- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.721
günaydın cnm nasılsın?
günaydın cnm:
cnm hafta sonumuz iyidi ama nil hastalandı sanıyorum hem diş hemde buazı kuzumun çünkü öksürürken tahriş olmuşgibi geldi bana bakalım bugün gidicez doktor amcamıza ..
umarım ateşimiz fazla yükselmez..
günaydın cnm nasılsın?
günaydın cnm:
cnm hafta sonumuz iyidi ama nil hastalandı sanıyorum hem diş hemde buazı kuzumun çünkü öksürürken tahriş olmuşgibi geldi bana bakalım bugün gidicez doktor amcamıza ..
Geçmiş olsunn canim inşallah ateslenmez kuzumm
Ondan evet canimm
Gunaydin fistikllarrr
calidan annelerimiz ozleniyorsunuz hafta sonuuu
Cnm ins atesi yukselmez sen zaten.gerekeni yaparsin bakicinizda dikkatli olurr ins gun icinde
Aaa uzuldum.cnm ya gecmis olsin
Cnm bizde dun parka ciktikaklimdan gecirdim seni:) hatta esime soyledim burda otururdgunuzu
aaa neguzel yasit bir arkadasi olur dedi
sağol cnm akşam 37 buçuğu gördüm hemen müdale ettim tabi önce dolwen sonra koonpleks sonra düştü ama sanıyorum yine inatçı bi ateşle karşı karşıyayız..
sizde özleniyorsunuz efemmm
sağol cnm umarım sorunsuz atlatırız nediyeyim onu sürekli arıyorum tenbih ediyorum.
ama aklım hep evde şuanda..
offf çalışmak ne zor yaa
sağol tatlım..
2 gün parka gittik böyle olduk ben artık nili bi fanusa koyucam en iyisi..
sağol cnm akşam 37 buçuğu gördüm hemen müdale ettim tabi önce dolwen sonra koonpleks sonra düştü ama sanıyorum yine inatçı bi ateşle karşı karşıyayız..
sağol cnm umarım sorunsuz atlatırız nediyeyim onu sürekli arıyorum tenbih ediyorum.
offf çalışmak ne zor yaa
sağol tatlım..
öyle düşünme kız zaten kocişlerin çoğu mecburiyetten yapıo dırdır çekmemek için:)vayyy süpermiş ozaman şimdi senin eşine gıcık olucaz demmekki ben benim kini kabul etmiyom mecburen yaptı biliyorum şekerimm
kızlar bu arada herkese günaydın ama bana pek gün aymadı çünkü nil ateşlendi offff:
yok tatlım ben dışarda değilde evde yemeği daha çok severim kapalı olduğum için ev daha rahat oluo tabi yemekler dışardan gelcek:) eşim bunu bildiği için öyle yapmış ama ne yalan söyliim hediye beklemiyordum şaşırdım:) olsun seninki de almış damlardan incelik ancak bu kadar şekerim...kusura bakma canım kocaman günaydınnasılsın bebişin nasıl?
sahi yemek değil hediye gelmiş.. :)
eşimde haftasonu benim yanımda bana hediye aldı :) bi de sen bana hediye almadın diyo sanki kendi planlı gelmiş de
günaydın tatlılm özeniyorum bende geceki kaynatmalarınıza... nasılsın bakim kuzular nasıllarGunaydin fistikllarrr
öyle düşünme güldenim şu ara nerdeyse tüm çocuklar hasta atlatıcak inş. sorunsuz. bak bizim hala geniz akıntımız devam edio ve öksürük yapıo malesef...sağol cnm akşam 37 buçuğu gördüm hemen müdale ettim tabi önce dolwen sonra koonpleks sonra düştü ama sanıyorum yine inatçı bi ateşle karşı karşıyayız..
offf çalışmak ne zor yaa
sağol tatlım..
günaydın tatlım özlendin tabi ki. geçmiş olsun buarada...günaydın kızlar beni özledinizmii??? giremedim yoğunluktan kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi varmı özet geçebilecek :)
Erdem paşa iyi çok şükür burnumuz akıyor öksürüyoruz ama çok şükür iyiyiz iyiye gidiyor Allaha şükür
Aa cuma ben kapalimi.diye sormustum kapalimiydi
canım bünyelerinin bi miktar soğuğa da mikroba da ihtiyacı da var napaılm dediğin gibi fanusta yaşamıyacaklar ya :)
alışacaklar zamanla sıkma canını...
günaydın kızlar beni özledinizmii??? giremedim yoğunluktan kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi varmı özet geçebilecek :)
Erdem paşa iyi çok şükür burnumuz akıyor öksürüyoruz ama çok şükür iyiyiz iyiye gidiyor Allaha şükür
Uyku egitimi hakkinda gulden de yazdigi icin son bisey soylemek istiyorum fazlasiyla uzadi bu konu yanlis anlasildi
ama bildgim son bisey soylemek istiyorum 3yasindan degil 6ayliktan itibaren baslanio ve nekadr kucukken baslanirsa
aglama krizi olmuo
hatta haberlerde cikti universitede hastaneleronde bolum acilmistir die
yani ucretsiz ki ayrica kisinin ruh halini sagligini etkikicek kadr ciddi uykusuzluktan bahsediliosa
ucrette karsilanmali bebek ve annenin sagligi icin
masal hic aglamadgi icin uygulayabildim belkide aglasa bende persisan etmezdim bebegimi
ben aglatin bosverin cocuk catlasin aglamaktan demedimki
agliosa cok ciddi ozman uygulamaya hazir degildir bisure ara verilir pskoljikmen etkilwnmemli
daha sefkate ihtiyaci var demekki
Babannemlerde biz hic ayakta sallamdik tarlada islerimiz vardi ilk aglardi sonra alisio derdi
siz ustune dustugunuz icin bebek dogustan sizi elinde oynatio derdi
yani anlama yasi 3die bisey yok dogustan seziolar hissediolar anneyi cozumleyebilio
neyaprsa napcagini anlayabilio
ben kendi fikrimi soyledim kimseyi suclamadim herkes istedgini uygular bebegine
buna kimse karisamazki ben nie karisayim yanlis anlasildi
kendinize iyi bakin sizi hep takip edecegim bebekleriniz koklayin yerime
öyle düşünme kız zaten kocişlerin çoğu mecburiyetten yapıo dırdır çekmemek için:)
kuzum da bi an önce atlatır inş.
yok tatlım ben dışarda değilde evde yemeği daha çok severim kapalı olduğum için ev daha rahat oluo tabi yemekler dışardan gelcek:) eşim bunu bildiği için öyle yapmış ama ne yalan söyliim hediye beklemiyordum şaşırdım:) olsun seninki de almış damlardan incelik ancak bu kadar şekerim...
günaydın tatlılm özeniyorum bende geceki kaynatmalarınıza... nasılsın bakim kuzular nasıllar
öyle düşünme güldenim şu ara nerdeyse tüm çocuklar hasta atlatıcak inş. sorunsuz. bak bizim hala geniz akıntımız devam edio ve öksürük yapıo malesef...
günaydın tatlım özlendin tabi ki. geçmiş olsun buarada...
öyle düşünme kız zaten kocişlerin çoğu mecburiyetten yapıo dırdır çekmemek için:)
kuzum da bi an önce atlatır inş.
yok tatlım ben dışarda değilde evde yemeği daha çok severim kapalı olduğum için ev daha rahat oluo tabi yemekler dışardan gelcek:) eşim bunu bildiği için öyle yapmış ama ne yalan söyliim hediye beklemiyordum şaşırdım:) olsun seninki de almış damlardan incelik ancak bu kadar şekerim...
günaydın tatlılm özeniyorum bende geceki kaynatmalarınıza... nasılsın bakim kuzular nasıllar
öyle düşünme güldenim şu ara nerdeyse tüm çocuklar hasta atlatıcak inş. sorunsuz. bak bizim hala geniz akıntımız devam edio ve öksürük yapıo malesef...
günaydın tatlım özlendin tabi ki. geçmiş olsun buarada...
anlamadım cnm.
ay nebileyim cnm ya ama korkuyorum havale sanıyorum beni daha çok korkuutuyo
geçmiş olsun cmnm özleniyosun haberin olsun..
cnm kimse sen fikrini söyledin diye bişey demiyo zaten
amane bebekkler eskisi gibi nede zaman eski zaman eskiden annem beni nerede yatırırsa kalıyomuşum şimdi öyle değilki
ayrıca ben senin tavrına yorumda yapmadım bende kendi fikrimi yazdım sende sizi takip edicem kendinize iyi bakıyn yazıyosun yani bana patlamışmı oldun sen şimdi
herkesin kendi kararı saygı duyarım ama ..
anlamadığım bende nillle yaşadıklarımı yadım
ayrıca uyku eğitimi 3 yaş değil ama bana göre öyle dedim bende
yani bebek var bebek var
aslında hepimiz aynı şeyden konuşuyoruz ama herkes kendini başka türlü ifade ediyo ..
yok yok benimki tamamen
zorunluluktan cnm ben biliyorum..
canım bi ara minanın da 5 gün bounca ateşi 38.5 altına düşmedi seni çok iyi anlıyorum insan havaleden korkuyor...
cnm nil havale geçirdide benim en büyük korkum o belki okumuşsundur ama ..
offf allahım korusun..
ay ne güzel cnm benimherkese günaydın kızlarrr... nasılsınız ne kadar çok geçmiş birikmiş maşallah oku oku ancak bitirdimm...
güldenn reces çok sevindim eşlerinizin sizi yanıltmasına tomruk olmadıkları görülmüş oldu he he
sibel tatlım eşin yemekle özrünü dilemiş mutlu sonnn:)
bana gelince cuma eşimin isteği üzerine işyerine gittim ama felaket bir rüzgar vardı park yeri de uzaktı pişman oldum resmen kuzum tekrar hasta olcak diye. neyse eşimde farketmiş olcak ki hemen eve geçelim dedi bozuldum tabi yemek teklifi bekliyordum. eve gittik ki dışarısı eve gelmiş meğer.:)hediyede almış kocişm bayağı şaşırttı beni . seviyorum kocişimi ama kötü olan kısım ben bişey almamıştım...neyse evlilik yıldönümümüzde de o almamşıtı ödeştik:)
günaydın cnm, çok geçmiş olsuncnm bizim bi doktor arkadaşımız var 3 tane çocuğu var 3. çocuk bana bütün ezberimi bozdurdu diyo ben bütün hastalarıma asla çocuğu ayaklarda sallamayın derken onu sallıyarak uyutuyoruz diyo bu birazda çocukla alakalı büyüyünce kural koya bilirsin ama bence bebek kuraldan anlamaz uykuda dahil..
bende ayıracam ama yaza yanımda yatırıyorum mecburen kıyamıyorumçünkü şuanda ama nil emmemesine rağmen gecede 6 7 defa uyanıyodu ne yapa bilirmki ben hergece çekilmez bu oyüzden ..
bende kıremlerde mustela şanpuanda sebamet kullanıyorum..
fundam bu arada çoksevindim hediyeye ama özeldeğilse ne olduğunu merak etttimmm:
cnm sen dediğimizi uygula bozulduğunda asla yaklaşma bırak hatalıysa o yaklaşsın sana..
evet şekerim çiçek almış ama benim istediğim bu değilki biliytorum içinden gelerek almıyo çünkü neyse..
cnm inşallah en kısa zamanda sorunları çözersiniz güzel hhaberlerinizi bekliyorum..
mecburiyerten aldı şekerim ama olsun ne yapalım bunada şükür zamanla yontulacaklar hehehe:)
maşallah rannama..
sağol cnm...
süper dadı eğetimi 3 yaşından sonra veriyo yanlız hep.
bende çok beğeniyorum ama bence çocuk anladığı zaman uyku eğitimi olmalı benim düşüncemde bu
kızlar yanlış anlamayın niyetim bu konuyu uzatmak değil bende fikrimi yazayım dedim..
ayyy ayy o uykusuzluğu bide bana sorun her sabah 6da işe gelen biri olarak bide..
cnm merhaba allahım hakkında hyırlısını versin inşallah sende alırsın bebeğini en kısa zamanda kucağına ve bizimle burda paylaşırsın
yanlız için rahat olsun benim doktorumda oraya gönderiyo hastalarını ve bugüne kadar bütün gidenlerin hepsi olumlu
yazmak istedim
hayırlı haberlerini bekliyorum..
ayyy bana 2 zor geliyo bide 3 eminim çok zordur cnm..
maşallah size allhım nazarlardan korusun..
günaydın cnm hayırlısıyla git gel inşallahhh:
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl?
günaydın özcenanım farkındamısın hiç konuşamıyoz artık cnm..
günaydın cnm ay çok sağol sevindim ama isteyerek almadığını biliyorumya havalara uçmadım yani
ana o özürünü diledi o ayrı:):)
atladın atladın beni beni
ama ben atlamam seni gğünaydın cnmmm:
günaydın cnmm:
ay kızlar oku oku anca geldim ne yaptınız öyle ya maşallah size hep böyle olsun..
günaydın cnm üstüme alınıp bizde sizleri özlüyoruz diyorumGunaydin fistikllarrr
çooooook özledik cnmgünaydın kızlar beni özledinizmii??? giremedim yoğunluktan kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi varmı özet geçebilecek :)
günaydın guldenimgünaydın cnm nasılsın?
günaydın cnm:
günaydın canım bak yeni bi tarif öğrendim dün vereyim çay bayrağının üçte birine pekmez köy yarım limon sık üstüne iki tutam karabiber ve biraz da su koy dik kafana bunu yapan kişi bir günde iyi oldum dedi Allah şifa versinGünaydınnn canimm hosgeldin..
günaydın canım nasılsın mina nasılcanım günaydın :)
geçmiş olsun canım özlüyoruz tabi sen nasılsıngünaydın kızlar beni özledinizmii??? giremedim yoğunluktan kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi varmı özet geçebilecek :)
canım çok geçmiş olsun bilmiyordum Allah korusun hepimizin bebişini... ben hep havale geçirme durumunda anlayamamaktan korkarım sen nasıl fark etmiştin havale geçirdiğini?
ay ne güzel cnm benim
bende hediye almamıştım,sadece saçıma fön çektirip biraz süslenmiştim
ben de evlilik yıldönümü ve yılbaşında almıştım, o bana almamıştı
günaydın cnm, çok geçmiş olsun
özel değil cnm büyük altın almış(genelde altın alır beğenmezsen bozdur istediğini al diye, ama ben hiç bozdurmam o ayrı)
defne dün gece çok huzursuzdu. ne kendi uyudu ne de beni uyuttu
dişi ağrıyor sanırım çünkü eli hep ağzında
günaydın cnm üstüme alınıp bizde sizleri özlüyoruz diyorum
buarada arkadaşınla olan olay için sen hiç suçlu,hatalı değilsin
bana da dense ben de kızarım.ben eşimin eleştirisine bile dayanamıyorum
densizlik etmiş resmen
çooooook özledik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?