- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.621
hayvanat bahçesi dediğim işte eşimin iş yerinde toparlamışlar bir oda kadar biyerdi ama iyi geldi meryeme de bana da:))onun kadar heyecanlandım bende:)ya bizimki o kadar başlamadı ama dün akşam arkadaşlardaydık 4 yaşında kızları var kız oyuncağı vermeynce elleriyle gözlerini kapatarak ağlıyo:)oyuncağı alıncada hemen susuyo bakalım geçici bir dönem herhalde ya..plesebo yazmış ya benm aklıma yattı söyledkleri
ayyy cnm hatırlamıyorum ama aldığımız yer sunny babynin en son ürünü olduğunu sölemişti 9-36 kg. izofixli. yatabilio bu kadar hatırlıyorum.
buarada maşallah meryemde büyümüş pek tatlı. sizi de allah ayırmasın inş
canm modeli ne peki hatrlıyo musun
bende sonunda aras paşam yaren hanım ve erdem beyin resimlerini koyduum kızlar geçici bir süre ile kalıcaklarbilginizee
bende sonunda aras paşam yaren hanım ve erdem beyin resimlerini koyduum kızlar geçici bir süre ile kalıcaklarbilginizee
olsun canım kucuk de olsa guzeldır
yalandan ağlama ıste onlarınkı
evet okudum canım yazıları duzelır dıye beklıyorum
meryem cok tatlı masallah ayakkabılarıda guzelmıs
hm tamam canm bakalım araştryoruz..sağol canm cuma akşam veda toplantısı yaptılr da bize pastayı da bi arkadaş yapmş çok özendm valla:)
ben görmüştüm ki hıh:)bende sonunda aras paşam yaren hanım ve erdem beyin resimlerini koyduum kızlar geçici bir süre ile kalıcaklarbilginizee
ay ben hazır sandım pastayı arkasaın becerıklıymıs
buarada esınle yakısıyosunuz Allah mutluluğunuzu daım etsın
slm kızlar nasılsınız bebecikler nasıl
nur nida nasıl oldu canm ii gezmişsinz haftasonu ohh maşallah...bu arada ben de cahideciyim gerçekten çok güzel:))hediyelerni de güle gükle kullan benm ki de özel günledde bişey yapmaznormalzamnada alır ama işte bakalım..
fatma bugün nasıl eren yememesinin kv ilgisi olacağını düşünmüyorm ya neden etkilensin ki..ama dişlerden yiyemiyo olabilir..
ayşegül arabanız hayırlı olsun kazasız belasız binin..masalın da yeni incileri hayırlı olsun..
funda canm güle güle kullan telefonunu ohh eşin ne güzel yapmış:))
güldenn adama odun odun dedin bak şaşırtıyo seni hep böyle olsun inşiallah..ayy merak ettim sizinkiler okuyo da benmki neden okumuyo burayı yaa:)))bu ay sonunda doğum günm var şimdiden hatrlatmalara başladm yavaştan evlendğimzden beri ilk klez beraber olacağz yani muhtemelebakalım ne olacak:)))inşllah o zamana kadar o da okur burayı:))
songüll araın parmağı nasıl olduu
yasemin ohh götrdün pizzaları afiyet olsun.ne güzel gezmişsiniz de
betüll ya özendm valla ne güzel erdemi emanet edebleceğinz birisi var..biz mesela burda avmde kampanya yapmşlar elli lira üzeri alışverşte sinema bileti veriyolar toplam üç tane biletmiz oldu ama meryemi bırakabileceğimz kimse olmadığı için onlada gidemedk kaldı öyle yani.....keşke b bizimde yakın olsalardı
nuray elifle ilgilen yaparsın temzkliği:)))bu arada patates pizzanı yaptım güzel oldu teşekkürler..pişmemesinden korkuyodum ya iyi pişti hatta ben bi ara meryemle uğraşırken fazla bile kızarmş:)9eşim de beğendi hayrdır diyo kahvaltılık menülerde değişiklik çok var..dedim bkz:kadınlar kulübğü:))))
nilay sen napıyosun canm belli oldumu tayini,niz
ayyy yedim valla bol bol:) çokta güzel olmuştu artık bende pizza yapıyorum diyeblilirm yani gönül rhatlaığıylaaaa:) herkese tavsiye ederim
aynen tatlım çok güzeldi benicim sağolsun. bende haftaya nurayımın tarifini deniycem kahvaltıya inş. buarada benim yazdığım kahvaltılık tarifi ince dilimle yapmayın kızlar. hani hazır dilimlenmişlerin iki katı kadar olsun ekmeğin kalınlığı. güldenimin ki sert oldu çünkü
albüm yaptım yenidenn
yok canm kadın yapmş 5 yaşında kızları var maşallah o bile yapıyomş:))bende zaten evsdeym yemekle bozdum kafayı şimdi yaş pastaya kayıyorum en yakın zamanda gerekli malzemeler tedark edilecek:)))ii dileklern için sağol canm benm hepimizin inşallah
ayy sorma cnm burayı okuyolar herhalde..
bende yapıcam bendeee:
bu arada evet ekmekler kalın olsun
bide ben güzel oldun diye özellikle fırına kestitirdim hehe.
ama tat mükemmeldi:
maşallah size nazardeymesinn:
ohhh ohhhh maşallah hepsine.
kız hani tarif bizlede paylaş
zaten hafta sonu misafirimvar:
meryem kuzum canım benim maşallah yaayaaa çok tatlılar maşallah yaaaaa
cok tatlılar ya masallah nazar değmesın kuzulara sızıde gorseydık ıyıydı
CNM valla pek bi sebebi yokşekerim 4 yıldır yontuyorum benn hahhahaah:
neden siz ödüyonuz kpnin vergi borcunu şekerim anlamadım..
birde ne tedavisi hayırdır ben atlamışım orayı.
çok sağol cnm:
bu arada benimde bilendırım hatta 3ü bi arada arzum çok memnunum..
cnm bende çok fazla ağrı yapmıyordu ama geceleri kollarım uyuşuyorduİyiki saka yapmissin desem cokmu kotu olurum ya.cok guldum.
Gecmis olsun canim bu arada ins.atlatirsin tedaviyle.fitik agri yapar diymi seninde boynunda yapiyomuki agri.
Ay benimde bilegimde zorlamadan heralde anlamadim bi sislik olustu geceleride agri yapiyo bende yarin bi saglik ocagina gideyim diyorum bosuna hastaneye gitmiycem onemli bisey degil cunku bakalim.hem erenide kontrole cagirmadilar bide onu sorucam.
Sibelcim sen nasilsin okuyamadim msjlarini simdi yemek yapiyorum okula gitmeden esim kv. eren hep beraber yiyelim onlarda ac beklemesin dedim.erende uyuyo artik uyaninca yemeklerde hazir olur yeriz.
maşallah sizlerebende sonunda aras paşam yaren hanım ve erdem beyin resimlerini koyduum kızlar geçici bir süre ile kalıcaklarbilginizee
sibelciğim meryem çok güzel çıkmış maşallah
ayrıca eşinle sana da maşallah
canm kv yaptı yani yine yapacağını:)))bu arada geçmiş olsun fıtık zor bende bel fıtığı var mahvoluyorum gerçekten..fizik tedavi iyi gelir inşallah....
bu arada güzel sözlernz için de teşekkür ederz:)
çok güzel yazı
bence çok da doğru
hayatımızda hep bir gösteriş
çocukları da buna alıştırıyoruz
doyumsuz varlıklar yetiştiriyoruz
cnm özellikle sağ kolumda çok kötü güç kaybı var.zaten sağ elde tendomlarda da sorun var
meslek hastalığı boyun fıtığı bizde[/QUOT
evet cabnm doyumsuz öçocuklar yetştrşyoruz elimizde olmadan yada farketmeden..tekrar geçmiş olsun canm ayy aklama kadar zor yaaaaa.....bakalım şşte bende şimdilik bel var boyun bizde de meslek hastalıpı özellkle mesleğe yeni başlamış ve rahat pozisyınlar bulamamış biri için:))malum baya kısıtlı bir alanda çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?