- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.701
günaydın kızlar
ne çok konuşulmuş haftasonu geçmişi okumaktan yazamadım.
dilekefem ikinize de geçmiş olsun inş çabuk atlatırsınız hastalığın her aşaması geçiyor da bi öksürük uzun sürüyor. bal zencefil zehtinyağı ve limondan bir macun yapabilirsin tabi öksürüğü anında kesmez ama ifrazatı söktürdüğü için daha kısa zamanda geçer. ben de yeni hastalıktan çıktım çok iyi geliyor.. bu arada maş oğluşun çok tatlı..
özcanan rana için çok duygulandım ne kadar hassas bir bebek kıyamam...
wavvs dildeki ve ağız içindeki yaralara bir çağ kaşığı kekiği çiğneyip o bölgede birkaç dk tutmak iyi geliyor.
songülcüm resimlerini ben de görmek isterdim ama göremedim , daha doğrusu resimlere nerden bakacağımı da bilmiyorm .
biberon 2013 ve Be-ni 2012 maş ne kadar zayıfmışsınız ya.. ,(kilo sıkıntım olmamasına rağmen ben de gece yemek yemeyenlerdenim çok rahatsız ediyor midemi)
masalece, haftasonu masalla karşılaşırız belki dedik kızımla parkta ama göremedik :)
fundacım sana da merhaba..
umarım kimseyi atlamamışımdır unuttuysam kusura bakmayın.
günaydın kızlar
dilekefem ikinize de geçmiş olsun inş çabuk atlatırsınız hastalığın her aşaması geçiyor da bi öksürük uzun sürüyor. bal zencefil zehtinyağı ve limondan bir macun yapabilirsin tabi öksürüğü anında kesmez ama ifrazatı söktürdüğü için daha kısa zamanda geçer. ben de yeni hastalıktan çıktım çok iyi geliyor.. bu arada maş oğluşun çok tatlı..
wavvs dildeki ve ağız içindeki yaralara bir çağ kaşığı kekiği çiğneyip o bölgede birkaç dk tutmak iyi geliyor.
songülcüm resimlerini ben de görmek isterdim ama göremedim , daha doğrusu resimlere nerden bakacağımı da bilmiyorm .
biberon 2013 ve Be-ni 2012 maş ne kadar zayıfmışsınız ya.. ,(kilo sıkıntım olmamasına rağmen ben de gece yemek yemeyenlerdenim çok rahatsız ediyor midemi)
masalece, haftasonu masalla karşılaşırız belki dedik kızımla parkta ama göremedik :)
Günaydın canim onerin için tsk ederim denedim ama maalesef hemen geçmiyor
Sanada geçmiş olsun cnm nasilsiniz prenses nasil
İns seninde herst gonlune gore olur zamnla esim saolsun unutmaz :)
Masal 9-10arasi uyuturum kendi uyuodu ama 1aydir kardesim vardi o ayagnda uyuttugu icin ben calisioken buara unuttu ayagimda uyutuom simdilik
dogdugu dogali kendi odasinda besiginde yatio ya 1yada2kez kalkar sutunu veririm aninda uyur 9a kadar uyur hicdaha gece uyanip oyuna falanoturmadi allha sukur yatmadan oncede 250cc devamsutu icnde biskuvili icio o tok tutuo uyandigindada sutu istmayla ugrasmiom uykusi acilmio boylece kendim yatmadan once biberonuna sut koyuom uyandginda veriom dpktorumzun tavsiyesi
Sicak alistirma ugrasma demisti uykusuda bolunmez demisti:)
6aylikken birakti emmeyi ama emerkwnde 1kez faln.kalkiodu masallhhhhh
aynen cnm insan daha hassas oluyor
cnm ben mustela'nın ürünlerini kullanıyorum
çok da memnunum
defnenin saçları hep yumuşacık
slm hatunlarr ben erken geldim..çünkiii tartıştık kocişimle hem odun gibi geliyo hedyeyi çiçeği geçtm bari sözlü olarak kutlar insan değil mi hem ben gündz mesaj yazdm o gelesye hazrlandm.....nese beyimz odun gibi geldi bnm de moralm bozuldu..o da morilim bozuldu diye kızdı....söylendi biraz ben de söylndim ağladm geçti yattu erkenden......gerçkten çok moralmm bozulduuuuu
cnm ben ona razydım kidedim ya hadi elin boş tamam dolu gelmesini beklemyodum zaten ama en azından bi sarılır insan değil mi..senin içinönemsiz olabilir ama eşin önem veriyosa rol yapmalı en azından diye düşünüyorum..moralm bozuluncada kızdı böyle tarhlere yıldönmlerine anneler günüymş sevgililer günüymş saçma sapan şeylere takılıp duruyon dedi sanki takıldğmdan bişey yapıyo...geçti yattı ...hadi ayy ne bilem fatmam been çok yoruldm gerçekten
eğer moralm bozulunca gönlümü alsaydı bi sarılsaydı kızmak yerine..canmm boşver bu saçma günleri deseydi tatlı dille ona da razydım...böle yaparak kendini haklı göstermeye çalışıyo sanırım ki genel de de başarır ben yanaşırım gönlünü alırım ama yetr diyorum artık ve kendimi tutmaya çalışyorumm
Yok cnm masalinda ust dis cikarken 8gun boyunca gece yarim saat arayla uyandi
binkez git gel git gel yaptim yanima yatak yapmamak icin direndim savastim.kendimle
oyuzden niet onemli diorum benim nietim hic almamak odasindan cikartmamakti basardim:)
Aman kutalama olayina gelince huyunu.biliosaniz bence kabullenmelisiniz
ustune giderek anca tartisma olur bosyere kisa da olsa ne gerek vRki bence
Misafiim vardi gittiker ortalgi toparladim derken gec oldu
dayanamdim bi bakayim dedim
iyi eceler kixlar
bu aradaaaa guldene kocasi.cicek yaptirmisssssss bakin.gulden nasilda basardi soylenirken:)
Bide adama kutuk odun tomruk falan diodu yani :)
Guldnnnn cok sevimdimmmm
Günaydın kızlar çok mutluyum. Dün akşam iş çıkışı kuaföre gittim, saçıma fön çektirdim.11 de eşim geldi ve bana sevgililer günu için hediye almış. Adam burada konuştuklarimizi duymuş gibi
kızlar ne çok takılmışsınız sevgililer gününe. eşiniz yanınızda ona güveniyorsunuz o kadar önemli mi hediye alması, kutlaması. şu ara eşimle ilgili bi problemim var ve inanın sevgililer günümü kutlamamasını kafama takmayı o kadar çok isterdim ki
Oooo kizlar baksaniza esleeiniz ole sabdiginiz gibi odun degulmis
masalla cok sevindim
Daim olsun insalla
İyi akşamlar kızlar biz saçları kestirdik erkek gibi olduk tüyler hep gitti bi de oğlum olsun diyesim var bu aralar
Gulden funda sizin adiniza cok sevindim kizlar
Sibel seninkini de öyle kabul etmen lazim sanirim degisecege benzemiyor, ins araniz duzelmistir..
Cnm eger bastan asla almicam die kuralin olsaydi
Super dadi daki gbi ne cocuklar var hic uyumayan
Uyku egitimi falan verilip uyku ogretilio
nilay in doktorunun dedigi gbi onlarin bioljik ritmleri var onlara uyum saglarsak
duzene uymayi sever bebekler hersey hep ayni saatte olmasini severler
sibel de demisti bikacgun agladi sonra alsti die obemli olan kararlilik
bebekler annenin sabredip sabredemiyceni anlar agladginda dayanamayip kucagina alirsan ertesi gun daha cok aglar ki cabuk pes etmen icin
senin kuralin yok esneksin benim kuralim var saatlerim var degismez
yani herkesin kendi fikri canim dedgim.gbi imrenirim ama yapmam bana gore dogru degil
ayrica ustune alinmamalisin sen tek degilsin sinucta yaninda yatiran
o söyleyen dr eminim ki çocukları yoktur asla yanıma amicam ne demek ayşegül sen masaldan zorluk cekmemissin böyle kolayca konuşuyorsun sende uykusuzluk cekseydin görürdüm seni ne.kuralin kalırdı ne başka.bişey
benim gibi bazı arkadaslarimiz sıkıntı cekiyiruz uykusuzluk cekiyoruz bu demek değil ki biz yanımızda yatırıyoruz kötü anneyiz aksine bebegimiz iyi olsun diye kendimizden uykumuzdan fedakarlik yapiyiruz annelik yeterki o uyusun ben uyumayim demektir her halükarda evladının iyiligini istemektir
sen öyle yapabilirsin bu senin tercihin kimse kimseyi bosu boşuna yargilamasin
evet cnm İstanbulda doktorum tavsiye etti bide cnm doktorun yönlendirdiği bi kaç hastayla karşılaştım orda genelde pozitif sonuç almışlar kısmetimde varsa bende pozitif sonuç alırım ben olmadı nisanda merkezi ararım cnm anlatırım durumu onlar beni yönlendirirler doktorun görüşmek isteyip istemediğiyle ilgili
Kizlar bugun bizimde bol aksiyonlu bigun oldu
Bugun eltimler geldi 2,5 yasinda oglu var kendilerinin disarda isi vardi cocuk kalsin dedim
Annesiz durmayan bi cocuk bide neyse baya oyalandik oyunlarla fàlan kandirdim kizlarla iyi vakit gecirdiler ama uc cocuk baya mesakkatli onu anladim bogazim aciyo bagira cagira oyun oynadik evin icinde hele saklambac oynarken nida cildiriyo( iyiki kirada degiliz kovulurduk o sese:)
Neyse asil simdi basliyo onlar gitti aksam yemeginden sonra kizlari banyoya attim bi taraftan utu yapiyorum oynadilar baya artik yikamaya gidicem bi ses koptu anneeee nida kaka yapiyo
kostum hemen neyse ki kuvet buyuk bi tarafta tam yeni yapmaya baslamis ben soklarda beyza bagiriyo nida buraya degil tuvalete yapilir diyehemen beyzayi cikardim oyuncaklari topladim suyun giderini actim falan nida saskin saskin anne diyo bitaraftan ama halinden de memnun:)
ayy baya bi hareketliydik yani hic böyle bi olay gelmemisti basima:)
bu gunlerde kaka sayimiz artti sanirim yeni dis geliyo:)
Banyoya girmeden önce kaka yaptigindan emin olun:)
oglumla ben
Insallah kizlar ya yarin bi ilk olucak bana :)
Wavs baska zaman yine denersin cnm biz buralàrdayiz allahin izniyle:)
Bende kactim kizlar size iyi muhabbetler hayirli geceler:)
Gulden yasmin reces beysal selnec ozcanan ( unuttugum varsa kusura bakmayin)
Calisan arkdslr gunaydin hepinize
Günaydın kızlar, ne çok geçmiş birikmiş. Herkes iyidir inşallah
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar
gulden esinin aldgi cicege bayildim adama bidr tomruk diodun
gorunce tepkin ne olsu cok meraktayim:)
Ysmin naptin yemege ciktinizmi tahmin etthin gbimiymis
ins guzel gecmistir
reces cok sevindim seninde esinin hediye almasina sana flort zamnlarini animsatmasina
sibel tartismanizi halletmenizde cok sevinmdm zaten basit biseydi bak esin adim atmis busefer o yemek teklifi
bencede ozur dileme anlaminda kullnmis bence esinin ustune gitmessen bazi huylarini kabullenirsen zamnla hersey senin istedgin gbi olcak
ozcanan gunaydin cnm rana esarplarimi kokluo demissin ayyy nekadr duygusal bi bebek kiyamam
demekki cok ozluo seni ben sadece 2gun calistigimda bile masalin harektleri degismisti ozluodu belliydi
günaydın kızlar
Günaydın herkeseee güzel bir hafta diliyorummm hepinize
canım benim hala geniz akıntım var sesim kısık ama çok şükür mina iyi, işte yine azılar geliyor hafif ishal gibi.. canım resimlere nssıl bakıyorsunuz ben efenin profile koyduğun resmi gördüm ama ikinizi göremedim...
beni atlamışsın hıh küstümmm
herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız ne kadar çok geçmiş birikmiş maşallah oku oku ancak bitirdimm...
güldenn reces çok sevindim eşlerinizin sizi yanıltmasına tomruk olmadıkları görülmüş oldu he he
sibel tatlım eşin yemekle özrünü dilemiş mutlu sonnn:)
bana gelince cuma eşimin isteği üzerine işyerine gittim ama felaket bir rüzgar vardı park yeri de uzaktı pişman oldum resmen kuzum tekrar hasta olcak diye. neyse eşimde farketmiş olcak ki hemen eve geçelim dedi bozuldum tabi yemek teklifi bekliyordum. eve gittik ki dışarısı eve gelmiş meğer.:)hediyede almış kocişm bayağı şaşırttı beni . seviyorum kocişimi ama kötü olan kısım ben bişey almamıştım...neyse evlilik yıldönümümüzde de o almamşıtı ödeştik:)
Aman bu azı lar zaten bitirdi bizi ne kadar zormus
Canım dün akşam ben buraya ekledim resimleri sonra sildim albüme koymadım senin için birdaha koyarım istersen
vayyy süpermiş ozaman şimdi senin eşine gıcık olucaz demmekki ben benim kini kabul etmiyom mecburen yaptı biliyorum şekerimm
kızlar bu arada herkese günaydın ama bana pek gün aymadı çünkü nil ateşlendi offff:
günaydın kızlar
güldencim çokk özürrrrr.. nil nasıl? nasıl geçti haftasonunuz?
canım nil hasta mı diş mi ya geçmiş olsunn...
günaydın kızlar
Geçmiş olsunn canim inşallah ateslenmez kuzummgünaydın cnm nasılsın?
günaydın cnm:
cnm hafta sonumuz iyidi ama nil hastalandı sanıyorum hem diş hemde buazı kuzumun çünkü öksürürken tahriş olmuşgibi geldi bana bakalım bugün gidicez doktor amcamıza ..
umarım ateşimiz fazla yükselmez..
olur canım :)) demekki resmi sildiğin için geçmişi okurken göremedim. hımm...
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?