- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.861
ben de geldimmmmm.ayy o uykular ebnm de kabusum öğrenciyken de çok çektim iki oda yanda kia arkadaşın konuşmasından uyanırdım ya da uyuyamazdım...hala da öyleyim çıtırdı yeter uykumun açılmasına hatta bazen öyle oluyo ki sağdan sola dönmek istiyorum ama biliyorum ki kııldasam uykum açılacak:)))koltukta uyuyakalırım bazen kociş te üstümü örtmek ister ama gölgesi üstüme gelsin uyanıyorum diyorum ben uyursam elleme diye ama o da inat üşürüm diye örtüyo şöyle bi şekerleme yapamıyorum:)))
İlkinde sekerin varmiydi canim ins. normal degerlerde cikarda sende bize guzel haberler verirsin canim.iyi akşamlar kızlar
sabahtan beri diyordum akşam kızlara katılayım az sohbet edeyim eşim antrenmana gittiğinde diye,
adam antrenmana gitti beni bi uyku bastı anlatamam :26:
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım malesef gözlerim kapanıyor
yarın sabah şeker yüklememiz yapılacak,
dua edin kızlar inşallah güzel sonu alırız :18:
yarın haber vericem size inşallah
şimdiden hepinize iyi geceler fazla giremesemde aklımdasınız ve seviliyorsunuz
İyiyim canim okula gittim yine sonrada avmye gittik erene ayakkabi baktik ama istedigim gibi bulamadim ya daha sonra yine bakariz artik.ordanda yemege gittik oglumla kocami yemege goturdum.Fatma nasilsin cnm eren nasil
Hosgeldin cnm
Kizlar gecmisi okuyo sanirim :)
Fistigin nasil?
Benim uykularda kizlarla birlikte hafifledi odalarinda cit yapsalar uyanirim:)
Esin bu gece yok sanirim ins cabuk döner pastayi afiyetle yersiniz:)
Ne pastasi yaptin bakam yeni biseyler denemeyi severim bende firsat bulursam:)
benicim merhaba konuşamadık hiç bugün:)
bende cahide sultanı takip ediyorum:)))geçen görmüştm imam sarığı pastası diye denemek istedim güzel oldu zaten çok hoşuma gidiyo orası tutuyo tarifleri:))bakalım inşallah eskiyecek biraz yarına kadar ama olsun napalım gelsin de
Inanmiyorum dun bende ayni pastayi yaptim uc cocuktan firsat bulup:)
Kac gundur aklimdaydi benimde, cocuklari bi ara bahceye gönderdim esimle o ara yaptim:)
Bugun herkes cok begendi tarifini kopyaladim herkese:)
İlkinde sekerin varmiydi canim ins. normal degerlerde cikarda sende bize guzel haberler verirsin canim.
İyiyim canim okula gittim yine sonrada avmye gittik erene ayakkabi baktik ama istedigim gibi bulamadim ya daha sonra yine bakariz artik.ordanda yemege gittik oglumla kocami yemege goturdum.(kocamin parasiyla goturdum ama olsun):-D
Sen nasilsin canim kizlar nasil.
Simdi cikayim biraz isim var ama gelicem yine.
:)))benm de çok hoşuma gitti..kremasına ceviz de koydum kıtır kıtır geiyo ağza güzel oldu bence...ya bende ordan yapıyorum genelde..pek aram yoktu fırın işlerinden o kurtarıcımdı valla hala öle gerçi...ölçüleri aklımda tutamadığım için:)))
Wavs sende temmuz gelini miydin cnm:)
Aylarimiz ayni simdi dikkatimi cekti benden dört gun önce evlenmissin:)
Bizde iyiyiz cnm sagol
Olsun ismarlamissinya iste bazen bende yaparim hadi sizi yemege götureyim diye
Biz calismayan bayanlar icin esimizin parasi bizim paramiz degil mi ama:)
ya bi de bişey sorcam geçengün ayakkabı alalım dedik kıza ama benmadam inat etti illa 25 alcaz diye:)))giydirince bir parmak kadar boşluk var ucunda ben emin olamadım ama inadı tutmuştu tartışmak da istemedm velhasıl aldık o ayakkabıları...giydirsem sakıncası olur mu ki..evde giydirdim biraz çok etkilemedi sanki.bilemedm
ben geldımmm
10 temmuz kına 11 temmuz 2010 duğundu canım
sen benden 1 yıl once davranmıssın nerde oldu duğunun
ıyı aksamlar canım
25 cok buyuk değilmı alp tuğra 20 gıyıyo o bıle bıraz buyuk
haha bende esıme ole dıyorum
benı param benım param senın paran yıne benım param:)
Evet cnm ben erkenciyim senden :)
Dugun kina bizim orda belediye d. Salonu
Ah ben neler cektim bilsen temmuzun sicaginda benim kina dugun hep yagmur icinde gecti hemde ne yagmur:)
Kuaförden gelinligin sadece ustunu giyip ciktim usste gelinlik altta kot tam komedi:)
Foto studyoya git gelinlik alti giy foto cektir sonra eve yine kotla salona giderken giymistim tekrar:)
Baya bereketli bigunde evlenmistik yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?