- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.601
sağol cnm inşallah iyi gelirhepınıze merhaba kızlar
reces canım gecmıs olsun ınsallah fızık tedavı ıyı gelır
gulden baska ısteklerın varsa buraya yaz canım olmuyo dedıklerın oluyo bak
esın neguzel cıcek almıs ben bıle sevındım:)
nuraycım kolay gelsın sana ben dun yaptım temızlık nankor ama bugunde yapsam yıne olur yanı
kahvaltı tarıfın ıcın tesekkur ederım cok guzel oldu
katreınur canım benım blender setım arzum memnunum
yasmın canım pızzaları yedın bol bol afıyet olsun banada bı ılham gelsede bende yapsam
günaydın cnm
vay bee bi de adama neler dedin güldenimm ne ayıp:)
iyiyiz teyzesi çok şükür birazdan yanına gitcem.e elifi üzme annesi yarın yaprasın işleri de
sağol cnm allah hepimize hep böyle güzel sürprizler yaşamayı nasip etsin
bir de bu ay kp in vergi borcunu ödeyeceğimiz için elimiz dardı
evet cnm şakayı yaptım kalpten gidecekti
yarım saat kadar uğraştıktan sonra olmadığımı söyledim rahatladı
hepınıze merhaba kızlar
nuraycım kolay gelsın sana ben dun yaptım temızlık nankor ama bugunde yapsam yıne olur yanı
yasmın canım pızzaları yedın bol bol afıyet olsun banada bı ılham gelsede bende yapsam
şekerim 4 yıldır yontuyorum benn hahhahaah:
neden siz ödüyonuz kpnin vergi borcunu şekerim anlamadım..
birde ne tedavisi hayırdır ben atlamışım orayı.
çok sağol cnm:
bu arada benimde bilendırım hatta 3ü bi arada arzum çok memnunum..
maşallah maşallah gülden ya çok sevindimmaşallah bu hafta herkes gezmiş anlaşılan kuzulaerda bayram etmişş:
günaydın yaseminim
şekerim peki annenlerde beğendimi bakyim mercimek köftesini ayy merak etimmm:
günaydın cnmç:
olsun sizde bu hafta gezersiniz..
aaa buı arada kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun
size eşimin yaptığını anlatayım hemen:
8 mart akşamı tam saat 12 yatmaya gittim ve yatakta yastığımın üzerinde 1 adet gül ayy çok mutlu oldum
etrtesi günde kapı çalar ve çiçekçi gelirrrr:
yani eşim şaşırttı beni bu hafta sonu..
buarada herkese kocaman bir günaydın
haftasonu benim de yoğun geçti
cuma akşam eşim geldi, sürpriziyle beni çok mutlu etti
cumartesi önce kaynım bize geldi çay ve bikaç ikram vardı.saat 2 de dr randevum vardı.defneyi kv ye bıraktık dr a gittim.2 adet boyun fıtığım var fizik tedaviye başlıyorum yarın
sonra eşimle ilaçları almaya gittik,ardından kv ye market alışverişi yaptık biraz.kv ye gittik defneyi uyuttum.akşam yemeği yedik.sonra eşim,ben ve kaynım dışarı çıktık.biraz gezdik(daha doğrusu yürüyüş yaptık) sonra avm ye gittik.sahlep ısmarladım onlara. akşam kvlere gittik.defneyi aldık ve eve geçtik.tabi bütün gün beni çok az gördüğü için defne uyumak istemedi 11 i geçiyordu uyuduğu.sonra da eşimle oturduk
pazar sabah güzel bir kahvaltı yaptık.ardından temizlik.sonra defneyi uyuttum.temizliğe devam.uyanınca defnenin banyo keyfi vardı.öğle yemeği yedik. akşam kvlere giderken götürmek için beysalımın halley pastasını yaptım.sonra eşimle film izleyelim dedik ama yarılayamadan defne uyandı..duş aldım,evi toparladım çıktık.yolda eşim beni kuaföre bıraktı onlar kv ye geçti. ben kv ye gittiğimde sağolsun defne yemeğini yemişti ve sofra hazırdı.
yemek yedik.çayın yanında pastayı yedik.herkes çok beğendi teşekkürler betül.sonra defneyi uyutma işini kv nin üstüne yıktım biraz oturduk ve zaten yatma vakti geldi.sabah da kv ve defneyi eşimin teyzesine bıraktım.muhtara gittim oy için gerekli belgeleri aldım.sonra gittim kan verdim ve şubeye geldim
benim haftasonum da böyle geçti.
ayyy yedim valla bol bol:) çokta güzel olmuştu artık bende pizza yapıyorum diyeblilirm yani gönül rhatlaığıylaaaa:) herkese tavsiye ederimhepınıze merhaba kızlar
slm kızlar nasılsınız bebecikler nasıl
nur nida nasıl oldu canm ii gezmişsinz haftasonu ohh maşallah...bu arada ben de cahideciyim gerçekten çok güzel:))hediyelerni de güle gükle kullan benm ki de özel günledde bişey yapmaznormalzamnada alır ama işte bakalım..
fatma bugün nasıl eren yememesinin kv ilgisi olacağını düşünmüyorm ya neden etkilensin ki..ama dişlerden yiyemiyo olabilir..
ayşegül arabanız hayırlı olsun kazasız belasız binin..masalın da yeni incileri hayırlı olsun..
funda canm güle güle kullan telefonunu ohh eşin ne güzel yapmış:))
güldenn adama odun odun dedin bak şaşırtıyo seni hep böyle olsun inşiallah..ayy merak ettim sizinkiler okuyo da benmki neden okumuyo burayı yaa:)))bu ay sonunda doğum günm var şimdiden hatrlatmalara başladm yavaştan evlendğimzden beri ilk klez beraber olacağz yani muhtemelebakalım ne olacak:)))inşllah o zamana kadar o da okur burayı:))
songüll araın parmağı nasıl olduu
yasemin ohh götrdün pizzaları afiyet olsun.ne güzel gezmişsiniz de
betüll ya özendm valla ne güzel erdemi emanet edebleceğinz birisi var..biz mesela burda avmde kampanya yapmşlar elli lira üzeri alışverşte sinema bileti veriyolar toplam üç tane biletmiz oldu ama meryemi bırakabileceğimz kimse olmadığı için onlada gidemedk kaldı öyle yani.....keşke b bizimde yakın olsalardı
nuray elifle ilgilen yaparsın temzkliği:)))bu arada patates pizzanı yaptım güzel oldu teşekkürler..pişmemesinden korkuyodum ya iyi pişti hatta ben bi ara meryemle uğraşırken fazla bile kızarmş:)9eşim de beğendi hayrdır diyo kahvaltılık menülerde değişiklik çok var..dedim bkz:kadınlar kulübğü:))))
nilay sen napıyosun canm belli oldumu tayini,niz
sağol cnm allah hepimize hep böyle güzel sürprizler yaşamayı nasip etsin
bir de bu ay kp in vergi borcunu ödeyeceğimiz için elimiz dardı
evet cnm şakayı yaptım kalpten gidecekti
yarım saat kadar uğraştıktan sonra olmadığımı söyledim rahatladı
nutraks canım kesinlikle kraft royal i tavsiye ederim çok rahat ettik biz
ya terletti hiç memnun kalmadık krafttan dedile ama royalmıydın değpil miydi bilmem..izofksi var mı onun
güll sen nasılsın canmm alp tuğra napıyo
ıyıyım canım alp tuğra ıyı yenı huy edındı kendıne ıstedğı olmayınca bı cırlaması var duyman lazım uyuyo sımdı
hayvanat bahcesınde neguzel eğlenmıs meryem bızde gıdıcez bırgun ama bakalım
sen yıne yalnız kalıcaksın yanı hadı hayrlısı bakalım doğumgununde beraber olursunz ınsallah
sen neler yapıyosun meryem neyapıyo
cnm bizde sunny baby izofixli kullanıyrouz gayet memnunuz...
ayyy cnm hatırlamıyorum ama aldığımız yer sunny babynin en son ürünü olduğunu sölemişti 9-36 kg. izofixli. yatabilio bu kadar hatırlıyorum.canm modeli ne peki hatrlıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?