- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.721
songül çizelgeden gördüm şimdi maşallah 41 kereNice evllik yıldönümlerine inşallah yavrularınızla beraber sağlıkla mutlulukla
Masallah kaana annesı buyuk gelısme var yakında hepten bırakır merak etme:)
Nıda ılk buyuk hastalıgını gecırdı dıyebılırım ates 40 larda dolastık uc gun
Kulakta enfeksıyon cıktı ama sımdı ıyıyız sukur mız mızlıgımız dısında:) bana yapısık gezıyo nerdeyse bugunlerde:)
kızlar bende kaanın yanına gideyim uyanıyor ikide bir hiç rahat değil bu gece
hepinize iyi geceler sabah gelecek olanlarada şimdiden günaydın
beni yeni tlf güle güle kullan cnm iyi geceler
sağol canım ya sorma kaç saat oldu hala sızlıyor bi anlık dalgınlığıma geldi,
eşimde kurstaydı o sıra hiç yapmadığım şey onu aradım korkudan gelip hastaneye götürsün diye Allahtan dersteymiş tele bakamadısonra aradığında baya korktu ama kan durmuştu çok şükür
uyku malesef sorun canım ya, bi kaç gün geç yatırdım ters etki yaptı daha erken uyandı sabahları ve gece çok uyandı,
bugün yine sorunlu geçicek belli yatırdığımdan beri durmadan kımıldıyor dişlerden sanırım
alp tuğra nasıl canım
ben hep kırmızıydım kiama hiç umursamamıştım beni söyleyince hatırladım yine
yok cnm ne özeli kart olayı ilk çıktığında almıştım öyle kaldı
Teşekkür ederiz teyzesi
Sorma ya bide kendiside gülüyordu bana napıyor bu kadın acaba diye
Kaan iyi çok şükürde gece uykuları malesef sorunlu yanaklarımız şiş kırmızı sanırım dişlerden yine bitmedi gitti zaten
nida nasıl oldu
hahaha tanıdık geliyor bu
Sağol cnm
Hala aynıyız songül güzel olan parmak ucunu yüzde 90 bıraktı artık tam basıyor çok şükür, bir elinden tutup yürümesini çok seviyor ama tek başına hala cesaret edemiyor sıpam
kolay gelsin canım ya hiç bitmez temizlik derdi
yok tatlım ya yürümüyor malesef daha doğrusu tek başına yürümüyor bi türlü cesaret edemiyor
cnm ben geldim sen gidiyomuşsun..kaan daha da ii yürüyecek inşallah..uykusuda düzelse artık ama hakkında hayrlısı olsun sen ikisini beraber büyüteceksn ne güzel:))ii geceler bol uykulu bir gece olsun inşallah...
cok kanayınca panık olmusundur halıyle canım
hımm olmadı desene aksamları bıraz bıraz gec yatrmaya calıssan dk dk dıye dıye saat bıle gec uyusa sabah gec kalkar belkı
ay kımıldıyosa kesın uyanır alp tuğrada oyle yapıyo bazen
alp ıyı canım uyuyo
aa ben neden sımdı farkedıyorum acaba
kalmayı çok isterdim canım ya ama uyandı uyancak gibi malesef bide inliyor dişi baya sıkıntı yaptı gibi,
bi kaç ay sonra anlatırım artık ikiz gibi büyümeleri iyimi olduköt mü diye ben hala biraz temkinliyim gibi, gece durmadan uyanmalar gaz sorunu vs
sizin taşınma işi noldu canım tarih bellimi
sizede tatlı uykular meryemle annesi
yok canım ya kaan almanlar gibi prensipli erkenden aynı saatte yatıp aynı saatte kalkıyor ne gerek varsa
olabilir cnm ya farkedilmeside gerekmiyor zaten
sizede iyi uykular deliksiz inşallah öpüldünüz ana oğul
songülcüm sanada iyi geceler canım
sağol canım aynen hıc bıtmıyo
kendı tutunarak yurumuyomu
bu son alıntılarım gidiyorum sonra
songülüm çoook sevindim dua edicem canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
duvar koltuk masa sandalye neresi olursa olsun tutunarak yürüyor canım 3 aydır nerdeyse
tırmanmalar, masa sandalyeleri çekip götürmeler hepsi var bitek ayakta tutunmadan 5snden fazla durmadı henüz ve desteksiz yürümüyor hala
bu arada masalı gördüm geçmiş sayfalarda hamarat kızımız maşallah annesi talibiniz olabiliriz aklınızda bulunsun
hadi iyi geceler kızlar
Kızlar bende yatıyorum
hepınıze ıyı geceker
ben ıkı gun once lıseden cok yakın bır arkadasım dan cok guzel bır haber aldım 6 yıldır bebegı olmuyordu bunay asılama yapılcaktıkı canım arkadasım gebe
yarı onu dr uma goturucem ogleden sonra ugrayamayabılırım
sızlerı kocaman opuyorum
ne olur sızde arkadasım ıcın dıa edı herseyyolunda gıtsın
Güle güle kullan cnmcok guzel özetlemıssın
Masal da annesıne temızlıkte yardım edıyomus:)
Songul benım kız bana yapıstı resmen yaa
Bu aksam esımın dayısını ugurlamaya gıttık ay cocuk kımseye gıtmıyo babasına gıdıyo ıkı dak sonra aglıyo anne dıye..
Kızlar bugun esım hıc beklemedıgım bı suprızle geldı
Tel ımı degısecektık bı ara konusmustuk oyle kalmıstı bugun o telı alıp gelmıs cok mutlu oldum:)
Yalnız bu ara hedıyeler ust uste geldıya dıyo kı bu sene ne kadar özel gun varsa onların hedıyesıydı artık hedıye falan bekleme
Geçmiş olsun canım. Çabuk atlatir inşallahBu arda bızım arascan ın bahar alerjısı geldı hapsu hapsu sıralıyor sonrasında abırde guluyor kı sormayın
Nıda ıyı canım cok sukur antıbıyotıge devam
Yalnız bu aralar fazlasıyla huy degıstı yapısık ıkız gıbı olduk:)
gülden wavss sizin kullandığınız blender seti bu mu http://www.hizlial.com/arzum-ar-161...286?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10233976
bunu beğendim ama forumda braunu çok övmüşler arzumu pek tavsiye etmiyorlar o yüzden tereddüt ettim. ama siz memnunsanız bunu düşünebilirim. braunun şu model http://www.hizlial.com/braun-mr-570-patisserie-multiquick-5-600w-blender-seti/10249326
kizlar herkese gonderyim masali seve seve gelir yapar temizligini
kuzum bayilio cunku
ayy bgun lcw dan masala tayt badi falan aldim 7tl ye yazlik tsortleri cikmis 10lira sort taytlar bayildim yaaa ama ben mevsimlik aldim mayista koyde olcazya ozamn giysin die ayakkabi aldim kinetix ten begendi masal ben adidas istiodum o onu secti kiyamadik aldik artik ama rahat yumusak ici
yalniz lcw yi tavsiye ederim cok uygun bu ara indirimde bicok urunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagolun cnm benım
recesıme gecmıs olsun ınsalla faydasını gorur
aaa guldenım odun dıyordu bırde esıne masaalla
nıdada ınsalla zamnla ıyı oldukça atlatıcak
elıfe de cok sevındım bır da ınsalla olmaz mınnos hasta
cnm benım arcelık vardı bozuldu sonra komsum kıng almıştı normalşde alacağım marka degıldır ama cok memnunum
cok guzel özetlemıssın
Masal da annesıne temızlıkte yardım edıyomus:)
Songul benım kız bana yapıstı resmen yaa
Bu aksam esımın dayısını ugurlamaya gıttık ay cocuk kımseye gıtmıyo babasına gıdıyo ıkı dak sonra aglıyo anne dıye..
Kızlar bugun esım hıc beklemedıgım bı suprızle geldı
Tel ımı degısecektık bı ara konusmustuk oyle kalmıstı bugun o telı alıp gelmıs cok mutlu oldum:)
Yalnız bu ara hedıyeler ust uste geldıya dıyo kı bu sene ne kadar özel gun varsa onların hedıyesıydı artık hedıye falan bekleme
iyi geceler kızlar girer girmez yarenin resmini gördüm maşallah prensese kocaman olmuş
bütün geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar,
plastikler bezde görülmüştür ertesi gün ayy ne komikti eşim kaanın altını değiştirirken bende bezi inceliyordum
annelik neler yaptırıyor insana
bu arada akşam parmağımı kestim baya derin kesildi kan durmak bilmedi şimdide sızlıyor :18:
yok cnm ne özeli kart olayı ilk çıktığında almıştım öyle kaldı
teşekkür ederiz teyzesi
sorma ya bide kendiside gülüyordu bana napıyor bu kadın acaba diye
kaan iyi çok şükürde gece uykuları malesef sorunlu yanaklarımız şiş kırmızı sanırım dişlerden yine bitmedi gitti zaten
nida nasıl oldu
hahaha tanıdık geliyor bu
sağol cnm
hala aynıyız songül güzel olan parmak ucunu yüzde 90 bıraktı artık tam basıyor çok şükür, bir elinden tutup yürümesini çok seviyor ama tek başına hala cesaret edemiyor sıpam
hehe caktırma canım :)
ay erkencısın bu aksam bende bır de yatıcm zaten
yarın gunduzde yokum
kızlar bende kaanın yanına gideyim uyanıyor ikide bir hiç rahat değil bu gece
hepinize iyi geceler sabah gelecek olanlarada şimdiden günaydın
Kızlar bende yatıyorum
hepınıze ıyı geceker
ben ıkı gun once lıseden cok yakın bır arkadasım dan cok guzel bır haber aldım 6 yıldır bebegı olmuyordu bunay asılama yapılcaktıkı canım arkadasım gebe
yarı onu dr uma goturucem ogleden sonra ugrayamayabılırım
sızlerı kocaman opuyorum
ne olur sızde arkadasım ıcın dıa edı herseyyolunda gıtsın
bugece bana kaldı kılıtlemek resımde yokkı koyayım ama kılıtlendı sayalım barı
gulden yasmın reces yağmur bıberon beysal nutraks gunaydın kızlar sımdıden
Günaydın kızlar
günaydın canlarım ne güzel geçmiş okuyarak başlamak
amaaa yiyipte kiilo almayanlara gıcığımdır songüüüüüüüülllllyiyosanız sizde alıncanım dimi ama
hevin canım kaanın yürüme ile ilgili gelişme olmasına çok sevindim maşallah inşallah tamamen yürür hayırlısıyla. inşallah benim oğlumda yürür
akşam erdem beyde bi enerji patlaması vardı uyumayacakmış sallıyorum sallıyorum yok babaa geel teyzeee gell dede geel diye çağırıp durdu kurtarsınlar diye sonra çabuk uyu diye kızdım dudak büzde surat astı uyudu içim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?