2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nılay cok gecmıs olmus cnm cok sukur bıseyı yokmus
Kasla göz arasında yapıyolar yapacaklarını
Ustune bıde suclu damgası yemek kotu olurdu gercekten

Dılek hosgeldın cnm merak ettık senı
ıns hersey yolundadır

Songul arkadasın hayırlısıyla kucagına alsın bebesını ıns

Kızlar alıntı yapamadım tel. ım ıcın cok tesekkur edıyorum hepınıze:)

Herkese mutlu gunler umarım herkes ıyıdır:)

dılekefem hosgeldın canım
sıkntların vardı cozuldumu sorunlar nasılsın efe nasıl
Hosbulduk canimm tam olarak çözülmedi sorunlar eşimin ameliyat sorunu hep sorun çıkarıyorlar burda hayırlısi bakalim
Efe iyi canim eşim hasta oldu ondan efeye geçti sonra bana üçümüz hastayiz maalesef
Siz nasilsiniz canimm alp tugram iyimi

Hosbulduk canım yolunda sayılır işte canim krankasse ile sorun yaşıyoruz burda maalesef yabancı oldugumuz için hep sorun çıkıyor

Siz nasilsiniz canim prensesler nasıl
Telefonun hayirli olsun buarada

Yemek sayfamızda çok güzel olmuş hayırlı olsun herkes pek bi hamaratsiniz maaşallah

Son düzenleme:
Bende geçen hafta cvr arkadaşımızın tahinli kurabiyesini yaptım süper oldu efe 3 tane yedi ogün denemenizi tavsiye ederim

Sagol cnm
Gecmıs olsun sızede bızde gecen haftayı hastalıkla gecırdık sımdı ıyıyız sukur
Kagıt ıslerı öyle cnm ya, yapancılara bı sıkıntı cıkarıyolar mutlaka ıns cabuk cözumlenır..

Kasım annelerı pek bı hamarat masallah:)
Bos bı vaktınde sende eklersen sevınırız..

Son düzenleme:
sizede çok geçmiş olsun canim :)

Aynen öyle.sorun üstüne sorun bakalim devreye patronlar girsi ins çözülecek

Tabiki eklerim canin islak kek tarifimde var süper onuda yazarım ins

sizede çok geçmiş olsun canim :)

Aynen öyle.sorun üstüne sorun bakalim devreye patronlar girsi ins çözülecek

Tabiki eklerim canin islak kek tarifimde var süper onuda yazarım ins

Sagol cnm
Tariflerini bekliycez :) orda kaybolup gitmiyoda cok iyi oldu karni acikan oraya gidiyo:)

Simdi cikmam lazim gorusrz kizlar

merhaba kızlarr

nilayy canm çok geçmiş olsun çok korkutucu gerçekten allahım korumuş bi daha yaşatmasın

nurr telefonunu güle güle kullan:)))

yasemn gülden funda betül günaydın

dilekcm hoş geldin geçmiş olsun arada uğra haberdar et....

bizden haberler eşimle limoniyiz yine..off yaaa...şöyle anlatayım pazar gün istanbula gidiyo ve artık ayrıkalcaz malesef hep.yani haftasonları anca toplancaz ama o zaman da başbaşa olanaycaz..nisandan sonra da kv bizde olacak meryeme bakmak için yani demek istediğim hiç başbaşa kalamayacağız bunu söylüyorum izne ayrılma şansı var hjatta çoğu arkadaşı on günü geçtşi izne ayrılan bizimki yok hala işe gidiyo..akşam diyorum ne zaman ayrılcan bekliyorum ki salı çarşamba desin....ayrılmycam ki diyo bide rahat rahat..cnm sıkıldı geçtm yattım tabii ki uyuyamadım..bi kaç saat sonra o da geldi döndü arkasını yattı daha da cnm sıkıldı kalktım bende sabaha kadar salonda oturdum...5 falandı yatağa geçtiğim...sabahta kahvaltı falan hazrlamadm yani kalkacaktım gerek yokdedi bende ısrar etnmedm yattım...ben mi çok yanlış düşünüyırum acaba birlkte zaman geçirömeyi istememin nesi kötü olabilir ki

nutraks olur oyle seyler takmamaya çalış canım

yasmin ya bisküvi ile ilgili resim koydum tarif tarafına baksana dediğin o muyduuu

nutraks olur oyle seyler takmamaya çalış canım

yasmin ya bisküvi ile ilgili resim koydum tarif tarafına baksana dediğin o muyduuu

tatlım o tarafa yazmıştım evet eti piknik kakaolu:) bisküviyi de bulduğuna göre tatlı yapılabilir:) sağolasın cnm

geçmişl olsun cnm allah bir daha yaşatmasın
defnenin de banyoda ilk gittiği yer deterjan dolabı ve işin kötüsü o deterjanları taşıyabileceğim biyer yok

hoşgeldin cnm
geçmiş olsun üçünüze de

kızlar bugün önemli bir görüşmem vardı
dua edin de hayırlısıysa olsun inşallah

kötü olan bişey yok cnm. erkekler bizim kadar düşünceli değiller...

ınsallah sorun cozulur canım bıran once
gecmıs olsun hepınıze
bız ıyıyız canım alp tuğrada ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…