2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah canım ya valla kaanın bu yürümeme sorunu yüzünden hamilelikten hiç bişey anlamadım valla,
kaanda göbek resimleri çekmeler vs herşey vardı, bunda hiç bişey yapmadım, çocuk büyüdüğünde dicek abimin var benim niye yok diye ah ahh

ah kıyamam kuzuma ya çok çok geçmiş olsun
mızmızlığıda nazarı olsun canım ya yapışık gezmeside hastalıktan dolayı sanırım güvende hissediyor kendisini

kızlar bende kaanın yanına gideyim uyanıyor ikide bir hiç rahat değil bu gece
hepinize iyi geceler sabah gelecek olanlarada şimdiden günaydın

cnm ben geldim sen gidiyomuşsun..kaan daha da ii yürüyecek inşallah..uykusuda düzelse artık ama hakkında hayrlısı olsun sen ikisini beraber büyüteceksn ne güzel:))ii geceler bol uykulu bir gece olsun inşallah...

cok kanayınca panık olmusundur halıyle canım
hımm olmadı desene aksamları bıraz bıraz gec yatrmaya calıssan dk dk dıye dıye saat bıle gec uyusa sabah gec kalkar belkı
ay kımıldıyosa kesın uyanır alp tuğrada oyle yapıyo bazen
alp ıyı canım uyuyo
aa ben neden sımdı farkedıyorum acaba

eee cok guzel bu tatlım
devamıda gelıcektır emın olkı
bırden gelısıyor zaten annesı anlamıaksın bıe

Kızlar bende yatıyorum
hepınıze ıyı geceker

ben ıkı gun once lıseden cok yakın bır arkadasım dan cok guzel bır haber aldım 6 yıldır bebegı olmuyordu bunay asılama yapılcaktıkı canım arkadasım gebe
yarı onu dr uma goturucem ogleden sonra ugrayamayabılırım
sızlerı kocaman opuyorum
ne olur sızde arkadasım ıcın dıa edı herseyyolunda gıtsın

cnm ben geldim sen gidiyomuşsun..kaan daha da ii yürüyecek inşallah..uykusuda düzelse artık ama hakkında hayrlısı olsun sen ikisini beraber büyüteceksn ne güzel:))ii geceler bol uykulu bir gece olsun inşallah...

kalmayı çok isterdim canım ya ama uyandı uyancak gibi malesef bide inliyor dişi baya sıkıntı yaptı gibi,
bi kaç ay sonra anlatırım artık ikiz gibi büyümeleri iyimi olduköt mü diye ben hala biraz temkinliyim gibi, gece durmadan uyanmalar gaz sorunu vs
sizin taşınma işi noldu canım tarih bellimi
sizede tatlı uykular meryemle annesi

yok canım ya kaan almanlar gibi prensipli erkenden aynı saatte yatıp aynı saatte kalkıyor ne gerek varsa
olabilir cnm ya farkedilmeside gerekmiyor zaten
sizede iyi uykular deliksiz inşallah öpüldünüz ana oğul

songülcüm sanada iyi geceler canım

inşallah ii olur senin için..ilk bebeği huysuz olnaın şkincide yüzü gülermiş inşallah öyle olur..taşınmamız bu ay sonu canm hayrlısıyla bakalımm

bu son alıntılarım gidiyorum sonra

songülüm çoook sevindim dua edicem canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sağol canım aynen hıc bıtmıyo
kendı tutunarak yurumuyomu

duvar koltuk masa sandalye neresi olursa olsun tutunarak yürüyor canım 3 aydır nerdeyse
tırmanmalar, masa sandalyeleri çekip götürmeler hepsi var bitek ayakta tutunmadan 5snden fazla durmadı henüz ve desteksiz yürümüyor hala

bu arada masalı gördüm geçmiş sayfalarda hamarat kızımız maşallah annesi talibiniz olabiliriz aklınızda bulunsun

hadi iyi geceler kızlar

devamıda gelır ınsallah canım ılerleme var desene
yakında pesınde kosturmaktan yorulcaksın
ıyı geceler canım

ıyı geceler canım
arkadasın ıcın hersey guzel olur ınsallah canım bebısıne kavusur ınsallah hayırlısyla

bugece bana kaldı kılıtlemek resımde yokkı koyayım ama kılıtlendı sayalım barı
gulden yasmın reces yağmur bıberon beysal nutraks gunaydın kızlar sımdıden

Güle güle kullan cnm

Bu arda bızım arascan ın bahar alerjısı geldı hapsu hapsu sıralıyor sonrasında abırde guluyor kı sormayın
Geçmiş olsun canım. Çabuk atlatir inşallah
Arkadaşı n da hayırlı siyla bebeğini kucağına alır inşallah

günaydın canlarım ne güzel geçmiş okuyarak başlamak
amaaa yiyipte kiilo almayanlara gıcığımdır songüüüüüüüülllll yiyosanız sizde alıncanım dimi ama

hevin canım kaanın yürüme ile ilgili gelişme olmasına çok sevindim maşallah inşallah tamamen yürür hayırlısıyla. inşallah benim oğlumda yürür

akşam erdem beyde bi enerji patlaması vardı uyumayacakmış sallıyorum sallıyorum yok babaa geel teyzeee gell dede geel diye çağırıp durdu kurtarsınlar diye sonra çabuk uyu diye kızdım dudak büzde surat astı uyudu içim gitti

Nıda ıyı canım cok sukur antıbıyotıge devam
Yalnız bu aralar fazlasıyla huy degıstı yapısık ıkız gıbı olduk:)

cnm o hastalıktan oluyo nilde 4 gün hastanede yattığımızda öyleydi hem ilaçlar etkiliyo hemde hastalık geçecek merak et

cnm evet ondan ama burawda iyidir kesinlikle.

maşallah masala güle güle giyisin:
büyümüşte ayakkabılarına kendi karar veriyo desne:
hehe:

kız yontuyorum ben onu 4 yıldır ondan alıyo şimdi:
bide burayı okuyo galiba:

cnm güle güle kulllan negüzel düşünüyolar:

cnnm geçmiş olsun sana evet annelik çok şey demek:

Eki Görüntüle 1017090

bayıldım
arasın sonunda yapacagı budur...

aras paşammmmm yarenimmmm
süopersiniz maşallah size:

cnm az daha sabır bak çok yakında yürüyecek kağan kardeşini karşılayacak o :

hehe caktırma canım :)
ay erkencısın bu aksam bende bır de yatıcm zaten
yarın gunduzde yokum

amaa ama olmuyoki böyleyaaa:
özleniyorsunuz şekerimmm:

günaydın cnm:

cnm dualarımız arkadaşınla inşallah güzel haberlerle gelirsin..

bugece bana kaldı kılıtlemek resımde yokkı koyayım ama kılıtlendı sayalım barı
gulden yasmın reces yağmur bıberon beysal nutraks gunaydın kızlar sımdıden

günaydın cnm:mmm

Günaydın kızlar

günaydın cnm:

oyy kıyamam erdemime ya:
nilde alışkanlık yaptı uyumadan önce yatıyoruz önce bi yarım saat yattığımız yerden oynuyoruz sonra uyuyo:
betülüm gğünaydın
erdem paşamdanda yakında çok güzel haber alıcaz kesinlikle hissediyorummm:

kızlar herkese günaydın umarım keyifler iyidir:

kızlar günaydın herkese,
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
biz dün kötü bir gün geçirdik günümüzün bir kısmı hastanede geçti. öğlen kızımla ve kardeşimle birşeyler yedik, ben iki dk mutfağa gittim bulaşıkları makineye koymaya. o arada banyonun kapısı tam yerine oturtulmadan kapatılmış ve mina da içeri girmiş. kovadaki suları dökmüş, deterjan kutusunu açmış ve duşakabinin içine girp sabunu almış ve ısırmış. iki dk içinde neler yapmış. tabi sabunu ellerinde ve ağzını köpüklü görünce hemen alo 114 zehirlenme hattını arayıp bilgi aldım ve hemen acile gittik. bi kaç doktor geldi baktı öninceleme sonra pediatrik cerrahiye gönerdiler ordada boğaz yolları tahriş olmuş mu diye incelediler çok şükür bir şey yok. benim taminimce zaten yemedi ağzına aldı tadı kötü glince tükürdü. da sonra çıktık hastaneden ama önce polise gittik. çünkü zeirlenmei ihmal suçuymuş ve bu nedenle adli vaka oluyormuş. az kalsın avruma zarar vermekten suçlu oluyordum.... eve dönerken epey bi ağladım.. bizden böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…