2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohhh ohh çok sevindim cnm inşallah hep böyle devam etsin cnm allahım bozmasın..
allahım nazarlardan korusun..

iyiyiz canım ikimizde siz nasılsınız ?

ziyaretçilerden biri de eşin olmasın fundacım :)) bana hep şey olur
bir şeyden olumsuz bahsedersem sık sık o aralar sanki aksiymiş gibi olaylar cereyan eder..

sagol canim ben bu tarifi limonsuz denedim birde limonla deneyim belki ise yarar

mina canim senin icin ekledimmm resimleri ..

Eklentiler

• $DSC_3614.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSC_3721.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC_3746.webp
    7 KB · Görüntüleme: 34

ne guzel canim senin adina cok sevindim seni Boyle mutlu gormek cok hos

ziyaretçilerden biri de eşin olmasın fundacım :)) bana hep şey olur
bir şeyden olumsuz bahsedersem sık sık o aralar sanki aksiymiş gibi olaylar cereyan eder..

ben de ne zaman iyi desem nazarım değer kötüye gider

ohhh ohh çok sevindim cnm inşallah hep böyle devam etsin cnm allahım bozmasın..
allahım nazarlardan korusun..
amin cnm hepimizin evliliğini
ne guzel canim senin adina cok sevindim seni Boyle mutlu gormek cok hos

teşekkür ederim cnm
anne oğul ne kadar tatlı görünüyorsunuz siz öyle

buarada katreinur cnm inşallah sıkıntılı durumun geçer cnm
senin msjını görünce içim cız etti
kendimden utandım resmen
canım arkadaşım allah bir an önce feraha erdirir sizi

ohh bitti sonunda amma kaynatmışsınız be ya:)))

nilayyy beni unutmuşsun(((
fundacm eşinde ciddi gelişme var o zaman ohh ne güzel sevndm senin adına..ama bizde de ben senin gibiyim sanırım kv evdeyken onu bırakıp gitmek içime sinmiyodu hiç eşimde oralı olmuyodu pek..kv gelmek istemez bizimle ayak b ağı olnmayım size der...saolsun gerçekten çok dülşünceli bir kv varç..allaha şükürr:))))

yasemnn haftasonu çok merak etmiştm ii olmuş sevndim senin adına...

güldennn bu arada tomruk koca tek benm ki kaldı sanıorım:)))ayy adam almış bi de zorla aldı diyosun sende kızım haticeye değil neticeye bakmak lazım değil mi....

dilekcimm ben de diyetteym çok sıkı bişey değil gerçi ama yine de işe yaradı geçemn hafta başladım vee bugün itibariyle 1,3 kg gitmiş durumda hedefim 2 kilo daha vermek:)))9veee gıcık oluyorum şu yiyip de almayanlara......resmini de görnüş oldum ben de sevndim:)çok tatlısınız öle fazlan durmuyo aslında ama insan kendisi bilir tabii kendini....

fatmacmm üzme canını ortamı gerdim diye falan yani nasrettn hoca diyo ya beni eşşekten düşen anlar diye o yüzden ayşegüle de darılma ben birazck verrdm sanırım uyku eğitimi ama daha çok ağlasa dayanamazdım ....bi de yanında yatması çok problem değil bence sonsuza kadar değil ya sen razıysan çocuk mutluysa sorun yok diye düşünüyorum

ayşegülllcmmm sanki biyere gidiyo gibi konuşmussun yapma ne olurr.....herkes fikrini söylüyo senin gibi..ama yazı dili insan çpk doğru ifade edemeyebiliyo ..gitmeeee neree oluuurrrrrrrr

songül abala ben de görmedm seni......

nuryacm sen yazmşsın dün ben çıkmştım iyiyz canm hayat devam ediyo..ders çalışmaları sıklaştrdım biraz yani sıklaştrmaya çalıştım biraz....adım adım yaklaşıyoruz sınava((

Tel.den yazdigim icin cok alinti yapamiyorum uzun olunca yazilmiyo ama seni okuyunca hemen yazmak istedim esinde buyuk gelisme var bence ya cok sevindim canim ins. yavas yavas boyle devam eder. altin almasida cok guzelmis ya cok hosuma gitti bende laf arasinda esime citlatayim hediye almak isterse altin alabilir diye gecmis olsun bu arada canim ins. ciddi bisey degildir ben sana cuma gunu dicektim hafta sonu temizlik yapma diye belkide ondan olmustur fazla yoruyon kendini.

Ya canim sende bi fikir ayriligi oldu aramizda diye bidaha gelmiycekmisin buraya ayrica kizlarda dahil kimse sana karsi bi tavir almadi evet uyku konusunda farkli dusunuyoruz bu boyle degismiycenide anladik bunu kabul edip artik onumuze bakmamiz lazim benim icin kapandi konu ama nasil evliliktede tartisma kavga oluyo sonra barisilip normale donuluyo simdide oyle dusunmek lazim biz hala arkadasiz benim acimdan degisen bisey yok.

canım çok teşekkürler siman çok tnıdık geldi yaaa..
Belki ankara görüştük senle hehe:)

Teşekkür ederim canim sağol:)

Aynen canim gece gece yiyorlar ama kilo almıyorlar keşke bende öyle olsam
Benimde bi 5 kilom daha var sonra kendimi mutlu hissedecegim canim tebrik ederim seni iyi kilo vermişsin bir haftada

Bende eren uyurken yemek yapayim bugun okul var yine 4te basliyo bu donem arada hafta icinede koymuslar ders hic iyi olmuyo ama napalim zaten sinavlarda aciklanmadi hala heralde sorun oldu hic boyle yapmazlardi.

günaydın kızlar nasılsınız geçmiş yapıyorum bitiremiyorum bi türlü:=))bitirip gelcemm:))

hoşgeldin cnm ama aldı işte zorla bi çiçek..

ayşegül kızgınlıkla öyle bi karar verdi bence gelecektir mutlaka.
sonuçta herkes fikrini söylemiş bende yazdım ama olay nbana patladı.
duyuyomusun ayşegülllllll:

keşke bbizimkilerde masal gibi
olaydı hehe:

masal bebek sen en iyisi biraz yaramazlık yap anne bizi anlasın
:):):)

ayşegül takılıyorum ..

Bende eren uyurken yemek yapayim bugun okul var yine 4te basliyo bu donem arada hafta icinede koymuslar ders hic iyi olmuyo ama napalim zaten sinavlarda aciklanmadi hala heralde sorun oldu hic boyle yapmazlardi.

insan merak ediyo dimi..
hayırlısı hakkında..

cnm eşinle ilgili sıkıntın varmış sanırım çok üzüldüm rabbim kimseye ev huzursuzluğu yaşatmasın inş. evinin huzuru için günlük 100 tane 'Allahümme ya vedüd' çek tatlım inanır mısın bilmem ama. ben hergün okumaya çalışıyorum huzurumuz daim olsun diye.eminim Rabbim huzura kavuşturacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…