- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.501
Slm kizlar ay gecmis yapamadim birazdan bakarim
dun esim aldi arabayi gezmeye goturdu bizi avm gttik
bgun arkadsim geldi oturmaya hazirlik yaptim
simdi gitti esim inarkadsi aradi eslerde tanissin biz gelcez musaitseniz die
aksamd onlar gekcek :)
Bazen yanlizliktan patlioruz bazende biri gidio biri gelio masallah:)
Yarin da esim evde addaaa der masal kiyamaz ona:)
Kisaca biz misafir trafigine takildik ama sukur iyiyiz 2dis daha cikti bianda bugun gordum
hic skinti yoktu oysa ins dgerleride kolayca cikar
ayy bugun ogleyin 1butun bide yarimdan az alabalik yedi masal yaninda mandalina ile:)
Mandalina.balik.nasil.bilmiom.ama.masal.cok sevdi:)yogurt vermiyeyim die onu koydum yaninaa 2tanede onu yedi
hemende kaka yapti tabi:)
Aklima gelmisken sorayim sizinkilerden yedikten.hemn sonra mi yapio
masal hemn sonra yapar gunde 2kez yapar hep
buarada dun acili lahmacun yedi yarisini hemde sutlac yedireyim dedim aglio aciyi istio:)
Esimde bende yiyemeyiz asla aci ondan kalan.yarisini yiyemedik meselaaci die:)
Tesekkir ederi teyzesi o parmak hep havadaherkese iyi haftasonları,
Beni çok geçmiş olsun ya ah bu bebişler annelerin yüreğini ağzına getiriyor. inş en kısa zamanda düzelir de kuzum sıkıntıdan kurtulur.
songül o minik parmak nasıl acımıştır ya kıyamam geçmiş olsun..
reces çok sevindim eşin çok ince davranmış. beklenmedik zamanda yapılan sürprizler daha bi mutlu ediyor insanı.
wavs selam canım nasılsın?
özcanan sen nasılsın canım?
Oh masalla kuzuya annesini uzmuyor demekkiMRB KIZLAR
uzun zamandır siteye qiremiyordum.nasılsınız bebişleriniz nasıl?
benim oğlum tam 11 kq 80 cm.
uyku düzeni ateşlendiği zaman hariç qeceleri qüzel qündüzleride 2 saatlik bi uykusu var.
yemek düzenimiz qayet iyi kahvaltı çorba meyvelerle aramız iyi.
sütüm çok az sadece qeceleri 1 kere emiyo.istemiyo bile ben verirsem emiyo.
2 qecedir vermedim vermeyide düşnmüyorum artık qribim oğlumada qeçiyo.bukadar emdiği yeter.
zaten 4 aydır tek meme veriyordum öbürü körelmişti.
anne bABA henüz demiyor.henuz benı anne olarak bilmiyor sanırım.
Aaa cok iyi canim.cok sevindim hemnyeni telin olduguna hem.esinin seni mutly ettigineGünaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok mutluyum. Uzun zamandir hoşuma giden bir telefon vardı ama kendi telefonum da iyi olduğu için almamıştim. Dün akşam eşim sürpriz yaptı. O telefonu almış bana hediye. Erken doğum günü gecikmiş evlilik yıldönümü hediyesiymis :)
Çok mutlu etti beni
gecmıs olsun aras a
yaramzlık yapınca boyle seylerde oluyo ıste bızdede var bıtane sureklı acıp kapatıyo surgulu dolabı
Kizlar hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun
Slm kizlar ay gecmis yapamadim birazdan bakarim
dun esim aldi arabayi gezmeye goturdu bizi avm gttik
bgun arkadsim geldi oturmaya hazirlik yaptim
simdi gitti esim inarkadsi aradi eslerde tanissin biz gelcez musaitseniz die
aksamd onlar gekcek :)
Bazen yanlizliktan patlioruz bazende biri gidio biri gelio masallah:)
Yarin da esim evde addaaa der masal kiyamaz ona:)
Kisaca biz misafir trafigine takildik ama sukur iyiyiz 2dis daha cikti bianda bugun gordum
hic skinti yoktu oysa ins dgerleride kolayca cikar
ayy bugun ogleyin 1butun bide yarimdan az alabalik yedi masal yaninda mandalina ile:)
Mandalina.balik.nasil.bilmiom.ama.masal.cok sevdi:)yogurt vermiyeyim die onu koydum yaninaa 2tanede onu yedi
hemende kaka yapti tabi:)
Aklima gelmisken sorayim sizinkilerden yedikten.hemn sonra mi yapio
masal hemn sonra yapar gunde 2kez yapar hep
buarada dun acili lahmacun yedi yarisini hemde sutlac yedireyim dedim aglio aciyi istio:)
Esimde bende yiyemeyiz asla aci ondan kalan.yarisini yiyemedik meselaaci die:)
Ay ben yazarken sen yoktun yoksa benımkı önce gıdıyodu esım seslendı ona baktım sonra gonderdım
Senınde cnm hepımızın :)
Sımdı cıkmam lazım ben sana anlatırım sonra:)
Ya kizlar birsey sorucam
aras bu ara bizim.yuzumuze sap sap vutmaya basladi hele gecen aksam burnuma plastik bardak patltti kizardi hafif sis
sizin bebelerde yapiyormu
Yapiyorlarsa ne tepki veriyorsunuz dr ada sormadim okadar yogun degildi ozaman
evet canım ben de cahideciyim tarifler çok güzel oluyor ve tutuyorDene cnm ıns memnun kalırsın..
Ah ben bugun nılayın acıl mısafırını dusunurken benımde basıma geldı esımın dayısıgıller bız gelmek ıstıyoz diye aradılar cocuk hasta deyınce gelmeyelım dedıler ama ben duramadım gelın dedım salı gunu tr ye donuyolar zaten bı daha gelemezler dıye tamm sna bısey yapma dedıler ama senede bır gelıyolar zaten yemeksız gönderemezdım hazırda almak ıstemedım neyse tel kapattım basladım dönmeye ne yapım dıye nıda bı taraftan dıbımde allahtan dun evı bıraz supurmustum sadece dagınıklıgı toplayıp gectım yemege dondurucu acıl durumlarda hayat kurtarıyo gercekten:) aksamdanda zeytınyaglı kerevızle corbam vardı( onlarıda menuye ekledım mecbur) onlarla beraber bes cesıt yemek oldu bıde salata ve komposto:) ben ıkı kısı beklerken 5 kısı oldu sonra:) ay atlattım sukur
Ins cnm atesı cok yukselmedı ogleden sonra ama ısım var bıde mızırdak sureklı kapıya gıdıyo dısarı cıkacakmıs:)
Ben ben yıyıpte almayan:)))
Merhaba cnm, deneyen bırı daha varmıs cok sevındım:))
Bu kadar muhabbetı gecınce stres yaptım kızlaaarrr bakın deneyebılırsınız:))
Sende cahıdecısın o zaman:)
Yasmın ne yaptın kı cok meraktayım :))
ay canım benim yaa çok geçmiş olsun ne zor bi günmüşiyi geceler kızlar geçmiş yapamadım bugün malesef kusuruma bakmayın nolur
bugün çok kötü bi gün geçirdik malesef hala etkisindeyim
kaan oyuncak sepetiyle oynarken birden naptı bilmiyorum ayağa mı kalkmak istedi yoksa duvarda tutunup yürürken takıldı mı bilmiyorum (o sırada banyodan bişey almak için gitmiştim 2 snlik olay) bir düşmüş yüzü betona çarpmış bi gittim nasıl ağlıyor eyvah dedim birde ne göreyim ağzından kan geliyorkaanı sakinleştirmeye mi çalışsam, kanı mı durdursam, kendim mi sakinleşsem o an tüm dünyayla alakam kesildi gibiydi
bi kaç dk sonra sakinleşti dedim eyvah diş kırıldı herhalde meğerse dudağı patlamış oğlumunAllahım ne zordu anlatamam napcağımı şaşırdım, kanı zar zor durdurdum dudağımız şiş biraz şimdi
öğlen misafirim geldi sonra onlarla ilgilenirken kaanı biraz oyun bahçesi gibi bi sepeti var büyük ona koyduk biraz orda oyalansın diye, bir tane plastik tabağı var hep oynar onunla hiç bişeyde yapmazdı hay aksi şeytan işte o tabağın altında 4 tane minik kare şeklinde plastikler vardı tabak masada kaymasın diye konulmuş onlar, onları çıkarmış yutmuşen sonuncusunda farkettim ağzında bişey çiğniyordu baktım hemen çıkardım bitanesini ama diğer üçü miğdeye gitti
çok zor bir gündü
Herkeze gunaydin hayirli cumalar kizlar
hevincim cok cok.gecmis olsun rabbim bir daha gostermesin
benicim atesiniz tekrarlamos cok uzuldim bakalim dr ne dicek
guldencim saclarini gule gule kullan bir foto isteriz artik
minam masalla misafirleri halletmissin aynigin icinde zor olmalo
Beysalcim aradim ama uygun degildin sanirim ne olduko kuzima ay oksuruk cok duyuyorum birde bogmaca salgini varmis rabbim korusun gerci asili bizimkiler sukur
ay dun bizim evlilik yildonumumuzde kimse farketmemis
çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyidir inşallahIyı geceler kızlar
Ben ancak vakıt buldum uzun bı gundu..
Nıdayı dr una göturduk atesı 40 lardaydı yınemuayene ettı guzel,
kulakta enfeksıyon varmıs ve ılk antıbıyotıgımızı aldık
Burun damlası oksuruk surubu ates surubu hepsını alıyoruz suan
Demırıne bakılsın dıye kan tahlılı ıstedım hastayken olmaz dedı..
antıbıyotikten mıdır nedır ögleden sonra baya uyudu uyandıgında daha hafıftı atesı aksama dogru keyfı yerıne gelmeye basladı cok sukur
Sımdı yatırdım atesı hafıf ıns tekrar yukselmez uc gundur soldu resmen yavrum
Dr dan gelınce nıda uyurken evı supur sıl sonra kv kp geldıler yemek cay derken hıc vaktım olmadı
Herkes ıyıdır ıns..
oyy kıyamam aras paşaya nasıl acımıştır kimbilir. berra da çok sıkıştırıyor ama morarmadan atlattıyoruz çok şükürBenim minuk kuzumunda bigun parmagi slklsti nasil ettiyse syrgulu dolabi hizli itmis olmali elide irdaymis kuzum ne titreysme titreye agladi kahroldum.tirnak icu morardi simdi pArmagi hep havada geziyoe
ayy ne güzel canım güle güle kullan telefonunu.Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok mutluyum. Uzun zamandir hoşuma giden bir telefon vardı ama kendi telefonum da iyi olduğu için almamıştim. Dün akşam eşim sürpriz yaptı. O telefonu almış bana hediye. Erken doğum günü gecikmiş evlilik yıldönümü hediyesiymis :)
Çok mutlu etti beni
iyi akşamlar kızlarr
uzuun bi geçmişten geldim. ilk aylarda herkes çok sıkıntılar yaşamış biz de çok kötü günler geçirdik. şimdi aklıma geldikçe şükrediyorum çok şükür geçti gitti Rabbim bi daha yaşatmasın kimseye.
berranın bugün burnu akmaya başladı. hemen peditus verdim. hasta olacak diye ödüm kopuyo ama korkunun ecele faydası olmuyo işte
cumartesileri güzel bi temizlik yapayım diye istiyorum babamız da evdeyken ama yine öylesine oldu adamı ancak akşam görebildik. çok yoğun bu sıralar berra da çok özlüyor babasını. bazen kapıya gidip aç aç diye kapının başında bekliyor. açıyorum babaaa diye bağırıyor kuzum.
Ya kizlar birsey sorucam
aras bu ara bizim.yuzumuze sap sap vutmaya basladi hele gecen aksam burnuma plastik bardak patltti kizardi hafif sis
sizin bebelerde yapiyormu
Yapiyorlarsa ne tepki veriyorsunuz dr ada sormadim okadar yogun degildi ozaman
iyi akşamlar kızlarr
uzuun bi geçmişten geldim. ilk aylarda herkes çok sıkıntılar yaşamış biz de çok kötü günler geçirdik. şimdi aklıma geldikçe şükrediyorum çok şükür geçti gitti Rabbim bi daha yaşatmasın kimseye.
berranın bugün burnu akmaya başladı. hemen peditus verdim. hasta olacak diye ödüm kopuyo ama korkunun ecele faydası olmuyo işte
cumartesileri güzel bi temizlik yapayım diye istiyorum babamız da evdeyken ama yine öylesine oldu adamı ancak akşam görebildik. çok yoğun bu sıralar berra da çok özlüyor babasını. bazen kapıya gidip aç aç diye kapının başında bekliyor. açıyorum babaaa diye bağırıyor kuzum.
ıyı aksamlar canım
aman aman ınsallah hasta olmaz berra
temızlığı yapabıldğımız kadr artık canım eskısı gıbı olmuyo tabı bebısler oldktan sonra bende mutfak dolaplarını sılmeye basladım daha yarsı bıle bıtmedı ara verdım bırazdan devam edıcem bugun bıtmez tabıde
berra da babacı mı
buarada kadınlar gunumuz kutlu olsun kızlar
Bızımkı genelde yanaklarımı sıkarak sevıyo acıyo deyınce guluyo cıcı yap falan dıyoruz bırakıyo o zaman
Nasıl tepkı verılır bende bılmıyorum acıkcası
Iyı aksamlar cnm
Bızde yenı atlattık sayılır hastalıgı ıns hasta olmaz berracık
Temızlık oldugu kadar artık cocuklu olunca herzaman planlar tutmuyo malesef
Hepımızın kutlu olsun..
Sanada kolay gelsın cnm benımkılerde beklıyo ne gıcık su temızlık yap yap bıtmıyo
cnım mina genelde vurmuyor bir tek bi ara o oyun oynarken uyurmuş gibi yaoarsan gelip pat pat uyandırıyordu. biz genelde görmezden geliyoruz o haraketi çünkü gülünce, kızınca ya da yapma deyince bizimki inatlaşıyor ve daha çok yapıyor. unutmasını sağlıyoruz ilgiyi başka yana çekiyoruz. ya da mesela cici cici diye yanağı sevdirioruz :)
Bızımkı genelde yanaklarımı sıkarak sevıyo acıyo deyınce guluyo cıcı yap falan dıyoruz bırakıyo o zaman
Nasıl tepkı verılır bende bılmıyorum acıkcası
Iyı aksamlar cnm
Bızde yenı atlattık sayılır hastalıgı ıns hasta olmaz berracık
Temızlık oldugu kadar artık cocuklu olunca herzaman planlar tutmuyo malesef
Hepımızın kutlu olsun..
Sanada kolay gelsın cnm benımkılerde beklıyo ne gıcık su temızlık yap yap bıtmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?