2012 kasım bebekleri büyüyor..

dilek iyidir inşallah efecikk..aman dikkkat et de

fatmacm öyle ya çok hoşuna gidiyo fıskiyeyi de eline veriyorum tutuyo suya elini sürüp karnınıyıkıyo bıcı bıcı diyo bi de...bu aralar ayaklarını da yıkamaya başladı:))

Hosgeldin cnm
Kizlar gecmisi okuyo sanirim :)
Fistigin nasil?
Benim uykularda kizlarla birlikte hafifledi odalarinda cit yapsalar uyanirim:)
Esin bu gece yok sanirim ins cabuk döner pastayi afiyetle yersiniz:)
Ne pastasi yaptin bakam yeni biseyler denemeyi severim bende firsat bulursam:)

İlkinde sekerin varmiydi canim ins. normal degerlerde cikarda sende bize guzel haberler verirsin canim.
Fatma nasilsin cnm eren nasil
İyiyim canim okula gittim yine sonrada avmye gittik erene ayakkabi baktik ama istedigim gibi bulamadim ya daha sonra yine bakariz artik.ordanda yemege gittik oglumla kocami yemege goturdum. (kocamin parasiyla goturdum ama olsun):-D
Sen nasilsin canim kizlar nasil.
Simdi cikayim biraz isim var ama gelicem yine.

bende cahide sultanı takip ediyorum:)))geçen görmüştm imam sarığı pastası diye denemek istedim güzel oldu zaten çok hoşuma gidiyo orası tutuyo tarifleri:))bakalım inşallah eskiyecek biraz yarına kadar ama olsun napalım gelsin de

benicim merhaba konuşamadık hiç bugün:)

Evet cnm bugun kv deydik kendim gidicem diye heyacan yaptim gece uyuyamadim dogru durust ama saglicakla geldik sukur

Guzel haberler duydum hem iyi geldi:) kv söyledi kp hakkimda konusuyomus ev gecindirir falan diye beklemedigim biseydi genelde gelinlerin iyi yönleri konusulmaz tarafindan:) kizi hep iyidir ama gelinlerin hep bir kusuru vardir:)

ooo süper kp den takdiri almışız:)))ayy ben de çok merak ediyorum arkamdan ne söylüyolar diye ama hiiçç öğrenemiyorum ya....

bu arad oh negüzel bak şöförlk iyice ilerledi sevndim senin adına..bayan için önemli bence.ben herne kadar cesaret edemesem de

Son düzenleme:
ya bi de bişey sorcam geçengün ayakkabı alalım dedik kıza ama benmadam inat etti illa 25 alcaz diye:)))giydirince bir parmak kadar boşluk var ucunda ben emin olamadım ama inadı tutmuştu tartışmak da istemedm velhasıl aldık o ayakkabıları...giydirsem sakıncası olur mu ki..evde giydirdim biraz çok etkilemedi sanki.bilemedm

Inanmiyorum dun bende ayni pastayi yaptim uc cocuktan firsat bulup:)
Kac gundur aklimdaydi benimde, cocuklari bi ara bahceye gönderdim esimle o ara yaptim:)
Bugun herkes cok begendi tarifini kopyaladim herkese:)

Inanmiyorum dun bende ayni pastayi yaptim uc cocuktan firsat bulup:)
Kac gundur aklimdaydi benimde, cocuklari bi ara bahceye gönderdim esimle o ara yaptim:)
Bugun herkes cok begendi tarifini kopyaladim herkese:)

:)))benm de çok hoşuma gitti..kremasına ceviz de koydum kıtır kıtır geiyo ağza güzel oldu bence...ya bende ordan yapıyorum genelde..pek aram yoktu fırın işlerinden o kurtarıcımdı valla hala öle gerçi...ölçüleri aklımda tutamadığım için:)))

Bizde iyiyiz cnm sagol
Olsun ismarlamissinya iste bazen bende yaparim hadi sizi yemege götureyim diye
Biz calismayan bayanlar icin esimizin parasi bizim paramiz degil mi ama:)

Bende muz dilimleri koydum araya:)
Benimde surekli takip ettigim tek site diyebilirim neyse afiyet olsun ikimizede:)
Ayakkabi biz 20 giyiyoruz cok kucuk mu ayagimiz ne:)
Ben ayagina tam almaya calisiyorum buyuk olunca zaten belli oluyo yuruyuslerinden
meryemin ki cok buyuk degil demek ki

Araba konusunda da bende cok cesaretsizdim ama basa gelince mecbur olunca cesaret geliyo biraz
Sende yaparsin cnm merak etme

Son düzenleme:

ıyı aksamlar canım
25 cok buyuk değilmı alp tuğra 20 gıyıyo o bıle bıraz buyuk

ben geldımmm
10 temmuz kına 11 temmuz 2010 duğundu canım
sen benden 1 yıl once davranmıssın nerde oldu duğunun

Evet cnm ben erkenciyim senden :)
Dugun kina bizim orda belediye d. Salonu
Ah ben neler cektim bilsen temmuzun sicaginda benim kina dugun hep yagmur icinde gecti hemde ne yagmur:)
Kuaförden gelinligin sadece ustunu giyip ciktim usste gelinlik altta kot tam komedi:)
Foto studyoya git gelinlik alti giy foto cektir sonra eve yine kotla salona giderken giymistim tekrar:)
Baya bereketli bigunde evlenmistik yani:)

haha bende esıme ole dıyorum
benı param benım param senın paran yıne benım param:)

Aynen cnm desene biz kadinlar hep ayni:)
Esimin verdikleri harcliklar benimdir herzaman ismarliycaksam ortadaki paradan

Yolculuk iyiydi allaha sukur yalniz sectigim yollarda hep insaat vardi yollar daraldi falan ama sukur atlattik:)

ha hayy seninkinde yağmur varmış gene ..benm düğünmfde diz boyu kar vardı..kuaförden çıktık fotoya gittik foto kapalı arıypruz adam diyo ki bu havada düğün olmaz iptal edilmiştr diye açmadım:))))

bu arada bence de büyük 25 numara nedir ya...ama tam kriteri de bilmiyorum sonuçta büyüyo ayakları iki ay sonra küçük gelecek bişeyi de alamk mantklı gelmedi aama bilemedm işte eşimin inadı tuttu aldık ama değiştrmeyi dülşğünüyorum..yürürken uzayda gibi yürüyo ama alışmadığı için mi büyük olduğı için mi çözemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…