2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bende 21de evlendiim.hadi uyku vakti geldi artik bende yatayim sabah yine herzamanki gibi isler bekler hanimlar herkese iyi geceleer songul hep kapilari acik birakiyo bu sefer kilitlese bari.

Iyi geceler bendende hepinize yarin gorusrz ins

Bu arada beni görmedin fatmacim gule gule oturun demistim:)

hımm oyuzden acelecı davrandnız sız

ayy bende bilmiyorun ki kabus gibiydi aileyi ikna dönemleri..annemlerde o kadar hızlı beklemiyolardı bide benm kurs işim faln vardı evli olarak gitmek daha avantajlı idi yaklaşık 300 erkeğin içinde tek kız olarak üç aylık bir zaman geçrdiğim için kendimi daha güvende hissedecktm ..falan o yüzden de acele ettk aslında:)herşey nasip canm inşallah olur kpss de çalışabilşyomusun bari

kızlar bende cıkayım artık bukadar gec kalmıcam dedım yıne kaldım bak bağımlı oldum buraya
sabahkı kızlara msj bırakayımda oyle yatauım bugun yazamadım
guldencım nıl ın atesı cıktımı bıdaha nasıl oldu sımdı
yasmıncım esın ne guzel surprız yapmıs sana kıskandım hedıyesıde guzelmıs
beysalcım erdem ınsallah hasta olmaz oksuruyo demıssın yanlıs hatrlamııyosam

sen de mi pikaçu......ii hadi ii geceler o vakittt

evet o donem bıraz sancılı oluyo gercekten
ay o nasıl bı kurs canım 300 erkeğın ıcınde bıtek sen
aksamlrı canlı dersler oluyo ıntrntte ondan satn aldım onlara bakyorum ama alp tuğra pek ızın vermıyo

işte karışık biraz kurum değiştrmek için kurstu..askere gitmiş gibiydim resmen koğuş falan....eğitmler...dersler...allahtan hamile kaldım da yırttım biraz:)evet ya izin vermez anca babası oyalayacak....o da erkekler daha doğrusu geneli diyeyim yoksa istisnalar var o kadar uzun süre oyalayamıyolar..aklın orda kalır senin de

Son düzenleme:
​ayyy saat da geçmiş baya bugün ben de kaytardım ders çalışmadım..sabah erken kalkayım da okuyayım bari biraz....

bol kaşarlı ve domatesli severim:)))bende pastadan arta kalan muhallebi vardı onu yedim:)ekmek olsa peynirli sandviçe bayılırım ama yok

y ben tatlı sevmem hele bu saatte nasıl ıcımı bayar fena oluruum
ay ekmek olmamasına uzuldm bak sımd
enıyısımı yat uyu cnm yapcak bırsey yok
makarna demeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…