2012 kasım bebekleri büyüyor..

slm canım misafir konusu bizde de öle ya durur durur iki günde yığınla misafirlik ilşkisi olur...

canım mina da ya uyanınca yatakta debelenirken ya da yemekten sonra yapıyor...,

bu arada mina da lahmacunu çok sever acı felan demez hiç...

Tesekkir ederi teyzesi o parmak hep havada
Oh masalla kuzuya annesini uzmuyor demekki
annede dicektir yegenim uzun zaman ismi ioe hitap etmisti:)
Memeden tamamen mi kesiceksin
arasta bir yada iki kez bir gogsumu emiyor
Aaa cok iyi canim.cok sevindim hemnyeni telin olduguna hem.esinin seni mutly ettigine
gecmıs olsun aras a
yaramzlık yapınca boyle seylerde oluyo ıste bızdede var bıtane sureklı acıp kapatıyo surgulu dolabı

Sorma cnm ya siddetli oldu baya

diger alintilardan birsey anlamadim
Kim.oksuruk surubu icmia kim kime oksiruk surubu verme demis karismis baya

Hehe yogun bir gunmua benimde ya arka arjaya okur yada hoc olmaz onceki hafta 3 gun misafir vardi bu hafta hic yok
masalla masala baliklari goturmus
arasta aci hastasi vermessem agliyor cigkofte
balikla mandalimayi bilemedim bak:)
Benim cocuklarda meyve canavari
kaka arasinda duzenli sabah yemegini yiyonce birde gece yatmadan sutuni icinve genel olarak
eee esin nasil.tuttumu arabanin kapisini:)

Son düzenleme:
Ya kizlar birsey sorucam
aras bu ara bizim.yuzumuze sap sap vutmaya basladi hele gecen aksam burnuma plastik bardak patltti kizardi hafif sis
sizin bebelerde yapiyormu
Yapiyorlarsa ne tepki veriyorsunuz dr ada sormadim okadar yogun degildi ozaman

Ya kizlar birsey sorucam
aras bu ara bizim.yuzumuze sap sap vutmaya basladi hele gecen aksam burnuma plastik bardak patltti kizardi hafif sis

cnım mina genelde vurmuyor bir tek bi ara o oyun oynarken uyurmuş gibi yaoarsan gelip pat pat uyandırıyordu. biz genelde görmezden geliyoruz o haraketi çünkü gülünce, kızınca ya da yapma deyince bizimki inatlaşıyor ve daha çok yapıyor. unutmasını sağlıyoruz ilgiyi başka yana çekiyoruz. ya da mesela cici cici diye yanağı sevdirioruz :)

evet canım ben de cahideciyim tarifler çok güzel oluyor ve tutuyor
ay canım benim yaa çok geçmiş olsun ne zor bi günmüş

kimmiş o farketmeyenler bakiim eşinle çocuklarınla nice mutlu yıllara canım benim

çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyidir inşallah

Benim minuk kuzumunda bigun parmagi slklsti nasil ettiyse syrgulu dolabi hizli itmis olmali elide irdaymis kuzum ne titreysme titreye agladi kahroldum.tirnak icu morardi simdi pArmagi hep havada geziyoe
oyy kıyamam aras paşaya nasıl acımıştır kimbilir. berra da çok sıkıştırıyor ama morarmadan atlattıyoruz çok şükür

ayy ne güzel canım güle güle kullan telefonunu.

iyi akşamlar kızlarr

uzuun bi geçmişten geldim. ilk aylarda herkes çok sıkıntılar yaşamış biz de çok kötü günler geçirdik. şimdi aklıma geldikçe şükrediyorum çok şükür geçti gitti Rabbim bi daha yaşatmasın kimseye.

berranın bugün burnu akmaya başladı. hemen peditus verdim. hasta olacak diye ödüm kopuyo ama korkunun ecele faydası olmuyo işte

cumartesileri güzel bi temizlik yapayım diye istiyorum babamız da evdeyken ama yine öylesine oldu adamı ancak akşam görebildik. çok yoğun bu sıralar berra da çok özlüyor babasını. bazen kapıya gidip aç aç diye kapının başında bekliyor. açıyorum babaaa diye bağırıyor kuzum.

ıyı aksamlar canım
aman aman ınsallah hasta olmaz berra
temızlığı yapabıldğımız kadr artık canım eskısı gıbı olmuyo tabı bebısler oldktan sonra bende mutfak dolaplarını sılmeye basladım daha yarsı bıle bıtmedı ara verdım bırazdan devam edıcem bugun bıtmez tabıde
berra da babacı mı
buarada kadınlar gunumuz kutlu olsun kızlar

Son düzenleme:
Ya kizlar birsey sorucam

Bızımkı genelde yanaklarımı sıkarak sevıyo acıyo deyınce guluyo cıcı yap falan dıyoruz bırakıyo o zaman
Nasıl tepkı verılır bende bılmıyorum acıkcası

Iyı aksamlar cnm
Bızde yenı atlattık sayılır hastalıgı ıns hasta olmaz berracık
Temızlık oldugu kadar artık cocuklu olunca herzaman planlar tutmuyo malesef

Hepımızın kutlu olsun..
Sanada kolay gelsın cnm benımkılerde beklıyo ne gıcık su temızlık yap yap bıtmıyo

Son düzenleme:

ah cnm ne talıdır kımbılır

ay temızlık yok nankorrrrrrr

ole cnm bende onemsememöeye calısıyorım sama bsazen ole cnm yanıyorkı elımde olmadan tepkı verıyorm

ole anlatınca aklıma geldı gecen aras uyandıd aldım hemen emzırdım gozumu açmıyorum anne dedı anne dedı sıonundaa anne duye bagırdu gozumu bır açtım numarayı bırakıp ta gozumun ıcıne gırmış ay koptum

sağol canım yarısı bıttı bugunluk arkası yarın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…