2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ins atesi yukselmez sen zaten.gerekeni yaparsin bakicinizda dikkatli olurr ins gun icinde

Aaa uzuldum.cnm ya gecmis olsin

Geçmiş olsunn canim inşallah ateslenmez kuzumm

Ondan evet canimm

sağol cnm akşam 37 buçuğu gördüm hemen müdale ettim tabi önce dolwen sonra koonpleks sonra düştü ama sanıyorum yine inatçı bi ateşle karşı karşıyayız..

Gunaydin fistikllarrr
calidan annelerimiz ozleniyorsunuz hafta sonuuu

sizde özleniyorsunuz efemmm

Cnm ins atesi yukselmez sen zaten.gerekeni yaparsin bakicinizda dikkatli olurr ins gun icinde

sağol cnm umarım sorunsuz atlatırız nediyeyim onu sürekli arıyorum tenbih ediyorum.
ama aklım hep evde şuanda..

offf çalışmak ne zor yaa

Aaa uzuldum.cnm ya gecmis olsin

sağol tatlım..
2 gün parka gittik böyle olduk ben artık nili bi fanusa koyucam en iyisi..

Aa cuma ben kapalimi.diye sormustum kapalimiydi

canım bünyelerinin bi miktar soğuğa da mikroba da ihtiyacı da var napaılm dediğin gibi fanusta yaşamıyacaklar ya :)
alışacaklar zamanla sıkma canını...

günaydın kızlar beni özledinizmii??? giremedim yoğunluktan kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi varmı özet geçebilecek :)
Erdem paşa iyi çok şükür burnumuz akıyor öksürüyoruz ama çok şükür iyiyiz iyiye gidiyor Allaha şükür

Uyku egitimi hakkinda gulden de yazdigi icin son bisey soylemek istiyorum fazlasiyla uzadi bu konu yanlis anlasildi
ama bildgim son bisey soylemek istiyorum 3yasindan degil 6ayliktan itibaren baslanio ve nekadr kucukken baslanirsa
aglama krizi olmuo
hatta haberlerde cikti universitede hastaneleronde bolum acilmistir die
yani ucretsiz ki ayrica kisinin ruh halini sagligini etkikicek kadr ciddi uykusuzluktan bahsediliosa
ucrette karsilanmali bebek ve annenin sagligi icin
masal hic aglamadgi icin uygulayabildim belkide aglasa bende persisan etmezdim bebegimi
ben aglatin bosverin cocuk catlasin aglamaktan demedimki
agliosa cok ciddi ozman uygulamaya hazir degildir bisure ara verilir pskoljikmen etkilwnmemli
daha sefkate ihtiyaci var demekki
Babannemlerde biz hic ayakta sallamdik tarlada islerimiz vardi ilk aglardi sonra alisio derdi
siz ustune dustugunuz icin bebek dogustan sizi elinde oynatio derdi
yani anlama yasi 3die bisey yok dogustan seziolar hissediolar anneyi cozumleyebilio
neyaprsa napcagini anlayabilio

ben kendi fikrimi soyledim kimseyi suclamadim herkes istedgini uygular bebegine
buna kimse karisamazki ben nie karisayim yanlis anlasildi
kendinize iyi bakin sizi hep takip edecegim bebekleriniz koklayin yerime

öyle düşünme kız zaten kocişlerin çoğu mecburiyetten yapıo dırdır çekmemek için:)
kuzum da bi an önce atlatır inş.
yok tatlım ben dışarda değilde evde yemeği daha çok severim kapalı olduğum için ev daha rahat oluo tabi yemekler dışardan gelcek:) eşim bunu bildiği için öyle yapmış ama ne yalan söyliim hediye beklemiyordum şaşırdım:) olsun seninki de almış damlardan incelik ancak bu kadar şekerim...

Gunaydin fistikllarrr
günaydın tatlılm özeniyorum bende geceki kaynatmalarınıza... nasılsın bakim kuzular nasıllar

öyle düşünme güldenim şu ara nerdeyse tüm çocuklar hasta atlatıcak inş. sorunsuz. bak bizim hala geniz akıntımız devam edio ve öksürük yapıo malesef...

günaydın tatlım özlendin tabi ki. geçmiş olsun buarada...

Aa cuma ben kapalimi.diye sormustum kapalimiydi

anlamadım cnm.

canım bünyelerinin bi miktar soğuğa da mikroba da ihtiyacı da var napaılm dediğin gibi fanusta yaşamıyacaklar ya :)
alışacaklar zamanla sıkma canını...

ay nebileyim cnm ya ama korkuyorum havale sanıyorum beni daha çok korkuutuyo

geçmiş olsun cmnm özleniyosun haberin olsun..

cnm kimse sen fikrini söyledin diye bişey demiyo zaten
amane bebekkler eskisi gibi nede zaman eski zaman eskiden annem beni nerede yatırırsa kalıyomuşum şimdi öyle değilki
ayrıca ben senin tavrına yorumda yapmadım bende kendi fikrimi yazdım sende sizi takip edicem kendinize iyi bakıyn yazıyosun yani bana patlamışmı oldun sen şimdi
herkesin kendi kararı saygı duyarım ama ..
anlamadığım bende nillle yaşadıklarımı yadım
ayrıca uyku eğitimi 3 yaş değil ama bana göre öyle dedim bende
yani bebek var bebek var
aslında hepimiz aynı şeyden konuşuyoruz ama herkes kendini başka türlü ifade ediyo ..

yok yok benimki tamamen
zorunluluktan cnm ben biliyorum..

canım eşimin hakkını yiyemem ya odun denen kategoriden olmadı hiç, düşüncelidir çok ama bana tek başın hediye alamaz hep benim beğendiğimi alır beğenmem diye çekiniyo sanırsam :)

canım bi ara minanın da 5 gün bounca ateşi 38.5 altına düşmedi seni çok iyi anlıyorum insan havaleden korkuyor...

ay ne güzel cnm benim
bende hediye almamıştım,sadece saçıma fön çektirip biraz süslenmiştim
ben de evlilik yıldönümü ve yılbaşında almıştım, o bana almamıştı

günaydın cnm, çok geçmiş olsun
özel değil cnm büyük altın almış(genelde altın alır beğenmezsen bozdur istediğini al diye, ama ben hiç bozdurmam o ayrı)
defne dün gece çok huzursuzdu. ne kendi uyudu ne de beni uyuttu
dişi ağrıyor sanırım çünkü eli hep ağzında
Gunaydin fistikllarrr
günaydın cnm üstüme alınıp bizde sizleri özlüyoruz diyorum
buarada arkadaşınla olan olay için sen hiç suçlu,hatalı değilsin
bana da dense ben de kızarım.ben eşimin eleştirisine bile dayanamıyorum
densizlik etmiş resmen

çooooook özledik cnm

günaydın guldenim
geçmiş olsun nile bence dışarı çıktığı için değil disten çıkmıştır atesi arka dislerde daha çok zorlanıyorlar ins biran önce atlatsin prensesin
Günaydınnn canimm hosgeldin..
günaydın canım bak yeni bi tarif öğrendim dün vereyim çay bayrağının üçte birine pekmez köy yarım limon sık üstüne iki tutam karabiber ve biraz da su koy dik kafana bunu yapan kişi bir günde iyi oldum dedi Allah şifa versin
canım günaydın :)
günaydın canım nasılsın mina nasıl
geçmiş olsun canım özlüyoruz tabi sen nasılsın

guldencim ayrıca çiçeğin çok güzel zorla morla almış ya adam boşver benimde zorla da olsa geldi cicegim

yasemincim çok sevindim yemek olayina hadi gözün aydın

canım çok geçmiş olsun bilmiyordum Allah korusun hepimizin bebişini... ben hep havale geçirme durumunda anlayamamaktan korkarım sen nasıl fark etmiştin havale geçirdiğini?

cnm nil kucağımdaydı ve öylece kaldı ağzından su gelmeye başladı.
2 3 dakika sürdü
haraketsizdi yani ama çok korkunçtu gerçekten..
allahım banada kimseye yaşatmasın..

kızlar buarada haftasonum güzel geçti
eşimle sinemaya vs gittik(cuma akşam 11 de geldi şehir dışından bişey yapamamıştık)
buarada cumartesi dr a gittik.elimde ağrı vardı.tendomlarımda sorun varmış.bileklik verdi.1 ay kadar kullanacağım.bileklikle yazmak zor oluyor, ama napcan mecbuuuuurr
eczaneye ilaç almaya gittik.dönüşte adanada meşhur olan bir kebapçının izmirde de açıldığının tabelasını gördük. aa buraya da açılmış gördün mü dedim. gideriz bir gün dedi. tamam annenleri de alır gideriz dedim. o da her gittiğimiz yere annemleri götürmek zorunda değiliz biz kendimiz de gideriz dedi. şok geçirdim. eşimden hiç böyle bi cümle beklemiyordum.
eşim ciddi ciddi burayı takip ediyor galiba

olsun daha iyi fundacım sonuçta
istediğini alırsın yada zor gününde bozdurursun..
nurayım

sağol
evet biraz zor geldi çiçekler ama ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…