- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.841
Evet cnm bende yenilige acik biri degikim birde takibindesin herseyuni biliyor yeniden sifirdan bir dr a anlatmak gerilmek icin yeterli
bende hemen uykuya dalamam cok hafuftir uykum ve sabaha kadar deliksiz uyudugumuhic hatirlamam
aynen bende öyleyim canım kuş gibi uykum var bu da çok sıkıntı ya ilk zamanlar bizimle aynı odada uyurken minanın sağından soluna dönmesiyle uyanırdım düşün ilk altı ay hiç uyumadım desem yeridir. hastalıkla uğraşmak zor heleki bebek varken çok ihmal ediyor insan.
mrbb erken başlamışsınız kaynatmaya....
Ben oldum olasi oleyim nedense
ALLAH TAB ARASIM GUZEK UYUYAN YAVRUCAK
YAREN IKI ODA OTEDE ONU BILE KALKTIGI ANDA HEMEN ANLARIM UYKUMDA
BU ARADA RABBIM DERMANSZ HASTALIK VERMESIN gonlune gore dr buldummu tanamdir
inş canım amin. anne olmak böyle bir şey işte ya en derin uykuda bile ufacık sesi duyuyor insan. sahi şimdi yaren kaç yaşında sahi sen kaç yaşındasın?
wavvs nasıl oldun canım dilinde yara vardı geçti mi?
Ay annelikten oncede boyleydi bir gece arkadasim la ayni odada kaldik kiZin kimildamaya ben cin gibi hep korktu simdi gunun verdigi tempoyla eskiye nazaran daha iyiyim
yarenim 7 yasinda ben 28.5 yasindayim(3o a yaklasirken bucuk olayuna girdim)
Sen kac yasindasin nilay
gecmısı okuyodum canım ancak bıtrdım
gecmedı canım senın dedğını yapıcam sımdı sağol buarada cvb ın ıcın
Iyi aksamlar kizlar herkes iyidir umarim..
Wavs gecmis olsun cnm ufak bisey ama surekli dokunmak istiyo insan yani bana oldugu zaman öyleyim
Bisey daha ogrenmis olduk kekik ins iyi gelir
Iyi aksamlar kızlar oğlumun ateşi çıktı 39 dü soydum vücuduna havlu koydum yavrum koltukta uyuya kaldı çıplak(şimdi iyi allaha şükür yanımda uyuyor ben çıt bile cikarmiyorum
iyi akşamlar kızlar
sabahtan beri diyordum akşam kızlara katılayım az sohbet edeyim eşim antrenmana gittiğinde diye,
adam antrenmana gitti beni bi uyku bastı anlatamam :26:
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım malesef gözlerim kapanıyor
yarın sabah şeker yüklememiz yapılacak,
dua edin kızlar inşallah güzel sonu alırız :18:
yarın haber vericem size inşallah
şimdiden hepinize iyi geceler fazla giremesemde aklımdasınız ve seviliyorsunuz
Sagol canim.Aynen canim zaten tek dusuncem erendi o oynasin mutlu olsunda hep onun hayalini kurdum.fatmaa ayy geç kaldım ama küveti almakla iyi yapmşsınız çok rahat oluyo gerçekten yıkaması..meryem çok seviyo:)ses falan da çıkarmıyo yanii
Gecmis olsun canim pek bi bilgim yok o hastalik hakkinda ama ins. gonlune gore bi doktor bulursun ihmal etme canim saglik sonucta.Bu arada bende agustosta 24 olucam ama simdi 23 diyorum songul gibi bucugu bile kullanmiyorum.teşekkür ederim songülcüm evet hipotiroidim var ve hala kontrol altına alınamadı, devamlı gittiğim doktorla kademeli olarak ilacı artırıyoduk ama doktorum o hastaneden ayrılmış velhasıl yeni bi hastane ve doktor lazım... kontrol zamanım geldi de geçti bile..
Iyi aksamlar kızlar oğlumun ateşi çıktı 39 dü soydum vücuduna havlu koydum yavrum koltukta uyuya kaldı çıplak(şimdi iyi allaha şükür yanımda uyuyor ben çıt bile cikarmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?