2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.bir kac gundur atesi var kuzubun benim.fikrimce acildeki dr anlamamis olabilir diyorum ya yegenimde dr durumu yuzunden slklnti cekti
Dr unuzun icinize sinmesi guven duymaniz harika

Bizimdd olmadi olmadi bir olfu tam oldu icimden bir parca koptu sanki beni
rabbim.korusun yavrularimizi

bende yaticam birazdan iyi geceker cnm
Amın cnm
Ay bılmem mı anne yuregı bıde bızım hemen yaslar akar gözunden gelde uzulme

Ne yıyon bakım bu saatte yıne:)
Bende ıstah kalmadı kac gundur
Sen yaz ben okurum sonra hadı ben kactım:)

Cnm iyiki kendi dr una götürdün
Allahtan anlamış
Allah tez zamanda şifa versin

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok mutluyum. Uzun zamandir hoşuma giden bir telefon vardı ama kendi telefonum da iyi olduğu için almamıştim. Dün akşam eşim sürpriz yaptı. O telefonu almış bana hediye. Erken doğum günü gecikmiş evlilik yıldönümü hediyesiymis :)
Çok mutlu etti beni

gecmıs olsun canım
oksuruğudemı var nıdanın
alp tuğra hasta olunca ben hıc kullanmyorum oksuruk surubunu bır kere kullandım sadece dahada oksurtuyo cocuğu
ınsallah suan ıyıdır nıda

Benim minuk kuzumunda bigun parmagi slklsti nasil ettiyse syrgulu dolabi hizli itmis olmali elide irdaymis kuzum ne titreysme titreye agladi kahroldum.tirnak icu morardi simdi pArmagi hep havada geziyoe

gecmıs olsun aras a
yaramzlık yapınca boyle seylerde oluyo ıste bızdede var bıtane sureklı acıp kapatıyo surgulu dolabı

gule gule kullan canım tlf nunu

herkese iyi haftasonları,

Beni çok geçmiş olsun ya ah bu bebişler annelerin yüreğini ağzına getiriyor. inş en kısa zamanda düzelir de kuzum sıkıntıdan kurtulur.

songül o minik parmak nasıl acımıştır ya kıyamam geçmiş olsun..

reces çok sevindim eşin çok ince davranmış. beklenmedik zamanda yapılan sürprizler daha bi mutlu ediyor insanı.

wavs selam canım nasılsın?

özcanan sen nasılsın canım?

MRB KIZLAR
uzun zamandır siteye qiremiyordum.nasılsınız bebişleriniz nasıl?
benim oğlum tam 11 kq 80 cm.
uyku düzeni ateşlendiği zaman hariç qeceleri qüzel qündüzleride 2 saatlik bi uykusu var.
yemek düzenimiz qayet iyi kahvaltı çorba meyvelerle aramız iyi.
sütüm çok az sadece qeceleri 1 kere emiyo.istemiyo bile ben verirsem emiyo.
2 qecedir vermedim vermeyide düşnmüyorum artık qribim oğlumada qeçiyo.bukadar emdiği yeter.
zaten 4 aydır tek meme veriyordum öbürü körelmişti.
anne bABA henüz demiyor.henuz benı anne olarak bilmiyor sanırım.

ıyıyım canım sağol sen nasılsın napıyosun mına nasıl ders calısmalrın nasıl gıdıyo

canım öyle şey olur mu o seni kokundan dahi tanır bilir anne olduğunu bazen çocuklar anne demyi uzun süre erteleyebiliyorlar, genel nlamıyla sevindim bebişinin uykusu yemesi iyimiş maş nazar değmesin...

ıyıyım canım sağol sen nasılsın napıyosun mına nasıl ders calısmalrın nasıl gıdıyo

sağol canım biz de iyiyiz ne yapayım minayla uğraşabildiğim kadar çalşıyorum az kaldı sınava işte

merhaba arkadaşlar
wavs, nilay nasılsınız napıyo kuzucuklar
funda güle güle kullan tlefonunu sabrın sonu selametmiş meyvelerini toplamaya başladın ne mutlu sana
beni geçmiş olsun canım ins çabucak iyileşsin nidacık

Cnm iyiki kendi dr una götürdün
Allahtan anlamış
Allah tez zamanda şifa versin

Amın cnm sagol
Evet ıyıkı bısey cıkmadı deyıp beklemedık daha fazla

Senın telın hayırlı olsun gule gule kullan cnm..

gecmıs olsun canım
oksuruğudemı var nıdanın
alp tuğra hasta olunca ben hıc kullanmyorum oksuruk surubunu bır kere kullandım sadece dahada oksurtuyo cocuğu
ınsallah suan ıyıdır nıda

Sagol cnm bende oksuruk surubu kullanma taraftarı degılım ama kullandıgımız bıtkısel bı surup bronsların acılması ıcın kullanmamazı soyledı dr
Evet oksurtuyo onun ıcın dr sabah ve ogleden sonra kullanmamızı soyluyo..

Gecen tv de dr soyledı oksuruk surubu oksurugu cabuk keserek altında baska sınsı hastalıgın ılerlemesıne neden oluyomus allah korusun

sağol canım iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin bebiş nasıl?

Hosgeldın cnm mınıgıne masallah uzmuyo demek annesını:)
Bıde o sıhırlı kelımeyı soyleyınce senden mutlusu olmaz:)
Yakında anne anne dıye dolasır ıns

Slm kizlar ay gecmis yapamadim birazdan bakarim
dun esim aldi arabayi gezmeye goturdu bizi avm gttik
bgun arkadsim geldi oturmaya hazirlik yaptim
simdi gitti esim inarkadsi aradi eslerde tanissin biz gelcez musaitseniz die
aksamd onlar gekcek :)
Bazen yanlizliktan patlioruz bazende biri gidio biri gelio masallah:)
Yarin da esim evde addaaa der masal kiyamaz ona:)

Kisaca biz misafir trafigine takildik ama sukur iyiyiz 2dis daha cikti bianda bugun gordum
hic skinti yoktu oysa ins dgerleride kolayca cikar
ayy bugun ogleyin 1butun bide yarimdan az alabalik yedi masal yaninda mandalina ile:)
Mandalina.balik.nasil.bilmiom.ama.masal.cok sevdi:)yogurt vermiyeyim die onu koydum yaninaa 2tanede onu yedi
hemende kaka yapti tabi:)
Aklima gelmisken sorayim sizinkilerden yedikten.hemn sonra mi yapio
masal hemn sonra yapar gunde 2kez yapar hep
buarada dun acili lahmacun yedi yarisini hemde sutlac yedireyim dedim aglio aciyi istio:)
Esimde bende yiyemeyiz asla aci ondan kalan.yarisini yiyemedik meselaaci die:)

gule gule kullan canım tlf nunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…