2012 kasım bebekleri büyüyor..

haha mart ayında bızım günlük guneslıktı resmen
sansss ıste sızın

belkı gıtmısımdır oraya
bereketlısın ıste canım
ama bıraz zor olmustur gercekten yazın sıcağında yağmur yağ
naptın bugun eltılerınle nasıl gectı kac eltın var bu arada gorumce varmı
neguzel kp arkandan guzel konusmus

masallah meryeme sen bısey yemıyo dıyosun ama kılosu cok ıyı masallah boğum boğum heryerı o resımde kac ayllıktı
sende tatlısın sekerım

o resimde 9 aylıktı...sarı yelekli olan en yeni resim:))benm için de teşekkür ederm canmm..ya bu arada senin ismin neydiben kaçırmışım sanırım

:) seninki beklenilesi bir hava en azindan kis gunu kar yine iyiymistir yagmurdan heryer bembeyaz:)
Bizimki resmen gök delindi derlerya buyukler öyle böyle degil:)
Songul senin sansin varmis martta biraz zor bulunur gunes, ama olmayinca temmuzda da olmuyo mubarek:)

Cnm buyuk oldugu icin o zaman degisme imkanin varmis degisirsin
Hemende kocaman olmuyo ki ayaklar aldigini yine baya giyer
ilk ayakkabisi mi meryemin belki ondanda tam yuruyemiyodur

Aynen cnm desene biz kadinlar hep ayni:)
Esimin verdikleri harcliklar benimdir herzaman ismarliycaksam ortadaki paradan

Yolculuk iyiydi allaha sukur yalniz sectigim yollarda hep insaat vardi yollar daraldi falan ama sukur atlattik:)

Hadi gecmis olsin

ay bizdede aynidir ben esimdeb para iatemem sabit harcligim vardir ordan birsrtler ismarlarim

Guzel gecti cnm nidayi uyutmakta zorlandim sadece biz ögle uykusunda kepenkleri kapatiyoruz karanlikta uyumaya alisik orda yanina yatip uyutuyorum bide tam karanlik yapamadik uyuyana kadar kalkti kalkti durdu:)

Biz dort eltiyiz cnm bi tanede görumce var baya kalabalik bi aileyiz coluk cocuk ortalik ayaga kalkti:)
He sorma onay almak iyi oluyomus beklemeyince bide:)

Tabi tabi col buyik aras onu abcak diger yaz giyer bence
nubarada ana kiz cok tatlisuniz
fistik ta cok tosin anlamadim.neresi zayif

Ayy cok tatli oluyodur eminim canim bende sabirsizlanmaya basladim aslinda bizim banyo cok buyuk degil kucuk sayilir ama dusakabini cok kucuk almak istemedik tam sigicak gibi
iste bide banyo dolabi var tam bize yeter. Kiiz giydirme sakin ayaklarini kotu etkiler meryemin cok buyuk ayakkabilar biz bile 21noyuz en fazla 22 olur ama yukarisi buyuk olur.
Bizde iyiyiz cnm sagol
Olsun ismarlamissinya iste bazen bende yaparim hadi sizi yemege götureyim diye
Biz calismayan bayanlar icin esimizin parasi bizim paramiz degil mi ama:)

Oyle canim bazen esime laf sirasinda diyorum senin araban sonucta ister onunla git ister yuru falan diye dedigimde hemen bi terslenir gibi yapiyo hayir diyo benim degil bizim arabamiz diyo

oo bayağ kalabalıkmısınız anlasabılıyosanız ne guzel
nıda ıcın bırazcık kotu bı durum olmus baska yere gıdınce ıllakı duzen bozuluyo canım

Hadi gecmis olsin

ay bizdede aynidir ben esimdeb para iatemem sabit harcligim vardir ordan birsrtler ismarlarim

Sagol cnm bugun diyorum ilk uzun yolculugumdu guluyolar :)
Aynen bende istemem haftaligim vardir alisveris icinde ayri tabi bide gun parasi
Ay yazinca adamin butun parasi bana gidiyo gibi oldu:)

ya bide birgün önce hiç bişey yoktu akşam yattık sabah kalktık diz boyu olmuş kar:)evet beklenen bir durumdu kış ortası konya gibi biyerde başka ne beklenir ki:)))

bi de ilk ayakkabısı daha onunda etkisi var sanırım ama yine de yarın bi daha ölçecem:))

gülll hmm tamam çok gizli aramızda:))

ayy kuzum uyandı gene yaa bi bakıp geliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…