2012 kasım bebekleri büyüyor..

hepınıze merhaba kızlar
reces canım gecmıs olsun ınsallah fızık tedavı ıyı gelır
gulden baska ısteklerın varsa buraya yaz canım olmuyo dedıklerın oluyo bak
esın neguzel cıcek almıs ben bıle sevındım:)
nuraycım kolay gelsın sana ben dun yaptım temızlık nankor ama bugunde yapsam yıne olur yanı
kahvaltı tarıfın ıcın tesekkur ederım cok guzel oldu
katreınur canım benım blender setım arzum memnunum
yasmın canım pızzaları yedın bol bol afıyet olsun banada bı ılham gelsede bende yapsam

sağol cnm inşallah iyi gelir

günaydın cnm

vay bee bi de adama neler dedin güldenimm ne ayıp:)

iyiyiz teyzesi çok şükür birazdan yanına gitcem.e elifi üzme annesi yarın yaprasın işleri de

şekerim 4 yıldır yontuyorum benn hahhahaah:

neden siz ödüyonuz kpnin vergi borcunu şekerim anlamadım..
birde ne tedavisi hayırdır ben atlamışım orayı.

çok sağol cnm:
bu arada benimde bilendırım hatta 3ü bi arada arzum çok memnunum..

benımkıde 3 u bırarada canım evlenırken almstım memnunum bende aynısı olabılır

maşallah maşallah gülden ya çok sevindim
veee bu arada sonunda bende yaptım mercimek köftemiii süper oldu sağolasın güldenim :)

ayy ne güzel geçmiş maşallah bu arada afiyet olsun beğenmenize çok sevindiim

slm kızlar nasılsınız bebecikler nasıl

nur nida nasıl oldu canm ii gezmişsinz haftasonu ohh maşallah...bu arada ben de cahideciyim gerçekten çok güzel:))hediyelerni de güle gükle kullan benm ki de özel günledde bişey yapmaznormalzamnada alır ama işte bakalım..

fatma bugün nasıl eren yememesinin kv ilgisi olacağını düşünmüyorm ya neden etkilensin ki..ama dişlerden yiyemiyo olabilir..

ayşegül arabanız hayırlı olsun kazasız belasız binin..masalın da yeni incileri hayırlı olsun..

funda canm güle güle kullan telefonunu ohh eşin ne güzel yapmış:))

güldenn adama odun odun dedin bak şaşırtıyo seni hep böyle olsun inşiallah..ayy merak ettim sizinkiler okuyo da benmki neden okumuyo burayı yaa:)))bu ay sonunda doğum günm var şimdiden hatrlatmalara başladm yavaştan evlendğimzden beri ilk klez beraber olacağz yani muhtemelebakalım ne olacak:)))inşllah o zamana kadar o da okur burayı:))

songüll araın parmağı nasıl olduu

yasemin ohh götrdün pizzaları afiyet olsun.ne güzel gezmişsiniz de

betüll ya özendm valla ne güzel erdemi emanet edebleceğinz birisi var..biz mesela burda avmde kampanya yapmşlar elli lira üzeri alışverşte sinema bileti veriyolar toplam üç tane biletmiz oldu ama meryemi bırakabileceğimz kimse olmadığı için onlada gidemedk kaldı öyle yani.....keşke b bizimde yakın olsalardı

nuray elifle ilgilen yaparsın temzkliği:)))bu arada patates pizzanı yaptım güzel oldu teşekkürler..pişmemesinden korkuyodum ya iyi pişti hatta ben bi ara meryemle uğraşırken fazla bile kızarmş:)9eşim de beğendi hayrdır diyo kahvaltılık menülerde değişiklik çok var..dedim bkz:kadınlar kulübğü:))))

nilay sen napıyosun canm belli oldumu tayini,niz

Son düzenleme:
bizde ctesi eşim mesaideydi malesef gece bayaa geç geldi....o yğüzden hiç bişey yapmadık..dünde burda minicik bi hayvanat bahçeciği var(güvercn .keklik.tavşan tavus kuşu ve köpektenm oluşan)oraya götrdü bizi sürprz oldu meryem bayıldı resmen nasıl kovalıyo tavşanları falan çok mutlu oldu.. havalarda çok güzeldi gerçi bugün bulıutlandı ama bakalım..bu arada bizimde 6.dişimiz çıktı 7 8 yolda hem baya kabarmş durumda zor tutuyorum kendimi patlatnamak için...

taşınma işi de karışık yasemncşm bakalım bugün tam netleşecek ama herhalde seöüçimlerden sonra geçecez.eşim haftaya kesin gidiyo da meryemle biz kalacağz sanırım..nese biraz ayrı kalcaz ama en azından doğm günmde birlikte olacağz..eğer bizde haftaya gidecek olursak yine ayrı kalcaz...üç yıl oldu hep ayrıydk yaaa....çok sıkıldım artıkkk

bide otokoltuğu alacağz da neler kullanıyosunuz hangisini tavsiye edersinz...ort halli bişeyler istyorz

ayyy yedim valla bol bol:) çokta güzel olmuştu artık bende pizza yapıyorum diyeblilirm yani gönül rhatlaığıylaaaa:) herkese tavsiye ederim

aynen tatlım çok güzeldi benicim sağolsun. bende haftaya nurayımın tarifini deniycem kahvaltıya inş. buarada benim yazdığım kahvaltılık tarifi ince dilimle yapmayın kızlar. hani hazır dilimlenmişlerin iki katı kadar olsun ekmeğin kalınlığı. güldenimin ki sert oldu çünkü

İyiki saka yapmissin desem cokmu kotu olurum ya. cok guldum.
Gecmis olsun canim bu arada ins.atlatirsin tedaviyle.fitik agri yapar diymi seninde boynunda yapiyomuki agri.
Ay benimde bilegimde zorlamadan heralde anlamadim bi sislik olustu geceleride agri yapiyo bende yarin bi saglik ocagina gideyim diyorum bosuna hastaneye gitmiycem onemli bisey degil cunku bakalim.hem erenide kontrole cagirmadilar bide onu sorucam.

Sibelcim sen nasilsin okuyamadim msjlarini simdi yemek yapiyorum okula gitmeden esim kv. eren hep beraber yiyelim onlarda ac beklemesin dedim.erende uyuyo artik uyaninca yemeklerde hazir olur yeriz.

nutraks canım kesinlikle kraft royal i tavsiye ederim çok rahat ettik biz

bu arada songül ablanın paylaştığı yazıyı okudum ama benm pek hoşuma gitmedi özellkkle kendi alanınmla ilgili kısmı yok evrim demiş yok buymuş...yani diğer kısımları bielemyecğim ama diş kısmında ona katlmıyorum:))

pizza bizde çok sevyoruz yasemncm ya hem kalın hamutlu seviyorum ben..bi ara pizza pzizza da kenarı susamlı çıkmıştı ya ona çok hecveslenmiştimfena da olmamışrı yani..ama şimdilerde diyete girmeye başladık yavaştan artık daha da uzak durmalıyız:))

güll sen nasılsın canmm alp tuğra napıyo

ıyıyım canım alp tuğra ıyı yenı huy edındı kendıne ıstedğı olmayınca bı cırlaması var duyman lazım uyuyo sımdı
hayvanat bahcesınde neguzel eğlenmıs meryem bızde gıdıcez bırgun ama bakalım
sen yıne yalnız kalıcaksın yanı hadı hayrlısı bakalım doğumgununde beraber olursunz ınsallah
sen neler yapıyosun meryem neyapıyo

hayvanat bahçesi dediğim işte eşimin iş yerinde toparlamışlar bir oda kadar biyerdi ama iyi geldi meryeme de bana da:))onun kadar heyecanlandım bende:)ya bizimki o kadar başlamadı ama dün akşam arkadaşlardaydık 4 yaşında kızları var kız oyuncağı vermeynce elleriyle gözlerini kapatarak ağlıyo:)oyuncağı alıncada hemen susuyo bakalım geçici bir dönem herhalde ya..plesebo yazmış ya benm aklıma yattı söyledkleri

canm modeli ne peki hatrlıyo musun
ayyy cnm hatırlamıyorum ama aldığımız yer sunny babynin en son ürünü olduğunu sölemişti 9-36 kg. izofixli. yatabilio bu kadar hatırlıyorum.
buarada maşallah meryemde büyümüş pek tatlı. sizi de allah ayırmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…