2012 kasım bebekleri büyüyor..

sen yazınca ıcımı huzur kapladı bırden,
ay bende evımızı cok sevıyorummmm
İnsanin evi gibisi yok valla bide huzuru varsa tamamdir gerisini bosver.
güle güle oturun canm....allah aşle huzuru versin.ağzınızın tadi hiç bozulmasın
Amin canim cumlemizin ins. Allah evinden huzuru mutlulugu eksik etmesin.

Aynen canim evimde mutluyum sonucta varsin buyuk olmasin en azindan kendi evim.(hem temizliktende yirtiyom kucuk oldugu icin)Allah sizede butun kirada olanlarada ev sahibi olmayi nasip etsin canim.

bende 19:) ..................

tam ideal bence:)))ağustosta okulum bitti eğer annemleri ikna edebilseydk ekim de yapcaktık düğünü ama olmadı ocağa ikna edebldik..nikahı ekimde kıydık yalnız:))zaten okumamış olsaydım annem durdurmazdı evde evlen biran önce derdi bulurdu verecek birini evlendirirdi..ablam da 19 da evlendi:))

Bende 21de evlendiim.hadi uyku vakti geldi artik bende yatayim sabah yine herzamanki gibi isler bekler hanimlar herkese iyi geceleer songul hep kapilari acik birakiyo bu sefer kilitlese bari.

sende bendensın valla buyuk ev buyuk temızlık demek
ben zaten buyuk ev ıstemyorum bız sığalım yeter
amın canım

dıyosun yanı:)
okadarmı asıktın kız

:))eşimle son sınıfta tanıştık ..allahtan öyle tanışmışız zaten yoksa okulun bitmesini beklemeyebilirdi..benim hep hayalmdi okul biter evlenrim diye eşimle tanışmadan önce de:))ama bnm adam benden daha aceleci çıktı:))

iii geceler fatmacım..bol uykulu bir gece olur inşallah..kv yatarken hep kıza benm uykum senin olsun derdi onun gibi bizim uykumuz yavrucuklarn olsun

esın kac yasında sorması ayıp olmazsa
nasıp canım hersey Allahım mutlu etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…