sibel seninkini de öyle kabul etmen lazim sanirim degisecege benzemiyor, ins araniz duzelmistir..

sağol cnm...

süper dadı eğetimi 3 yaşından sonra veriyo yanlız hep.
bende çok beğeniyorum ama bence çocuk anladığı zaman uyku eğitimi olmalı benim düşüncemde bu
kızlar yanlış anlamayın niyetim bu konuyu uzatmak değil bende fikrimi yazayım dedim..

ayyy ayy o uykusuzluğu bide bana sorun her sabah 6da işe gelen biri olarak bide..

cnm merhaba allahım hakkında hyırlısını versin inşallah sende alırsın bebeğini en kısa zamanda kucağına ve bizimle burda paylaşırsın
yanlız için rahat olsun benim doktorumda oraya gönderiyo hastalarını ve bugüne kadar bütün gidenlerin hepsi olumlu
yazmak istedim
hayırlı haberlerini bekliyorum..

ayyy bana 2 zor geliyo bide 3 eminim çok zordur cnm..

maşallah size allhım nazarlardan korusun..

günaydın cnm hayırlısıyla git gel inşallahhh:

Günaydın kızlar, ne çok geçmiş birikmiş. Herkes iyidir inşallah

günaydın cnm nasılsın defnem nasıl?

Günaydın kızlar

günaydın özcenanım farkındamısın hiç konuşamıyoz artık cnm..

günaydın cnm ay çok sağol sevindim ama isteyerek almadığını biliyorumya havalara uçmadım yani
ana o özürünü diledi o ayrı:):)

atladın atladın beni beni
ama ben atlamam seni gğünaydın cnmmm:

Günaydın herkeseee güzel bir hafta diliyorummm hepinize

günaydın cnmm:

ay kızlar oku oku anca geldim ne yaptınız öyle ya maşallah size hep böyle olsun..

Aman bu azı lar zaten bitirdi bizi ne kadar zormus
Canım dün akşam ben buraya ekledim resimleri sonra sildim albüme koymadım senin için birdaha koyarım istersen

Günaydın canimmm güzel birgün olsun dün baya kaynattik evet gece sohbeti güzel oluyormuş resmi ben silmistim görüyormusun sen hala..

vayyy süpermiş ozaman şimdi senin eşine gıcık olucaz demmekki ben benim kini kabul etmiyom mecburen yaptı biliyorum şekerimm

kızlar bu arada herkese günaydın ama bana pek gün aymadı çünkü nil ateşlendi offff:

günaydın kızlar

günaydın cnm nasılsın?

güldencim çokk özürrrrr.. nil nasıl? nasıl geçti haftasonunuz?

günaydın cnm:

canım nil hasta mı diş mi ya geçmiş olsunn...

cnm hafta sonumuz iyidi ama nil hastalandı sanıyorum hem diş hemde buazı kuzumun çünkü öksürürken tahriş olmuşgibi geldi bana bakalım bugün gidicez doktor amcamıza ..
umarım ateşimiz fazla yükselmez..

Geçmiş olsunn canim inşallah ateslenmez kuzumm

olur canım :)) demekki resmi sildiğin için geçmişi okurken göremedim. hımm...

Ondan evet canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…