- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.881
Evet cnm ben erkenciyim senden :)
Dugun kina bizim orda belediye d. Salonu
Ah ben neler cektim bilsen temmuzun sicaginda benim kina dugun hep yagmur icinde gecti hemde ne yagmur:)
Kuaförden gelinligin sadece ustunu giyip ciktim usste gelinlik altta kot tam komedi:)
Foto studyoya git gelinlik alti giy foto cektir sonra eve yine kotla salona giderken giymistim tekrar:)
Baya bereketli bigunde evlenmistik yani:)
Evet cnm ben erkenciyim senden :)
Dugun kina bizim orda belediye d. Salonu
Ah ben neler cektim bilsen temmuzun sicaginda benim kina dugun hep yagmur icinde gecti hemde ne yagmur:)
Kuaförden gelinligin sadece ustunu giyip ciktim usste gelinlik altta kot tam komedi:)
Foto studyoya git gelinlik alti giy foto cektir sonra eve yine kotla salona giderken giymistim tekrar:)
Baya bereketli bigunde evlenmistik yani:)
albüm yaptım:))))
masallah meryeme sen bısey yemıyo dıyosun ama kılosu cok ıyı masallah boğum boğum heryerı o resımde kac ayllıktı
sende tatlısınsekerım
ha hayy seninkinde yağmur varmış gene ..benm düğünmfde diz boyu kar vardı..kuaförden çıktık fotoya gittik foto kapalı arıypruz adam diyo ki bu havada düğün olmaz iptal edilmiştr diye açmadım:))))
bu arada bence de büyük 25 numara nedir ya...ama tam kriteri de bilmiyorum sonuçta büyüyo ayakları iki ay sonra küçük gelecek bişeyi de alamk mantklı gelmedi aama bilemedm işte eşimin inadı tuttu aldık ama değiştrmeyi dülşğünüyorum..yürürken uzayda gibi yürüyo ama alışmadığı için mi büyük olduğı için mi çözemedm
Aynen cnm desene biz kadinlar hep ayni:)
Esimin verdikleri harcliklar benimdir herzaman ismarliycaksam ortadaki paradan
Yolculuk iyiydi allaha sukur yalniz sectigim yollarda hep insaat vardi yollar daraldi falan ama sukur atlattik:)
belkı gıtmısımdır oraya
bereketlısın ıste canım
ama bıraz zor olmustur gercekten yazın sıcağında yağmur yağ
naptın bugun eltılerınle nasıl gectı kac eltın var bu arada gorumce varmı
neguzel kp arkandan guzel konusmus
ha hayy seninkinde yağmur varmış gene ..benm düğünmfde diz boyu kar vardı..kuaförden çıktık fotoya gittik foto kapalı arıypruz adam diyo ki bu havada düğün olmaz iptal edilmiştr diye açmadım:))))
bu arada bence de büyük 25 numara nedir ya...ama tam kriteri de bilmiyorum sonuçta büyüyo ayakları iki ay sonra küçük gelecek bişeyi de alamk mantklı gelmedi aama bilemedm işte eşimin inadı tuttu aldık ama değiştrmeyi dülşğünüyorum..yürürken uzayda gibi yürüyo ama alışmadığı için mi büyük olduğı için mi çözemedm
Ayy cok tatli oluyodur eminim canim bende sabirsizlanmaya basladim aslinda bizim banyo cok buyuk degil kucuk sayilir ama dusakabini cok kucuk almak istemedik tam sigicak gibidilek iyidir inşallah efecikk..aman dikkkat et de
fatmacm öyle ya çok hoşuna gidiyo fıskiyeyi de eline veriyorum tutuyo suya elini sürüp karnınıyıkıyo bıcı bıcı diyo bi de...bu aralar ayaklarını da yıkamaya başladı:))
Kiiz giydirme sakin ayaklarini kotu etkiler meryemin cok buyuk ayakkabilar biz bile 21noyuz en fazla 22 olur ama yukarisi buyuk olur.ya bi de bişey sorcam geçengün ayakkabı alalım dedik kıza ama benmadam inat etti illa 25 alcaz diye:)))giydirince bir parmak kadar boşluk var ucunda ben emin olamadım ama inadı tutmuştu tartışmak da istemedm velhasıl aldık o ayakkabıları...giydirsem sakıncası olur mu ki..evde giydirdim biraz çok etkilemedi sanki.bilemedm
Bizde iyiyiz cnm sagol
Olsun ismarlamissinya iste bazen bende yaparim hadi sizi yemege götureyim diye
Biz calismayan bayanlar icin esimizin parasi bizim paramiz degil mi ama:)
o resimde 9 aylıktı...sarı yelekli olan en yeni resim:))benm için de teşekkür ederm canmm..ya bu arada senin ismin neydiben kaçırmışım sanırım
Guzel gecti cnm nidayi uyutmakta zorlandim sadece biz ögle uykusunda kepenkleri kapatiyoruz karanlikta uyumaya alisik orda yanina yatip uyutuyorum bide tam karanlik yapamadik uyuyana kadar kalkti kalkti durdu:)
Biz dort eltiyiz cnm bi tanede görumce var baya kalabalik bi aileyiz coluk cocuk ortalik ayaga kalkti:)
He sorma onay almak iyi oluyomus beklemeyince bide:)
Hadi gecmis olsin
ay bizdede aynidir ben esimdeb para iatemem sabit harcligim vardir ordan birsrtler ismarlarim
Kızlar nasilsiniz bakim efe yenice uyudu ateşi şimdilik 37 çıkmazsa
gecmıs olsun canım
bıraz dusmus atesı bırden neden okadr yukseldı acaba
ınsallah cıkmaz bıdaha
ya bide birgün önce hiç bişey yoktu akşam yattık sabah kalktık diz boyu olmuş kar:)evet beklenen bir durumdu kış ortası konya gibi biyerde başka ne beklenir ki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?