- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.761
Hosbulduk canimm tam olarak çözülmedi sorunlar eşimin ameliyat sorunu hep sorun çıkarıyorlar burda hayırlısi bakalimdılekefem hosgeldın canım
sıkntların vardı cozuldumu sorunlar nasılsın efe nasıl
Nılay cok gecmıs olmus cnm cok sukur bıseyı yokmus
Kasla göz arasında yapıyolar yapacaklarını
Ustune bıde suclu damgası yemek kotu olurdu gercekten
Dılek hosgeldın cnm merak ettık senı
ıns hersey yolundadır
Songul arkadasın hayırlısıyla kucagına alsın bebesını ıns
Kızlar alıntı yapamadım tel. ım ıcın cok tesekkur edıyorum hepınıze:)
Herkese mutlu gunler umarım herkes ıyıdır:)
gulden bakındım bakındım senın mercımek koftesı tarıfını ben goremedım:26:
nerelerde acaba
gulden bakındım bakındım senın mercımek koftesı tarıfını ben goremedım:26:
nerelerde acaba
Hosbulduk canimm tam olarak çözülmedi sorunlar eşimin ameliyat sorunu hep sorun çıkarıyorlar burda hayırlısi bakalim
Efe iyi canim eşim hasta oldu ondan efeye geçti sonra bana üçümüz hastayiz maalesef
Siz nasilsiniz canimm alp tugram iyimi
Hosbulduk canım yolunda sayılır işte canim krankasse ile sorun yaşıyoruz burda maalesef yabancı oldugumuz için hep sorun çıkıyor
Siz nasilsiniz canim prensesler nasıl
Telefonun hayirli olsun buarada
sizede çok geçmiş olsun canim :)Sagol cnm
Gecmıs olsun sızede bızde gecen haftayı hastalıkla gecırdık sımdı ıyıyız sukur
Kagıt ıslerı öyle cnm ya, yapancılara bı sıkıntı cıkarıyolar mutlakaıns cabuk cözumlenır..
Kasım annelerı pek bı hamarat masallah:)
Bos bı vaktınde sende eklersen sevınırız..
sizede çok geçmiş olsun canim :)
Aynen öyle.sorun üstüne sorun bakalim devreye patronlar girsi ins çözülecek
Tabiki eklerim canin islak kek tarifimde var süper onuda yazarım ins
nutraks olur oyle seyler takmamaya çalış canım
yasmin ya bisküvi ile ilgili resim koydum tarif tarafına baksana dediğin o muyduuu
geçmişl olsun cnm allah bir daha yaşatmasınkızlar günaydın herkese,
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
biz dün kötü bir gün geçirdik günümüzün bir kısmı hastanede geçti. öğlen kızımla ve kardeşimle birşeyler yedik, ben iki dk mutfağa gittim bulaşıkları makineye koymaya. o arada banyonun kapısı tam yerine oturtulmadan kapatılmış ve mina da içeri girmiş. kovadaki suları dökmüş, deterjan kutusunu açmış ve duşakabinin içine girp sabunu almış ve ısırmış. iki dk içinde neler yapmış. tabi sabunu ellerinde ve ağzını köpüklü görünce hemen alo 114 zehirlenme hattını arayıp bilgi aldım ve hemen acile gittik. bi kaç doktor geldi baktı öninceleme sonra pediatrik cerrahiye gönerdiler ordada boğaz yolları tahriş olmuş mu diye incelediler çok şükür bir şey yok. benim taminimce zaten yemedi ağzına aldı tadı kötü glince tükürdü. da sonra çıktık hastaneden ama önce polise gittik. çünkü zeirlenmei ihmal suçuymuş ve bu nedenle adli vaka oluyormuş. az kalsın avruma zarar vermekten suçlu oluyordum.... eve dönerken epey bi ağladım.. bizden böyle..
hoşgeldin cnmHosbulduk canimm tam olarak çözülmedi sorunlar eşimin ameliyat sorunu hep sorun çıkarıyorlar burda hayırlısi bakalim
Efe iyi canim eşim hasta oldu ondan efeye geçti sonra bana üçümüz hastayiz maalesef
Hosbulduk canım yolunda sayılır işte canim krankasse ile sorun yaşıyoruz burda maalesef yabancı oldugumuz için hep sorun çıkıyor
bizden haberler eşimle limoniyiz yine..off yaaa...şöyle anlatayım pazar gün istanbula gidiyo ve artık ayrıkalcaz malesef hep.yani haftasonları anca toplancaz ama o zaman da başbaşa olanaycaz..nisandan sonra da kv bizde olacak meryeme bakmak için yani demek istediğim hiç başbaşa kalamayacağız bunu söylüyorum izne ayrılma şansı var hjatta çoğu arkadaşı on günü geçtşi izne ayrılan bizimki yok hala işe gidiyo..akşam diyorum ne zaman ayrılcan bekliyorum ki salı çarşamba desin....ayrılmycam ki diyo bide rahat rahat..cnm sıkıldı geçtm yattım tabii ki uyuyamadım..bi kaç saat sonra o da geldi döndü arkasını yattı daha da cnm sıkıldı kalktım bende sabaha kadar salonda oturdum...5 falandı yatağa geçtiğim...sabahta kahvaltı falan hazrlamadm yani kalkacaktım gerek yokdedi bende ısrar etnmedm yattım...ben mi çok yanlış düşünüyırum acaba birlkte zaman geçirömeyi istememin nesi kötü olabilir ki
Hosbulduk canimm tam olarak çözülmedi sorunlar eşimin ameliyat sorunu hep sorun çıkarıyorlar burda hayırlısi bakalim
ilk sayfada kuzum
Bırıncı sayfada cnm:)
Hımmm bugun menude mercımek köftesı var galıba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?