2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet cnm bende yenilige acik biri degikim birde takibindesin herseyuni biliyor yeniden sifirdan bir dr a anlatmak gerilmek icin yeterli
bende hemen uykuya dalamam cok hafuftir uykum ve sabaha kadar deliksiz uyudugumuhic hatirlamam

aynen bende öyleyim canım kuş gibi uykum var bu da çok sıkıntı ya ilk zamanlar bizimle aynı odada uyurken minanın sağından soluna dönmesiyle uyanırdım düşün ilk altı ay hiç uyumadım desem yeridir. hastalıkla uğraşmak zor heleki bebek varken çok ihmal ediyor insan.

Ben oldum olasi oleyim nedense
ALLAH TAB ARASIM GUZEK UYUYAN YAVRUCAK
YAREN IKI ODA OTEDE ONU BILE KALKTIGI ANDA HEMEN ANLARIM UYKUMDA
BU ARADA RABBIM DERMANSZ HASTALIK VERMESIN gonlune gore dr buldummu tanamdir

Ben oldum olasi oleyim nedense
ALLAH TAB ARASIM GUZEK UYUYAN YAVRUCAK
YAREN IKI ODA OTEDE ONU BILE KALKTIGI ANDA HEMEN ANLARIM UYKUMDA
BU ARADA RABBIM DERMANSZ HASTALIK VERMESIN gonlune gore dr buldummu tanamdir

inş canım amin. anne olmak böyle bir şey işte ya en derin uykuda bile ufacık sesi duyuyor insan. sahi şimdi yaren kaç yaşında sahi sen kaç yaşındasın?

inş canım amin. anne olmak böyle bir şey işte ya en derin uykuda bile ufacık sesi duyuyor insan. sahi şimdi yaren kaç yaşında sahi sen kaç yaşındasın?

Ay annelikten oncede boyleydi bir gece arkadasim la ayni odada kaldik kiZin kimildamaya ben cin gibi hep korktu simdi gunun verdigi tempoyla eskiye nazaran daha iyiyim
yarenim 7 yasinda ben 28.5 yasindayim(3o a yaklasirken bucuk olayuna girdim)
Sen kac yasindasin nilay

ben de daha yeni 24 oldum canım. aylarca geçen uykusuz geceden sonra ben de şimdi daha iyiyim uyku noktsında.

Iyi aksamlar kizlar herkes iyidir umarim..

Wavs gecmis olsun cnm ufak bisey ama surekli dokunmak istiyo insan yani bana oldugu zaman öyleyim
Bisey daha ogrenmis olduk kekik ins iyi gelir

Iyi aksamlar kızlar oğlumun ateşi çıktı 39 dü soydum vücuduna havlu koydum yavrum koltukta uyuya kaldı çıplak (şimdi iyi allaha şükür yanımda uyuyor ben çıt bile cikarmiyorum

Iyi aksamlar kizlar herkes iyidir umarim..

Wavs gecmis olsun cnm ufak bisey ama surekli dokunmak istiyo insan yani bana oldugu zaman öyleyim
Bisey daha ogrenmis olduk kekik ins iyi gelir

ıyı aksamlar canım
sağol canım kucuk ama cok can acıtıyo gercekten oğrenmıs olduk evet
ben sımdı gıdıyorum kızlar gece gelebılrsem gelırım yıne

Iyi aksamlar kızlar oğlumun ateşi çıktı 39 dü soydum vücuduna havlu koydum yavrum koltukta uyuya kaldı çıplak (şimdi iyi allaha şükür yanımda uyuyor ben çıt bile cikarmiyorum

Gecmis olsun cnm ya
Dusmus neyseki ama gece boyu takipte olursun yine zaten
Nil den sonra en korktugum sey ates nerdeyse
Gecmezse yarin dr a göturursun kuzucugu..

Bu arada nil de ateslenmis dun gece galiba insallah daha iyidir...

Son düzenleme:
Wavs sende temmuz gelini miydin cnm:)
Aylarimiz ayni simdi dikkatimi cekti benden dört gun önce evlenmissin:)

iyi akşamlar kızlar
sabahtan beri diyordum akşam kızlara katılayım az sohbet edeyim eşim antrenmana gittiğinde diye,
adam antrenmana gitti beni bi uyku bastı anlatamam :26:
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım malesef gözlerim kapanıyor
yarın sabah şeker yüklememiz yapılacak,
dua edin kızlar inşallah güzel sonu alırız :18:
yarın haber vericem size inşallah
şimdiden hepinize iyi geceler fazla giremesemde aklımdasınız ve seviliyorsunuz

Iyi haberlerini bekliyoruz cnm
Iyi geceler iyi uykular

ben de geldimmmmm.ayy o uykular ebnm de kabusum öğrenciyken de çok çektim iki oda yanda kia arkadaşın konuşmasından uyanırdım ya da uyuyamazdım...hala da öyleyim çıtırdı yeter uykumun açılmasına hatta bazen öyle oluyo ki sağdan sola dönmek istiyorum ama biliyorum ki kııldasam uykum açılacak:)))koltukta uyuyakalırım bazen kociş te üstümü örtmek ister ama gölgesi üstüme gelsin uyanıyorum diyorum ben uyursam elleme diye ama o da inat üşürüm diye örtüyo şöyle bi şekerleme yapamıyorum:)))

fatmaa ayy geç kaldım ama küveti almakla iyi yapmşsınız çok rahat oluyo gerçekten yıkaması..meryem çok seviyo:)ses falan da çıkarmıyo yanii
Sagol canim.Aynen canim zaten tek dusuncem erendi o oynasin mutlu olsunda hep onun hayalini kurdum. banyo kuvetinde kucuk toplari ordekleri koyuyoruz cok seviyo cok egleniyo simdi daha guzel rahat rahat oynar ins.
Gecmis olsun canim pek bi bilgim yok o hastalik hakkinda ama ins. gonlune gore bi doktor bulursun ihmal etme canim saglik sonucta.Bu arada bende agustosta 24 olucam ama simdi 23 diyorum songul gibi bucugu bile kullanmiyorum.

Kiyamam ya ne uzuluyo insan yavrusunu oyle gorunce gecmis olsun canim iyiymis simdi neyseki sevindim sabaha bisey kalmaz ins. annesine oyunlar bile yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…