- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.981
y ben tatlı sevmem hele bu saatte nasıl ıcımı bayar fena oluruum
ay ekmek olmamasına uzuldm bak sımd
enıyısımı yat uyu cnm yapcak bırsey yok
makarna demeye korkuyorum
ayy bu saatte üşenrm yapmaya :))geçti şimdi açlığım atıştrdım ya...
3500 sayfa yapmızsız sıbel bajsana
Iyi aksamlar kızlar oğlumun ateşi çıktı 39 dü soydum vücuduna havlu koydum yavrum koltukta uyuya kaldı çıplak(şimdi iyi allaha şükür yanımda uyuyor ben çıt bile cikarmiyorum
Gecmis olsun cnm ya
Dusmus neyseki ama gece boyu takipte olursun yine zaten
Nil den sonra en korktugum sey ates nerdeyse
Gecmezse yarin dr a göturursun kuzucugu..
Bu arada nil de ateslenmis dun gece galiba insallah daha iyidir...
iyi akşamlar kızlar
sabahtan beri diyordum akşam kızlara katılayım az sohbet edeyim eşim antrenmana gittiğinde diye,
adam antrenmana gitti beni bi uyku bastı anlatamam :26:
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım malesef gözlerim kapanıyor
yarın sabah şeker yüklememiz yapılacak,
dua edin kızlar inşallah güzel sonu alırız :18:
yarın haber vericem size inşallah
şimdiden hepinize iyi geceler fazla giremesemde aklımdasınız ve seviliyorsunuz
ya bi de bişey sorcam geçengün ayakkabı alalım dedik kıza ama benmadam inat etti illa 25 alcaz diye:)))giydirince bir parmak kadar boşluk var ucunda ben emin olamadım ama inadı tutmuştu tartışmak da istemedm velhasıl aldık o ayakkabıları...giydirsem sakıncası olur mu ki..evde giydirdim biraz çok etkilemedi sanki.bilemedm
Inanmiyorum dun bende ayni pastayi yaptim uc cocuktan firsat bulup:)
Kac gundur aklimdaydi benimde, cocuklari bi ara bahceye gönderdim esimle o ara yaptim:)
Bugun herkes cok begendi tarifini kopyaladim herkese:)
Kızlar nasilsiniz bakim efe yenice uyudu ateşi şimdilik 37 çıkmazsa
y ben tatlı sevmem hele bu saatte nasıl ıcımı bayar fena oluruum
ay ekmek olmamasına uzuldm bak sımd
enıyısımı yat uyu cnm yapcak bırsey yok
makarna demeye korkuyorum
iyi geceler abla ben de kaçayorımmmm...
günaydın çalışan anneler:))
günaydın kızlar
masallah muhabbet arttı artık bi kaç saat girmesem bir sürü sayfa birikiyor
guldencim nil nasıl oldu atesi ciktimi tekrar
sibelcim masallah size meryem çok tatlı tombik yerim ben onu
günaydın canlar geçmiş yapamadığıma ççok üzgünüm nasılsınız neler kaynatıyorsunuz bakayım sıkıntı yok dimi hasta bebişlere geçmiş olsun erdemde hasta gibiydi demiştim ya Umca kullanıyorum 2 gündür hemen farkettirdi tavsiye ederim kızlar
günaydın canlar geçmiş yapamadığıma ççok üzgünüm nasılsınız neler kaynatıyorsunuz bakayım sıkıntı yok dimi hasta bebişlere geçmiş olsun erdemde hasta gibiydi demiştim ya Umca kullanıyorum 2 gündür hemen farkettirdi tavsiye ederim kızlar
herkese günaydın kızlarrrrrr... ne muhabbetler dönmüş maşallah... hemen tüm muhabbetlere dahil olayımmm... ben 27 ime girdim evlendim 27 biterken kuzum doğdu. yeni 29 oldummmm sanırım uzunnnn yıllar 29 da sabitliycem kendimi:) benim düğünde 29 ocakta oldu düğün gününe kadar her yer kar kıyametti ama düğün günüm günlük güneşlikti resmen, yerler yaş olcak diye düşünürken her yer kupkuruydu çok şanslıydık çünkü düğünün ertesi gün diz boyu karla uyandıl çok şükür rabbime... sibel tatlım 25 numara çok büyük ama ayakkabının kalıbı dar olabilir diycemde bu kadar fark olabilir mi bilemiyorum. en son zeynep ilayın botu 81 cmdi kilosuda 12 ye yakın sanırım 21 no ayakkabı giyio ama ucunda da boşluk var yani.senin kuzun daha minyon daha küçüktür ayağı diye düşünüyourm. ayakkabısı büyük olursa bileğini tam tutmayacağı için sıkıntı olabilir allah korusun... pasta yapmışsın afiyet olsun bende bakayım o siteye:) songüllll slmımı söylememişsin kk ya küstüm sanahe he yemem tostundan filan ay bayılırım tosta hee kaşarlı sucuklu acılı offf olsada yesem cnm çektiii... bizim evde de kese ortaktır tüm ödemeleri herşeyi not ederiz kalanıda birlikte kullanırız senin paran benim param hiç olmadı çok şükür olursa ilişkiyi etkiler diye düşünüyorummm... güldenim nilime çoook geçmiş olsunnn rabbim şifa versin ii bi dr la karşılaştırsın inş. yağmurcandan reces sizlere de günaydın kızlarrrrrrrrr amma yazmışın heeee maşallah
tekrar günaydın millet..kalktım sabah sporumu yaptım:))şimdi kuzum uyurken ders çalışmaya gidiyorum..ama bi günaydın dememden geçemedim...hepiniz öpüldünüz..geri geleceğim:)))
günaydın cnm umca ne?günaydın canlar geçmiş yapamadığıma ççok üzgünüm nasılsınız neler kaynatıyorsunuz bakayım sıkıntı yok dimi hasta bebişlere geçmiş olsun erdemde hasta gibiydi demiştim ya Umca kullanıyorum 2 gündür hemen farkettirdi tavsiye ederim kızlar
günaydın cnmherkese günaydın kızlarrrrrr... ne muhabbetler dönmüş maşallah... hemen tüm muhabbetlere dahil olayımmm... ben 27 ime girdim evlendim 27 biterken kuzum doğdu. yeni 29 oldummmm sanırım uzunnnn yıllar 29 da sabitliycem kendimi:) benim düğünde 29 ocakta oldu düğün gününe kadar her yer kar kıyametti ama düğün günüm günlük güneşlikti resmen, yerler yaş olcak diye düşünürken her yer kupkuruydu çok şanslıydık çünkü düğünün ertesi gün diz boyu karla uyandıl çok şükür rabbime... sibel tatlım 25 numara çok büyük ama ayakkabının kalıbı dar olabilir diycemde bu kadar fark olabilir mi bilemiyorum. en son zeynep ilayın botu 81 cmdi kilosuda 12 ye yakın sanırım 21 no ayakkabı giyio ama ucunda da boşluk var yani.senin kuzun daha minyon daha küçüktür ayağı diye düşünüyourm. ayakkabısı büyük olursa bileğini tam tutmayacağı için sıkıntı olabilir allah korusun... pasta yapmışsın afiyet olsun bende bakayım o siteye:) songüllll slmımı söylememişsin kk ya küstüm sanahe he yemem tostundan filan ay bayılırım tosta hee kaşarlı sucuklu acılı offf olsada yesem cnm çektiii... bizim evde de kese ortaktır tüm ödemeleri herşeyi not ederiz kalanıda birlikte kullanırız senin paran benim param hiç olmadı çok şükür olursa ilişkiyi etkiler diye düşünüyorummm... güldenim nilime çoook geçmiş olsunnn rabbim şifa versin ii bi dr la karşılaştırsın inş. yağmurcandan reces sizlere de günaydın kızlarrrrrrrrr amma yazmışın heeee maşallah
günaydın cnm sevindim yanlız ben anlamadım
Umca neki
günaydın cnm umarım istediğim gibi bi doktor bulurum
ya nilin ciyerlerine inmiş diyomuş bu çocuk daha pazar hasta oldu pazartesi dr gitti okadar kısa sürede ine bilirmi offf:
günaydın cnm umca ne?
günaydın cnm
herkese günaydın kızlar
dilekefem efe nasıl oldu,ateşli mi hala?
hevin test sonuçların ne oldu?
gülden nil için inşallah iyi bir dr bulabilirsin
sibel ben gelinlikli fotonu göremedim,ayrıca maşallah meryeme çok tatlı
beni arabayla cesaretlice gittiğin için alkışlıyorum seni. buarada jkp in övmesine de sevindim.sabah da ben bi adamla kavga edecektim neredeyse trafikte
unuttuğum kimse kaldı mı?
günaydın tatlım hayrola neden kavga ediosun. ama bildiğim bişey varsa sabahları trafik bi tuhaf oluo ya insanlar uyanmamış oluo yada biz bebiş taşıdığımız için daha mı endişeli oluoruz anlamadım ki...günaydın cnm umca ne?
günaydın cnm
herkese günaydın kızlar
dilekefem efe nasıl oldu,ateşli mi hala?
hevin test sonuçların ne oldu?
gülden nil için inşallah iyi bir dr bulabilirsin
sibel ben gelinlikli fotonu göremedim,ayrıca maşallah meryeme çok tatlı
beni arabayla cesaretlice gittiğin için alkışlıyorum seni. buarada jkp in övmesine de sevindim.sabah da ben bi adamla kavga edecektim neredeyse trafikte.
unuttuğum kimse kaldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?