- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.741
kızlar buarada haftasonum güzel geçti
eşimle sinemaya vs gittik(cuma akşam 11 de geldi şehir dışından bişey yapamamıştık)
buarada cumartesi dr a gittik.elimde ağrı vardı.tendomlarımda sorun varmış.bileklik verdi.1 ay kadar kullanacağım.bileklikle yazmak zor oluyor, ama napcan mecbuuuuurr
eczaneye ilaç almaya gittik.dönüşte adanada meşhur olan bir kebapçının izmirde de açıldığının tabelasını gördük. aa buraya da açılmış gördün mü dedim. gideriz bir gün dedi. tamam annenleri de alır gideriz dedim. o da her gittiğimiz yere annemleri götürmek zorunda değiliz biz kendimiz de gideriz dedi. şok geçirdim. eşimden hiç böyle bi cümle beklemiyordum.
eşim ciddi ciddi burayı takip ediyor galiba
iyiyiz canım ikimizde siz nasılsınız ?günaydın guldenim
geçmiş olsun nile bence dışarı çıktığı için değil disten çıkmıştır atesi arka dislerde daha çok zorlanıyorlar ins biran önce atlatsin prensesin
günaydın canım bak yeni bi tarif öğrendim dün vereyim çay bayrağının üçte birine pekmez köy yarım limon sık üstüne iki tutam karabiber ve biraz da su koy dik kafana bunu yapan kişi bir günde iyi oldum dedi Allah şifa versin
günaydın canım nasılsın mina nasıl
geçmiş olsun canım özlüyoruz tabi sen nasılsın
guldencim ayrıca çiçeğin çok güzel zorla morla almış ya adam boşver benimde zorla da olsa geldi cicegim
yasemincim çok sevindim yemek olayina hadi gözün aydın
cnm nil kucağımdaydı ve öylece kaldı ağzından su gelmeye başladı.
2 3 dakika sürdü
haraketsizdi yani ama çok korkunçtu gerçekten..
allahım banada kimseye yaşatmasın..
eşimle sinemaya vs gittik(cuma akşam 11 de geldi şehir dışından bişey yapamamıştık)
buarada cumartesi dr a gittik.elimde ağrı vardı.tendomlarımda sorun varmış.bileklik verdi.1 ay kadar kullanacağım.bileklikle yazmak zor oluyor, ama napcan mecbuuuuurr
eczaneye ilaç almaya gittik.dönüşte adanada meşhur olan bir kebapçının izmirde de açıldığının tabelasını gördük. aa buraya da açılmış gördün mü dedim. gideriz bir gün dedi. tamam annenleri de alır gideriz dedim. o da her gittiğimiz yere annemleri götürmek zorunda değiliz biz kendimiz de gideriz dedi. şok geçirdim. eşimden hiç böyle bi cümle beklemiyordum.
günaydın guldenim
geçmiş olsun nile bence dışarı çıktığı için değil disten çıkmıştır atesi arka dislerde daha çok zorlanıyorlar ins biran önce atlatsin prensesin
günaydın canım bak yeni bi tarif öğrendim dün vereyim çay bayrağının üçte birine pekmez köy yarım limon sık üstüne iki tutam karabiber ve biraz da su koy dik kafana bunu yapan kişi bir günde iyi oldum dedi Allah şifa versin
günaydın canım nasılsın mina nasıl
geçmiş olsun canım özlüyoruz tabi sen nasılsın
guldencim ayrıca çiçeğin çok güzel zorla morla almış ya adam boşver benimde zorla da olsa geldi cicegim
yasemincim çok sevindim yemek olayina hadi gözün aydın
günaydın kızlar nasılsınız geçmiş yapıyorum bitiremiyorum bi türlü:=))bitirip gelcemm:))
mina canim senin icin ekledimmm resimleri ..
ziyaretçilerden biri de eşin olmasın fundacım :)) bana hep şey olur
bir şeyden olumsuz bahsedersem sık sık o aralar sanki aksiymiş gibi olaylar cereyan eder..
amin cnm hepimizin evliliğiniohhh ohh çok sevindim cnm inşallah hep böyle devam etsin cnm allahım bozmasın..
allahım nazarlardan korusun..
ne guzel canim senin adina cok sevindim seni Boyle mutlu gormek cok hos
Belki ankara görüştük senle hehe:)canım çok teşekkürler siman çok tnıdık geldi yaaa..
Teşekkür ederim canim sağol:)ben de ne zaman iyi desem nazarım değer kötüye gider
amin cnm hepimizin evliliğini
teşekkür ederim cnm
anne oğul ne kadar tatlı görünüyorsunuz siz öyle
buarada katreinur cnm inşallah sıkıntılı durumun geçer cnm
senin msjını görünce içim cız etti
kendimden utandım resmen
canım arkadaşım allah bir an önce feraha erdirir sizi
ohh bitti sonunda amma kaynatmışsınız be ya:)))
nilayyy beni unutmuşsun(((
fundacm eşinde ciddi gelişme var o zaman ohh ne güzel sevndm senin adına..ama bizde de ben senin gibiyim sanırım kv evdeyken onu bırakıp gitmek içime sinmiyodu hiç eşimde oralı olmuyodu pek..kv gelmek istemez bizimle ayak b ağı olnmayım size der...saolsun gerçekten çok dülşünceli bir kv varç..allaha şükürr:))))
yasemnn haftasonu çok merak etmiştm ii olmuş sevndim senin adına...
güldennn bu arada tomruk koca tek benm ki kaldı sanıorım:)))ayy adam almış bi de zorla aldı diyosun sende kızım haticeye değil neticeye bakmak lazım değil mi....
dilekcimm ben de diyetteym çok sıkı bişey değil gerçi ama yine de işe yaradı geçemn hafta başladım vee bugün itibariyle 1,3 kg gitmiş durumda hedefim 2 kilo daha vermek:)))9veee gıcık oluyorum şu yiyip de almayanlara......resmini de görnüş oldum ben de sevndim:)çok tatlısınız öle fazlan durmuyo aslında ama insan kendisi bilir tabii kendini....
fatmacmm üzme canını ortamı gerdim diye falan yani nasrettn hoca diyo ya beni eşşekten düşen anlar diye o yüzden ayşegüle de darılma ben birazck verrdm sanırım uyku eğitimi ama daha çok ağlasa dayanamazdım ....bi de yanında yatması çok problem değil bence sonsuza kadar değil ya sen razıysan çocuk mutluysa sorun yok diye düşünüyorum
ayşegülllcmmm sanki biyere gidiyo gibi konuşmussun yapma ne olurr.....herkes fikrini söylüyo senin gibi..ama yazı dili insan çpk doğru ifade edemeyebiliyo ..gitmeeee neree oluuurrrrrrrr
songül abala ben de görmedm seni......
günaydın kızlar nasılsınız geçmiş yapıyorum bitiremiyorum bi türlü:=))bitirip gelcemm:))
Ya canim sende bi fikir ayriligi oldu aramizda diye bidaha gelmiycekmisin buraya ayrica kizlarda dahil kimse sana karsi bi tavir almadi evet uyku konusunda farkli dusunuyoruz bu boyle degismiycenide anladik bunu kabul edip artik onumuze bakmamiz lazim benim icin kapandi konu ama nasil evliliktede tartisma kavga oluyo sonra barisilip normale donuluyo simdide oyle dusunmek lazim biz hala arkadasiz benim acimdan degisen bisey yok.
Bende eren uyurken yemek yapayim bugun okul var yine 4te basliyo bu donem arada hafta icinede koymuslar ders hic iyi olmuyo ama napalim zaten sinavlarda aciklanmadi hala heralde sorun oldu hic boyle yapmazlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?